📣اطلاعیه
قابل توجه گل پسرها و گل دخترهای اهل قلم و خلاق کتابخانه😍
کتابخانه مرکزی قم برگزار میکند:
🖋کلاس نویسندگی خلاق✒️
با حضور: معصومه میرابوطالبی
(دبیر محفل ادبی کتابخانه مرکزی قم)
زمان: دوشنبه، ۲بهمن ماه
ساعت:۱۷_۱۸
#آموزش
📱@qomcentrallib
📱@teenagerroom
🌐samanpl.ir
🔊 @qomplir
هدایت شده از کتابخانه مرکزی قم
📣کتابخانه مرکزی قم برگزار میکند:
📚شاهنامهخوانی📚
(ویژه دختران)
ده جلسه+ جلسه پیش نیاز والدین
👤مربی: صادق سلیمانی
🔸هزینه: ۳۰۰هزارتومان
🗓زمان: یکشنبهها و چهارشنبهها
⏰ساعت: ۱۸_۱۹
#آموزش
📱@qomcentrallib
📱@teenagerroom
🌐samanpl.ir
🔊 @qomplir
May 11
15.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
گر وصل آن نگار میسر شود مرا
از عمر باک نیست، که در سر شود مرا
تسخیر روی او به دعا میکند دلم
تا آفتاب و ماه مسخر شود مرا
روزی که کاسهٔ سرم از خاک پر کنند
از بوی او دماغ معطر شود مرا
آن نور هر دودیده اگر میدهد رضا
بگذار تا دودیده به خون تر شود مرا
هر ساعتم چنان کند از غصه پایمال
کز دست او فعان به فلک بر شود مرا
مشکل شکفته گرددم از وصل او گلی
لیکن چه خارها که به دل در شود مرا!
این درد سینه سوز، که در جان اوحدیست
از تن شگفت نیست که لاغر شود مرا
👤اوحدی
📱@qomcentrallib
📱@teenagerroom
🌐samanpl.ir
🔊 @qomplir
👤سید محمدعلی موسوی جمالزاده اصفهانی
سید محمدعلی موسوی جمالزاده اصفهانی (۱۲۷۰–۱۳۷۶) نویسنده و مترجم معاصر ایرانی بود. او را پیشتاز قصّهنویسی معاصر، پدر داستان کوتاه در زبان فارسی و آغازگر سبک واقعگرایی در ادبیات فارسی میدانند.
او نخستین مجموعهٔ داستانهای کوتاه ایرانی را با عنوان یکی بود و یکی نبود در سال ۱۳۰۰ در برلین منتشر ساخت.
جمالزاده در سالهای ۱۹۶۵، ۱۹۶۷، و ۱۹۶۹ نامزد جایزه نوبل ادبیات بود. او ، زین العابدین رهنما ، حسین قدس نخعی و ابوالقاسم اعتصامزاده تنها چهار فارسیزبانی هستند که آکادمی سوئد نامزد این جایزه اعلام کردهاست.
داستانهای وی انتقادی (از وضع زمانه)، ساده، طنزآمیز و آکنده از ضربالمثلها و اصطلاحات عامیانه است.
محمدعلی جمالزاده را همراه با صادق هدایت و بزرگ علوی سه بنیانگذار اصلی ادبیات داستانی معاصر فارسی میدانند. داستان کوتاه «فارسی شکر است» را که در کتاب یکی بود یکی نبود او چاپ شدهاست، عموماً به عنوان نخستین داستان کوتاه فارسی به شیوهٔ غربی میشمارند. این داستان پس از هزار سال از نثرنویسی فارسی نقطه عطفی برای آن بهشمار میرود. به علاوه، مقدمهٔ جمالزاده بر کتاب یکی بود یکی نبود سند ادبی مهم و در واقع بیانیه نثر معاصر فارسی است. در این مقدمه جمالزاده مؤکداً بیان میکند که کاربرد ادبیات مدرن نخست بازتاب فرهنگ عامه و سپس انعکاس مسائل و واقعیتهای اجتماعی میباشد.
جمالزاده در سال۱۳۷۶ و در سن ۱۰۵ سالگی در یک آسایشگاه سالمندان در ژنو، سوئیس درگذشت.
