eitaa logo
آزادی قدس Freedom of qods
11.3هزار دنبال‌کننده
18.8هزار عکس
10.4هزار ویدیو
384 فایل
💠لَتَجِدَنَّ أَشَدَّ النَّاسِ عَدَاوَةً لِلَّذِينَ آمَنُوا الْيَهُود: همانا دشمن‌ترین مردم نسبت به مومنان یهود است. 🔷️اینجا در مورد رژیم صهیونیستی بیشتر خواهید دانست. 🔶ارتباط با ادمین🔶 @ashena11
مشاهده در ایتا
دانلود
33.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کار درستیه اسرائیلی ها رو میکشن؟؟
شهردار سدروت آلون داویدی: ترحم به ظالم حرام است. دولت باید در قبال این قاتلان شدیدترین و خشن ترین واکنش را نشان دهد تا آنها را از بین ببرد. ما زمین را به آنها دادیم، به آنها برق دادیم، ما به آنها برق دادیم. به آنها آب دادیم، آب را برایشان تمیز می کنیم، کارگرانشان را می گذاریم برای ما در کشور کار کنند، آنها چگونه به ما پاسخ می دهند، ما را می کشند، این رژیمی است که باید محو شود.
صفحه اول روزنامه اسرائیل هیوم جنگ در خانه یک حمله تروریستی بی‌سابقه: انبوهی از تروریست‌ها به خاک اسرائیل نفوذ کردند، کیبوتس و بخش‌هایی از شهرهای اطراف را تصرف کردند، صدها نفر را به قتل رساندند. دوزخ در جنوب چرا اطلاعات ارتش اسرائیل دوباره شگفت زده شد و چگونه مفهوم دفاع فروپاشید؟ نجات از صحنه، کمک در سایه تیراندازی و مبارزه قهرمانانه با تروریست ها تا رسیدن ارتش: شهامت غیر قابل تصور شهروندان😂(صحنه فرار رو داره میگه) ارتش اسرائیل: برای ورود زمینی آماده شد. نخست وزیر: کارزار زمان می برد، روزهای چالش برانگیز پیش رو و ترس از جبهه دیگری در شمال
تالار شهر نیویورک به رنگ پرچم اسرائیل روشن شد.
حملات شدید تروریست‌های صهیونیست به غزه
صفحه اول روزنامه یدیعوت اخرونوت ساکنان محاصره شده در خانه هایشان فریاد زدند: آنها ما را سلاخی می کنند! ارتش اسرائیل کجاست؟ این جنایات حتی برای کشوری که به جنگ عادت دارد غیرقابل تصور است: تمام خانواده ها در خانه های خود قتل عام شدند. رزمندگانی که برای آزادسازی شهرک ها آمده بودند در نبردهای شدید کشته شدند، مادری که دو فرزند کوچکش به غزه ربوده شدند. مردان و زنان جوانی که زمانی را در یک مهمانی طبیعت گذراندند و خود را اسیر حماس و سربازان درمانده ای دیدند که کنترل و به غزه منتقل شدند. نیروی هوایی شب گذشته در حالت آماده باش از ترس تشدید تنش در بخش های دیگر با قدرت حمله کرد. و در نظام سیاسی: مذاکرات برای ایجاد یک دولت اضطراری با گانتز که بر اساس آن نتانیاهو گفت:ما پیروز خواهیم شد.
صفحه اول روزنامه معاریو صدها نفر کشته شدند، ده ها نفر ربوده شدند: 50 سال بعد، اسرائیل دوباره غافلگیر شد. بیش از 250 نفر کشته شدند: کودکان، زنان و سربازان ربوده شدند و شهرک ها با گروگان گیری بیش از 1200 ساکن. ده ها غیرنظامی و سرباز در تونل هایی در نوار غزه نگهداری می شوند. در میان کشته شدگان: رئیس شورای دروازه نقب و بازرس آتش نشانی دیده میشوند. کشتار در طبیعت: تروریست ها در همه جا پخش شدند. صدها نفر جان خود را به خطر انداختند.
7.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 اذعان کارشناس شبکه صهیونیستی اینترنشنال به قدرت ایران در منطقه؛ حمله حماس به اسرائیل یک امتیاز و پیروزی برای ایران است! تحلیلگر صهیونیست اینترنشنال: 🔸نتانیاهو صحبت از پیروزی می‌کند؛ اسرائیل نمی‌تواند به ایران حمله کند؛ من نمی‌دانم پیروزی چه چیزی هست؟!
العین بالعین چشم در برابر چشم
ترجمه نامه بنت.pdf
761.1K
ترجمه متن کامل نامه نفتالی بنت (نخست وزیر سابق رژیم موقت صهیونیستی) به جمعیت خاموش در اراضی اشغالی در طول تاریخ، یهودیان دو بار در این سرزمین صاحب یک کشور مستقل و یکپارچه بودند . اولین بار، به مدت ۸۰ سال یک حکومت یهودی وجود داشت و سپس به دلیل درگیری های داخلی تجزیه شد. بار دوم، حکومت یهودیان حدود ۷۷ سال وجود داشت و سپس به دلیل درگیری های داخلی، حاکمیت آن توسط رومیان از بین رفت. اسرائیل سومین دوره حکومت یهودیان است. اکنون این کشور در ۷۵ سالگی خود قرار دارد. همه ما در برابر این آزمون قرار داریم که آیا به عنوان یک کشور مستقل و متحد موفق خواهیم شد. از دهه هشتاد عبور کنیم، یا به دلیل درگیری های داخلی دوباره شکست خواهیم خورد؟ به حول و قوه الهی، اسرائیل به هشتاد سالگی نخواهد رسید و نابود می‌شود.
مفقودشدگان اسرائیلی