🔵 شرکت باقری در نشست وزیران امور خارجه بریکس در روسیه
🔺 علی باقری، سرپرست وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در نشست وزیران امور خارجه بریکس در روسیه شرکت میکند.
🔺 نشست وزیران امور خارجه بریکس روز دوشنبه ٢١ خرداد در «نیژنی نووگراد» روسیه برگزار میشود.
🔷🇮🇷 🇵🇸 @Qodsiyan 🇮🇷 🇵🇸
🔺نماز دهه اول ذیالحجه
🔺یکی از اعمالی که تمام بزرگان و علماء در ۱۰ شب اول این ماه توجه زیادی به آن داشته اند؛ خواندن دو رکعت نماز در بین نمازهای مغرب و عشاء است که در هر رکعت بعد از سوره حمد ، یک مرتبه سوره توحید و آیه ۱۴۲ سوره اعراف
┄┅═✧☫ قدسیان ☫✧═┅┄
ـــــــــــــــــــــــ
🇮🇷 #قدسیان
🇾🇪 #یمن
🇵🇸 #طوفان_الاقصی
🇮🇷 🇵🇸 @Qodsiyan 🇮🇷 🇵🇸
نامه وزرا و معاونین رییسجمهور شهید به اعضای شورای نگهبان/ اسماعیلی را شایسته ادامه راه شهید رئیسی میدانیم
🔹در یک اقدام مسبوق به سابقه، جمع زیادی از اعضای هیأت دولت با ارسال نامهای به شورای نگهبان، دکتر محمدمهدی اسماعیلی را فردی مناسب جهت ادامه راه دولت سیزدهم دانستند.
🔹در این نامه تصویر امضای منصوری معاون اجرایی رییس جمهور و سرپرست نهاد ریاست جمهوری، لطیفی معاون رییس جمهور و رییس سازمان اداری و استخدامی، خزعلی معاون زنان رییس جمهور، سلاجقه معاون رییس جمهور و رییس سازمان محیط زیست، بهادری جهرمی دبیر و سخنگوی هیات دولت، سپهر خلجی قائم مقام دفتر رئیس جمهور و رئیس شورای اطلاع رسانی دولت، زلفیگل وزیر علوم، هاشمی وزیر ورزش و جوانان، اوجی وزیر نفت، نیکبخت وزیر جهاد کشاورزی، عین اللهی وزیر بهداشت، محرابیان وزیر نیرو، خاندوزی وزیر اقتصاد، علی آبادی وزیر صمت و علی باقری سرپرست وزارت خارجه به چشم میخورد.
🔹در هر دوره از انتخابات، علما و شخصیتهای تراز اول کشور از طرق مختلف نسبت به اعلام نظر مشورتی به شورای نگهبان پیرامون صلاحیت کاندیداها اقدام میکنند.
🔹رژیم صهیونیستی باز هم یک مدرسه سازمان ملل را در غزه هدف قرار داد
🔻منابع فلسطینی خبر دادند ارتش رژیم صهیونیستی یک مدرسه دیگر آژانس امدادرسانی و کاریابی سازمان ملل متحد برای آوارگان فلسطین (آنروا) را که دهها آواره فلسطینی در آن اسکان داشتند، در شمال نوار غزه هدف قرار داده است.
انتخابات، عقلانیت انقلابی
و چالش های پیش روی آن
♦️عقلانیت انقلابی، این نیست که افراد یا احزاب، از یک نامزد بُت بتراشند، مجنون وار در او بنگرند و جز زیبایی نبینند. بعد از آن هم، از سر غیرت، پنجه بر صورت دیگران بکشند، تخریب کنند، و افکار عمومی را بیازاراند و نسبت به اصل مشارکت، که نیاز و سرمایه راهبردی کشور است، دلزده کنند.
🔹می توان گفت که هیچ نامزدی، در جامع الاطراف بودن، قابل قیاس با رئیس جمهور شهید نیست. هر چند که شهید رئیسی هم، در زمان حیات، از تشکیک و تخطئه در میان برخی محافل سیاسی خودی در امان نبود. نقد منصفانه، مغتنم است، اما برخی تخطئه ها، بوی بد فهمی و ناسپاسی می داد.
