14.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
هوش ایرانی
کشفی که به نیوتن نسبت میدادند.
🇮🇷 @Qiam_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👆 سفیر اوکراین
اوکراین آیینه عبرتی دیگر
در دوران جنگ سرد و اوکراین یکی از جمهوری های شوروی محل استقرار یک سوم از موشک های اتمی اش بود. بعد از فروپاشی شوروی در سال ۱۳۷۰، اوکراین این حجم از سلاح های هسته ای و بهترین تجهیزات طراحی و ساخت سلاح های هسته ای را در اختيار داشت و سومین قدرت اتمی جهان به حساب می آمد.
انبار های سلاح های هسته ای اوکراین شامل موشک بالستیک قاره پیما با برد که هر موشک دارای کلاهک هسته ای بود که تا کنون در سطح موشک های بالستیک بی نظیر است. در مجموع 1700 کلاهک هسته ای در خاک اوکراین وجود داشت. علاوه بر این، اوکراین دارای 33 بمب افکن دورپرواز بود.
در سال ۱۳۷۳، اوکراین با امضای معاهده ای به غرب، که کلیه سلاح های هسته ای خود را تحویل داد و در مقابل آمریکا و انگلیس تعهد کردند که از امنیت و تمامیت ارضی اوکراین درمقابل هرگونه تجاوز خارجی حمایت کنند.
در بحران فعلی اوکراین و روسیه، آنچه تاکنون مشخص گردیده این است که حمایت آمریکا هرگز به خاطر اوکراین، اقدام نکرد قطعا اوکراین چنین ارزشی برای جهان غرب ندارد.
"یوری کاستنکو" سیاستمدار اوکراینی در کتاب " اوکراین وخلع سلاح هسته ای" چنین نوشته است: " همه ما (اوکراینی ها) فریب خوردیم و برای آن معاهده دست زدیم، بنابراین همه ما مقصریم. خلع سلاح هسته ای باتوافق و کف و سوت ملت اوکراین و با حمایت رسانه ای وتبلیغاتی انجام شد. اما اکنون مشخص شده که آن ارزیابی ها کاملا اشتباه بوده است. اوکراین، عراق دوم شده که اول خلع سلاح و نظام آن با تهاجمی سرنگون شد و درحال حاضر به سمت تکه تکه شدن و غرق شدن در بحران های گوناگون پیش میرود"
هدایت شده از قیام
6.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇺🇸 سفر مجانی به آمریکا 😳
🔴این پروژه در ایران درحال انجام است منهی بدون سفر به امریکا.
❌ پروژه تربیتی بلندمدت آمریکا
🔴 در جنگ سخت آمریکا را در عراق به زانو دراوردیم ولی در #جنگ_نرم عرصه را واگذار کردیم!
🔴 نسبت این جوانان با کشورشان چه خواهدبود؟ چقدر به کشورشان ، به داشتههایشان باور خواهند داشت؟
🔴 در دراز مدت چه قدر خودتحقیری در عراق ایجاد میشود؟
🔴 باوجود پیروزی در جنگ نظامی در عراق چقدر این پیروزیها را تثبیت کردیم؟
🔴 مقابل #جنگ_شناختی امریکا چه کردیم؟
🔴 آیا با این همه شهید که در عراق دادیم فعالیت اقناعی داشته ایم؟
🔴 موقع کارفرهنگی یا حین گذاشتن مطلب درشبکه مجازی فکر کن :
🔴 برنامه مابرای #قشر_خاکستری جامعه خودمان، برای افراد تحت فشار تبلیغی دشمن چه باید باشد ؟
🔹 رستمها زیاد داریم اما فردوسی کم
♻️ آیتالله #جوادی_آملی :♻️
بجای بوته گوجه و خیار ، درخت گردو بکارید .
