eitaa logo
🚩مکتب حاج قاسم🚩
144 دنبال‌کننده
11.1هزار عکس
6.2هزار ویدیو
120 فایل
«اَلسَّلام عَلَي الاَعضاءِ المُقَطَّعاتِ» «مرز ما عشق است، هرکجا اوست آنجاخاک ماست... سامرا،غزّه،حلب،تهران چه فرقی می کند.»
مشاهده در ایتا
دانلود
16.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 نماینده ایران در شورای امنیت: عاملان حمله به سفیرمان در لبنان را مجازات خواهیم کرد 🔹رژیم صهیونیستی امروز هم به ساختمانی در بیروت حمله کرد. حملات گستردۀ رژیم جنایت ضدبشری است و رژیم می‌خواسته با انفجار پیجرها حداقل ۵ هزار نفر را از بین ببرد. ایران حملات وحشیانۀ رژیم را محکوم می‌کند. 🔹هدف‌قراردادن سفیر ما نقض آشکار حقوق بین‌المللی است و اسرائیل با حملۀ تروریستی این حقوق را نقض کرد. ما تلاش می‌کنیم عاملان حمله به سفیرمان در لبنان را مجازات کنیم. رژیم از خطوط قرمز عبور کرده است. 🔹ایران اوج خویشتن‌داری را داشته اما دربارۀ حماقت صهیونیست‌ها هشدار می‌دهد. اقدامات اسرائیل ضدلبنان نیست بلکه ضد صلح بین‌المللی است. برخی کشورهای غربی و آمریکا هم از این رژیم حمایت می‌کنند. 🔹نماینده رژیم تروریستی، دیگران را دارد سرزنش می‌کند. اساس این رژیم براساس ترور و نسل‌کشی است.
70.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 نماینده رژیم صهیونیستی: چرا شورای امنیت دائم برای ما تشکیل جلسه می‌دهد؟ آیا موضوعی دیگری در جهان وجود ندارد؟ 🔹حزب‌الله از ۷ اکتبر برای پشتیبانی از حماس به ما حمله می‌کند. از آن روز بیش از ۸ هزار موشک شلیک شده و حزب‌الله بیش از ۶۰ هزار نفر را در شمال اسرائیل آواره کرده است. 🔹هرروز موشک به سوی ما شلیک می‌شود و پهپاد به سوی ما می‌آید. حزب‌الله همه چیز را هدف قرار می‌دهد. هدف ما بازگرداندن امنیت به مرزهای شمالی خودمان است و می‌خواهیم آواره‌گان را به خانه‌هایشان برگردانیم. 🔹حزب‌الله مشکل دولت لبنان نیز هست. ما می‌توانیم با دولت لبنان بنشینیم گفت‌وگو کنیم و مشکل را حل کنیم. حزب‌الله بازیچۀ دست ایران است و باید سلاحش گرفته شود. باید حزب‌الله و سپاه در لیست تروریست‌ها قرار گیرند. 🔹حزب‌الله جنگل‌های ما را به آتش کشیده و در جلسۀ آب‌وهوایی سازمان ملل باید به این موضوع پرداخته شود. اسرائیل برای دفاع از خودش هرکاری لازم باشد انجام خواهد داد.
📸شهید عقیل در کنار شهید زاهدی 🌺شهدا را یاد کنید با ذکر صلوات
🔴امام جمعه اردبیل: اگر حادثه لبنان با به کارگیری آیفون صورت می‌گرفت چقدر انسان بی گناه کشته می‌شد؟ آیت الله عاملی امام جمعه اردبیل: 🔹 حادثه لبنان ثابت کرد که از این به بعد پیشرفت‌های علمی و تکنولوژی در جنگ‌ها حرف اول و حرف اصلی را خواهد زد 🔹 منطقه تدریجاً از سلاح‌های سنتی خارج و به طرف سلاح‌های جدید از نوع هوش مصنوعی ، سایبری و سامانه های خاص الکترونیکی خواهد رفت تازه این اول ماجرا است 🔹 تصور شود اگر این حمله با به کارگیری آیفون صورت می‌گرفت چقدر انسان بی گناه کشته می‌شد؟اگر یکی از این پیجر ها در داخل هواپیماها و در هنگام پرواز منفجر می شد فاجعه وحشتناک می شد و اسرائیل از این جنایت ها هیچ ابا ندارد 🔹 در این ماجرا ثابت شد که ما باید تفوق علمی در صنایع نظامی و دفاعی داشته باشیم دانشگاه‌ها آستین بالا بزنند و دولت محترم از مهاجرت مغزها و نخبه‌ها بجد جلوگیری کند وزارت دفاع در این خصوص نقش بسیار خطیری دارد. 🔹 از این به بعد اطمینانی به هیچ وسیله الکترونیکی نیست تلفن، تلویزیون، موبایل، تب لت، لپ تاپ، فاکس و… همه این‌ها می‌تواند آلت قتاله یا وسیله جاسوسی باشد.
🔴ناصر الدوسری کویتی کارشناس سیاسی نوشت: اگرحزب الله نبود بیروت صهیونیستی شده بود. اگر انصارالله نبود صنعاء تابع سعودی شده بود. اگر جیش الشعبی نبود امروز داعش در عراق حکومت می کرد. اگر ارتش سوریه نبود سوریه امروز عثمانی شده بود. اگر ایران نبود آمریکا به همه خواسته‌هایش در منطقه رسیده بود. جانم فدای ایران کویتی هستم و افتخار می‌کنم ✔️ جامعه نیازمند تبیین و آگاهیست.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا