بسم الله الرحمن الرحیم
گزارشی از مراسم مهدیه امیرآباد میبد
این مراسم با دعای توسل آغازشد و سپس سخنران بزرگوار،جناب آقای سیدجواد امامی درمورد اتفاقات جنگ صحبت کرد و ازمردم خواست تا باحضور درخیابان ها و شرکت در تجمعات و همدلی نگذارند یک وجب ازخاک ایران به دست دشمنان بیفتد و گفتند هروقت ازجنگ ترسیدیم آیه شریفه حسبناالله و نعم الوکیل را بخوانیم و باور کنیم که خدا برای ما کافی است و پیروز نهایی میدان، ما هستیم.
سپس مداح عزیز جناب آقای زارع با خواندن دعای نادعلی مجلس را ادامه دادند و اشعاری حماسی و انقلابی را در مورد رهبرشهید و بیعت با آیت الله سید مجتبی خامنه ای خواندند و درپایان از مردم خواستند تا پرچم ها را به اهتزاز درآورند و باهم شعارهایی کوبنده سردهند.
دوستان عزیزم ازشمامیخواهم تا در تجمع های حماسی این شب ها شرکت کنید و با مشت های گره کرده خواهان انتقام سخت از دشمنان اسلام شویم.
انشاالله به زودی پیروزی شکوهمند ایران را در برابر اسرائیل و آمریکا جشن می گیریم.
فاطمه آخوندی از موسسه خادمان ساقی کوثر، طرح ملی آیات رویش،مدرسه سید علی میرمحمدی
#گزارش_به_روایت_تصویر📸
🔰 دفاع مقدس در جنگ رمضان
مدرسه #شاهد_میرمحمدی
🔸 از جمله هزار و چهارصدی های پایِ کار ایران و انقلاب اسلامی
⏳زمان:۱۴۰۵/۱/۹
🌐مکان:سنگر خیابان
#بسیج_دانش_آموزی_شهید_فهمیده_میبد
#ناحیه_مقاومت_بسیج_میبد
#میبد
#گزارش_به_روایت_تصویر📸
🔰دفاع مقدس در جنگ رمضان
مدرسه #شاهد_میرمحمدی
🔸جلوهای از حضور کودکان و نوجوانان در حمایت از ایران اسلامی
⏳زمان:۱۴۰۵/۱/۹
🌐مکان: سنگر خیابان
#بسیج_دانش_آموزی_شهید_فهمیده_میبد
#ناحیه_مقاومت_بسیج_میبد
#میبد
هدایت شده از مدرسه دانشجویی تزکیه و تعلیم
✨ یا قادر
مدرسه دانشجویی تزکیه و تعلیم برگزار میکند:
🔘 نخستین بار
🔘 در این شبانه روزهای پرغرور
🔘 برای استمرار جریان تعلیم قرآن
🔘 برای پیریزی مدارسی محکمتر
🔘 ویژه مدیران، آموزگاران، مربیان و والدین
:: گام اول
🇮🇷 گردهمایی فعالان فهم قرآن در کشور
👤 جناب آقای دژبخش
⏰ دوشنبه | ۱۰ فروردین | ساعت ۱۶
🔻 مجازی
https://skyroom.online/ch/majmaemadares/ttalim.kargah
@tazkiyetalimschool
#انس_باقرآن
#فهم_قرآن
9.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻شهادت رهبر انقلاب، حجت را در مورد مذاکره و آتشبس بر همه تمام کرد
⛔️انتشار حداکثری با شما👇
♨️ کانال جهان خبر : گروه خبر رسانه منتظر
📡 @jahan_khabar | montazer.ir
21.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
☑️ سوال سید بشیر حسینی از برادر همسر رهبر انقلاب: فرزندان خواهر شما لندن به دنیا آمدهاند؟
┄┄┅┅┅❅❁❅┅┅┅┄┄
💭 اخبار لحظهای جنگ ایران و آمریکا در کانال بزرگ " استان یزد "🔻🔻
5.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دستگیری فردی که از حمله به سپاه قرچک برای اینترنشنال فیلم فرستاده بود.
پیرو شایعه دشمنان در خصوص ناامن بودن پیام قبلی، با توجه به استقبال میلیونی از پویش مردمی "جانفدا" جهت آمادگی اعزام.