♦️اکنون در آستانه انتخابات، باید کوشید تا بهترین و نزدیک ترین نامزد به تراز ها انتخاب شود. در عین حال توجه داشته باشیم که در میان نامزد هایی که تایید می شوند، ضعیف ترین ها و دور ترین ها نسبت به تراز ریاست جمهوری هم هستند؛
🔹بنابراین، اگر افراد دچار کمال طلبی منفی و حمایت مطلق (الّا و لابد) از این یا آن نامزد شوند، ممکن است به جای مطلوب ترین، بدترین نامزد انتخاب شود. مثل انتخابات سال ۱۳۹۲ که کشور بعد از ۱۱ سال، همچنان با پیامد های خسارت بار آن انتخاب، دست به گریبان است.
♦️اما چالش سال ۱۳۹۲، فقط در تعدد نامزد های انقلابی نبود. برخی از آنان در حالی به تردید افکنی و تخطئه دیگر نامزد های خودی پرداختند که جبهه مقابل، از یک طرف، محمد رضا عارف را وادار کرده بود تا -ولو با ناراحتی شدید و اعتراض- به نفع حسن روحانی کنار برود؛
🔹و از طرف دیگر، به کمک جبهه خارجی و امپراتوری رسانه ای دروغ و تحریف، گفتمان فریبی را بر ساخته بود؛ مبنی بر این که کلید گشایش مشکلات اقتصادی، در بستن با کدخدا (آمریکا) و واگذاری برنامه هسته ای است.
♦️به بیان دیگر، زیر ساخت گفتمانی (تلقی و ارزیابی کلی افکار عمومی)، به اندازه خود نامزد ها، بلکه حتی بیشتر از آنها، در تعیین جهت گیری و نتیجه انتخابات مهم است. موفقیت با کسانی است که در عین توجه به جذابیت های نامزد، توانسته باشد موج اجتماعی بسازند.
🔹چنین موجی -فارغ از درستی یا غلطی هر کدام آنها- در انتخابات های ۱۳۷۶، ۱۳۸۴، ۱۳۹۲ و ۱۴۰۰ ساخته شد و مسیر را برای نامزد پیروز هموار کرد.
♦️اما دوره اخیر از چند جهت متفاوت است: یکی، غیر مترقبه بودن انتخابات (شهادت رئیس جمهور). دوم، امتحان پس دادگی بسیاری از مدعیان در انتخابات ۳ دهه گذشته، که امکان اثر گذاری هیجانی را کاهش می دهد. و سوم، میراث رئیس جمهور شهید و نیمه کاره ماندن برنامه های او.
🔹انتخابات، معادله ای چند مجهولی است و بنابراین نمی توان پاسخ های آسان و دوم دستی به آن داد. انتخابات می تواند آرایش های گوناگونی پیدا کند و بنابر اقتضا، رقابت کنندگان نیز باید بتوانند گارد خود را تغییر دهند.
♦️به نظر می رسد اکنون، زمان آن است که ظرفیت های رسانه ای، به جای قدّیس سازی از نامزد مطلوب خود و ندیدن کاستی ها و نشنیدن نقد های منصفانه، و تخطئه و تخریب دیگران، صرف تبیین مستند و مستدّل وضعیت موجود شود؛
🔹این که رئیس جمهور شهید، کشور و دولت را از کدام گردنه های خطرناک عبور داده، کدام موفقیت ها را به دست آورده، برنامه او کجاها نیمه کاره مانده، و کدام مسیر، پیشرفت است و کدام، عقبگرد؟
♦️تعدد نامزد های انقلابی می تواند در مناظرات، نقطه قوت باشد و ضمنا فرصت دهد تا رای احتمالی هر کدام در نظرسنجی های معتبر ارزیابی شود و وجوه دوگانه جذابیت/ آسیب هر کدام در زمینه رای آوری آشکار شود.
🔹پس از آن، فرصت همدلی و اجماع (یا حتی اصرار بر نامزد خود) وجود دارد. بنابراین، اکنون نباید فرصت روشنگری و برانگیختگی معقول و افزایش امید و اعتماد مردم نسبت به مشارکت را تضییع کرد.
♦️ضمنا باید مراقب تحرکات محافلی که سرگرم دو به هم زنی در میان اضلاع جبهه انقلاب و نامزد ها هستند، بود. انقلابی نیست، هر حلقوم و رسانه و دستی که به درگیری در درون جبهه انقلاب و غافل شدن از فرصت/ تهدید پیش رو دامن می زند.
🔹دو به هم زن ها، اگر نفوذی هم نباشند -که بعضا هستند- افرادی کم ظرفیت و خام اندیش هستند که باید از پیشاهنگی جریان های سیاسی کنار گذاشته شوند.
