#بامردم
✅ دیدار صمیمانه رئیس شورای اسلامی شهر قزوین با شهروندان
🔻علی فرمانی رئیس شورای اسلامی شهر قزوین، طبق روال هر هفته و به منظور رسیدگی به مسائل و مشکلات شهروندان، در دفتر خود پذیرای تعداد زیادی از اقشار مختلف مردم بود.
۱۸/تیر ماه/۱۴۰۳
#دیدار_مردمی
#روابط_عمومی_شورای_اسلامی_شهر_قزوین
@qazvinshora
اخبار شورای اسلامی شهر قزوین
🔻 حق شناس نائب رییس شورا تاکید کرد:
✅ اجرای پروژه میدان میوه وتره بار مرکزی جزو سیاستهای مهم شورای ششم است
🔻پیشنهاد می شود در جلسه ای نقشه و برآورد فازهای پروژه احداث میدان میوه وتره بار مرکزی ، زمانبندی عملیات عمرانی و تفکیک سازمانهای پای کار این پروژه به شورا ارایه شود تا بتوانیم پیرامون این پروژه تصمیم گیری معقول و منطقی داشته باشیم.
🔻 به گزارش روابط عمومی شورای اسلامی شهر قزوین،محسن حق شناس نائب رییس شورا در جلسه علنی شورا که با حضور شهردار قزوین و پیرامون لایحه اجرای پروژه میدان میوه وتره بارمرکزی برگزار شد اظهار کرد: اجرای این پروژه جزو یکی از سیاستهای مهم شورای ششم است و معتقدیم این فرصت طلایی برای اجرای پروژه نباید از دست برود .
🔻 وی ادامه داد: اعضای شورا در این پروژه نیز به مانند سایر پروژه ها از جمله اجرای کمربندی آیت اله باریک بین و بهسازی فاز سوم نسیم شمال پای کار هستند و برای به ثمر نشستن آن تلاش خواهند کرد.
🔻 حق شناس با بیان اینکه اجرای کار خوب نیازمند روش خوب است خاطر نشان کرد:لایحه ارایه شده در مورد اخذ مجوز ترک تشریفات برای اجرای میدان میوه وتره بار دارای اشکال است چرا که رقم مورد نیاز و هزینه شده در این پروژه درلایحه قید نشده است ؛این درحالی است که با ۹۹ درصد لوایح ترک تشریفات که با مستندات به شورا ارایه شده موافقت کرده ایم.
🔻 نائب رییس شورای اسلامی شه قزوین با تاکید بر این نکته که بالغ بر دو هزار میلیارد تومان دراین پروژه هزینه خواهد شد تصریح کرد:برای این لایحه با این ارقام، آیا نباید درکمیسیون مربوطه جزییات پروژه و برآوردها مورد بحث و بررسی قرار گیرد؟
🔻 رییس کمیسیون شهرسازی شورا در ادامه سخنانش با اشاره به اینکه شورا باید برای پروژه دو هزارمیلیارد تومانی تصمیم گیری کند گفت:پیشنهاد می شود در جلسه ای نقشه و برآورد فازهای پروژ ها و همچنین زمانبندی عملیات عمرانی و تفکیک سازمانهای پای کار این پروژه به شورا ارایه شود تا بتوانیم پیرامون این پروژه تصمیم گیری معقول ومنطقی داشته باشیم.
🔻 حق شناس در ادامه جلسه که به بررسی لایحه شهرداری پیرامون به مساعدت به مساجد برای بهره برداری از سرویس های بهداشتی اختصاص داشت گفت:این اقدام می تواندمشکل نبود سرویس بهداشتی در برخی مناطق که امکان ساخت وجود ندارد را رفع کند؛ البته دراین لایحه ۱۶ مسجد قید شده و لازم است تا با مساجد دیگرکه درمناطق پرتردد شهر قرار دارد نیز رایزنی شود تا سرویس بهداشتی در اختیار شهروندان قرارگیرد.
🔻 این عضو شورای اسلامی شهرقزوین در طرح دیدگاه خود پیرامون لوایح سازمان پسمان پیرامون لایروبی و پاکسازی گفت:لازم است تا دراین حوزه دقت ونظارت بیشتری صورت گیرد تا شاهد هدر رفت بیت المال نباشیم.
🔻 وی همچنین در ابتدای سخنانش در این جلسه ضمن تبریک به رییس جمهور منتخب از حضور پرشور مردم در صحنه انتخابات قدردانی کرد و افزود: در این بمباران تبلیغاتی که علیه کشور ما در طی هفته اخیر صورت گرفت مردم با بصیرت خود نشان دادند که پای آرمانهای انقلاب ایستاده اند و دراین میان رهنمودهای مقام معظم رهبری مد ظله العالی برای مشارکت مردم توفیقات زیادی را حاصل کرد.
🔻 حق شناس از تلاش ها و اقدامات مجموعه استانداری،شهرداری ،فرمانداری، هیاتهای نظارت ، اجرایی ،بازرسی و تمامی ارگانها و عوامل حاضر در شعب اخذ رای که درامر برگزاری انتخابات فعالیت نمودند قدردانی کرد.
