eitaa logo
آزادی قدس Freedom of qods
11.6هزار دنبال‌کننده
22.4هزار عکس
13.2هزار ویدیو
414 فایل
💠لَتَجِدَنَّ أَشَدَّ النَّاسِ عَدَاوَةً لِلَّذِينَ آمَنُوا الْيَهُود: همانا دشمن‌ترین مردم نسبت به مومنان یهود است. 🔷️اینجا در مورد رژیم صهیونیستی بیشتر خواهید دانست. ارتباط با ادمین @ashena11
مشاهده در ایتا
دانلود
، خبرنگار: "ترس از بیداری در داخل یهودا و سامریه [کرانه باختری] وجود دارد - یک رویداد مسری مانند آنچه در سوریه رخ داد."
⏺انتشار برای اولین بار در مورد ابتکار جذب سرباز که مخالفت را حتی در نیز برانگیخت: وزیر دفاع کاتص سند تفاهمی را با رهبران جامعه حریدیان پیش می‌برد.
خبرنگار ◀️بر اساس گزارش‌های محلی، اسرائیل به پایگاه‌های ارتش سوریه در و حمله کرد
عضو یهودی حزب عربی ✔️ فعال محترم حقوق بشر امروز به دلیل... چسباندن استیکر دستگیر شد! همان نیروهایی که تروریست‌ها تحت حمایت آنها قتل عام در بین فلسطینیان انجام می‌دهند، فردی را به دلیل ابراز اعتراض مشروع دستگیر می‌کنند. و اگر دستگیری کاذب به خودی خود کافی نباشد، علی‌رغم دستور دادگاه مبنی بر آزادی وی، پلیس بن گویر به دنبال تجدید نظر در این مورد بود و آن را به تأخیر انداخت که منجر به ماندن وی تا روز یکشنبه در بازداشت شد. من خواستار آزادی فوری آندری و مری و [برپایی] یک نافرمانی مدنی گسترده علیه دولت جنایتکار و شبه نظامیان کاهانیست هستم!
☑️یک منبع اسرائیلی: پیشرفت در مذاکرات برای آزادی تدریجی ربوده شدگان. به گفته منابع خارجی، انتظار می‌رود که ابتدا زنان آزاد شوند
🔘 درباره فرصت تاریخی حمله به ایران: "ما به آمریکایی‌ها نیاز داریم"
خبرنگار 🔴انتشار برای اولین بار در اخبار جمعه ۱۱: حدود بیست نفر از نمایندگان خانواده‌های ربوده شدگان در هفته آینده قصد تشدید مبارزه و تمرکز بر پایان دادن به جنگ را به عنوان پیام اصلی این کمپین دارند. خانواده‌ها قصد دارند از جمله به انجام اقدامات اعتراضی رادیکال مانند چند ماه پیش بازگردند.
🟠در اولین پیام رژیم جدید به شورای امنیت سازمان ملل، هیئت سوری در شکایتی رسمی از اسرائیل به دلیل نفوذ نیروهای ارتش اسرائیل به خاک این کشور و حملات هوایی آن به خاک این کشور ارائه کرد.