هدایت شده از مجید اسدی
خبرنگار فجر شمال
نماز جمعه این هفته شهرستان سیمرغ در مصلی این شهر به امامت حجت الاسلام والمسلمین خانلری بمناسبت اعیاد شعبانیه و روز پاسدار و جانبازان در مسجد جامع با حضور فرماندار و فرمانده سیاه و مسئولین ادارات برگزار شد وی با تاکید بر این که اخلاق باید در بین مسلمانان حرف اول را بزند افزوده بی اخلاق به هیچ وجه در جامعه اسلامی پسندیده نیست وی در خطبه های نماز جمعه سیمرغ گفت دشمن هزینه های زیادی کرده بود که راهپیمایی 22 بهمن سرد وخلوت وبدون حضور مردم برگزار شود افزوده مردم ایران نشان دادند که دلداده راه شهدا و انقلاب اسلامی هستند ومردم همانند وبهتر از سال گذشته حضور پیدا کردند وی از حضور با شکوه ملت در راهپیمایی 22 بهمن تقدیر کرد وگفت مردم در این حماسه خوب درخشیدند و باید مسئوولان قدر این مردم را بدانند زیرا با همه دردها و مشکلات وانتقادات موجود به صحنه آمدند و بار دیگر دست رد نغمه شوم وابستگان استکبار جهانی زدند حجت الاسلام خانلری با تبریک اعیاد شعبانیه و روز پاسداران و جانبازان گفت سپاه پاسداران دارای نقش های برجسته ای هستند و هرجا که حضور یافتند اعم از زلزله سیل جریان کرونا دفاع مقدس و دفع شرارت های دشمنان و غیره خوش در خشیدند امام سیمرغ بار اشاره به درپیش بودن انتخابات مجلس خبرگان رهبری و مجلس شورای اسلامی خواستار حضور با شکوه پای صندوق های رای شده وگفت دشمن در تلاش است با چراغ خاموش مجلس خبرگان را در مسیر غیر اصلی هدایت کنند و باید هوشیار بود وی در ادامه خواهان حضور در پای صندوق های رای به عنوان ادای تکلیف شرعی و لبیک گویی به ندای رهبری شده وگفت حضور در انتخابات سبب شکوه و عزت ایران اسلامی و سرشکستگی دشمنان نظام اسلامی می شود با انتخابات درست می توان در رفع مشکلات کمک کرد و این واقعه سبب روحیه مقاومت می شود از این رو باید با شناخت داوطلبان نسبت به انتخاب افراد اصلح اقدام کرد امام جمعه سیمرغ با اشاره به میلاد حضرت علی اکبر (ع) وگرامی داشتن روز جوان گفت دوران جوانی دوران سازندگی انسان است و جامعه خانواده ها و مراکز فرهنگی نیاید از جوانان غفلت کنند ودر این راستا نیز باید زیرساخت های ازدواج مسکن و اشتغال برای جوانان فراهم شود وی با تاکید بر لزوم برنامه ریزی مسئولان برای رفع نیازهای جوانان گفت مسئولان باید به جوانان اهمیت دهند زیرا موتور محرکه جامعه و سرمایه اجتماعی هستند و باید درخواست آنان را تسهیل کرد
هدایت شده از مجید اسدی
خبرنگارفجرشمال
روابط عمومی بهزیستی شهرستان سیمرغ، اردوی جهادی شهدای بهزیستی شهرستان سیمرغ بصورت مشترک با کمیته امداد این هفته در روستای ملاکلا انجام گرفت و ضمن برگزاری جلسه با دهیار و شورای اسلامی روستا و بررسی وضعیت مددجویان، نیازمندی های روستای احصا و برنامه ریزی ها و اقدامات مورد نیاز صورت پذیرفت.
هدایت شده از مجید اسدی
┅═❁﷽❁═┅
خبرنگار فجر شمال
🔰حضور رحمتی بهمنانی فرماندار سیمرغ در جلسه هم اندیشی فرمانداران حوزه انتخابیه قائم شهر، سوادکوه، سوادکوه شمالی، سیمرغ و جویبار
روابط عمومی فرمانداری شهرستان سیمرغ، امروز پنجشنبه ۲۶ بهمن ماه #لهراسب_رحمتی_بهمنانی فرماندار سیمرغ در جلسه هم اندیشی فرمانداران حوزه انتخابیه قائم شهر، سوادکوه، سوادکوه شمالی، سیمرغ و جویبار به همراه دبیران ستاد انتخابات و مسئولین کمیته فناوری انتخابات شهرستان ها که در سالن فرمانداری شهرستان قائمشهر برگزار شده بود شرکت کردند.
👈 گفتنی است در این جلسه در خصوص انتخابات، تبادل اطلاعات و تجربیات در زمینه فناوری اطلاعات و ارتباطات و همچنین تمهید مقدمات برگزاری انتخابات فیمابین فرمانداران بر اساس راهبردهای مقام معظم رهبری (سلامت، امنیت، مشارکت و رقابت) هم اندیشی شد و در خصوص هر چه بهتر برگزار شدن انتخابات تصمیماتی اتخاد گردید.
