هدایت شده از هیأت یامهدی (عج)
🔺دومین جلسه از تجمع بانوان و دختران عاشورایی در مسجد حضرت موسی بن جعفر علیه السلام با سخنرانی حجت الاسلام سیدحسین موسوی برگزار شد.
🔹در این مراسم بیش از چهل نفر از زنان، جهت عرضه تولیدات خانگی خود حاضر شده بودند.
حجت الاسلام موسوی با اشاره به ضرورت پرداختن به موضوع "خانواده"، گفت: شیطان اولا تلاش می کنم تا ازدواجی صورت نگیرد. اگر ازدواجی صورت گرفت تلاش می کند برای فروپاشی خانواده. اگر موفق به فروپاشی خانواده نشود، تلاش می کند تا فرزندآوری به تاخیر بیوفتد. اگر نطفه ای متکون شد، سقط جنین اتفاق بیوفتد که متاسفانه بر اساس آمارهای منتشر شده در ایران روزی هزار سقط جنین صورت می گیرد که این یک فاجعه بسیار بزرگ است.
شیطان، در مرحله بعد اگر فرزندی به دنیا آمد تلاش می کند برای اغوای آن.
🔹موسوی در بخشی از سخنان خود گفت: واسطه گری و تلاش برای ازدواج جوان ها از بهترین وساطت هاست و این مهم از بزرگترین و اولویت دارترین موضوعات عصر ماست.
🔻سومین روز از تجمع دختران و بانوان عاشورایی امروز، پنجشنبه ۱۲مرداد ۱۴۰۲ در مسجد حضرت موسی بنجعفر علیه السلام واقع در ۸بهشت، انتهای خیابان فردوس برگزار خواهد شد.
هیات کودک| چایخانه| فروشگاه مشاغل خانگی| نمایشگاه کتاب| عصرانه و... از بخش های مختلف این مراسم است.
••●●○○●●••
@heyat_yamahdi
علامه حسنزاده آملی در کتاب "لقاء الله" چهارده توصیه به علاقهمندان سلوک توحیدی بیان میکند. ایشان این رساله را در سال ۱۳۸۹هجری قمری (۵۶ سال پیش) نوشتهاند.
توصیههای انسانساز و عبرتآموز آن استاد الهی ذوفنون را در زیر مرور میکنیم:
۱/ قرائت مستمر و انس همیشگی با قرآن: "هر اندازه که به قرآن نزدیک شوى، به انسان کامل نزدیک شدهاى، به حظ و بهرهات از قرآن بنگر! حقایق آن، درجات ذات و مدارج عروجند"
۲/ دائم الوضو بودن: "اى دوست! بدان که، وضو نور است و دوام در طهارت، تو را به عالم قدس ارتقا دهد و این دستور عظیم النفع، نزد اهلش مجرب است؛ بر تو باد مواظبت بر آن".
۳/ قلت طعام: "اى دوست! طعام بسیار، قلب را میمیراند و باعث طغیان و لجام گسیختگى خواهد شد. گرسنگى از اجلّ خصال مومن است".
۴/ قلت کلام: "رسول خدا (ص) فرمود: "جز به ذکر خدا، زیاده مگویید، چه سخن بسیار که در آن ذکر خداوند نباشد، قلب را قساوت بخشد".
۵/ محاسبه نفس: امام کاظم(ع): "کسى که هر روز به محاسبة نفس نمیپردازد، از ما نیست: اگر عمل نیکویى از او سرزده باشد؛ از خداوند طلب زیادىاش کند و اگر عمل نادرستى از او سر زده باشد استغفار نموده، توبه کند".
۶/ مراقبه: "بر تو باد مراقبه! بر تو باد مراقبه! بر تو باد مراقبه! مراقبه یعنی اینکه، بنده بداند خداوند بر او رقیب و به او نزدیک است و به افعالش علم دارد و حرکاتش را میبیند و اقوالش را میشنود و بر اسرارش اطلاع دارد و نمیتواند خود را از خدا پوشیده نگه دارد و از سلطة او خارج شود.
۷/ رعایت ادب در محضر خداوند: "امام جواد(ع) در تبیین حقیقت ادب فرمودند: قرآن را همان گونه که نازل شده است قرائت کنید و سخن ما را همان طور که گفتهایم، روایت کنید و خداوند را به حالتى که محتاج و نیازمند اویید بخوانید".
۸/ عزلت: "معناى اصلی عزلت، عزل حواس است به خلوت، از تصرف در محسوسات؛ چه هر آفت و فتنه و بلایى که روح بدان مبتلا گردد، حواس در آن دخالت دارد. با خلوت و عزل حواسّ، مدد نفس از دنیا و شیطان هوا و هوس منقطع میگردد.
۹/ تهجد: دستور خدای متعال به پیامبرش برای وصول به مقام محمود است:
وَ مِنَ اللَّیْلِ فَتَهَجَّدْ بِهِ نافِلَةً لَكَ عَسى أَنْ یَبْعَثَكَ رَبُّكَ مَقاماً مَحْمُودا (اسراء، ۷۹). و علت بهرهمندی پارسایان از نعمتهای اخروی را شبزندهداری آنان معرفی میکند(ذاریات، 15-19)
۱۰/ تفکر: الَّذینَ یَذْكُرُونَ اللَّهَ قِیاماً وَ قُعُوداً وَ عَلى جُنُوبِهِمْ وَ یَتَفَكَّرُونَ فی خَلْقِ السَّماواتِ وَ الْأَرْضِ رَبَّنا ما خَلَقْتَ هذا باطِلاً سُبْحانَكَ فَقِنا عَذابَ النَّار (آل عمران، 191)
۱۱/ دائم الذکر بودن: هم ذکر زبانی و هم ذکر قلبی
۱۲/ ریاضت علمی و عملی: "ریاضت، در دو راه علم و عمل، و تنها بر طبق نهج شریعت محمدى. از غیر این راه جز بعد و دورى حاصل ناید".
۱۳/ همت عالی: "همت عالى داشته باش! به حدى که کسی یا چیزی را عبادت نکنى جز خداى تعالى؛ حتی از روی رغبت به بهشت و وحشت از جهنم هم عبادت نکنی و الا هوای خود را عبادت کردهای".
۱۴/ توبه از کارهای بد و خوب! "استادم آیتالله الهی طباطبائی فرمود: "توبة حقیقى آن است که از خیر و شرت انابه کنى". من اندکى اندیشیدم و سپس گفتم: اما توبه از شر، حاجتى به بیان ندارد، و لیکن توبه از خیر چیست؟. فرمود: آنچه که ما، آن را خیر میپنداریم، مانند نماز و روزه و قراءت قرآن و درس گفتن و تحقیقات درسیمان و امثال آن، اگر براستى، آن را مورد تامل قرار دهیم، در خواهیم یافت که همگى ناقص و غیر کاملند پس بر شخص بینا، واجب است که از این اعمال ناقص نیز توبه کند و قصد نماید که آنها را بر وجه کاملى که مقبول خداوند است به جاى آورد".
6.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تصاویر رهبر انقلاب میان سیلزدگان ایرانشهر در سال ۵۷
🔹انتشار برای نخستینبار| ۴۵ سال قبل شهری در جنوبشرقی ایران را سیلی فراگرفت که مسیر آن، با حضور یک فرد تبعید شده، سمت و سوی جدیدی پیدا کرد.