🔻 تبیین کننده مقام اهلبیت
📌این امام بزرگوار [امام هادی علیه السلام] در مجموعهی آثار و برکاتی که از ائمّهی هدیٰ (علیهمالسّلام رسیده است، این خصوصیّت را دارد که در ضمن زیارت، مهمترین فصول مربوط به مقامات ائمّه (علیهمالسّلام) را با بیان وافی و شافی، با زیباترین تعبیرات بیان کردهاند.
زیارت جامعهی کبیره، از این بزرگوار است؛ زیارت امیرالمؤمنین در روز غدیر که یکی از غُرَر تعبیرات و فرمایشات ائمّه (علیهمالسّلام) است، از این بزرگوار است. امیدواریم که به برکتِ نگاهِ عطوفتآمیزِ این امام بزرگوار -که شهادت ایشان با روز اوّل سال و با عید نوروز همراه شده است- ملّت ایران در این سال از هدایت الهی برخوردار باشند.۱۳۹۷/۰۱/۰۱
🔗پیوند تصویر با کیفیت بالا:
idc0-cdn0.khamenei.ir/ndata/news/37606/B/13960615_0137606.jpg
#شهادت_امام_هادی
#امام_هادی
#جهاد_تبیین
@qom_khamenei_ir
بیانات #رهبر_معظم_انقلاب پس از مراسم روضهخوانی به مناسبت شهادت حضرت #امام_علی_النقی علیهالسلام
بسماللهالرّحمنالرّحیم
بالاخره در نبرد بین #امام_هادی (علیهالسّلام) و خلفایی که در زمان ایشان بودند، آن کس که ظاهراً و باطناً پیروز شد، حضرت هادی (علیهالسّلام) بود؛ این باید در همهی بیانات و اظهارات ما مورد نظر باشد.
در زمان امامت آن بزرگوار شش خلیفه، یکی پس از دیگری، آمدند و به درک واصل شدند. آخرین نفر آنها، «معتز» بود که حضرت را شهید کرد و خودش هم به فاصلهی کوتاهی مُرد. این خلفا غالباً با ذلت مردند؛ یکی بهدست پسرش کشته شد، دیگری به دست برادرزادهاش و به همین ترتیب بنیعباس تارومار شدند؛ به عکسِ شیعه. شیعه در دوران حضرت هادی و حضرت عسگری (علیهماالسّلام) و در آن شدت عمل روزبهروز وسعت پیدا کرد؛ قویتر شد.
حضرت هادی (علیهالسّلام) چهل و دو سال عمر کردند که بیست سالش را در سامرا بودند؛ آنجا مزرعه داشتند و در آن شهر کار و زندگی میکردند. سامرا در واقع مثل یک پادگان بود و آن را معتصم ساخت تا غلامان ترکِ نزدیک به خود را - با ترکهای خودمان؛ ترکهای آذربایجان و سایر نقاط اشتباه نشود - که از ترکستان و سمرقند و از همین منطقهی مغولستان و آسیای شرقی آورده بود، در سامرا نگه دارد. این عده چون تازه اسلام آورده بودند، ائمه و مؤمنان را نمیشناختند و از اسلام سر در نمیآوردند. به همین دلیل، مزاحم مردم میشدند و با عربها - مردم بغداد - اختلاف پیدا کردند. در همین شهر سامرا عدهی قابل توجهی از بزرگان شیعه در زمان امام هادی (علیهالسّلام) جمع شدند و حضرت توانست آنها را اداره کند و به وسیلهی آنها پیام امامت را به سرتاسر دنیای اسلام - با نامهنگاری و... - برساند. این #شبکه_های_شیعه در قم، خراسان، ری، مدینه، یمن و در مناطق دوردست و در همهی اقطار دنیا را همین عده توانستند رواج بدهند و روزبهروز تعداد افرادی را که مؤمن به این مکتب هستند، زیادتر کنند. امام هادی همهی این کارها را در زیر برق شمشیر تیز و خونریز همان شش خلیفه و علیرغم آنها انجام داده است. حدیث معروفی دربارهی وفات حضرت هادی (علیهالسّلام) هست که از عبارت آن معلوم میشود که عدهی قابل توجهی از شیعیان در سامرا جمع شده بودند؛ بهگونهای که دستگاه خلافت هم آنها را نمیشناخت؛ چون اگر میشناخت، همهشان را تارومار میکرد؛ اما این عده چون شبکهی قویای بهوجود آورده بودند، دستگاه خلافت نمیتوانست به آنها دسترسی پیدا کند.