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🗓پنجشنبه ۲۶ بهمن ماه ۱۴۰۲
هدایت شده از مجید اسدی
خبرنگارفجرشمال
🔰 نشست روشنگری با سخنرانی سردار مسلمی فرمانده سپاه کربلا مازندرن
🔹 این نشست در تاریخ ۲۶ بهمن ماه ۱۴۰۲
با حضور جمعی از بسیجیان وپیشکسوتان شهرستان سیمرغ در سالن کانون سیمرغ سبز برگزار گردید.
در این دیدار سردار مسلمی ضمن تبریک ایام شعبانیه ، تلاش عزیزان بسیجی را قدر نهاده و از اخلاص و تلاشهای شبانه روزی این عزیزان تشکر میکنیم.بسیجیان همیشه در بحرانها حضور داشته و همراه، همدرد و هم نشین آسیب دیدهها بوده و آن را به عینه شاهد بودیم.
➖قدرت بسیج باعث ترس دشمن شده است
➖بسیج با انعطاف در سازمان خود به یک قدرت جهانی تبدیل شده به نحوی که همه تهدیدات دشمن را با شکست مواجه کرده است.
▫️ایشان افزودند: خواست مقام معظم رهبری نیز برگزاری انتخاباتی گرم و پرشور، سالم و حضورحداکثری مردم است که بسیج با توجه به حضور درخشان و اثرگذار در بخش و عرصه های مختلف می تواند در این زمینه نیز توانمند ظاهر شده
هدایت شده از مجید اسدی
خبرنگار فجر شمال
⭕️ مبارزه زمستانه با آفت سپردار سفید توت روی درختان سیاه ریشه در مازندران
✅ با توجه به شرایط خاص آب و هوایی سالجاری و گرمای اخیر که منجر به بیداری زودرس در برخی ارقام سیاه ریشه شده لذا زمان مبارزه زمستانه با در نظر گرفتن وضعیت رشدی گیاه و اقلیم منطقه و با نظر کارشناسی و در باغات با سابقه آلودگی به آفات و بیماری، حدودا از دهه سوم بهمن ماه به مدت پانزده روز تعیین و اعلام می گردد.
✅ جهت مبارزه با آفت سپردار سفید توت روی درختان سیاه ریشه مانند هلو، شلیل، کیوی، گردو و درختان غیر مثمر حاشیه باغات نظیر توت، بید و .... روشهای زیر توصیه و تاکید می شود
1⃣ مبارزه مکانیکی از طریق پاک نمودن تنه و شاخه های اصلی درختان آلوده (با اسکاچ یا گونی آغشته به محلول روغن ولک ۲/۵-۲ درصد)
2⃣ هرس؛ رعایت موارد ذیل در هرس ضروری است:
🔸 حذف سرشاخه های شدیدا آلوده به آفت سپردار سفید توت
🔸هرس سرشاخه های آسیب دیده هلو و شلیل ناشی از آفت سرشاخه خوار هلو
🔸جمع آوری و سوزاندن شاخه های هرس شده و میوه های خشکیده (مومیایی)
3⃣ در صورت گسترش آلودگی آفت سپردار توت روی سرشاخه ها، روغن پاشی با روغن امولسیون شونده به میزان ۲-۱/۵ لیتر در ۱۰۰ لیتر آب، حتی الامکان ۱ هفته قبل از باز شدن جوانه های گل.
4⃣ مبارزه زراعی شامل شخم سطحی یا پاییل کردن سایه انداز درختان درجهت برهم زدن پناهگاه زمستانه آقاتی نظیر مگس میوه مدیترانه ای و مگس گیلاس و کاهش جمعیت انتقالی آنها.
🌸 توسعه کشاورزی دانش محور، رسالت ترویج کشاورزی
🌾باز نشر از کانال ترویج کشاورزی مازندران
🌱مرکز جهاد کشاورزی شهید حاجیان شهرستان سیمرغ
هدایت شده از مجید اسدی
خبرنگارفجر
🚫 مصرف بیرویه سموم کشاورزی، سایه مرگ بر روی انسان (بخش دوم)
✳️ برای کاهش آسیب ناشی از سموم باقیمانده در محصولات کشاورزی میتوان برخی اقداماتی را انجام داد که میزان سموم باقیمانده در محصولات کشاورزی کمتر شود.
🔸کشاورزان باید از سموم مناسب به مقدار لازم برای محصولات خود استفاده کنند
🔸باید مشخص شود که مدت زمان ماندگاری این سموم در محصولات چقدر است تا محصولات کشاورزی در زمان عرضه به بازار فروش، سالم باشد.
🔸برخی از میوهها مانند سیب و پرتقال را می توان انبار کرد تا میزان سم آنها کاهش یابد
🔸بعضی از محصولات مانند خیار و سبزیجات را نمیتوان انبار کرد و میتوان از طریق شستشو میزان سم موجود در آنها را کاهش داد؛ برای مثال میتوان هنگام شستشوی سبزی و خیار مدتی آنها را درون آب قرارداد تا سموم آب دوست آن آزاد و وارد آب شود.