#جهاد_تبیین
#جنگ_روایتها
#تحقیر_خودباوری_ملی
🆔@Qiam_ir
جنگ دلار هست نه جنگ اوکراین
جورج فریدمن معتقدست بحران اوکراین هیچ ارتباطی با اوکراین نداردو ریشه این بحران در آلمان ست
به ویژه یک خط لوله که آلمان را به روسیه متصل می کند.
واشنگتن این خط لوله را بعنوان تهدیدی نفوذ خود دراروپا می بیند و سعی کرده است پروژه را در هر نوبت متوقف کند، پروژه Nord Stream بطور عملیاتی و آماده بهره برداری است
صاحبان خانه ها و کسب و کارهای آلمانی منبع قابل اعتماد انرژی پاک وارزان را دراختیار دارند ، و روسیه افزایش قابل توجهی از درآمد گاز خواهد داشت . این یک وضعیت برد برد برای هر دوطرف است.
این درحالیست ایالات متحده نمیخواهند آلمان به گاز روسیه وابسته تر شوند، زیرا این وابستگی منجر به توسعه تجارت و ارتقاء اعتماد بین طرفین میشود و در ادامه همانطور که مناسبات گرمترمی شود ، موانع تجاری بیشتری بین طرفین حذف میشود، مقررات کاهش مییابد، درامدهای سفر و گردشگری افزایش مییابد و نهایتا معماری امنیتی جدید در دنیایی که آلمان و روسیه دوست هستند و شرکای تجاری هستند، شکل میگیرد
در چنین وضعیتی ، نیازی به پایگاه های نظامی ایالات متحده وسلاح های دفاعی گران قیمت و سیستم های موشکی ایالات متحده نیست و نهایتا نیازی به ناتو هم نیست. همچنین معاملات انرژی دنیا دیگر به دلار آمریکا و ذخیره خزانه های ایالات متحده گره نمیخورد.
شرکای تجاری جدید معاملات را با ارزهای خود انجام میدهند که منجر به کاهش شدید ارزش دلار و تغییر چشمگیر سیطره و قدرت اقتصادی امریکا میشود.
به همین دلیل است که دولت بایدن مخالف جریان nord stream ست. این فقط یک خط لوله نیست، این یک پنجره به آینده است؛ آینده ای که درآن اروپا وآسیا به یک منطقه تجاری آزاد تبدیل شده اند که قدرت و رفاه دوجانبه خود را افزایش میدهد درحالی که آمریکا خارج ازآن قرار دارد.
روابط گرمتر بین آلمان و روسیه به Unipolar
ونظم جهانی که آمریکا برای 75 سال گذشته بر آن تسلط دارد را تهدید میکند و این یعنی کاهش نفوذ ابرقدرت. بهمین دلیل ست که واشنگتن مصمم است بهرنحوی nord stram را متوقف کند.
اینجا است که کارت اوکراین به روی میز می آید. اوکراین "سلاح انتخابی" واشنگتن برای جریان نورد استریم است، این استراتژی از یکی از کتابچه راهنمای سیاست خارجی آمریکا ست:
واشنگتن باید درک کند که روسیه یک تهدید امنیتی برای اروپا هدف است.
آنها باید نشان دهند که پوتین یک متجاوز غیرقابل اعتماد است. به این ترتیب، رسانه ها اخبار خود را ، "روسیه قصد دارد به اوکراین حمله کند" متمرکز میکنند . آنچه که حائز اهمیت است، اینست که روسیه از زمان انحلال اتحاد جماهیر شوروی به هیچ کشوری حمله نکرده و ایالات متحده درمدت زمان مشابه به صورت مستقیم یا غیر مستقیم به 50 کشورحمله یا حکومت ها را سرنگون کرده است
ایالات متحده بیش از 800 پایگاه نظامی در کشورهای سراسر جهان دارد.
رسانه ها بهیچ کدام از اینها نمیپردازند ، بلکه تمرکز بر "شیطان پوتین" است که حدود 100،000 سرباز را در امتداد مرز اوکراین جمع کرده تا تمام اروپا را به یک جنگ خونین دیگر غرق کند.
