▪️از کجا رسیدیم به کجا...!
حلال کنید امروز پای خاکریز دوتا از گلولههای آرپیجی به هدف نخورد
حقوق این ماهم حلال نیست
ببخشید...
شما مارو حلال کنید که این روزا داریم بدجوری شرمندتون میشیم :)
#شهید_سید_محمد_امیری_مقدم
💬 امیرعلی اسماعیلی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سید جواد هاشمی در جواب اعتراضها به کسانی که به فیلمش ایراد گرفته بودن درباره رقص صبحت کرد و گفت حلال خدارو حرام نکنید🤦♂ سید جواد احکام رقص رو متناقض میدونه
البته کلیپی که تو پست قبل گذاشتیم تیزر برنامه و قسمتهای نسبتاََ مثبت برنامهس. تو تیزر معمولا همه چی رو نمیارن.
5.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 روایتی تکان دهنده از مظلوم ترین مادر شهید ایران
6.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 حسن روحانی لیدر جریان غربزده در سفر تبلیغاتی ریاست جمهوری سال 1396 به اصفهان رفته بود که جمعیت زیادی در تایید و حمایت از این مسئول فاسد، شعار دادند که : نه قاضی، نه سردار ، دولت قانون مدار، حالا عده ای که 8 سال تمام در مقابل خیانت ها؛ بی تدبیری ها و نامردی های حسن روحانی و تیم غربزده اش سکوت و بلکه حمایت کرده بودند ، دولت رئیسی را تحت فشار قرار داده اند که ویرانی های به وجود آمده توسط اصلاحطلبان را در این 100 روز فعالیت خود ؛ حل و فصل کند!
هدایت شده از نهادرهبری پردیس شهیدسلیمانی(ره)قم
سخنراني حجت الاسلام ذوالنور به مناسبت هفته بسيج در دانشگاه فرهنگيان شنبه 6 آذر ساعت 12:30 از طريق لينک ادوب کانکت: https://vc.cfu.ac.ir:443/nahadqom
هدایت شده از نهادرهبری پردیس شهیدسلیمانی(ره)قم
سخنراني حجت الاسلام ذوالنور به مناسبت هفته بسيج در دانشگاه فرهنگيان شنبه 6 آذر ساعت 12:30 از طريق لينک: https://vc.cfu.ac.ir:443/nahadqom
هدایت شده از نهادرهبری پردیس شهیدسلیمانی(ره)قم
ویژه برنامه¬ی هفته¬ی دفاع مقدس در دانشگاه فرهنگیان استان قم-پردیس آیت الله طالقانی(ره) برگزار شد.
این برنامه که با حضور شورا های بسیج اساتید،کارکنان و دانشجویی بصورت حضوری و سایر اساتید و کارکنان بصورت مجازی در روز شنبه شش آذر برگزار گردید.
در ابتدای برنامه مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه فرهنگیان استان قم جناب حجت الاسلام و المسلمین دکترعلی رمضانی ضمن خیر مقدم خدمت نماینده¬ی انقلابی مردم شهر مقدس قم و تبریک هفته بسیج به اهمیت دانشگاه فرهنگیان از دید مقام معظم رهبری پرداختند و ایشان فرمودند: زمانی که اساتید دانشگاه فرهنگیان درخواست دیدار با مقام معظم رهبری کردند حضرت اقا فرمودند که بنده خودم به دیدار با اساتید دانشگاه خواهم آمد.
#نهاد_رهبری
#پردیس_آیت_الله_طالقانی
#مطالبه_گری
#ذوالنور
#نهاده_دامی
#برجام
هدایت شده از نهادرهبری پردیس شهیدسلیمانی(ره)قم
در ادامه¬ی برنامه جناب حجت الاسلام و المسلمین ذوالنور نماینده محترم شهر مقدس قم در مجلس شورای اسلامی ضمن تبریک هفته¬ی بسیج فرمودند که هر کجا که بسیجیان ورود پیدا کردند ما شاهد تحول در آن بخش بوده ایم.
وی خاطر نشان کردندکه مسئولین یک دیوار به نام تحریم درست کرده اند و همه ی مشکلات کشور را پشت این دیوار می اندازند. حال که بسیاری از مشکلات به دلیل سو تدبیر و عدم مدیریت صحیح می باشد.
وی با اشاره به کمبود نهاده های دامی گفتند که از اول انقلاب تا کنون در بخش کشاورزی نه در وسایل و امکانات و یا در افراد مرتبط با آن هیچگونه تحریمی وجود نداشته است در حالی که شاهدکمبود شدید در این حوزه بوده ایم.
در ادامه جلسه سوالاتی از طرف حضار مطرح شد وی راجع به بحث برجام و مذاکرات هسته¬ای فرمودند:
جمهوری اسلامی در قبال برجام دو اصل اساسی و مهم دارد.
۱)جمهوری اسلامی معتقد است که برجام هر چه بوده کم یا زیاد باید احیا شود به دلیل اینکه ایران هزینه ی برجام را داده است و حال باید چک برجام نقد شود
۲)جمهوری اسلامی هیچ اضافه و کمی را نمی پذیرد
#نهاد_رهبری
#پردیس_آیت_الله_طالقانی
#مطالبه_گری
#ذوالنور
#نهاده_دامی
#برجام
روابط عمومی نهاد رهبری