واشنگتن پست: بسیاری از نامزدهای انتخاباتی کنگره در کمپین انتخاباتی شان برای جلب رای مردم آمریکا از پایان دادن به کمک های نظامی آمریکا و اسرائیل سخن می گویند.
چهل و پنج سال پیش، جیمی کارتر، رئیس جمهور آمریکا، جمله معروف خود را بیان کرد:
"همه چیز به نفع ما بود، اما خدا با خمینی بود."
نامهای از سوی ۳۰ قانونگذار مجلس نمایندگان از دولت ترامپ خواسته است که زرادخانه مخفی سلاحهای هستهای اسرائیل را افشا کند.
#نجوای_جمعه
✍سلام بر مولا و آقایم مهدی كه خدا به او مردم جهان را وعده کرده که وحدت ایجاد کند دردها را درمان نماید جهان پر ظلم را پر عدل کند سلام تام کامل شامل بر سید و سرورم.آقاجان تحت ولایت شما آمریکا را از منطقه اخراج کردیم با نائب جدید تان بیعت نمودیم در میدان حضور داریم همه برای رضایت شماست که رضایت خداست تا غلبه کامل دین شما بر همه ادیان به مجاهدت ادامه میدهیم و خدا را شکر که با هدایت شما به اذن خدا در مسیر درست قرار داریم.
@qavami
هدایت شده از مدرسه فقهی مدیریت اسلامی
My Recording260117_0709.mp3
زمان:
حجم:
20.5M
✍️ تبعیت از رضایت خدا شرط بهره وری از نور قرآن برای هدایت به راههای سلامت و صراط مستقیم -آیه 16 سوره مائده - منزل سیده خانم ربابه قوامی - دهستان سیرچ -از شهداد کرمان
@qavami
حزب الله لبنان با انتشار ویدئویی ضمن تحقیر سربازان رژیم صهیونیستی و به تصویر کشاندن قدرت پهپادی خود، نوشت: بزودی شما را شکار می کنیم.
@qavami