#معرفی_ادیبان
#قلم_پارسی
📱@qomcentrallib
📱@teenagerroom
🌐samanpl.ir
🔊 @qomplir
📚معرفی کتاب
📕 عنوان کتاب: قصه ما به سر رسید
👤نویسنده: سید محمدعلی جمالزاده
کتاب قصه ما به سر رسید مجموعه ای از داستان های کوتاه و چند ترجمه از نویسنده توانای ایرانی، محمد علی جمالزاده است که چاپ نخست آن در سال 1978 میلادی منتشر شده است.عناوین داستانهای این کتاب عبارتند از: «شیران روبه مزاج»، «خاک حاصلخیز»، «ماجرای دهشتناک کلمه (که)»، «صیغه و عقدی» و «بارگاه شاهانه». در هر یک از داستانهای مجموعه قصه ما به سر رسید، نویسنده تصویری هجوآمیز از شیوه تفکر و زندگی گروههای مختلف سنتی عرضه میکند. مصیبت شعر دیمی، ملای شاعر، خیاط شاعر و حامی شاعر نمونهای از داستانهای این مجموعه هستند که با نگاهی به تفکر و زندگی جامعه سنتی ایران به رشته تحریر در آمدهاند. در انتهای کتاب زندگی، احوال و آثار محمد علی جمالزاده به قلم ایرج افشار نیز فهرست اهم مقالات جمال زاده در زمینه تحقیقات ایرانی و چند نوشته کوتاه دیگر به چاپ رسیده است.
💠بخشی از کتاب
می گویند دوستی انواع و اقسام بسار دارد ولی دو نوع دوستی وجود دارد که جوهرش از دوستی های دیگر بیشتر و پایدارتر است . یکی دوستی های دوره کودکی و نوباوگی و دیگری دوستی های دوره جنگ یعنی دوستی سربازان جوانی که در میدان جنگ با هم آشنا و دوست شده با دشمن شانه به شانه جنگیدهاند و در مصائب جنگ شریک بوده و مددکار و پشت و پناه یکدیگر بودهاند .
📱@qomcentrallib
📱@teenagerroom
🌐samanpl.ir
🔊 @qomplir
🌐معرفی سایت فری پیک
با توجه به امکانات و ابزارهایی که فری پیک به کاربران ارائه میکند بدون شک این سایت برترین موتور جستجوگر جهان برای طراحی وکتورهای رایگان شناخته شده است. همچنین این سایت به عنوان بزرگترین انجمن طراحان گرافیک در سطح جهان است.
هر طراحی به یک منبع مهم که حاوی طرحهای گرافیکی با کیفیت بالا، تصاویر منحصر به فرد و … باشد نیاز دارد. فری پیک یک مجموعه کامل برای جامعه گرافیک است که روزانه بیش از میلیونها بارگیری و دانلود از این سایت انجام میشود. این سایت توسط جمعی از طراحان حرفهای و گرافیستها طراحی شده است. مهمترین مزیت آن این است که هر طراحی میتواند به برخی از فایلها به صورت رایگان دسترسی داشته باشد. اگر به منابع حرفهای و پرمیوم نیاز داشته باشد آنها را با پرداخت مبلغ ناچیزی دانلود کند. سایت فری پیک بستری مناسب و کارآمد برای علاقمندان به گرافیک و طراحی است. این پلتفرم منابع طراحی نظیر عکسها و طرحهای گرافیکی را در اختیار کاربران در قالب پکیجهای متنوع قرار میدهد. به طور ایدهآل هر ماه بیش ۸۰ هزار منبع مجزا در این سایت بارگیری میشود. این پکیجها توسط تیمهای حرفهای و متخصص و توسط شرکتهای فعال در این زمینه طراحی میشوند.
www.freepik.com
📱@qomcentrallib
📱@teenagerroom
🌐samanpl.ir
🔊 @qomplir
🔰ارابه طلایی چهار اسب🔰
از آثار باستانی دوره هخامنشیان است که در گنجینه آمودریا یافت شدهاست. این ارابه متعلق به ۳۰۰ تا ۵۰۰ سال پیش از میلاد است. این اثر دارای ارابهای چهار اسب است که دو نفر با لباس هخامنشیها بر آن سوار هستند، این اثر هماکنون در موزه بریتانیا نگهداری میشود.
