امروز ۱۰،و نیم در سمینار پایان نامه دکتری .اقای قزی با عنوان،الگوی مواجهه بحران در سنت حضرت موسی ع با توجه به قران کریم و عهد عتیق، در موسسه امام خمینی پردیسان به عنوان استاد مشاور شرکت کردم .
هدایت شده از سید یاسر جبرائیلی
یاد و خاطره شهدای مدافع امنیت وطن گرامی باد.
طرح: حسن روح الامین
@jebraily
هدایت شده از سید یاسر جبرائیلی
♦️عزیزترین کسان یک ملت، حافظان امنیت و نگهبانان تمامیت مرزی کشورشان هستند. دیدهاید که حتی ملتهای بیدین و خدانشناس، برای کشتهشدگان جنگهایشان بناهای یادبود میسازند و میهمانان خارجی را میبرند تا به پیشگاه سربازان گمنامشان گل نثار کرده و ادای احترام کنند.
اینجا در ایران اما #لیبرال_های_وطنی همواره تلاش کردهاند که وجود مقدس شهدا را -که نه تنها به سبب دفاعشان از امنیت میهن عزیزند، بلکه به سبب اینکه عند ربهم یرزقونند، مقدس هم هستند- تخریب کنند و هرگاه قدرتشان به تخریب نرسید، جلوی تقدیسشان را بگیرند.
خاطرم هست یکی از نشریات این جریان-مهرنامه- به قلم سردبیرش مطلبی نوشت و طعنه زد که "کشتهشدگان جنگ ایران و عراق شهید نامیده شدند". این، یکی از بزرگترین خیانتهای لیبرالها در حق ملت ماست.
مردم ما اما قدرشناسند. مردم ما اجازه نمیدهند دشمنان مقدسترین و عزیزترین داشتههایشان را تخریب کرده یا به آنها بیاعتنایی کنند.
شهادت جمعی از مدافعان امنیت ایران در شهر مریوان را به خانواده این عزیزان و ملت شهیدپرورمان تبریک و تسلیت عرض می کنم.
@jebraily
هدایت شده از سید صمصام الدین قوامی
بعد از نماز عصر مسجد امام عسکری عده ای از کرارگران شهرداری پردیسان به عنوان اعتراض جدی معوقه چهار ماه حقوقشان از امام جمعه تقاضای رسیدگی داشتند گفتم نامه بنویسید پی گیری نمایم
🔘 جلسه سران قوای سه گانه پردیسان (امنا، امربمعروف و اجرایی)، 1397.5.1
@QAVAMI
امروز ۱۴تا۱۵ در مسجد امام عسکری مصاحبه ای با عنوان،،فقه معاصر چالشها و راه کارها،،با من انجام شد دبیرخانه شورای سیاستگزاری فقه معاصر مجری این مصاحبه بود