هدایت شده از دقیقههای اقتصاد اسلامی
7.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 دقیقههای اقتصاد اسلامی
♻️ قسمت ۴ از ۱۰۰
آیا اقتصاد مسیحی یا اقتصاد یهودی داریم که شما مدعی اقتصاد اسلامی هستید؟
🗣 دکترحمیدرضا مقصودی
@eq_qasd
7.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 دقیقههای اقتصاد اسلامی
♻️ قسمت ۵ از ۱۰۰
معنای اقتصاد چیست؟
🗣 دکترحمیدرضا مقصودی
@eq_qasd
🔸 یارانه ۹۶ میلیارد یورویی دولت آلمان برای کاهش هزینه گاز مردم
🔹دولت آلمان در واکنش به افزایش قیمت حاملهای انرژی ناشی از جنگ اوکراین، یارانهای ۹۶ میلیارد یورویی برای کاهش هزینه گاز مردم به تصویب رساند.
🔹بر این اساس دولت موظف شده است در زمستان پیش رو معادل هزینه یک ماه قبوض گاز مردم و کسب و کارهای کوچک و متوسط را تقبل کند و پس از آن نیز سازوکاری برای کاهش قیمتها تعبیه نماید.
منبع: رویترز به نقل از مسیراقتصاد
گزارش: http://masireqtesad.ir/140743
✅ لیبرالهای داخلی کجایند که به داد دولت و مردم آلمان برسند و بگویند یارانه هزینه دارد و قیمتها را باید آزاد کرد و مردم و کسب و کارم که هیچ...
#اقتصادـلیبرالی
#آزادسازیـقیمتها
#یارانهزدایی
🆔 @QasdWay
صادرات ماکارونی ۹۰ درصد کاهش و میزان فروش داخلی این محصول ۲۵ درصد کم شد
👤 عطاالله هاشمی، رئیس بنیاد ملی گندمکاران در گفتگو با «نود اقتصادی»: بعد از تعیین قیمت ۱۲ هزار تومان گندم برای بخش صنف و صنعت و ثبات در قیمتهای جهانی کارخانجات ماکارونی دچار مشکل شدند و نتوانستند در بازار جهانی رقابت کنند.
از عواقب #حذف_ارز_حمایتی بازم بگیم یا نه؟
از عواقب اعمال نظر #بچه_های_شیکاگو بگیم یا نه؟
از گرفتاری در #بحران_نیلی بگیم یا نه؟
@hzamanim
🔸 صاحب نظریه «پولپاشی»؛ یکی از برندگان جایزه نوبل ۲۰۲۲
🔰 بن برنانکی، دایموند و دیبویگ به صورت مشترک جایزه نوبل اقتصادی سال ۲۰۲۲ را دریافت کردند که نشان دهنده تلاش آکادمی نوبل برای یافتن راهی از مسیر بانکداری دولتی برای حل بحرانهای مالی جهان است.
🔹 بن برنانکی، رئیس سابق فدرال رزرو، اقتصاددان و سیاستمدار آمریکایی است که در رزومهاش علاوه بر فعالیتهای گسترده آموزشی و دانشگاهی، ریاست فدرال رزرو در فاصله سالهای ۲۰۰۶ تا ۲۰۱۴ به چشم میخورد.
✳️ بن برنانکی فارغالتحصیل دانشگاه هاروارد بوده و دکترای خود را از دانشگاه امایتی و در رشته اقتصاد گرفته است. او یکی از چهرههای برجسته اقتصادی جهان در حل بحرانهای مالی دهه ۲۰۰۰ میلادی است و نشانهای فراوانی در حوزه اقتصاد دارد که نشان شخصیت سال ۲۰۰۹ در حوزه اقتصاد یکی از آنهاست.