برای این ارابه و سایر آثار گنجینه جیحون تاریخ سده پنجم و چهارم پ.م پیشنهاد شده است، زمانی که پادشاهی نیرومند هخامنشی پرچم خود را بر سرزمینهایی از دره سند تا رود نیل برافراشته بود. گنجینه در کناره رودخانه جیحون یا آمویدریا (Oxus River) در سرزمین کنونی تاجیکستان و به احتمال زیاد از تپه باستانی تخت کواد (قباد) که گذرگاهی در ساحل شمالی رود است بین سالهای ۱۸۷۷ و ۱۸۸۰ م. در کاوشهای غیرعلمی بهدست آمده است. ممکن است شمار بسیاری از آثار پراکنده یا حتی ذوب شده باشند. احتمالا آثار به نیایشگاهی از دوره هخامنشی تعلق داشتهاند و توسط مردمان منطقه بهعنوان هدیه یا نذر در آن مکان نهاده شدهاند. این مجموعه نخستین بار در موزه بریتانیا در سال ۱۹۰۰ م. در سالن زیورهای طلایی بهنمایش نهاده شد.
#کهن_دیار
📱@qomcentrallib
📱@teenagerroom
🌐samanpl.ir
🔊 @qomplir
کتابخانه مرکزی قم
📚معرفی کتاب 📕عنوان کتاب: تاوان عاشقی 👤نویسنده: محمدعلی جعفری کتاب تاوان عاشقی، رمان عاشقانه و پرال
✅برگزاری جلسه نقد تاوان عاشقی در کتابخانه مرکزی قم با حضور اعضای کتابخانه
📱@qomcentrallib
📱@teenagerroom
🌐samanpl.ir
🔊 @qomplir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوچنان یاری که داند قدر اهل درد چیست
چیست عشق و کیست مرد عشق و درد مرد چیست
گلشن حسنی ولی بر آه سرد ما مخند
آه اگر یابی که تأثیر هوای سرد چیست
ای که میگویی نداری شاهدی بر درد عشق
جان غم پرورد و آه سرد و روی زرد چیست
آنکه میپرسد نشان راحت و لذت ز ما
کاش پرسد اول این معنی که خواب و خورد چیست
گرنه عاشق صبر میدارد به تنهایی ز دوست
آنچه میگویند از مجنون تنها گرد چیست
وحشی از پی گر نبودی آن سوار تند را
میرسی باز از کجا وین چهرهٔ پر گرد چیست
👤وحشی بافقی
📱@qomcentrallib
📱@teenagerroom
🌐samanpl.ir
🔊 @qomplir
🇮🇷اطلاعیه شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان قم جهت مراسم یادبود شهدای مدرسه قطب راوندی
*شهدای گروه سرود جزو اتفاقات نادر در دوران دفاع مقدس است. این از خصوصیات قم است.*
مقام معظم رهبری مدظله العالی
🔰در طلیعه چهل و پنجمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی و پاسداشت یاد و خاطره شهدای مظلوم گروه سرود مدرسه قطب راوندی که در اثر بمباران هوایی رژیم بعثی عراق در یکم بهمنماه سال 1365 به فیض شهادت نائل شدند مراسم گرامیداشتی بر سر مزار مطهر این شهدای عزیز برگزار میگردد.
🔰بدینوسیله از عموم مردم شهیدپرور و انقلابی قم بویژه دانشآموزان عزیز جهت شرکت در این مراسم دعوت بهعمل میآید.
🗓 زمان: یکشنبه 1402/11/01 ساعت 11
📌مکان: گلزار شهدای علی بن جعفر علیه السلام
📱@qomcentrallib
📱@teenagerroom
🌐samanpl.ir
🔊 @qomplir
اریک آرتور بلر با نامِ مستعار جُرج اوروِل (۱۹۰۳–۱۹۵۰) داستاننویس، روزنامهنگار، منتقدِ ادبی و شاعر انگلیسی بود. او بیشتر برای دو رمان سرشناس و پرفروش مزرعه حیوانات که در ۱۹۴۵ منتشر شد و در اواخر دههٔ ۱۹۵۰ به شهرت رسید و نیز رمان ۱۹۸۴ شناخته میشود. این دو کتاب بر روی هم بیش از هر دو کتابِ دیگری از یک نویسندهٔ قرن بیستمی، فروش داشتهاند. او همچنین با نقدهای پرشماری که بر کتابها نوشت، بهترین وقایعنگار فرهنگ و ادب انگلیسی قرن شناخته میشود.
