چین خطاب به کره و ژاپن:
با موی بلوند و بینی نوکتیز غربی نمیشوید.
وانگ یی مدیر دفتر روابط خارجی کمینه مرکزی حزب کمونیست چین به شرکت کنندگان ژاپنی و کرهای در یک انجمن گفت:
مهم نیست که چقدر موی خود را بلوند یا چقدر بینی خود را نوک تیز میکنید، شما نمیتوانید یک اروپایی یا آمریکایی شوید، شما هرگز نمیتوانید یک غربی شوید.
وی از کره و ژاپن خواست تا ارزشهای آسیایی را ارتقا بخشند، وحدت و ثبات منطقهای را حفظ کنند، در مقابل بازگشت ذهنیت جنگ سرد مقاومت کرده و آزاد از هر گونه اجبار هژمونی و قلدری باشند.
وی گفت: «سرنوشت منطقه در دستان ما است.»
وی با اشاره تلویحی به ایالات متحده آمریکا، ابراز داشت که برخی قدرتهای بزرگ خارج منطقه با برجسته سازی تفاوتهای ایدئولوژیک به دنبال ایجاد اختلاف و تقابل و آوردههای ژئوپلیتیک هستند.
#غرب_باوری
🇮🇷 @Qiam_ir
15.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
16.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 روایت پیشرفت ایرانی
🔹سفر چندی قبل رئیس جمهور به کشور اندونزی را میتوان یکی از متفاوتترین سفرهای خارجی دانست.
🔹کشوری که مشتاق دستاوردهای علمی ایران، از جمله در حوزه پزشکی بود.
🔹یکی از همراهان رئیس جمهور در آن سفر، نکات جالبی را از آن سفر بازگو میکند.
#خودتحقیری
#غرب_باوری
🇮🇷 @Qiam_ir
13.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 عضویت دائم ایران در سازمان همکاری شانگهای؛ نظم جهانی تغییر داده است!
🔸️رسانههایی که مأموريت دارند ایران را منزوی نشان دهند، این بار نتوانستند پروژه تخریب و سیاه نمایی بسازند و مجبور به نمایش اقتدار و نفوذ ایران شدند.
🗂منبع: پارسین TV
🇮🇷 @Qiam_ir
گزارش اخیر انستیتو واشنگتن برای سیاست خاور نزدیک، اندیشکدهای با پیوندهای بسیار قوی با گروههای لابیگر حامی اسرائیل، درباره روند هزینههای دفاعی ایران در ده سال اخیر، دارای نکات جالبی هست. مثلا مقایسه میزان هزینهکرد نظامی جمهوری اسلامی ایران و عربستان سعودی و رژیم صهیونیستی به نسبت جیدیپی (تولید ناخالص داخلی) این کشورها.
درحقیقت برخلاف تهمتی که اکثر کارشناسان فارسیزبان شبکههای داخلی و خارجی درمورد هزینهکرد نظامی سرسامآور ایران به نسبت دیگر کشورهای منطقه میزنند و آن را دلیل مشکلات و کمبودهای اقتصادی ایران معرفی میکنند، ایران نسبت به اکثر همسایگانش و کشورهای منطقه هزینه نظامی کمتری (به نسبت تولید ناخالص داخلی) دارد.
لینک به گزارش:
https://www.washingtoninstitute.org/policy-analysis/arming-revolution-trends-iranian-defense-spending-2013-23
@yousofazizi23
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مردم کره جنوبی فقط از پلت فرم داخلی استفاده می کنند.
ما در مورد داخلی بودن بسیاری از سرویس های اینترنتی و پلتفرم ها در چین و روسیه شنیدیم اما شاید براتون جالب باشه که بدونید در کره و ژاپن هم چنین چیزی وجود داره، کره جنوبی جز اولین کشورهایی بود که فیلترینگ اعمال کرد و یه جور علاقه ی خاص در میان مردم برای استفاده از سرویس های داخلی است. به همین دلیل از پیام رسان ها، موتورهای جستجو، فروشگاه های اینترنتی داخلی و بسیاری از سرویس های داخلی استفاده میکنند در حالی که سرویس های بین المللی مشهوری برای این کارها وجود داره.
🇮🇷 @Qiam_ir
🔹مخترع جوان لرستانی و ساخت لامپ کم مصرفی با بازدهی یک سوم مصرف لامپهای کم مصرف موجود در بازار
🔹نور این لامپ دو برابر لامپهای داخل بازار است،
🔹قیمت این لامپ حدود ۱۰ تا ۱۵ هزار تومان کمتر از لامپهای چینی است
🔹سرمایهگذار از استانهای دیگر با او تماس میگیرند ، اما چون می خواستند در استانهای دیگر سرمایهگذاری کنند، قبول نمیکند.
او نگران بیکاری جوانان شهر خود است.
👇
https://b2n.ir/j05166
🇮🇷 @Qiam_ir
قیام
جلد معنادارِ مجله اکونومیست از پایان تدریجی سلطه جهانی #دلار ؛ خداوند اون رهبری رو که برای اولین
🔹 ذخایر شمش بانک چین در ماه گذشته ۲۳ تن افزایش یافت. مجموع ذخایر در حال حاضر به ۲۳۳۰ تن رسیده است که حدود ۱۸۳ تن در دوره خرید از نوامبر اضافه شده است.
🔹چین به دلیل تمایلش برای از بین بردن تسلط دلار آمریکا در بازار جهانی خریدار مشتاق طلاست. این کشور همچنین با بهبودی ناامیدکننده از بیماری همهگیر و روابط بسیار تیره با ایالاتمتحده مقابله میکند.
بانکهای مرکزی در سراسر جهان سال گذشته با افزایش نرخ تورم و تشدید سیاستهای پولی، رکورد خرید طلا را ثبت کردند که تقریباً یک چهارم تقاضای جهانی را تشکیل میداد. بر اساس نظرسنجی شورای جهانی طلا که در ماه مه منتشر شد، در حالی که خریدها در سه ماهه اول سال ۲۰۲۳ کاهش یافت، حدود ۲۴ درصد از مقامات پولی قصد دارند در ۱۲ ماه آینده دارایی خود را افزایش دهند.
بر اساس گزارش بلومبرگ، دادهها نشان میدهد که ذخایر ارز خارجی چین در پایان ژوئن به ۳.۱۹۳ تریلیون دلار افزایش یافته است که ۱۶.۵ میلیارد دلار نسبت به ماه قبل افزایش یافته است.
🇮🇷 @Qiam_ir
⭕آمار واردات 2021 کنیا بیانگر سهم بسیار کم اقتصاد ایران از سرزمین مائو مائو است.
❛❛نکته قابل توجه این آمار ، بازیگری جدی عربستان سعودی، امارات و کشورهای آسیایی در صادرات به این کشور است. سهم حدودا 5 درصدی عربستان و تقریبا 8 درصدی امارات از این کشور تنها یک معنا دارد ؛ قافیه را باختیم و باید جبران کنیم.
❛❛سفر رئیسی به کنیا فرصتی مهم برای تحریک ظرفیت وارداتی کنیا است . فرصتی که میتواند سهم درآمدی و نقشآفرینی اقتصادی ما از قاره آفریقا بیشتر از پیش کند.
منبع: oec.world
🇮🇷 @Qiam_ir