✅ برنانکی در ایران با کتاب «شجاعت عمل» شناخته میشود؛ روایتی از چالشهای سیاستگذاری پولی و مالی آمریکا در بحرانهای مالی سالهای ۲۰۰۷ تا ۲۰۰۹٫ او در مقام ریاست فدرال رزرو توانست با انتخاب یک واکنش متفاوت نسبت به سیاستهای پولی دولت آمریکا، در مسیر مهار این بحران قدم بردارد، اگرچه این سیاست به عنوان «پولپاشی» دولتی تعبیر شد و مورد انتقاد نیز قرار گرفت. بن برنانکی با نوشتن این کتاب سعی در پاسخ به انتقادها دارد.
💠 اندیشکده قصد در پژوهشها و کرسیهای نظریهپردازیهای مختلف به این مقوله به ویژه در دوران کرونا بر خلاف جریان لیبرال و متعارف پرداخت. مطلب آقای احسان ولدان در سال ۱۳۹۹ نمونهای از آن است:
📌http://public.qasd.ir/articles/516
#پولپاشی
🆔 @QasdWay
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ میسلاو کولاکوسیچ، قاضی و عضو پارلمان اروپا: خرید 4.5 میلیارد دوز واکسن کووید-19 برای 450 میلیون ساکن اتحادیه اروپا 🇪🇺 بزرگترین رسوایی فساد در تاریخ بشریت است.
💠 @h_abasifar
(در میانه جنگ تمام عیار اقتصادی و رسانه ای)
🆔 @QasdWay
✅ اقدام کشورها برای حفظ ارزش پول ملی با فروش ذخایر دلاری
🔹در هفتههای اخیر به دلیل افزایش نرخ بهره بانک مرکزی آمریکا، دلار در سطح جهانی تقویت شده است و بسیاری از کشورها از جمله ژاپن، کرهجنوبی، هند، چین، شیلی و غنا، در حال مداخله در بازار ارز هستند تا با فروش ذخایر دلاری از سقوط ارزش پول ملی جلوگیری کنند.
🔸 در حال حاضر روند تقویت دلار نسبت به دیگر ارزهای جهانی به حدی رسیده که ارزش دلار برای اولین بار در ۲۰ سال اخیر از یورو بالاتر رفته و نسبت برابری دلار به پوند بریتانیا نیز به بالاترین سطح از سال ۱۹۸۵ میلادی رسیده است.
🔸تقویت ارزش دلار و وقوع بحران ارزش پول ملی برای کشورهای جهان، پیش از این در دهه ۱۹۸۰ میلادی نیز سابقه داشته است. در آن زمان نیز فدرال رزرو با هدف کنترل تورم، نرخ بهره بانکی را به شدت افزایش داد و با تقویت دلار، نرخ برابری بسیاری از ارزها نسبت به آن کاهش یافت.
✳️ در آن زمان به دلیل قدرت جهانی آمریکا در نهایت در سال ۱۹۸۵، کشورها در توافقی موسوم به «پلازا»، راه حلی هماهنگ و جهانی برای کنترل ارزش پولی خود تدارک دیدند. اما امروز به دلیل افول قدرت اقتصادی آمریکا و بروز قدرتهای اقتصادی متعدد در عرصه بینالملل، هیچ چشم اندازی در این خصوص وجود ندارد و کشورهای جهان میدانند که به جای انتظار برای یک توافق جهانی، باید خودشان به طور مستقل برای حفظ ارزش پول ملی خود برنامهریزی و اقدام کنند.
🔹مداخله گسترده کشورها در بازار ارز برای جلوگیری از سقوط ارزش پول ملی، در ۴۰ سال اخیر بیسابقه است.
منبع: بلومبرگ به نقل از مسیر اقتصاد
گزارش: http://masireqtesad.ir/141019
🆔 @QasdWay
هدایت شده از دقیقههای اقتصاد اسلامی
7.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 دقیقههای اقتصاد اسلامی
♻️ قسمت ۶ از ۱۰۰
مسیر اقتصاد کجاست؟
🗣 دکترحمیدرضا مقصودی
@eq_qasd
هدایت شده از دکتر حمیدرضا مقصودی
اون دو تا میله آخری نمودار علت اصلی کرونا بود!