تمام این تبلیغات جنگ با هدف تحریک و تولید یک بحران باهدف تخریب و انزوای روسیه صورت میگیرد
این گزیده را از مقاله ای از مقاله مایکل هادسون در UNZ است :
"تنها راهی که برای دیپلمات های ایالات متحده برای جلوگیری از خریدهای اروپا، از روسیه روی میز مانده راهکار نظامی ست
ویکتوریا نولند، بعنوان دبیر وزارت امور خارجه، درنشست مطبوعاتی وزارت امور خارجه در تاریخ 27 ژانویه حائز نکات قابل توجهی است
تیم بایدن میخواهد "پاسخ نظامی" پروژه Nordstream را متوقف کند . این بدان معنی است که با تحریک پوتین برای فرستادن نیروهای خود در سراسر مرز شرقی درگیری اجتناب ناپذیری را بوجود بیاورد
اگر پوتین طعمه را بگیرد، پاسخ سریع و سخت خواهد بود. رسانه ها این اقدام را بعنوان یک تهدید برای همه اروپا تلقی میکنند، و رهبران سراسر جهان پوتین را بعنوان "هیتلر جدید" محکوم خواهند کرد. این استراتژی واشنگتن به طور خلاصه است
سیاست داخلی آلمان درحال حاضر توقف نیروگاه های هسته است و در نتیجه نیاز به گاز طبیعی دارد
پاسخ این سئوال که چرا واشنگتن برروی یک رویکرد جدید مثل تحریم خط لوله نورداستریم کار نمیکند ساده است
مردم آلمان هرگونه تحریم را دخالت آمریکا در مسایل داخلی خود تلقی کرده و چهره آمریکا منفورتر خواهد شد
بنابراین عموسم برای نقشهB برنامه ریزی کرده:
یک تهدید خارجی به اندازه کافی بزرگ که آلمان مجبور شود خط لوله را مسدود کند. روز دوشنبه، بایدن اولین کنفرانس مطبوعاتی خود را با اولاف شولز، صدراعظم آلمان در کاخ سفید برگزار کرد. همه چیز برای ساخت یک "فضای بحران" توسط بایدن سازماندهی شده است.
🇮🇷 @Qiam_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 ایران مقصد اول قاچاق پوشاک از بنگلادش!
🔶️افتخاری، عضو اتحادیه تولیدکنندگان #پوشاک #بنگلادش دومین کشور صادرکننده پوشاک دنیاستبخش وسیعی از برندهای مطرح دنیا کالایشان را در این کشور #تولید میکنند.
🔶️ #ایران بهترین کشوری است که #قوانین پیچیدهای ندارد و کالاها بهصورت #غیرقانونی و #قاچاق کیلویی و #تناژی وارد میشود.
10.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این جنگ اوکراین نیست جنگ حفظ دلار است
🔸 آمریکا نگران کم ارزش شدن دلار است.
🔶دلار خط نقطه ضعف و خط قرمز امریکاست. در هرکشوری به سمت حذف دلار رفته امریکا در آن کشور کودتا کرده.
🔹 روسیه دلار را از معاملات نفتی اش حذف کرد.
🔹روسیه ۶۰۰ میلیارد دلار بدهی در خارج دارد و هم ۶۰۰ میلیارد دلار پول.
🔹جهش درآمد نفتی برای بازار فروش نفت ایران خواهیم داشت.
🎙دکتر محمدحسین ادیب
پن:
🔺ازنظر آقای ادیب دلار شکست ناپذیرست که بنظر اشتباه میرسد و با معادلات و تحولات دنیا همخوانی ندارد.
🔺بنظر میرسد معادلات جدید که معیارهای قدیم را بهم خواهد ریخت در حل وقوع است. روسیه بی حساب وارد جنگ نشده.
⚠️افزایش درآمد نفتی کشور لزوماً خوب نیست میتواند خطرناک باشد این بستگی به عزم و مدیریت دقیق دولت و مجلس دارد تا به اقتصاد تولید محور و مولد کشور ضربه وارد نشود و این درآمد نفتی منجر به واردات کالای مصرفی نشود.
