🌀 فرانسه مانع حضور شرکتهای رژیم صهیونیستی در نمایشگاه صنایع نظامی پاریس شد
🔴 به گزارش الجزیره در تاریخ 31 می، حضور صنعتگران نظامی رژیم صهیونیستی در نمایشگاه یوروساتوری، نمایشگاه بینالمللی دفاع و امنیت زمینی که در ۱۷ ژوئن در نزدیکی پاریس افتتاح میشود، با تصمیم فرانسه لغو شد.
🟠 سازماندهندگان این رویداد و مقامات فرانسوی گفتهاند که فرانسه شرکتهای اسرائیلی را از شرکت در نمایشگاه سالانه تسلیحات و صنایع دفاعی یوروساتوری امسال در ویلپنت نزدیک پاریس منع کرده است. شرکتCog Events ، یعنی شرکت برگزارکننده این نمایشگاه اعلام کرد: «با تصمیم مقامات دولتی فرانسه، هیچ غرفه نمایشگاهی برای بخش صنایع نظامی اسرائیل در یوروساتوری 2024 وجود نخواهد داشت.»
🟡 در اینباره وزارت دفاع فرانسه بیان کرد که این تصمیم به مخالفت پاریس با تداوم حمله اسرائیل به رفح در جنوب غزه مرتبط است. سباستین لوکورنو، وزیر دفاع فرانسه در باره این تصمیم گفت: «در شرایطی که رئیسجمهور فرانسه خواستار توقف عملیات اسرائیل در رفح است، دیگر شرایط برای پذیرایی از شرکتهای اسرائیلی در نمایشگاه فرانسه فراهم نیست.»
🟣 هفتاد و چهار شرکت اسرائیلی قرار بود در این رویداد از 17 تا 21 ژوئن در محل نمایشگاه نزدیک فرودگاه بینالمللی اصلی پاریس شرکت کنند و قرار بر این بود که حدود 10 شرکت از آنها سلاح های خود را به نمایش بگذارند.
🔰 «غربآل» پنجرهای رو به جهان
@Qarballl
🌐 منبع خبر
https://www.aljazeera.com/news/2024/5/31/france-bans-israeli-companies-from-defence-exhibition
🌀 هزینه دو میلیون دلاری اسرائیل در فضای مجازی برای تحت تاثیر قرار دادن مردم و قانونگذاران آمریکایی
🔴 به گزارش نیویورکتایمز (5 ژوئن)، اسرائیل سال گذشته یک کمپین نفوذ آنلاین را سازماندهی کرد تا قانونگذاران ایالات متحده و مردم آمریکا را با حسابهای کاربری جعلی در شبکههای اجتماعی و طرفداریشان از اسرائیل در جنگ غزه، تحت تاثیر قرار دهد.
🟠 به گفته چهار مقام اسرائیلی، این کمپین مخفی به سفارش «وزارت امور دیاسپورا» در اسرائیل، یک نهاد دولتی که یهودیان سراسر جهان را با کشور اسرائیل مرتبط میکند، انجام شده است.
🟡 بنا بر اسناد و اظهارات این مقامات، این وزارتخانه حدود ۲ میلیون دلار برای این عملیات اختصاص داده و شرکت «استوتیک» که یک شرکت بازاریابی سیاسی در تلآویو است برای اجرای این طرح به استخدام در آمدهاست.
🟣 این کمپین در اکتبر سال گذشته فعالیت خود را آغاز کرد و همچنان در پلتفرم شبکه اجتماعی «ایکس» (توییتر سابق) فعال است. این کمپین در اوج فعالیت خود، از صدها حساب جعلی در شبکه ایکس، فیسبوک و اینستاگرام که خود را به عنوان آمریکایی واقعی نشان میدادند، برای انتشار نظرات طرفدار اسرائیل استفاده کردهاست. این حسابها با انتشار پستهای متعدد درباره لزوم تامین مالی اسرائیل از سوی آمریکا، قانونگذاران آمریکایی، بهویژه قانوگذاران سیاهپوست و دموکرات را تحت فشار قرار داده بودند.