جایی که آمریکا برای غارت دنیا چند تریلیون دلار چاپ کرد!
و ما هر چه فریاد زدیم کسی نشنید!
که کرونا یک مساله صرفا پزشکی نیست که وزیر بهداشت در مورد آن تصمیم بگیرد!
💠 @h_abasifar
(در میانه جنگ تمام عیار اقتصادی و رسانه ای)
13.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🕯 این روزها بیشتر پَر جمع کنید!
• دان تومازلو در کتاب امیدواری آموخته شده، رابطه افکار مثبت و منفی را مانند متعادل نگه داشتن ترازویی که یک کفه آن سنگریزه و در کفه دیگر آن پَر قرار دارد معرفی می کند. معتقد است افکار منفی نیرومندترند چرا که گرایش بیشتری به آنها داریم، آنها مثل سنگریزه اند! افکار مثبت مثل پَرها هستند! آنها می توانند از سنگریزه ها سنگین تر شوند اما برای این کار به پرهای زیادی نیاز داریم.
می نویسد: اگر عامدانه مثبت فکر کنید می توانید تعادل لازم را دوباره برقرار کنید!
• احتمالا این واقعیت روانی را این روزها در هجوم اخبار بد (و بعضا جعلی) و افکار منفی در درون خود می بینی؛ که مثل سنگریزه اند و کفه تعادل را به هم می زنند!
اخبار خوب پیرامونت بیشترند؛ اما مثل پَر اند، هم سبک اند و اندازه آن اخبار منفی درونت جذب نشده و وزن درست نمی کنند، هم حوصله جمع آوری و پردازش شان را نداری!
• یکی از اصول امیدواری جمع کردن و به رخ کشیدن بیشتر پَرهاست.
پالایشگاه فراسرزمینی ایران برای شکستن تحریم یک پَر!
پَرها زیادند اما در باد؛ شروع به جمع آوری کن!
* خواستی به مباحث مهارت امیدبانی این کانال هم رجوع کن.
✍🏻 محسن قنبریان ۲۵مهر۱۴۰۱
#مهارت_امیدبانی
#جوانان
☑️ @m_ghanbarian
🆔 @QasdWay
🔰 گسترش عدالت؛ مهمترین پیشرفت
🎙 حجتالاسلام غلامعلی معصومینیا
🔻 در جامعه توسعهیافته غربی #عقلانیت به معنای عقلانیت ابزاری است. درک و فهم مردم از عقلانیت صرفاً استفاده از عقل در جهت رفاه و رشد مادی است.
🔻 به دلیل اینکه در سیستم غربی رقابت بیرحمانه حاکم است، آزادی اقتصادی همراه با رقابت بیرحمانه، بهطور طبیعی میبینیم که عدهای مرفه میشوند و حقوق دیگران و عدالت پایمال میشود.
🔹 در جامعه پیشرفته اسلامی همه به حقوق خود رسیدهاند و آرامش دارند و این آرامش واقعی است. درمورد رشد بهمعنای اسلامی آن این مسأله به ذهنم میرسد که ما نباید بگوییم در اسلام #پیشرفت بر عدالت مقدم است و نباید بگوییم پیشرفت همراه با عدالت است.
🔹 از نظر اسلامی عدالت بر پیشرفت و رشد مقدم است و از این بالاتر عدالت مقدم بر همه چیز است؛ حتی پیشرفت و اگر عدالت اجرا شود، پیشرفت خودبهخود تحقق مییابد.
👈🏻 برای مطالعه ادامه مصاحبه کلیک کنید.
#عدالت_اجتماعی
☕️ با کافه عدالت همراه باشید
@cafe_edalat
🆔 @QasdWay