🔺تحریک اوکراین نتیجه اضطراب و نگرانی آمریکا از ارتباط اقتصادی روسیه و اروپا بود.👇
https://eitaa.com/qiam_ir/5659
8.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔅 توانا بود هر که دانا بود
🔻حضرت آیتالله خامنهای«ما پیشرفتهای زیادی داشتیم، نمونههای متعدّدی داشتیم؛ یک قلم، پیشرفت علم استما در این سالهای بعد از انقلاب، از لحاظ #پیشرفت_علمی، از همهی دنیا جلوتر بودیماین قضاوت من نیست، قضاوت مراکز بینالمللی است؛ یعنی سرعت ما و شتاب پیشرفت علمی ما چندین برابرِ متوسّطِ جهان است که حالا بعضی گفتهاند دَه برابر، بعضی گفتهاند سیزده برابرخب علم خیلی مهم استاَلعِلمُ سُلطان؛علم به معنای واقعی کلمه قدرت استاین شعرِ معروفِ «توانا بود هر که دانا بود» حرف درستی است«توانا بود هر که دانا بود»؛ دانش برای یک کشور توانایی میآورد، اقتدار میآورد.»
۱۴۰۰/۱۱/۲۸
🇮🇷 @Qiam_ir
🔹خودروسازان در موضوع باز نشدن ایربگها مقصر نبودند.
🔹مدیرکل دفتر صنایع خودرو وزارت صمت بررسی آخرین گزارش باز نشدن ایربگ ها در حادثه تصادف محور بهبهان - رامهرمز و بازخوانی ACU ایربگها نشان داد در هیچ یک از خودروهای یاد شده مشکل از #کیسه_هوا نبوده است.
🔶️بازخوانی نتایج ACU کیسه های هوا نشان داد که شتاب منفی و شرایط لازم برای باز شدن آنها بهجز یک خودرو در سایر خودروها ایجاد نشده و در نتیجه ایربگها باز نشدند
🔶️در چند مورد شاهد له شدن کامل یا آتش گرفتن خودروها در این تصادف بودیم که هیچ اطلاعاتی از ACU این خودروها نتوانستیم به دست آوریم.
پست قبلی👇
https://eitaa.com/qiam_ir/5591
🇮🇷 @Qiam_ir
10.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سعید قاسمی در برنامه ثریا
🔹🔸برنامه ثریا(۱۴۰۰/۱۲/۰۸) برای قابل دانلود نیست و فقط میتوانید در تلویبیون ببینید
صحبتهای طوفانی حاج سعید قاسمی را نظارهگر باشیم.
http://www.telewebion.com/episode/0x280c868
🇮🇷 @Qiam_ir
روسیه جایگزین سوئیفت از قبل طراحی کرده
پروفسور پل پیلار عضو پیشین شورای اطلاعات ملی آمریکا :
تحریم سوئیفت روسیه به منافع اروپا صدمه می زند مسکو کانال مستقل مالی ایجاد کرده است
روسها سیستم تبادل مالی مستقل خود را از سالها پیش ایجاد کرده اند گفت: تحریم سوئیفت روسیه به منافع اروپا صدمه میزند.
یک مقام بلندپایه کاخ سفید در نشست خبری درباره تحریمهای جدید آمریکا علیه مسکو گفت که ایالات متحده احتمال قطع روسیه از سیستم پرداختهای بینالمللی سوئیفت را رد نکرد و سوئیفت جزو اولین بسته تحریمی نیست که ما وضع کردیم. اما سوئیفت را از گزینه های موجود تحریمی حذف نمیکنیم، بلکه گزینه ای وابسته به اقدام بعدی روسیه باقی خواهد ماند.