یک روزِ مجاهدت این بزرگوارها - ائمه (علیهمالسّلام) - به قدر سالها اثر میگذاشت؛ یک روز از زندگی مبارک اینها مثل جماعتی که سالها کار کنند، در جامعه اثر میگذاشت. این بزرگواران دین را همینطور حفظ کردند، والّا دینی که در رأسش متوکل و معتز و معتصم و مأمون باشد و علمایش اشخاصی باشند مثل #یحیی_بن_اکثم که با آنکه عالم دستگاه بودند، خودشان از فساق و فجار درجه یکِ علنی بودند، اصلاً نباید بماند؛ باید همان روزها بکل کلکِ آن کنده میشد؛ تمام میشد. این مجاهدت و تلاش ائمه (علیهمالسّلام) نه فقط تشیع بلکه قرآن، اسلام و #معارف_دینی را حفظ کرد؛ این است خاصیت بندگان خالص و مخلص و اولیای خدا. اگر اسلام انسانهای کمربسته نداشت، نمیتوانست بعد از هزار و دویست، سیصد سال تازه زنده شود و بیداری اسلامی بهوجود بیاید؛ باید یواش یواش از بین میرفت. اگر اسلام کسانی را نداشت که بعد از پیغمبر این معارف عظیم را در ذهن تاریخ بشری و در تاریخ اسلامی نهادینه کنند، باید از بین میرفت؛ تمام میشد و اصلاً هیچ چیزش نمیماند؛ اگر هم میماند، از معارف چیزی باقی نمیماند؛ مثل مسیحیت و یهودیتی که حالا از معارف اصلیشان تقریباً هیچچیز باقی نمانده است. اینکه قرآن سالم بماند، حدیث نبوی بماند، این همه احکام و معارف بماند و معارف اسلامی بعد از هزار سال بتواند در رأس #معارف بشری خودش را نشان دهد، کار طبیعی نبود؛ کار غیرطبیعی بود که با مجاهدت انجام گرفت. البته در راه این کار بزرگ، کتکخوردن، زندانرفتن و کشتهشدن هم هست، که اینها برای این بزرگوارها چیزی نبود.
ائمهی ما در طول این دویستوپنجاه سال امامت - از روز رحلت نبی مکرم اسلام (صلّیاللَهعلیهوآله) تا روز وفات حضرت عسکری، دویستوپنجاه سال است - خیلی زجر کشیدند، کشته شدند، مظلوم واقع شدند و جا هم دارد برایشان گریه کنیم؛ مظلومیتشان دلها و عواطف را به خود متوجه کرده است؛ اما این مظلومها غلبه کردند؛ هم مقطعی غلبه کردند، هم در مجموع و در طول زمان.
والسّلام علیکم و رحمةالله برکاته
۱۳۸۳/۵/۳۰
#شهادت_امام_هادی
@qom_khamenei_ir
📕 فروش ویژۀ کتاب «جهاد تبیین» - چاپ جدید
🎁 ۲۰% تخفیف
🔺 قیمت پشت جلد: ۶۵۰۰۰ تومان
🔻 قیمت باتخفیف: ۵۲.۰۰۰ تومان
📍 این اثر با بهرهگیری از بیانات حضرت آیتالله خامنهای به ابعاد مختلف جهاد تبیین پرداخته است. در فصل اوّل به کلّیّات بحث از جمله تعریف جهاد و جهاد تبیین و همچنین فواید و آثار تبیین و مطالبی از این دست، پرداخته شده است.
🔹 در فصل دوّم، بحث الزامات جهاد تبیین مطرح است که به سیاستها و بایدها و نبایدهای این فریضه اختصاص دارد. فصل سوّم کتاب، مربوط به برخی از روشهایی است که در بیانات رهبر انقلاب، به آن اشاره شده است.