محمد ایمانی
🇮🇷 🇵🇸 @Qodsiyan 🇮🇷 🇵🇸
📸 آناتولی : اسرائيل از اکتبر گذشته بیش از 70000 تن بمب بر روی غزه ریخته است، این مقدار بسیار بیشتر از آنچه در مجموع بر روی شهرهای درسدن، هامبورگ و لندن در طول جنگ جهانی دوم ریخته شد، می باشد
┄┅═✧☫ قدسیان ☫✧═┅┄
ـــــــــــــــــــــــ
🇮🇷 #قدسیان
🇾🇪 #یمن
🇵🇸 #طوفان_الاقصی
🇮🇷 🇵🇸 @Qodsiyan 🇮🇷 🇵🇸
جهانگیری کاندیدای نهایی اصلاحات
رایزنی احزاب و گروه های اصلاحطلب و دغدغه مندان توسعه به منظور تعیین نامزد نهایی اصلاحات در انتخابات ریاست جمهوری پایان یافته و قرار است در جلسه فردا دکتر اسحاق جهانگیری به عنوان کاندیدای نهایی اصلاحات معرفی شود.
آقایان پزشکیان، کواکبیان،شریعتمداری، محمود صادقی و علی صوفی دیگر کاندیداهای لیست اصلاحات بوده اند که بر مبنای توافق قبلی به نفع دکتر جهانگیری انصراف خواهند داد.
شنیده ها حاکی از آن است که عباس آخوندی و حمیده زرآبادي با هدف اعلام حسن نیت جریان اصلاحات به نهادهای نظارتی از لیست کاندیداهای نهایی کنار گذاشته شده اند.
🇮🇷 🇵🇸 @Qodsiyan 🇮🇷 🇵🇸
●● متن جوابیه جالب طالبان به داعش در مورد چرایی تسلیت و حضور در مجلس ترحیم رئیس جمهور فقید ایران
__________
✂️ برشی از جوابیه:
● از حق نباید گذشت که ایران به خاطر دفاع از اهل سنت فلسطین هم کشته داده است و هم تحریم شده است و هم تحت فشار قرار گرفته است.
بسم الله الرحمن الرحیم
الحمدلله؛ اما بعد:
جدیدا مقالهای توسط قاتلان اهل شهادتین یعنی دواعش، علیه مقامات امارت اسلامی در خصوص تعزیه و تسلیت آنها برای فوت رئیس جمهور ایران نشر شده است. در آن مقاله غیر علمی، شبهاتی را بیان کردند که مختصراً در این موضوع به دواعش پاسخ خواهیم داد:
اول؛ دواعش گفتند که رئیس جمهور شیعه ایران مشرک بوده است و تعزیه و تسلیت به مشرک در اسلام جایز نیست!
در پاسخ به این صحبت خوارج میگوییم: مبنای شرک و توحید خوارجی شما با اهل سنت و جماعت نیز تعارض دارد و علیالمبنا طبق قاعده تکفیری شما ائمه اهل سنت و جماعت نیز تکفیر میشوند. مگر جماعت خوارجی شما نبود که امامان نووی و ابن قدامه را به خاطر آداب زیارت رسول الله صلی الله علیه و سلم تکفیر کردند؟ مگر جماعت شما نبود که علمای بزرگ معاصر پیرو مذهب ابوحنیفه را تکفیر کردند؟ مگر برخی از عناصر برجسته جماعت شما نبود که امام ابوحنیفه را اهل مرجئه خواندند و او را تکفیر و تفسیق کردند؟ آیا با آنها برخورد کردید یا از آنها حمایت کردید؟ چه جماعتی که با همین بهانه مدارس و مساجد اهل سنت و جماعت را در افغانستان و پاکستان و دیگر مناطق اهل سنت منفجر کرده است؟ طبق معیار شرک و توحید و کفر و ایمان شما، جمهور علما و بزرگان اهل سنت و جماعت تکفیر میشوند و این مسئله قطعی است. فلذا مشرک نامیدن اهل شهادتین از طرف شما موضوع جدیدی برای ما نیست و سالهاست با این معیار ضد اسلامی اهل شهادتین خصوصا اهل سنت و جماعت را تکفیر کردید.
دوم؛ مسائلی مانند تکفیر صحابه، تحریف قرآن، تهمت فحشا بهام المومنین عایشه برای تکفیر شیعه ردیف کردید و بعد هم گفتید که به خاطر این مسائل، نباید به رئیس جمهور شیعه ایران ادای تعزیه و تسلیت کرد.