علاوه بر دامنه قبلی، امکان ثبت نام با ارسال عدد ۱ به 30001155 و در دامنه ایرانی janfadaa.ir نیز فراهم شد.
ویدیو اعلام رسمی از شبکه خبر در:
Rubika.ir/resanestan
این پیامک و سایت و کانالش واقعی هست و زیرنویس شبکه خبر شده است و هیچ مشکلی ندارد.
پیام یکی از دوستان:
دیشب میدان صادقیه تهران مردم جمع بودند و دعا می خواندند ناگهان جنگنده ها شروع به بمباران تهران کردند و صداهای وحشتناکی بلند شد حتی یکنفر ندیدم فرار کند و یا روی زمین دراز بکشد و یا خواسته باشد پناه بگیرد .
واقعا این مردم مردم شجاعی هستند فقط شعار الله اکبر سر دادند .
#ملت_مبعوث
4.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
لحظه تاریخی دستور شهید تنگسیری برای بسته شدن تنگه هرمز به روی آمریکا...
± میبد | @MosbatManfiMeybod
هدایت شده از خبرگزاری فارس
بیانیه سپاه پاسداران بمناسبت شهادت دریابان پاسدار، شهید علیرضا تنگسیری
بسم الله الرحمن الرحیم
مِنَ الْمُؤْمِنِينَ رِجَالٌ صَدَقُوا مَا عَاهَدُوا اللَّهَ عَلَيْهِ فَمِنْهُمْ مَنْ قَضَىٰ نَحْبَهُ وَمِنْهُمْ مَنْ يَنْتَظِرُ وَمَا بَدَّلُوا
🔹مرد خدا مجاهد، فی سبیل الله و قهرمان بزرگ دفاع مقدس سوم، پس از حدود نیم قرن جهاد خستگی ناپذیر مهمان سید و سالار شهیدان شد.
🔹دریابان پاسدار شهید علیرضا تنگسیری، که به دنبال ضربات سنگین که منجر به نابودی تاسیسات و زیرساخت های مهم دشمن و سقوط جنگنده آمریکایی شد، در حین ساماندهی و تقویت نیروها و تقویت سپر دفاعی جزایر و سواحل مورد استفاده دشمنان متجاوز قرار گرفته بود، بر اثر شدت جراحات به لقا الله پیوست.
🔹ملت ما با این شهادت ها خو گرفته اند و میداند جبهه ای که با رفتن برجسته ترین اسطوره های تاریخ بشر و بزرگترین رهبران الهی چون خمینی و خامنه ای ذره ای متوقف نشد، بلکه با قدرت بیشتر راه را ادامه داد با شهادت سرداران میدان هم مقتدرانه راه خود را ادامه خواهد داد؛ همانگونه که رزمندگان نیروی دریایی سپاه در این روزها در غیاب این فرمانده رشید در موقعیت فرماندهی با ضربات کوبنده و استمرار مدیریت قاطع و صحنه تنگه هرمز این واقعیت را نشان دادند. نیرویی که در هم شکستن عملیات ابرقدرت ها در اسکورت نفتکش ها با ابتدایی ترین سلاح ها و نابودی چند ناو جنگی آمریکایی را در دفاع مقدس هشت ساله در کارنامه دارد و مردم ما خاطره عزتمندانه اسارت گرفتن تفنگداران آمریکایی و انگلیسی و غنیمت گرفتن شناورهای دشمن را از آنان دارند، هر رزمنده اش یک تنگسیری ست و روزها و ماه های پیش رو خواهیم دید چه شگفتی هایی را رقم خواهند زد.
🔹شهادت این سرباز شجاع و غیور وطن که حماسه های رئیس علی دلواری را در یادها زنده کرد را به فرماندهی معظم کل قوا، حضرت آیت الله خامنه ای و همه ملت شریف ایران و رزمندگان غیور نیروهای دریایی سپاه و ارتش تبریک و تسلیت عرض می کنیم و با همه ملت ایران که این روزها و شبها در حال خلق بزرگترین حماسه های تاریخ هستند میثاق می بندیم که تا نابودی کامل دشمن با آزادی قدس شریف از پای ننشینیم.
@Farsna