🔵 این کمپین همچنین از هوش مصنوعی چت جیپیتی برای نوشتن بسیاری از پستها استفاده کردهاست. وزارت دیاسپورای اسرائیل با این کمپین، سه سایت خبری جعلی به زبان انگلیسی نیز ایجاد کرده که حاوی مقالاتی در طرفداری از اسرائیل است.
🔴 طبق پیامهایی که نیویورکتایمز مشاهده کردهاست، دهها استارتآپ فناوری اسرائیلی در اکتبر گذشته، ایمیلها و پیامهایی در واتساپ دریافت کردند که از آنها دعوت میکرد تا به جلسات فوری بپیوندند تا در طول جنگ به «سرباز دیجیتال» اسرائیل تبدیل شوند. برخی از این پیامها را دولتمردان اسرائیلی ارسال کردهاند و برخی نیز توسط شرکتهای فناوری ارسال شدهاند.
🟤 هفته گذشته متا که مالک فیسبوک و اینستاگرام است و شرکت «اوپنایآی»، سازنده «چت جیپیتی» گفتند که این عملیات را شناسایی و مختل کردهاند.
🔰 «غربآل» پنجرهای رو به جهان
@Qarballl
🌐 منبع خبر
https://www.nytimes.com/2024/06/05/technology/israel-campaign-gaza-social-media.html
🌀 افشاگریهای مهندس اخراجشده متا در خصوص سانسور فلسطین در فضای مجازی
🔴 به گزارش رویترز (6 ژوئن)، یکی از مهندسان سابق متا روز سهشنبه این شرکت را به جانبداری در مدیریت محتوای مربوط به جنگ غزه متهم کرد و در دادخواستی مدعی شد که متا او را به دلیل تلاش برای کمک به رفع باگهایی که باعث سرکوب پستهای اینستاگرامی فلسطینی میشد، اخراج کرد.
🟠 به گفته این مهندس، شرکت متا مکالمات داخلی کارکنانش را که در آن به کشتهشدن بستگانشان در غزه اشاره میشد را حذف میکرد و کارمندانی را که از ایموجی پرچم فلسطین استفاده میکردند را مورد تحقیق و بازجویی قرار میداد، اما در مورد استفاده از پرچم اسرائیل یا اوکراین این اتفاق نمیافتاد.
🟡 وی همچنین به عملیات متا در ماه دسامبر برای عیبیابی مشکلات جدی در پلتفرمهای متا اشاره کرد که با ناهنجاریهای رویهای همراه بود. این ناهنجاریها به محدودیتهایی در محتوای منتشر شده توسط شخصیتهای فلسطینی اینستاگرام مرتبط بود که باعث میشد این پستها در جستجوها و فیدها نمایش داده نشوند. به عنوان مثال، ویدئوی کوتاهی از یک خبرنگار عکاس فلسطینی که در آن یک ساختمان ویرانشده در غزه را نشان می داد، به عنوان محتوای پورنوگرافی طبقهبندی و سانسور شد!
🟣 از زمان آغاز جنگ در سال گذشته، این شرکت با اتهاماتی مبنی بر سرکوب ابراز حمایت از فلسطینیهایی که در بحبوحه جنگ زندگی میکنند، مواجه شده است.
🔵 نزدیک به 200 کارمند متا در اوایل سال جاری در نامه ای سرگشاده به مدیر اجرایی مارک زاکربرگ و دیگر رهبران نگرانی های مشابهی را مطرح کردند.
🔰 «غربآل» پنجرهای رو به جهان
@Qarballl
🌐 منبع خبر
https://www.reuters.com/technology/former-meta-engineer-sues-company-saying-he-was-fired-over-handling-gaza-content-2024-06-05/
🌀 ملحقشدن اسپانیا، دومین کشور اروپایی به پرونده نسلکشی آفریقای جنوبی در لاهه
🔴 به گزارش The Times of Israel در تاریخ 6 ژوئن، خوزه مانوئل آلبارس، وزیر امور خارجه اسپانیا اعلام کرد که این کشور به پرونده آفریقای جنوبی در دادگاه بینالمللی که اسرائیل را به نسل کشی متهم میکند، میپیوندد.
