🔻منابع محلی در حومه دمشق از رسیدن پهپادهای ایرانی به حومه دمشق خبر میدهند
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
#رسانهمجازیقدس☫
🔴 @qods_iraa
حریم هوایی سوریه برای عبور موشکهای ایران و راهپیماییها برای ضربه زدن به دشمن باز است و پدافند هوایی سوریه تدابیر و تدارکاتی را اتخاذ کرده و در حالت آماده باش برای مقابله با هرگونه تجاوز اسرائیل با تواناییهایی که دارد، به سر میبرد.
📸 واکنش عضو دفتر حفظونشر رهبر انقلاب به عملیات امشب
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
#رسانهمجازیقدس☫
🔴 @qods_iraa
ایالات متحده آمریکا: "بلومبرگ" از یک مقام آمریکایی: حمله همزمان با پهپاد و موشک ممکن است سیستم دفاع هوایی اسرائیل را سردرگم کند، زیرا ممکن است به سرعت ها، ارتفاعات و جهت های مختلف برسد.
ایالات متحده آمریکا: «ایبیسی نیوز» از یک مقام آمریکایی: ایرانیها با پهپادها و موشکهایی که در ارتفاعها، سرعتها و جهتهای مختلف میآیند، تلاش میکنند بر پدافند هوایی اسرائیل غلبه کنند، اما همزمان اهداف را مورد اصابت قرار میدهند.
ایالات متحده آمریکا: "ای بی سی نیوز" از یک مقام آمریکایی: آمریکا در ساعات آینده انتظار دارد علاوه بر هواپیماهای بدون سرنشین، از ایران، جنوب لبنان و شاید حتی از یمن موشک پرتاب کند.
☄️‼️ رسانه های اسراییلی: باید برای درگیری چند روزه با ایران آماده شویم
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
#رسانهمجازیقدس☫
🔴 @qods_iraa
یا خدااا
نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اعلام کرد هر کشتی که به نفع اسراییل کالا جابجا کند در خلیج فارس و تنگه هرمز توقیف خواهد شد.
رسما تنگه هرمز به روی اسرائیل بسته شد.
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
#رسانهمجازیقدس☫
🔴 @qods_iraa
🚨🚨 جنگنده های رژیم صهیونیستی درحال رهگیری پهپادها در آسمان اردن
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
#رسانهمجازیقدس☫
🔴 @qods_iraa
🚨🚨اردن آسمان خودش را برای پرنده های اسرائیلی باز کرد تا با پهپاد های ایرانی مقابله کنند
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
#رسانهمجازیقدس☫
🔴 @qods_iraa
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترس و وحشت خبرنگار صهیونیست اینترنشنال در آنتن زنده؛ ساعت از دستم در رفته!
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
#رسانهمجازیقدس☫
🔴 @qods_iraa