📚معرفی کتاب
📕عنوان کتاب: مزرعه حیوانات
👤نویسنده: جورج اورول
مزرعه حیوانات که در ایران به نام قلعه حیوانات نیز شناخته شدهاست، رمانی به سبک ادبیات تمثیلی پادآرمانشهری به زبان انگلیسی و نوشتهٔ جرج اورول است. این رمان در طول جنگ جهانی دوم نوشته شده است. این کتاب در نقد حکومتهای سرکوبگر آن دوران یعنی شوروی و آلمان نوشته شد.
💠خلاصه کتاب
داستان با توصیف شبی شروع میشود که خوکی به نام میجِر پیر حیوانات را جمع کرده و از ظلمی که انسان بر حیوانات روا داشته برای آنان سخن میگوید و حیوانات را به شورش علیه انسان دعوت میکند. پس از چندی حیوانات در پی شورشی مالک مزرعه به نام آقای جونز را از مزرعه بیرون کرده و خود اداره آن را به دست میگیرند. پس از این انقلاب حیوانی، خوکها (که از هوش بالاتری نسبت به سایر حیوانات برخوردارند) نقش رهبری حیوانات مزرعه را به دست میگیرند. اما پس از چندی در بین خود حیوانات یک سری توطئه و کودتا انجام میگیرد.
♦️۱بهمنماه، سالگرد درگذشت جرج اورول، داستاننویس انگلیسی♦️
📱@qomcentrallib
📱@teenagerroom
🌐samanpl.ir
🔊 @qomplir
👤شیخ عباس قمی
در سال ۱۲۹۴ق در قم به دنیا آمد.
در بیست و دو سالگی به نجف رفت و شش سال آنجا ماند.محدث قمی هنگامی که در مشهد اقامت داشت، با دختر سید احمد طباطبایی (۱۲۷۰-۱۳۳۴ق) ازدواج کرد.فرزندان وی به نام میرزا علی، میرزا محسن، فاطمه و نجمه از این بانو متولد شدند.
محدث قمی در شب 1 بهمن ۱۳۱۹ش در ۶۵ سالگی در نجف درگذشت. پیکرش در کنار استادش میرزا حسین نوری در حرم دفن گردید. از محدث قمی کتابهای بسیاری در رشتههای رجال، اخلاق، فقه، کلام، لغت، ادعیه و تاریخ و به ویژه حدیث باقیماندهاست که برخی از آنها عبارتند از:
مفاتیحالجنان، منازل الآخرة، منتهی الآمال، سفینة البحار و مدینة الحکم و الآثار، نفس المهموم، الانوار البهیه، تتمهة المنتهی، تحفةالاحباب، الکنی و الاقاب، ترجمه مصباح المتهجد، سبیل الرشاد، ذخیرة الابرار، فوائد الرضویه و ...
📚معرفی کتاب
📕عنوان کتاب: منازل الآخرة
منازل الآخرة کتابی است که شیخ عباس قمی درباره مرگ برزخ و قیامت نوشتند. ایشان علاوه بر بیان کردن اهمیت و خطرات هر یک از منزلگاههای پس از مرگ، راهکاری برای نجات از ترس و وحشت هر کدام و وسیلهای برای دستیابی به سلامت و مصونیت در هر مقام را ارائه دهد. مرگ، قبر، برزخ، قیامت، بیرون آمدن از قبر، میزان، حسابرسی، پرونده، صراط و عذاب جهنم از موضوعات مورد بحث در این کتاب است.
♦️۱ بهمنماه، سالروز درگذشت شیخ عباس قمی♦️
📱@qomcentrallib
📱@teenagerroom
🌐samanpl.ir
🔊 @qomplir
29.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠نقل نبرد رستم وسهراب
♦️یک بهمنماه، زادروز حکیم ابوالقاسم فردوسی، شاعر حماسهسرای ایرانی♦️
📱@qomcentrallib
📱@teenagerroom
🌐samanpl.ir
🔊 @qomplir
امشب شب عید است
همه گل بفشانید💐
خود را به در بیت ولایت برسانید...