🟠 اسپانیا پس از ایرلند دومین کشور اروپایی است که به این پرونده ملحق شده است و کشورهایی از جمله شیلی و مکزیک نیز به آن پیوستهاند.
🔰 «غربآل» پنجرهای رو به جهان
@Qarballl
🌐 منبع خبر
https://www.timesofisrael.com/liveblog_entry/spain-announces-it-will-join-south-africas-icj-genocide-case-against-israel/
🌀 عدم اعتماد اروپاییها به آمریکا جهت تامین امنیتشان در 10 سال آینده
🔴 بر اساس نظرسنجی انجام شده توسط «مؤسسه مطالعات جهانی» گروه اوراسیا در بریتانیا، فرانسه و آلمان و ایالات متحده، چهار کشور درهم تنیده سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و نظامی، تنها بخش کوچکی از پاسخ دهندگان اعتماد قابل توجهی به ایالات متحده برای تامین امنیت خود در دهه آینده ابراز کردند.
📌 براساس این نظرسنجی:
🔶 در هر چهار کشور مورد بررسی، اکثریت پاسخ دهندگان خواهان آن بودند که اروپا مسئولیت اصلی امنیت خود را بر عهده بگیرد.
🔶 تنها ۶ درصد از اروپاییهای غربی ایالات متحده را به عنوان ضامن «بسیار قابل اعتماد» امنیت اروپا در ده سال آینده میدانند.
🟢 مارک هانا، پژوهشگر ارشد مؤسسه امور جهانی، خاطر نشان کرد: «این واقعیت که ایالات متحده تا این حد در تأمین امنیت اروپا مشارکت داشته است، با این حال تنها ۶ درصد از پاسخدهندگان اروپای غربی ایالات متحده را بسیار قابل اعتماد میدانند، قابل توجه است و نشاندهنده عدم اطمینان یا فقدان اعتماد به تضمینهای آمریکایی است.»
🔰 «غربآل» پنجرهای رو به جهان
@Qarballl
🌐 منبع خبر
https://instituteforglobalaffairs.org/2024/06/modeling-democracy-the-new-atlanticism/
و
https://www.instagram.com/p/C73bZQAOWFW/?igsh=Y2wwdDNhbGVoNm9h
🌀 لیست کشورهایی که «باغ وحشهای انسانی» داشتهاند
🔴 در غرب، باغ وحشهای انسانی یکی از ویژگیهای دوران استعمار بود. این باغ وحشها با هدف ارضای حس کنجکاوی نسبت به سرزمینهای عجیب و غریب و شبهعلم شنیعی شکل گرفته بودند که بر ویژگیهای فیزیکی انسانهای به اصطلاح «وحشی» تمرکز داشت. در این باغ وحشها آفریقاییها را برای تفریح تماشاگران در نمایشگاههای تجاری و سیرکهای سیار به نمایش میگذاشتند. این کار به مشروعیت بخشیدن به سلطه تمدنهای غربی ظاهراً «برتر» بر موجودات «پایینتر» کمک میکرد.
🩸🩸🩸 لیست کشورهایی که «باغ وحشهای انسانی» داشتهاند:
🔳 ایالات متحده آمریکا، بریتانیا، فرانسه، آلمان، ایتالیا، دانمارک، سوئیس، بلژیک، اتریش، نروژ، اسپانیا، ژاپن، هلند و پرتغال
⚠️ چند نمونه مشهور از این باغوحشها
🩸 اندکی پس از نمایشگاه جهانی سنت لوئیس در سال ۱۹۰۴، اوتا بنگا، یکی از مردان قوم پیگمی که در آنجا به نمایش در آمده بود، به طور دائمی در باغ وحش برانکس به نمایش گذاشته شد. او را در خانه میمونها قرار دادند، جایی که او را با عنوان «حلقه گمشده» معرفی کردند، با این القا که او در سیر تکاملی، جایگاهی پایینتر از سفیدپوستان دارد.
@Qarballl
🌐 منبع خبر
https://www.instagram.com/p/C77Ba0kIyp6/?igsh=Z3AxdDZwY3Y0eXUw
و
https://allthatsinteresting.com/human-zoos-photos-history#26