۱۷/تیر ماه/۱۴۰۳
#روابط_عمومی_شورای_اسلامی_شهر_قزوین
@qazvinshora
اخبار شورای اسلامی شهر قزوین
🔻مهدی خانی رییس کمیسیون عمران شورای اسلامی شهر قزوین :
✅ به زودی کلنگ پروژه میدان میوه و تره بار مرکزی شهر قزوین بر زمین خواهد خورد
🔻در پروژه میدان میوه و تره بار مرکزی که قرار است در مجتمع شهید زرآبادی احداث شود طرح کاملی با کاربری های متنوع و امکانات موردنیاز درنظر گفته شده است .
🔻به گزارش روابط عمومی شورای اسلامی شهرقزوین،مهدی مهدی خانی رییس کمیسیون عمران ترافیک وامور زیر بنایی شورا در جلسه علنی که با حضور شهردار قزوین و پیرامون لایحه اجرای پروژه میدان میوه وتره بارمرکزی ازطریق ترک تشریفات برگزار شد اظهار کرد: بنده با توجه به مسئولیت خود در کمیسیون عمران نقشه و جزییات این پروژه را بررسی کرده ام و خشنودم که به اطلاع برسانم، مجموعه طرحهای پیش بینی شده برای اجرای میدان میوه و تره بار از لحاظ فنی مورد تایید است.
🔻وی ادامه داد: با توجه به مطالبه برخی از اعضا درخصوص قیمت نهایی پروژه و جزییات دیگر پیشنهاد می شود تا در کمیسیون تلفیق موارد مورد بحث وبررسی قرار گیرد.
🔻این عضو شورای اسلامی شهرقزوین در ابتدای سخنانش دراین جلسه ضمن قدردانی از حضور حماسی و پرشور مردم در صحنه انتخابات ریاست جمهوری گفت:مردم بار دیگر حماسه ای پرشور آفریدند و یک بار دیگر نشان دادند که پای نظام وآرمانهای انقلاب ایستاده اند.
🔻مهدی خانی همچنین با تبریک به رییس جمهور منتخب ادامه داد: رییس جمهور ایران از دل مردم انتخاب شد و خود را موظف می دانیم که همراه وهمدل با رییس جمهور دست در دست هم برای خدمت به مردم واعتلای کشور تلاش کنیم و در چهار سال آینده شاهد اتفاقات خوب برای این سرزمین باشیم .
17/تیر ماه/۱۴۰۳
#روابط_عمومی_شورای_اسلامی_شهر_قزوین
@qazvinshora
اخبار شورای اسلامی شهر قزوین
🔻صلح جو، رییس کمیسیون املاک وحقوقی شورا خواستار شد:
✅هوشمندسازی و ساماندهی پسماندها و نخاله های ساختمانی در قزوین
🔻صلح جو رییس کمیسیون املاک وحقوقی شورای اسلامی شهرقزوین خواستار توجه به هوشمندسازی و ساماندهی نخاله های ساختمانی شد .
🔻به گزارش روابط عمومی شورای اسلامی شهر قزوین ،حسین صلح جو رییس کمیسیون املاک وحقوقی شورای اسلامی شهر قزوین در جلسه علنی شورا با بیان این مطلب اظهار کرد:برای رفاه حال شهروندان در نواحی منفصل و شهرقزوین و بهبود سیما ومنظر شهری ضرورت دارد مدیریت شهری پیگیر هوشمند سازی و استفاده از دستگاه جی پی اس در خودروهای حمل نخاله ساختمانی باشد .
🔻وی تاکید کرد: ساماندهی حمل و تخلیه نخاله های ساختمان تاثیر زیادی در کاهش تخلفات وتخلیه غیر مجاز نخاله ساختمانی و زیبایی شهر دارد .
🔻صلح جو در ادامه سخنانش همچنین بر لزوم تعمیر مخازن پسماند و نوسازی آنها به ویژه در نواخی منفصل شهری تاکید کرد.
🔻این عضو شورای اسلامی شهر قزوین درابتدای سخنانش ضمن قدردانی از حضور و مشارکت مردم در صحنه انتخابات گفت:مردم عزیر ایران اسلامی باردیگر نشان دادند که پای آرمانهای امام راحل و انقلاب ایستاده اند وان شالله همانگونه که مردم به عهد خود وفا کردند،رییس جمهور منتخب نیزبه وعده های خودعمل کند.
🔻صلح جو همچنین از نیروهای امنیتی و انتظامی که باعث برگزاری سالم و با امنیت انتخابات شدند تشکر کرد.
🔻وی از تلاشهای مجموعه مدیریت شهری نیز در فضاسازی شهری و ایجاد بسترهای لازم برای افزایش مشارکت مردم در عرصه انتخابات قدردانی کرد
۱۷/تیر ماه/۱۴۰۳
#روابط_عمومی_شورای_اسلامی_شهر_قزوین
@qazvinshora
#شهید_شهر_من
✅دیدار عضو شورای اسلامی شهر قزوین با خانواده معظم شهید عزیزمحمدی
🔻برنامه دیدار با خانواده معظم شهید والامقام کاظم عزیز محمدی با حضور فرج الله فصیحی رامندی عضو شورای اسلامی شهر قزوین و عباس غلامی مشاور امور ایثارگران شهرداری قزوین برگزار شد.