🔸 در بیانات ایشان، موضوعاتی مورد مطالبه قرار گرفته است که مجاهدان این عرصه لازم است تبیین این موضوعات را در اولویّت قرار دهند که در فصل چهارم کتاب به بیش از سی مورد از این موارد، پرداخته شده است. فصل پنجم این اثر نیز به وظایف اقشار و نهادهای مختلف در این زمینه اختصاص یافته است.
🔰 این کتاب را از طریق پیوند زیر تهیه نمایید:
🆔https://b2n.ir/tabyin
✅در صورت باز نشدن لینک، سفارش خود را به آیدی زیر در پیامرسان #ایتا اعلام بفرمایید
@qom_books
@qom_khamenei_ir
#پوستر
📷 #رهبر_معظم_انقلاب مدّظلّهالعالی:
«#«خانمها، سربازان خط مقدم انقلاب بودند و این به معنای واقعی کلمه است و من به عنوان یک مبالغه نمیگویم. اگر زنها با انقلاب سازگار نبودند و به آن باور نداشتند، مطمئناً این انقلاب واقع نمیشد.»
۱۳۶۸/۱۰/۲۶
🔗پیوند دریافت فایل با کیفیت:
idc0-cdn0.khamenei.ir/ndata/news/38848/B/13961116_0238848.jpg
@qom_khamenei_ir
📣 #اطلاعرسانی
💢 سلسلهنشستهای ترویجی معرفی آثار رهبر معظّم انقلاب (مدّظلّهالعالی)
👈 کتاب دعا
👤 استاد: حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا مددی
🗓 زمان: دوشنبه ۱۴۰۰/۱۱/۱۸
⏱ ساعت ۱۶:۳۰
🔰 پخش از شبکه:
🆔 Abarat.tv
@qom_khamenei_ir
📷 #پوستر
🌙ایّام #ماه_رجب است... قدر این ماه را و این روزها را بدانیم؛ ماه رجب، ماه توسّل است، ماه تضرّع است، ماه دعا است، ماه تصفیهی روانی و معنوی است؛ دلها را به خدا باید نزدیک کرد؛ بخصوص جوانهای شما، جوانهایی که در جلسه و در سطح نیرو هستید. به این تقویت ارتباط با خداوند همهی ما احتیاج داریم؛ در لحظهلحظهی عمرمان به این تقویت ارتباط با خدا احتیاج داریم و این ایّام ماه رجب متناسب با این [احتیاج] است و زمینهی فیوضات الهی و فیوضات معنوی است.
۱۴۰۰/۱۱/۱۹
🔗پیوند تصویر با کیفیت بالا:
b2n.ir/r84888
@qom_khamenei_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم
📹 #تلاوت زیبا از #رهبر_معظم_انقلاب مُدّظلّهالعالی
۲۲ بهمن 1362
🔹این قطعهی زیبای #ترتیل از آیات سوره مبارکه #بقره است.
@qom_khamenei_ir
📺 سلسله نشستهای «معرفی آثار رهبر معظّم انقلاب (مدّظلّهالعالی)»
موضوع : شب ظلمانی شاهنشاهی
📌 حجت الاسلام و المسلمین آقای مددی
🗓زمان: پنجشنبه ٢١ بهمنماه ١۴٠٠
⏱ساعت: ١٧
💢پیوند حضور:
🌐abarat.tv
*با ترافیک رایگان*
@qom_khamenei_ir
📺 سلسله نشستهای «معرفی آثار رهبر معظّم انقلاب (مدّظلّهالعالی)»
موضوع : کتاب دعا
📌 حجت الاسلام و المسلمین آقای مددی
🗓زمان: جمعه ٢٢ بهمنماه ١۴٠٠
⏱ساعت: ١٧
💢پیوند حضور:
🌐abarat.tv
*با ترافیک رایگان*
@qom_khamenei_ir
#پوستر
📷مجموعه بیانات #رهبر_معظم_انقلاب دربارهی #دلایل_قیام_ملت_ایران برای #انقلاب_اسلامی در قالب 10 عکسنوشت
🔗پیوند دریافت مجموعه تصاویر:
farsi.khamenei.ir/ndata/news/35576/Khamenei.ir_35576_B.zip
@qom_khamenei_ir
هدایت شده از KHAMENEI.IR
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎇 بازنشر
✊🏻نماهنگ| #الله_اکبر؛
این صدای ملت ایران است
💗رهبرانقلاب: امروز جوان ایرانی با شعار «الله اکبر» کارهای بزرگی انجام میدهد
☑️ @Khamenei_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 عصرِ امام خمینی (ره) آغاز شده است.