از دست رضا
عیدی خود را بستانید💐
✨ولادت امام جواد علیهالسلام مبارک باد✨
📱@qomcentrallib
📱@teenagerroom
🌐samanpl.ir
🔊 @qomplir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
من ندانستم از اول که تو بی مهر و وفایی
عهد نابستن از آن به که ببندی و نپایی
دوستان عیب کنندم که چرا دل به تو دادم
باید اول به تو گفتن که چنین خوب چرایی
ای که گفتی مرو اندر پی خوبان زمانه
ما کجاییم در این بحر تفکر تو کجایی
آن نه خالست و زنخدان و سر زلف پریشان
که دل اهل نظر برد که سریست خدایی
پرده بردار که بیگانه خود این روی نبیند
تو بزرگی و در آیینه کوچک ننمایی
حلقه بر در نتوانم زدن از دست رقیبان
این توانم که بیایم به محلت به گدایی
عشق و درویشی و انگشت نمایی و ملامت
همه سهلست تحمل نکنم بار جدایی
روز صحرا و سماعست و لب جوی و تماشا
در همه شهر دلی نیست که دیگر بربایی
گفته بودم چو بیایی غم دل با تو بگویم
چه بگویم که غم از دل برود چون تو بیایی
شمع را باید از این خانه به دربردن و کشتن
تا به همسایه نگوید که تو در خانه مایی
سعدی آن نیست که هرگز ز کمندت بگریزد
که بدانست که دربند تو خوشتر که رهایی
خلق گویند برو دل به هوای دگری ده
نکنم خاصه در ایام اتابک دو هوایی
👤سعدی
📱@qomcentrallib
📱@teenagerroom
🌐samanpl.ir
🔊 @qomplir
📚معرفی کتاب
📕عنوان کتاب: نغمهای در روزگار گرگها
👤نویسنده: کمال السید
نغمه ای در روزگار گرگها، داستان بلندی است با نثر ادبی درباره زندگی و زمانه امام جواد(ع). نویسنده، با قلمی زیبا، شاعرانه، نمادگرا و احساس برانگیز، تلاش در بیان ابعاد گوناگون شخصیت علمی، عرفانی، مبارزاتی، اجتماعی، انسانی و . . . آن عزیز و فراز و فرود حوادث تاریخی آن روزگار با تکیه بر منابع مهم و معتبر تاریخی دارد. ویژگی های مهم این کتاب، نگاه تازه، نثر لطیف و عاطفی به دور از شعار، پرگویی و بی مایگی در شناساندن آن جان هستی برای نوجوانان و جوانان امروز است.
نویسنده که خود متولد بغداد است، نقبی به هزار و اندی سال پیش میزند و خواننده را با خود به کوچه – پس کوچههای این شهر طوفان خیز حوادث میبرد؛ به شهری با آسمان آبی برای رامشگران و شاعران لذت جو و آسمان پر آذرخش برای آزادگان، دین باوران و پاکدامنان.
این کتاب با نگاهی نو به زندگی و زمانه امام جواد (ع) منتشر شده است.
💠بخشی از کتاب
اگر کسی به چشمان امام بنگرد،اندوهی را که درآن موج می زند،میبیند.اندوه از شهری فتنهگر،که خنیاگر شرق است و جز به آواز موصلی به چیزی گوش نمی سپارد.آیه ها در محله های بغداد گم شدهاند و آوای اذان در حنجره بغض آلود گلدسته هایش شکسته اند.جوادپشت به این شهر به سوی شهر نخل ها ره می سپارد.به نزول گاه جبریل،جایی که ریه هایش را از هوای پاکیزه آن لبریز می کند،دور از کاخهای سراسر دسیسه ونیرنگ.
♦️ولادت امام جواد(ع) مبارک باد♦️
📱@qomcentrallib
📱@teenagerroom
🌐samanpl.ir
🔊 @qomplir
🔰جام نقرهای زن عیلامی🔰
جام نقرهای زن عیلامی یا ایزدبانوی عیلامی که با نام "جام سیمین مرودشت" شناخته شده است، از آثار باستانی دوره عیلام است که قدمت آن به ۲۵۰۰ سال پیش از میلاد در سدههای پایانی هزاره سوم (دوره عیلامی کهن) بر میگردد. لباس زیبای این بانوی عیلامی نشان از تمدنی پیشرفته و غنی دارد. بر بالای این جام نوشتهای به صورت نوار باریکی از خط عیلامی حکاکی شدهاست. جام نقرهای زن عیلامی در یک و نیم کیلومتری شمال غربی صفحه تخت جمشید در شهرستان مرودشت، استان فارس در حال کندن قناتی کشف شده و این دست ساخته زیبا امروزه در موزه ایران باستان تهران نگهداری میشود.