🔸در هنگام شستشوی سبزیجات میتوان به آب مقداری نمک یا سرکه اضافه کرد که باعث میشود سرعت تجزیه سم افزایش یابد.
🔸در خصوص گوشت و مرغ نیز میتوان از طریق پخت و پز، میزان برخی از سموم را کاهش داد.
🔸درباره میوههایی که پوست دارند میتوان با گرفتن پوست آنها میزان سموم را کاهش داد.
🌸 توسعه کشاورزی دانش محور، رسالت ترویج کشاورزی
🌾باز نشر از کانال ترویج کشاورزی مازندران
🌱مرکز جهاد کشاورزی شهید حاجیان شهرستان سیمرغ
هدایت شده از مجید اسدی
خبرنگارفجرشمال
🚫 مصرف بیرویه سموم کشاورزی، سایه مرگ بر روی انسان (بخش اول)
✅ خوردن محصولات کشاورزی که در معرض سمپاشی قرار می گیرند می تواند برای انسان مخاطره انگیز باشد. همچنین محصولات کشاورزیِ سمپاشی شده، می تواند توسط حیوانات مصرف شده و سلامتی انسان نیز با مصرف گوشت و یا شیر دام،تحت تاثیرات مخرب این سموم قرار گیرد.
✅ بخشی از این سموم در بدن انسان تجزیه و دفع میشود. بخشی نیز ممکن است تبدیل به ترکیبات خطرناکتر و وارد بافتهای مختلف شود. بخشی از این سموم هم میتواند وارد بافتهایی مانند بافت چربی شده و بعدها آزاد شود.
✅ سموم باقیمانده در محصولات کشاورزی میتوانند به سلولهای مختلف هجوم ببرند و آنها را تخریب کنند یا اینکه در تقسیم سلولی مداخله کرده و آن را بینظم کنند. اگر بدن نتواند با این بینظمی سلولی مقابله کند عوارض مختلفی ایجاد میشود. از جمله این عوارض میتوان بروز سرطان، و ناقصالخلقه زایی در زنان باردار اشاره کرد.
همچنین سموم ممکن است جهشزا باشند و این جهشهای ژنی ممکن است در خود فرد اثر نداشته باشد اما در نسلهای او تاثیرگذار باشد.
استفاده زیاد و نادرست و نابجا سموم کشاورزی و مصرف زیاد این محصولات حاوی بقایای سموم، می تواند موجب بروز این خطرات در بدن شود.
🌸 توسعه کشاورزی دانش محور، رسالت ترویج کشاورزی
🌾 باز نشر از کانال ترویج کشاورزی مازندران
🌱مرکز جهاد کشاورزی شهید حاجیان شهرستان سیمرغ
هدایت شده از مجید اسدی
خبرنگارفجرشمال
🌾مدیریت تلفیقی پروانه ساقه خوار برنج
🍀 معمولا آفت ساقه خوار برنج دارای ۴ مرحله ی زندگی هستند؛
۱. حشره ی کامل یا پروانه،
۲. تخم،
۳. لارو (کرمی شکل) و
۴. شفیره (که برخی کشاورزان بومی از آن به عنوان پیله یا عروسک نام میبرند)
🍀 بعد از برداشت برنج، لاروهای کرم ساقه خوار در داخل ساقه های باقیمانده ی برنج در مزرعه و علف های هرز اطراف مانند قیاق(آرداله)، سوروف(وازمر)، اویارسلام(چوئر) و ... رفته و کل فصل پائیز و زمستان را در آنجا سپری میکند
🍀 بنابراین شخم و غرقاب زمستانه مزرعه، کندن و از بین بردن علفهای هرز و کاشت گیاهانی مانند شبدر در موقع بلا استفاده بودن زمین، میتواند به کاهش تعداد لاروهای زمستان گذران و به تبع آن کاهش خسارت در فصل زراعی جدید کمک موثری کند.
🌸 توسعه کشاورزی دانش محور، رسالت ترویج کشاورزی
🌾 باز نشر از کانال ترویج کشاورزی مازندران
🌱مرکز جهاد کشاورزی شهید حاجیان شهرستان سیمرغ
هدایت شده از پاسدار انقلاب
⭕️ایران بیشتر از ۱۴ هزار کیلومتر خط لوله نفت و حدود ۳۸ هزار کیلومتر خطوط لوله اصلی گاز داره که این طولانیترین خطوط لوله نفت و گاز اوپک حساب میشه
بعضیا درکشون در این حده که انتظار دارن برای متر به متر این چند هزار کیلومتر دوربین تجهیزات حفاظتی وجود داشته باشه!
اینکه ساختار شبکه خطوط لوله گاز ایران طوریه که با چنین حوادثی شبکه دچار افت نمیشه و عملیات ایمنسازی در همون ساعات اولیه انجام شده ، جای تقدیر داره نه غر زدن!🤌
ـــــــــــــــــــــــ
🚨پایگاه خبری #مقاومت 💠
@passdar