۱۸/تیر ماه/۱۴۰۳
#روابط_عمومی_شورای_اسلامی_شهر_قزوین
#دیدار_با_خانواده_شهدا
@qazvinshora
اخبار شورای اسلامی شهر قزوین
🔻در جلسه تلفیق کمیسیونهای مالی و عمران شورای اسلامی شهر قزوین تاکید شد:
✅نهضت آسفالت در خیابانها و معابر شهر قزوین اجرایی شود
🔻جلسه تلفیق کمیسیونهای مالی و عمران شورای اسلامی شهر قزوین با هدف برنامهریزی و تبیین و تعیین راهکارهای اجرای بهینه و مطلوب طرح نهضت آسفالت و بهسازی معابر و خیابانهای شهر قزوین درتالار مردم این نهاد برگزار شد.
🔻به گزارش روابط عمومی شورای اسلامي شهر قزوین ،جلسه تلفیق کمیسیونهای مالی ،برنامه ریزی و سرمایه گذاری با عمران، ترافیک و امور زیر بنایی شورا به ریاست ولی چگینی و با حضور اعضا،زارعی رییس سازمان عمران ،محمودی رییس کارخانه آسفالت ،گلباز نماینده معاونت عمرانی و حسامی معاون عمرانی منطقه دو و با هدف بحث و بررسی پیرامون وضعیت آسفالت معابر و خيابان های شهر قزوین
در تالار مردم این نهادبرگزار شد.
🔻ولی چگینی رییس کمیسیون مالی شورای اسلامی شهر قزوین در سخنانی با بیان اینکه وضعیت آسفالت شهر قزوین اصلا مناسب نیست اظهار کرد:یکی از دغدغه های مهم اعضای شورا وضعیت نامناسب آسفالت در معابر و خیابانهای اصلی شهر می باشد. بر این اساس وضعیتی که مشاهده می کنیم اصلا در شأن مرکز استان نیست .
🔻وی ادامه داد:لازم است تا در برخی نقاط مسافر پذیر شهر نگاه ویژه ای به موضوع آسفالت و مرمت ترانشه ها صورت گیرد.
🔻به گفته چگینی همچنین ، اگر شهرداری و سازمان عمران در تعداد پیمانکاران دچار کمبود است و یا اصلاح بودجه نیاز دارد موارد را در قالب لایحه ای به شورا اعلام نماید تا بتوانیم موانع را برطرف کرده و شاهد بهسازی آسفالت شهر باشیم.
🔻وی تصریح کرد:این مطالبه وجود دارد که تا پایان فصل کاری حداقل ۷۰ درصد معابر شهر قزوین مرمت و آسفالت در آنها اجرا شود و شاهد افزایش رضایت مندی شهروندان باشیم.
🔻در ادامه سایر اعضای کمیسیون نیز در سخنانی بر لزوم استفاده از روشهای مدرن و همچنین برگزاری جلسات ترکیبی از مدیران مناطق و واحد اجراییات و نظارت دقیق بر کار پیمانکاران آسفالت تاکید کردند.
🔻در بخش دیگر این جلسه نیز مدیران سازمان عمران و کارخانه آسفالت به تشریح اقدامات و بیان توضیحات خود پیرامون وضعیت تولید و اجرای آسفالت در سطح شهر و توان بالای مجموعه شهرداری در این امر اشاره کردند و به اعضای کمیسیون اطمینان دادند که با توجه به ظرفیت کارخانه آسفالت و توان اجرایی سازمان عمران شاهد بهبود وضعیت اسفالت معابر و خیابانهای شهر قزوین خواهیم بود.
🔻گفتنی است؛ در این جلسه یک لایحه شهرداری در خصوص اصلاح بودجه رسیدگی و پیرامون آن تصمیم گیری شد.
۱۹/تیر ماه/۱۴۰۳
#روابط_عمومی_شورای_اسلامی_شهر_قزوین
@qazvinshora
✅ برگزاری جلسه کمیسیون عمران شورای اسلامی شهر قزوین با رویکرد بررسی طرح شرکت محوری در سازمان اتوبوسرانی
🔻کمیسیون عمران، حمل و نقل و امور زیر بنایی شورای اسلامی شهر قزوین با هدف بررسی طرح شرکت محوری در سازمان اتوبوسرانی برگزار شد.
🔻به گزارش روابط عمومی شورای اسلامي شهر قزوین، جلسه کمیسیون عمران، حمل ونقل و امور زیربنایی شورای اسلامی شهر قزوین با حضور علی فرمانی،مهدی مهدی خانی،حسین صلح جو و تقوی مدیر عامل سازمان اتوبوسرانی و با هدف بحث و بررسی پیرامون شرکت محوری در سازمان اتوبوسرانی قزوین برگزار شد.
۱۹/تیر ماه/۱۴۰۳
#روابط_عمومی_شورای_اسلامی_شهر_قزوین
@qazvinshora