در کتاب سیری در هنر ایران (اثر آرتور پوپ) در توصیفِ این اثر ارزشمند چنین آمده است:
این جام نقرهای که از اواسط هزارهی سوم پیش از میلاد [۴۵۰۰ سال پیش از این] در مرودشت مدفون بوده، در همان حال که کهن ترین ظرف نقرهی ایرانی است، سرنمونهای از ظرفهای نقرهی گنجینه کَلماکَرّه نیز تواند بود. پروفسور والتر هینس، زن ایستاده را ایزدبانو نارونده (ایزدبانوی پیروزی عیلام) و زنِ نشسته را «پریستاری [آئینی] به نام کوری ناهیتی» دانسته و خوانش کتیبهی خطِ عیلامی کهن را بدین صورت پیشنهاد کرده است:
«کمک کن، ایزدبانو، کمک کن! نثارگرِ نوشاک برای مقامِ خدایی، کوری ناهیتی هستم من. با دادنِ پاداش و برکت، تو ربانی ایزدبانو، خود را بنمای! معبدیان آهنگِ کُرنشِ ماندگار دارند! کمک کن! منبعِ نثارگرِ نزدیکی آسمان، قداست بخش، تو برای او در مقام یک برگزیده، روزبهروز»
#کهن_دیار
📱@qomcentrallib
📱@teenagerroom
🌐samanpl.ir
🔊 @qomplir
📚 معرفی کتاب
📘عنوان کتاب: داستان های شاهنامه روزی به نام سده
👤بازآفرین: محمدرضا یوسفی
هر کشور و سرزمینی به شکلی خود را به جهان معرفی میکند. ایران نیز از گذشتههای دور تا کنون خود را با شاهنامه ( یکی از بزرگترین حماسههای جهان) معرفی کرده است؛ ما ایرانیان نیز در عرصهی زبان پارسی و فرهنگ ایرانی وامدار تلاش بی دریغ فردوسی، حماسه سرای بزرگ ایران و جهان هستیم. دراین کتاب محمدرضا یوسفی با توجه به متن اصلی شاهنامه با زبانی روان و ساده داستان روزی به نام سده را برای کودکان بازگویی کرده است. داستان از این قرار است که هوشنگ شاه برای در امان ماندن قبیله از سرما در زمستان به کمک سپیدار موفق به کشف آتش میشود. سده روز کشف آتش است که مصادف با 10 بهمن بوده همه جا آتش روشن می کردند و دور آتش جشن می گرفتند.
👦👧
📱@qomcentrallib
📱@teenagerroom
🌐samanpl.ir
🔊 @qomplir
📚تازه های کودک منتظر شما کوچولوهای گل
ممنون از اعضای خوب کتابخانه بابت اهدای کتابها💐
#تازههای_کتاب
📱@qomcentrallib
📱@teenagerroom
🌐samanpl.ir
🔊 @qomplir
📣کتابخانه مرکزی قم به مناسبت میلاد امام جواد(ع) برگزار میکند:
💠ویژه برنامه روز پسر💠
🗓زمان: دوشنبه، دوم بهمن
⏰ساعت: ۱۵ الی ۱۷
📍مکان: کتابخانه مرکزی، سالن جلسات
📱@qomcentrallib
📱@teenagerroom
🌐samanpl.ir
🔊 @qomplir
May 11
کتابخانه مرکزی قم
📣کتابخانه مرکزی قم به مناسبت میلاد امام جواد(ع) برگزار میکند: 💠ویژه برنامه روز پسر💠
✅برگزاری جشن میلاد امام جواد(ع) و روز پسر با حضور آقا پسرهای کودک و نوجوان کتابخانه مرکزی
#بخش_کودک
#بخش_نوجوان
📱@qomcentrallib
📱@teenagerroom
🌐samanpl.ir
🔊 @qomplir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📚نمایشگاه کتاب بمناسبت ولادت باسعادت حضرت امام جواد (ع)
📱@qomcentrallib
📱@teenagerroom
🌐samanpl.ir
🔊 @qomplir
🔻برنامه مراسم وداع و تشییع دو شهید قمی راه مبارزه با رژیم صهیونیستی
🔸مراسم وداع با پیکر مطهر شهیدان آقازاده و کریمی
⏱دوشنبه ٢ بهمن بعد از نماز عشاء،
📌شبستان امام خمينی (ره) حرم مطهر حضرت معصومه سلام الله علیها
🔸 مراسم تشییع:
⏱سه شنبه ٣بهمن ساعت ١٤
📌 صحن امام رضا علیه السلام حرم مطهر حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها به سمت گلزار مطهر شهداء
#قم_سرآمد_شهادتوسرافرازی
#قم_شهر_قیامواقامه