در جواب میگوییم:
اولا مسائلی که بیان شد مسائل مصداقی و معین است، مثلاً میگوییم فلان شخص سب میکند، فلان شخص تکفیر میکند، فلان شخص تهمت زنا میزند، فلان شخص قائل به تحریف قرآن است، فلذا اینها ناظر به شخص معین و مصداق نفر است؛ حالا یک مورد سراغ دارید شخصی که مقامات امارت اسلامی برایش تعزیه گرفتند قائل به تحریف باشد و یا به مقدسات اهل سنت بیاحترامی کند؟
دوم اینکه مشکل اساسی در خوارج دواعش است، زیرا تا به امروز در کنار شیعه زندگی نکردند، این در حالی است که در افغانستان اکثر مناطق شیعه و سنی کنار هم زندگی میکنند و ما از عقاید آنها آشنا هستیم لذا مواردی که گفتید به یک عده بسیار کم و اقلیت بر میگردد و به کل شیعه ارتباطی ندارد و عقاید معین افراد خاص را شما به یک مذهب تعمیم میبخشید و این خلاف اصول اهل سنت و جماعت است و به عبارتی دنبال بهانه برای تکفیر اهل شهادتین هستید، در حالی مذهب اهل سنت و سیره اسلام این است که حسن ظن به اهل شهادتین داشته باشد نه سوء ظن.
در پایان باید تاکید شود کسانی که علیه اهل سنت و جماعت خیانت کردند دواعش خوارج هستند، همینها که مقاومت اسلامی فلسطین را تکفیر کردند و بر کسانی که اسلحه به فلسطینیها میرساندند حکم ارتداد صادر کردند. (رجوع شود به اصدار ابراهیم دواعش) این دشمنان اهل سنت کسانی هستند که هزاران مجاهد امارت اسلامی را به شهادت رساندند و در مسیر آمریکا و ناتو با امارت اسلامی جنگیدند.
همان کسانی که بعد از عملیات طوفان الاقصی تمام تمرکز خود را برای جنگ با اهل شهادتین گذاشتند و هیچ ضرری برای کفار اصلی و صهیونیست نداشتند.
اما از حق نباید گذشت که ایران به خاطر دفاع از اهل سنت فلسطین هم کشته داده است و هم تحریم شده است و هم تحت فشار قرار گرفته است، اما از حمایت آنها دست برنداشته است به طوری که سران قهرمان حماس نیز از ایران به خاطر این کمکها تقدیر کردهاند.
اما امروز الله را شاکریم که قطعهای از زمین به دست شما نیفتاد که اگر میافتاد شما در حمایت از صهیونیست راه امداد به مجاهدین فلسطین را میبستید.
به راستی شما چه سودی برای مسلمانان و چه ضرری برای کفار اصلی داشتید؟
والعاقبه للمتقین
🇮🇷 🇵🇸 @Qodsiyan 🇮🇷 🇵🇸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴🔻وحید حقانیان که طی روزهای گذشته پدیده انتخابات شده بود با ویدئوی معرفی حساب های کاربری خود در شبکه های اجتماعی، سوژه کاربران شد.
*************
🤦♂🤦♂🤦♂🤦♂
🔸 حواشی حمایت از کاندیدای دولت
🔹درپی انتشار خبرِ نامه هیات دولت و مدیرانِ ارشد دولت سیزدهم به شورای نگهبان برای اثبات توان مدیریت و رجل بودن "محمدمهدی اسماعیلی"، برخی خبرنگاران اصلاح طلب مدعی شدند این نامه با تحت فشار قراردادن وزرا تهیه و موجب اعتراض و گله گذاری آنها شده است.
🔹شنیده شده در جلسه ۵ کاندیدای عضو دولت (بذرپاش، منظور، اسماعیلی، قاضیزاده و مرتضوی) توافق شده در رقابت نهایی فقط یک نفر از نزدیکان دولت تا انتها حضور داشته باشد.
🔹امضای افرادی چون، محسن منصوری (معاون اجرایی)، میثم لطفی (رئیس سازمان امور استخدامی)، علی باقری (سرپرست وزارت خارجه)، انسیه خزعلی (معاون امور زنان)، جواد اوجی (وزیر نفت)، محمدعلی نیکبخت (وزیر کشاورزی)، عیسی زارع پور (وزیر ارتباطات)، علی بهادری جهرمی (سخنگوی دولت)، علیاکبر محرابیان (وزیر نیرو)، علی سلاجقه (رئیس سازمان محیط زیست) و عباس علی آبادی (وزیر صمت) در این نامه به چشم میخورد.