👈 گزیدهای از بیانات رهبر معظّم انقلاب (مدّظلّهالعالی) در اوّلین سالگرد رحلت امام خمینی (رضواناللهعلیه)
🗓 ۱۳۶۹/۰۳/۱۴
🔹 با #انقلاب_اسلامی در ایران عصر جدیدی در عالَم آغاز شده است. چه قدرتهای مادیِ دنیا بخواهند و چه نخواهند، این عصر آغاز شده و پیش رفته است و هیچکس نمیتواند خود را از تأثیرات این عصر برکنار بدارد. این دوران را باید دورانِ امام خمینی (ره) نامید...
@qom_khamenei_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 #بیست_دو_بهمن نوروز حقیقی انسانیت
🔻نوروز، یعنی روزی که شما با عمل خودتان، با حادثهیی که اتفاق میافتد، آن را نو میکنید.
روز #بیست_و_دوم_بهمن که ملت ایران، حادثهی عظیمی را به کمک خدا تحقق بخشید، روز نویی (نوروز) است. آن روزی که امام امت، قاطعاً به دهانِ مستکبرِ قلدرِ گردنکلفت دنیا - یعنی امریکا - مشت کوبید، آن روز، روز نو و راه نویی (نوروز) بود؛ حادثهی نویی بود که اتفاق میافتاد و افتاد.
ما باید نوروز را، نو روز کنیم. نوروز به حسب طبیعت، نوروز است؛ جنبهی انسانی قضیه هم به دست ماست که آن را نوروز کنیم.
۱۳۶۹/۱/۱
#سالروز_پیروزی_انقلاب_اسلامی
#رهبر_معظم_انقلاب_اسلامی
#بیست_و_دو_بهمن
@qom_khamenei_ir
#رهبر_معظم_انقلاب:
🔻 #امام_جواد مانند دیگر ائمهی معصومین برای ما اسوه و مقتدا و نمونه است. زندگی کوتاه این بندهی شایستهی خدا، به جهاد با کفر و طغیان گذشت.
🔻در نوجوانی به رهبری #امت_اسلام منصوب شد و در سالهایی کوتاه، جهادی فشرده، با دشمن خدا کرد به طوری که در سن ۲۵ سالگی یعنی هنوز در جوانی، وجودش برای دشمنان خدا غیر قابل تحمل شد و او را با زهر #شهید کردند.
🔻همانطوری که ائمهی دیگر ما علیهمالسلام با #جهاد خودشان هر کدام برگی بر تاریخ پر افتخار اسلام افزودند، این امام بزرگوار هم گوشهی مهمی از #جهاد_همه_جانبه اسلام را در عمل خود پیاده کرد و درس بزرگی را به ما آموخت. آن درس بزرگ این است که در هنگامی که در مقابل قدرتهای #منافق و ریاکار قرار میگیریم، باید همت کنیم که هوشیاری مردم را برای مقابلهی با این قدرتها برانگیزیم.
🔻اگر #دشمن، صریح و آشکار دشمنی بکند و اگر ادعا و ریاکاری نداشته باشد، کار او آسانتر است. اما وقتی دشمنی مانند مأمون عباسی چهرهای از قداست و طرفداری از اسلام برای خود میآراید، شناختن او برای مردم مشکل است.
🔻در دوران ما و در همهی دورانهای تاریخ، قدرتمندان همیشه سعی کردهاند وقتی از مقابلهی رویاروی با مردم عاجز شدند دست به حیلهی ریاکاری و نفاق بزنند.