دراین میان اقدام تنبیهی غرب برای حذف روسیه از پیامرسان سوئیفت موضوع جدیدی نیست وتهدید به مسدود کردن دسترسی آن برای اولین بار در سال ۲۰۱۵ صورت گرفت. درمقابل مسکو از جایگزین سوئیفت به نام «سیستم انتقال پیامهای مالی (SPFS)» پرده برداری کرد، البته هنوز ارتباط گستردهای با موسسات مالی جهانی ندارد. SPFS بیش از ۴۰۰ کاربر روسی دارد و تا پایان سال ۲۰۲۰ تنها ۲۳ بانک خارجی از ارمنستان، بلاروس، آلمان، قزاقستان، قرقیزستان و سوئیس به جایگزین سوئیفت متصل شدند. درعین حال، میتوان انتظار داشت کرملین SPFS را در سطح بینالمللی گسترش دهد و کشورهایی که قصد دارند واردات نفت و گاز طبیعی روسیه را دارند احتمالاً به سیستم معاملات بانکی جدید روسیه خواهند پیوست.
علاوه براین، با توجه به اینکه بانکهای چینی تاکنون تمایل چندانی به پیوستن به SPFS ندارند، این موضوع نیز جای سوال دارد که آیا روسیه میتواند به تجارت معمول خود با چین ادامه دهد، البته بانکهای روسی میتوانند بخشی از «سیستم پرداخت بینبانکی فرامرزی چین (CIPS)»، نسخه چینی سوئیفت شوند که در سال ۲۰۱۵ تأسیس شد.
در پی گفتگوهای بین ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه و شی جین پینگ، همتای چینی وی در ۱۵ دسامبر، کرملین اعلام کرد که روسیه و چین قصد دارند ساختارهای مالی مشترکی را توسعه دهند تا بتوانند روابط اقتصادی خود را به گونهای عمیقتر کنند که کشورهای خارجی نتوانند بر آن تأثیر بگذارند.
صحبت با پروفسور پل پیلار
متعاقب بحران اوکراین، آمریکا از احتمال قطع ارتباط روسیه با سوئیفت خبر داد. قطع ارتباط روسیه باسوئیفت چه آثاری بر روابط تجاری روسیه خواهد داشت و تاچه میزان بر اقتصاد این کشور اثرگذار است؟
ظاهراً ایالات متحده این موضوع را با دولت های اروپایی درمیان گذاشت، اما توافقی برای تعلیق روسیه از سیستم پرداخت سوئیفت بدست نیاورد. این تحریم دیگری خواهد بود که به سادگی به منافع اروپا صدمه میزند، به ویژه با جلوگیری از پرداخت هایی که توسط روسیه به بانک های اروپایی بدهکار است.
🔻اروپا وارد کننده انرژی از روسیه است. قطع ارتباط روسیه با سوئیفت کشورها اروپایی را برای واردات سوخت از روسیه با مشکل مواجه خواهد ساخت. آیا ممکن است در چنین حالت آمریکا واردات انرژی اروپا از روسیه را ذیل تحریم قرار ندهد؟
در مورد واردات انرژی از روسیه، این منافع اروپاست که بیشترین اهمیت را دارد. تا زمانی که اروپاییها تصمیم نگیرند به خاطر مجازات روسها درد بیشتری را برای خود بپذیرند، ایالات متحده نمیتواند کاری انجام دهد - جز اعمال تحریمهای ثانویه که اثرات بسیار مخربی بر همبستگی غرب خواهد داشت.
🔻روسیه سیستم مالی مستقل از سوئیفت را از سال 2015 به بعد ایجاد کرده است. در این سیستم مالی حدود 20 بانک روسی فعال هستند و به نظر می رسد در حال حاضر حضور بانکهای خارجی در آن نیز به زمان نیار دارد. آیا این سیستم می تواند روابط خارجی روسیه را هموار کند؟
روسیه سیستم انتقال پیام های مالی (SPFS) را ایجاد کرده است، یک سیستم مالی مستقل از سوئیفت از سال 2015. حدود 20 بانک روسی در SPFS فعالیت می کنند و به نظر می رسد که حضور بانک های خارجی نیز در آن در این لحظه ضروری است. آیا این سیستم می تواند تجارت خارجی روسیه را هموار کند؟
اگر قرار باشد روسیه در آینده از سوئیفت تعلیق شود، چشمانداز کمی وجود دارد که بانکهای خارجی به اندازه کافی برای چنین ترتیبی برای تبدیل شدن به جایگزینی برای سوئیفت برای روسیه، اقدام کنند.
