🔻 «هدیه» مقام اوکراینی در دفتر فرمانده کل پلیس لهستان منفجر شد
🔹 وزارت کشور لهستان اعلام کرد یک بسته «کادویی» که یاروسلاو شیمچیک، فرمانده کل پلیس لهستان در جریان سفرش به اوکراین دریافت کرده، مقر پلیس لهستان در ورشو را منفجر کرده است.
https://eitaa.com/joinchat/2646278352Cb26420e514
7.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️ ️ مجری شبکه ۱۳ رژیم صهیونیستی خطاب به مردخای کدار:
🔹 کلیپی که از تو پخش شده حسابی ایرانیها را ناراحت کرده،به تلاشهایت برای تجزیه ایران ادامه بده...
https://eitaa.com/joinchat/2646278352Cb26420e514
💢 بازداشت شماری از مجرمان فضای مجازی در اصفهان
🔹 به همت سربازان گمنام امام زمان (عج) ۲۳ نفر از واینرها و افرادی که درفضای مجازی فعالیتهای مجرمانه داشتند در اصفهان بازداشت شدند.
🔹 این افراد علاوه بر ترویج ابتذال و بیبندوباری در صفحات خود و کسب درآمد کلان از آن به دنبال تحریک جوانان و نوجوانان برای شرکت در اغتشاشات بودند.
https://eitaa.com/joinchat/2646278352Cb26420e514
⭕️سخنگوی جنبش انصارالله یمن: قدرت بازدارندگی جنبش حماس مایه افتخار است
🔸سخنگوی جنبش انصارالله یمن با تبریک جشن سی و پنجمین سالگرد تشکیل جنبش مقاومت فلسطینی حماس تاکید کرد: قدرت بازدارندگی این جنبش در برابر رژیم اشغالگر مایه افتخار است.
🔸محمد عبدالسلام گفت: سی و پنجمین سالگرد تشکیل حماس را به جنبش مقاومت اسلامی تبریک می گوییم و تأکید می کنیم که ملت فلسطین همواره برای آزادی کل فلسطین جنگیده و همچنان می جنگد.
🔸وی از نیروی بازدارنده ای که جنبش حماس به دست آورده است تمجید و تاکید کرد که نیروی بازدارنده ای که این جنبش در برابر دشمن اسرائیلی به دست آورده، مایه غرور و افتخار است.
🔸جنبش حماس روز گذشته در تجمعی گسترده با شرکت هزاران فلسطینی در میدان الکتیبه در غرب شهر غزه، سالگرد تشکیل این جنبش را با پرتاب یک اسکادران از هواپیماهای بدون سرنشین گردان های قسام در آسمان شهر جشن گرفت.
https://eitaa.com/joinchat/2646278352Cb26420e514
هدایت شده از { رسانهالحشــد الشعبـــي}
عـربــی|فـارسـی
7.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یاسر حسین العیساوی جانشین رئیس ستاد حشد شعبی در افتتاحیه اردوی فرهنگی و هنری که توسط حشد الشعبی در بغداد در قالب برنامه درسی شهادت و ولایت برپا شده بود، بازدید کرد.
#شهادت_و_حاکمیت
#بسیج_مردمی
#الحشـــــــد_الشعبــــــی
➥ @al_hashed
🗨 منو نگیرن تو رو بکشن؛ #منطق_برانداز
https://eitaa.com/joinchat/2646278352Cb26420e514
جبران نمیشوی …
حتی به گریه های شدید …💔
https://eitaa.com/joinchat/2646278352Cb26420e514
☑️واکنش جالب توجه عباسی به افسر اطلاعاتی موساد که از تلاش خود برای تجزیه ایران خبر داد و اعلام کرد همیشه مسلح است تا نیروهای ایران او را نکشند
رضا عباسی نوشت:
🔹هیچکس در ایران تو را نخواهد کشت...!
ما تورا به ایران می آوریم و پس از بازدید کوتاه در اهواز از آنجایی که می دانیم وقت برای تو بسیار با ارزش است، تورا سوار بر یک موشک ذولفقار می کنیم و خیلی سریع به قلب تل آویو برمیگردانیم!
این خط/ ،این نشان*
https://eitaa.com/joinchat/2646278352Cb26420e514
🔺مشخصات ماهواره نور-۲ نیروی هوافضا سپاه
https://eitaa.com/joinchat/2646278352Cb26420e514
براندازا عقلتون رو به کار بندازید، اگر
جمهوری اسلامی داره نابود میشه پس
چرا علی کریمی ویزای آمریکا گرفت؟
https://eitaa.com/joinchat/2646278352Cb26420e514
☑️بایدن :بدون شک یک بیماری همه گیر در راه است
ـــــــــــــــــــــــ
یادتونه شایعه آزاد شدن زامبی ها در دریا رو چندوقت پیش پخش کردن
اون شایعه پیش زمینه همین امادگی برای این بود که مجدد دنیا رو درگیر یک بیماری همه گیر دیگه کنن
به قول امام خمینی ره :آمریکا شیطان بزرگ است
https://eitaa.com/joinchat/2646278352Cb26420e514