۱۳۹۰/۰۳/۲۳
🔗پیوند مجموعه فیشهای بیانات #رهبر_معظم_انقلاب در مورد حضرت #جواد_الائمه علیهم السلام:
farsi.khamenei.ir/newspart-index?tid=1478
@qom_khamenei_ir
#پوستر
📷«در هیچ زمانی ارتباط #شیعه و گسترش تشکیلاتی شیعه در سرتاسر #دنیای_اسلام، مثل زمان حضرت جواد و حضرت هادی و حضرت عسکری نبوده است. وجود وکلا و نواب و همین داستانهایی که از حضرت هادی و حضرت عسکری نقل میکنند نشاندهندهی این معناست. یعنی علیرغم محکوم بودن این دو امام بزرگوار در #سامرا، و قبل از آنها هم حضرت جواد به نحوی، و حضرت رضا (علیهالسّلام) به نحوی، ارتباطات با مردم همینطور گسترش پیدا کرد.»
۱۳۸۴/۰۵/۱۸
#امام_جواد
#جواد_الائمه
#کاظمین
🔗پیوند تصویر با کیفیت بالا:
b2n.ir/j91381
@qom_khamenei_ir
14.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠 چلّهی پُرافتخار
📽 نماهنگ | مروری سریع بر تاریخ چهلسالهی گام اوّلِ انقلاب اسلامی ایران
👈 رهبر معظّم انقلاب در طلیعهی چهلسالِ دوّمِ انقلاب اسلامی ایران، «بیانیهی گام دوّمِ انقلاب اسلامی» را خطاب به مردم ایران بهویژه جوانان منتشر فرمودند. این بیانیه با عبارات زیر آغاز شده است:
🔹 «از میان همهی ملّتهای زیر ستم، کمتر ملّتی به انقلاب همّت میگمارد؛ و در میان ملّتهایی که بهپاخاسته و انقلاب کردهاند، کمتر دیده شده که توانسته باشند کار را به نهایت رسانده و بهجز تغییر حکومتها، آرمانهای انقلابی را حفظ کرده باشند.
🔸 امّا انقلاب پُرشکوه ملّت ایران که بزرگترین و مردمیترین انقلاب عصر جدید است، تنها انقلابی است که یک چلّهی پُرافتخار را بدون خیانت به آرمانهایش پشت سر نهاده و در برابر همهی وسوسههایی که غیر قابل مقاومت به نظر میرسیدند، از کرامت خود و اصالت شعارهایش صیانت کرده و اینک وارد دوّمین مرحلهی خودسازی و جامعهپردازی و تمدّنسازی شده است.
🔺 درودی از اعماق دل بر این ملّت؛ بر نسلی که آغاز کرد و ادامه داد و بر نسلی که اینک وارد فرایند بزرگ و جهانیِ چهل سال دوّم میشود.»
@qom_khamenei_ir
🌸 فضائلِ عالَمتاب در میان دو کتمان
«یک جملهای معروف است از خلیلبناحمد نحویِ معروف، او میگوید که دوستان امیرالمؤمنین در طول مدّتی برابر چند قرن، از ترسشان مدایح امیرالمؤمنین را نگفتند، و مدح امیرالمؤمنین را مکتوم نگه داشتند،
و فضائل او را، و دشمنان امیرالمؤمنین از روی بغض و عداوتشان در طول چند قرن مدایح امیرالمؤمنین را مکتوم نگه داشتند.
«فظَهَرَ ما بَینَ هذَینِ ما مَلأَ الخافَقَین» دو تا کتمان نسبت به مدایح امیرالمؤمنین ، یکی از روی ترس یکی از روی بغض؛ امّا میان این دو کتمان، آنقدر از فضائل امیرالمؤمنین بروز کرد که سرتاسر عالَم را و میان مشرق و مغرب را گرفت! این فضائل علیّبن ابیطالب است.»