🔻آلمان روابط اقتصادی مناسبی با روسیه دارد و مخالف تحریمهای گسترده علیه روسیه است. آیا اروپا در خصوص تحریم روسیه اجماع نظر دارد؟
مطمئناً در منافع اقتصادی کشورهای مختلف اروپایی و حتی بیشتر از آن بین اروپایی ها و ایالات متحده تفاوت هایی وجود دارد. اما انزجار از تجاوز روسیه تا کنون درجه قابل توجهی از وحدت غرب را تحریک کرده است.
منبع:
https://b2n.ir/y60378
استوری یک عاشق انقلاب اسلامی مهاجر به ایران:👇
تولید ملی را نمیخرند.
در اولین فرصت، آماده فرار از کشور خودشون هم هستند.
و اون وقت شعار ملی و کشورم کشورم را میدهند، تا این حد که حتی مسلمانان از کشورهای دیگر که به #کشور_امام_زمان مهاجرت میکنند و زندگی میکنند را برای همیشه خارجی و بیگانه و "مهمان" میدونند.
این چه نوع میهن دوستیست؟
نباید ملیگرا باشید ولی اگر هم باشید، حداقل درست حسابی ملیگرا باشید و به دست غربیها چشم ندوزید.
🇮🇷 @Qiam_ir
8.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سعید قاسمی از محرومیت اندیکا میگوید. از نگرش مرکز محوری دولت . از ادامه فرهنگ و مدیریت دولت قبل از عدم اولویت مناطق محروم.
👌آقاسعید سخنی با تو دارم.
🔸رفع محرومیت پول پاشی نیست باید کار و صنعت به مناطق محروم برد.
🔸جوانان بختیاری ان مناطق بخاطر کار اواره شهرهای بزرگ اصفهان، تهران ،قزوین و قم شدند.
🔸اگر به کارگاهها و کارخانجات مرکزی مثل تهران و شهرهای صنعتی شده جنب تهران (مثل قم) سر بزنی مملو از جوانان کارگران مناطق محروم شده.
🔸کافیست شبی به کارگاه های تولیدی حتی شهر قم سری بزنی تا ببینید مملو از کارگرانی غیربومیست که برای خواب در آن بیتوته میکنند.
🔸این مهاجرتهای اجباری با بهم زدن جامعههای بومی و محلی خود را در انواع اسیبهای فرهنگی در شهرهای مهاجر پذیر و همچنین ان مناطق محروم خود را نشان داده.
🔸 دختران مناطق محروم سنشان ازدواجشان میگذرد و درحال پیر شدنند.
🔸آقا سعید
نتیجه این عدم برنامه دولت یکی دوتا نیست و زخمهای فرهنگی ، اجتماعی ، اقتصادی و...
چون دولت نمیخواهد هیچ راهبردی برای اولویت توسعه اقتصادی و صنعتی کشور داشته باشد. چون مدیران و تصمیم سازان انقلابی راه به دولت ندارند وحتی دولت انقلابی حاضر به شنیدن سخن دلسوزان نیستند. آقاسعید یکبار جلسات مدیران این دولت را باید ببینی که آیا فرقی با دولت قبل کرده؟
🔸اقایان دولت مدعی انقلابی ، موضوع علمی که مثل توازن توسعه اقتصادی کشور. برنامه و راهبرد کلان آن ، درسهایی ست که در کشورهای غربی هم تدریس میشود. چرا تصمیم سازان تان این را به شما نمیگویند. لطفاً لیبرال باشید
🇮🇷 @Qiam_ir