⏮وقتی فلسطینی ها برای ایران سلاح خریدند!
▪️در ذهن و فکر ایرانی این گونه جا افتاده( یا جا انداخته اند) که ایران هر چه دارد و ندارد را به فلسطینی ها می دهد و سلاح و مال و جان فلسطینی مدیون ایرانی است و اگر ایران نباشد فلسطین هم نخواهد ماند و...
ذهن ها و قلب های مریض را کار ندارم که هر چه برایشان بگویی آب در هاون کوبیدن است و یاسین در گوش...خواندن! اما شاید برای مخاطب حقیقت جو جالب باشد که ابتدا این فلسطینی ها بودند که ایران را کمک کردند و پول هنگفتی خرج کردند تا ایران سلاح بخرد و در مقابل تهدیدات از مردمش پاسبانی کند.
بگذارید مضمون ماجرا را از مرحوم أنيس نقاش (مبارز لبنانی عضو جنبش فتح) نقل کنیم:
▪️اوایل انقلاب، از چپ و راست تهدیدهای مختلفی می رسید؛ و ترور پشت ترور و توطئه پشت توطئه. سپاه پاسداران تشکیل شد و قرار شد سلاح مناسبش هم تهیه شود. که به حکم رفاقتم با مبارزان ایرانی و آشنایی ام با مسائل نظامی و امنیتی، قرعه فالِ این مجال را به نام من زدند.
تصمیم بر آن شد که دو نوع سلاح فراهم شود. شرقی و غربی. شرقی اش را از ابوعمار(یاسرعرفات) بگیریم و غربی اش را از تاجری در اروپا بخریم. موضوع را که برای ابوعمار مطرح کردیم سریع به معاون اردنی اش ابومعتصم دستور پیگیری داد که اسلحه های شرقی را تحویلمان دهد. برای سلاح غربی هم با نزار عمار، دیگر معاون عرفات صحبت کردیم و قرار شد واسطه ای را معرفی کند برای خرید از تاجری در اروپا.
بعدش هم رفیق دوست و محسن رضایی آمدند لبنان و منتظر ماندیم تا پول از ایران برسد و من بروم اروپا و جلسه با تاجر موردنظر و خرید اسلحه مورد نیاز. که پول رسید؛ اما پانصد هزار دلار کم تر از آنچه باید!! و بدجور کار را گره زد و بدجور رفیق دوست را کلافه کرد که "ما کلی اصرار کردیم و کلی توضیح دادیم به شیخ رفسنجانی تا قبول کرد. حالا چه خاکی بر سر کنیم؟!" بهش گفتم "اشکالی ندارد. کلیدش دست پیرمرد(لقب یاسرعرفات)است و بس!" و رفتم پیش عرفات. ماجرا را که شنید و ابروهایش را از تعجب بالا داد و گفت"ما فکر می کردیم این ایران است که قرار است ما را حمایت کند؛ نه این که ما یک چیزی هم بدهیم بهشان!" خلاصه نامه ای به یکی از دوستان لبنانی اش در بانک بیروت نوشت بدین مضمون: مبلغ نصف مليون دولار للأخوة الإيرانية فوراً!
▪️و این گونه بود که جنبش فلسطینی فتح و شخص یاسر عرفات به تسلیح(مسلح سازی) و تمویل(کمک مالی) ایران کمک رساند. بماند که
بعدها در آموزش نیروهای ایرانی (خصوصا در
بحث حفاظت از شخصیت ها) هم نقش مهمی
ایفا کرد. و بماند که بعدها چرخ گردان او را از
مسیر صلاح به در برد و بماند که...بماند!
✍محمدسامان اقدامی(م.س.الف)
#موجبه_جزئیه
#خاطرات_انیس_نقاش
9.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 روایت خبرنگار بیبیسی از نگرانی و هراس ارتش اسرائیل از درز اطلاعات حمله موفقیتآمیز ایران به اسرائیل؛ تمام فیلمهای ما را بازبینی و بخشی از آن را حذف کردند!
کسری ناجی، خبرنگار بیبیسی:
🔸موشکهای بالستیک ایران توانستند از سپر دفاعی عبور کنند و اسرائیل را هدف قرار دهند!
سخنگوی ارتش اسرائیل در گفتگو با بیبیسی:
🔸تکان دهنده است! ایران نزدیک به ۱۲۰ موشک بالستیک را به اسرائیل شلیک کرده؛ ایران میتواند خاورمیانه را به تنش (آتش) بکشد!
🔴 مکرون خطاب به نتانیاهو: ما خواهان آتش بس فوری و دائمی در غزه هستیم
🔸امانوئل ماکرون رئیس جمهور فرانسه طی تماس تلفنی با بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی بر تمایل فرانسه برای جلوگیری از تشدید تنش در خاورمیانه و مقابله با تلاش های ایران برای بی ثبات کردن منطقه تاکید کرد.
🔸ریاست جمهوری فرانسه افزود که مکرون بار دیگر به نتانیاهو اطمینان داد که فرانسه خواهان آتش بس فوری و دائمی در غزه است و برای کاهش تنش ناشی از درگیری ها در مرز اسرائیل و لبنان تلاش می کند.
10.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
رویروی دانشگاه کلمبیا و حمایت از دانشجویان
7.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پلیس آمریکا هم سعی داره متفرق کنه جمعیت رو
1.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سرکوب و دستگیری حامیان فلسطین
11.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بعد از دستگیری ها دانشجوها و مردمرفتنبه سمت مقر پلیس برای ازادی اونها
📱عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب، سرودهای را که حضرت آیتالله خامنهای در آستانه عملیات وعده صادق خواندند، منتشر کرد
مهدی فضائلی عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در صفحه توئیتر خود، غزلی را که حضرت آیتالله خامنهای یک بیت از آن را در آستانه عملیات وعده صادق در یک جلسه مرتبط خوانده بودند، منتشر کرد نوشت:
غزل زیر، سروده چندسال پیش رهبر انقلاب اسلامی است. معظم له این بیت از سروده را در آستانه عملیات وعده صادق در یکی از جلسات مرتبط خواندهاند:
تو رااست معجزه در کف زساحران مهراس
عصا بیفکن و از بیم اژدها مگریز
متن کامل این غزل با دستخط مبارکشان برای اولین بار منتشر می شود.
دلا ز معرکه محنت و بلا مگریز
چو گردباد بههم پیچ و چون صبا مگریز
تو راست معجزه در کف، ز ساحران مهراس
عصا بیفکن و از بیم اژدها مگریز
تو موج غیرت و عزمی، ز بحر بیم مدار
حذر ز غش طوفان مکن ز جا مگریز
ز سست عهدی ایام دلشکسته مشو
نشانه باش چو پرچم، ز بادها مگریز
چو صخره باش و مکن تکیه جز به دامن کوه
به حق سپار دل خویش و از دعا مگریز
تو از تبار دلیران خیبر و بدری
چو ذوالفقار و چو حیدر بزن صلا مگریز
به نوشخند منافق ز ره کنار مگیر
به زهرخند معاند به انزوا مگریز
چو ره به قبلهای امن است پایمردی کن
خطا مکن، ز توهم به ناکجا مگریز
چو تیر را هدف گیر و بر هدف بنشین
ز کجروی به حذر باش و از خدا مگریز
امین خلق و امانتگزار یزدان باش
به صدق کوش و خطر کن ز مدعا نگریز
📱 @Negar_Resane