📖 کتاب «جاودانهی تاریخ» (ابعاد شخصیتی امیرالمؤمنین علیهالسلام از زبان آیتالله خامنهای) ؛ صفحه ۳۵
@qom_khamenei_ir
📺 سلسله نشستهای تحلیل بیانات رهبر معظّم انقلاب (مدّظلّهالعالی)
بیانات در دیدار تولید کنندگان و فعالان اقتصادی ١٠ بهمن ١۴٠٠
📌 توسط : آقای دکتر صمدی
مدرس دانشگاه و کارشناس مسائل اقتصادی
🗓 زمان: پنجشنبه ٢٨ بهمنماه ١۴٠٠
⏱ ساعت: ١٩
💢پیوند حضور:
🌐abarat.tv
*با ترافیک رایگان*
@qom_khamenei_ir
#زینب_کبری (سلام الله علیها) توانست به همهی تاریخ و همهی جهان نشان بدهد ظرفیّت روحی و عقلی عظیمِ جنس زن را؛ این خیلی مهم است. به کوری چشم آن کسانی که چه در آن زمان، چه در دورهی ما هر کدام به نحوی جنس زن را تحقیر میکردند و میکنند، زینب کبریٰ توانست نشان بدهد علوّ مرتبهی زن و عظمت قدرت روحی و عقلانی و معنوی زن را.
۱۴۰۰/۰۹/۲۱
پیوند تصویر با کیفیت بالا:
b2n.ir/a70856
#حضرت_زینب
#کربلا
@qom_khamenei_ir
منشور روحانیت - نمودار .pdf
169.9K
📊 نمودار - منشور روحانیت
📌 بازنشر بهمناسبت سالگرد انتشار پیام حضرت امام خمینی (رضواناللهعلیه) خطاب به روحانیون، مراجع، مدرسین، طلاب و ائمهی جمعه و جماعات
🆔 متن کامل پیام
@qom_khamenei_ir
📌شورای نگهبان مطمئنترین دستگاه برای حراست از نظام اسلامی است
🔻 #شورای_نگهبان مطمئنترین دستگاه و ارگانی است که انقلاب به نظام کشور بخشیده است. ما برای اینکه به طور کلی از سلامت نظام مطمئن باشیم، مهمترین و رساترین و فعالترین و مؤثرترین مجموعهی ما همین شورای نگهبان است.
۱۳۷۰/۱۲/۰۴
🗓اول اسفند ۱۳۵۸، سالروز انتصاب فقهای شورای نگهبان توسط امام خمینی(ره)
🔗khl.ink/f/36256
@qom_khamenei_ir
📌 حکومت کودتایی، تحمیلی و خصمانه
▪️هم #رضاخان با کودتا سرِکار آمده بود، هم محمّدرضا با کودتا سرِکار آمد. #حکومت_کودتایی، معلوم است چطور حکومتی است: بر مردم تحمیل بودند و از آراءِ مردم، عقاید مردم، دلبستگیهای مردم، فرهنگ مردم و درخواست و اراده آنها هیچ نشانی نبود. آنها برای آراءِ مردم، برای خواست مردم، برای عقاید مردم، برای دین مردم و برای فرهنگ مردم، هیچ احترامی قائل نبودند؛ هیچ رابطه صمیمی و دوستانهای با مردم نداشتند. رابطه، رابطه خصمانه بود؛ رابطه ارباب و رعیّت بود؛ رابطه آقایی و نوکری بود؛ سلطنت بود دیگر! سلطنت و پادشاهی، معنایش همین است؛ یعنی حکومت مطلقهای که هیچ تعهّدی در مقابل مردم ندارد.
✅انقلاب ما یک حرکت عظیم مردمی علیه حکومتی بود که تقریباً تمام خصوصیّات یک حکومت بد را داشت؛ هم فاسد بود، هم وابسته بود، هم تحمیلی و کودتایی بود و هم بیکفایت بود.
۱۳۷۷/۱۱/۱۳
🗓کودتای ۳ اسفند ۱۲۹۹ و انتصاب تحمیلی رضا پهلوی بر مسند قدرت
🔗 khl.ink/f/2927
#بزک_پهلوی
#جهاد_تبیین
@qom_khamenei_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌تحلیل
سوم اسفند ماه سالروز صدور نامه تاریخی حضرت امام (ره) به حوزههای علمیّه و تعیین خط و مشی حوزه در ادامه و استمرار #نظام_جمهوری_اسلامی
#حوزه_علمیه
#منشور_روحانیت
#جنگ_تحمیلی
@qom_khamenei_ir