🌐 معرفی پایگاه اطلاعاتی
پایگاه وب آو ساینس یک نمایهٔ استنادی علمی است که توسط تامسون رویترز ایجاد شدهاست که امکان جستجوی استنادی جامع و همچنین دسترسی به پایگاهدادههای مختلف را فراهم میکند. این پایگاه درحال حاضر بخشی از موسسه کلاریویت آنالیتیکس به شمار می رود.
پایگاه (Web Of Science (WOS یک نمایهٔ استنادی بر پایهٔ این واقعیت است که استناد در علم به عنوان ارتباط بین اقلام تحقیقات مشابه به کار گرفته میشود و منجر به تطبیق یا ارتباط با ادبیات علمی، مانند مقالات مجلات، کنفرانسها، چکیدهها، و غیره میشود.
گذشته از این، ادبیات پژوهش نشان میدهد بیشترین ضریب تأثیر در یک زمینهٔ خاص یا بیش از یک نظم و انضباط را میتوان به راحتی از طریق یک نمایه استنادی ایجاد کرد؛ به عنوان مثال، نفوذ مقاله را میتوان با اتصال به تمام مقالاتی که آن را ذکر کردهاند و به آن استناد دادهاند تعیین کرد.
انواع منابع اطلاعاتی که در آن نمایه میشود عبارت است از: کتابهای علمی، نشریات، مقالات پژوهشی، منابع مروری، سرمقاله، چکیدهها، و همچنین موارد دیگر. البته ذکر این نکته حائز اهمیت است که بیش از ۸۰٪ منابع تحت پوشش از مقالات و مجلات علمی هستند.
رشتههای موجود در آن نیز شامل کشاورزی، علوم زیستی، علوم مهندسی، پزشکی و زندگی، فیزیکی و علوم شیمیایی، انسانشناسی، حقوق، علوم کتابخانه، معماری، رقص، موسیقی، فیلم و تئاتر هستند که هفت پایگاهدادهٔ استنادی در رشتههای فوق را پوشش میدهد.
https://clarivate.com/webofsciencegroup/solutions/web-of-science
📱@qomcentrallib
📱@teenagerroom
🌐samanpl.ir
🔊 @qomplir
🔰فَلَکالافلاک یا دژِ شاپورخواست🔰
قلعهای تاریخی در مرکز شهر خرمآباد در استان لرستان است. فلکالافلاک با نام قلعهٔ دوازدهبُرجی هم شناخته میشود. این بنا بر فراز تپهای مشرف به شهر خرمآباد و در نزدیکی رودخانه، در مرکز شهر قرار گرفته و چشمگیرترین اثر تاریخی و گردشگری در این شهر است. تاریخ ساخت این قلعه به دورهٔ ساسانیان بازمیگردد. این بنا در تاریخ ۱۰ مهر ۱۳۴۸ با شمارهٔ ثبت ۸۸۳ در فهرست آثار ملی ایران به ثبت رسیدهاست. فلکالافلاک در لغت به معنای «سپهر سپهران» است.قلعهٔ فلکالافلاک با نامهای گوناگونی در طول زمان شناخته شدهاست. دژ شاپورخواست، سابرخواست، قلعهٔ خرمآباد، دوازده برجی و کاخ اتابکان از آن جملهاند. قلعهٔ خرمآباد از دورهٔ قاجار به بعد، قلعهٔ فلکالافلاک نامیده میشود. با توجه به اینکه ممکن است دوازده برجی، اشارهای به دوازده برج فلکی باشد، ممکن است نام فلکالافلاک نیز از همینجا ریشه گرفته باشد. از سدهٔ ششم هجری پس از ساخته شدن شهر جدید خرمآباد، این قلعه نیز بهنام قلعهٔ خرمآباد معروف شد.این قلعه به لحاظ موقعیت استراتژیک خود در قرن چهارم هجری قمری بهعنوان مقر حکومت آل حسنویه و گنجور در زمان آل بویه درآمد همچنین خزانهٔ حکومتی خاندان بدر در قرن چهارم هجری و مقر حکومتی اتابکان لر کوچک و والیان لرستان در دورهٔ صفویه تا قاجار و سرانجام پادگان نظامی و زندان در دوران پهلوی از مهمترین کاربردهای قلعه در گذشته محسوب میشود.
#کهن_دیار
📱@qomcentrallib
📱@teenagerroom
🌐samanpl.ir
🔊 @qomplir
هدایت شده از تالار علم و خلاقیت کتابخانه مرکزی قم
10.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️سرگرمی با علم شیرین فیزیک♦️
#اتاق_علم
#علم_آباد
📱@qomcentrallib
📱@teenagerroom
🌐samanpl.ir
🔊 @qomplir
📣کتابخانه مرکزی با همکاری مجموعه بینالمللی کتاب دانه(ایمانی) برگزار میکند:
💥فقط نابغه ها می آیند💥
جهش nبرابری هوش آموزشی
جهش nبرابری هوش درآمدی
جهش nبرابری سرعت مغز
جهش nبرابری قدرت حافظه
جهش nبرابری قدرت تمرکز
جهش nبرابری مدیریت زمان
جهشn برابری رشد فردی
ویژه ۹سال به بالا
و کارگاه خانوادگی
🔺هدیه ویژه روز دانشجو🔺
فقط برای نابغه هایی که می آیند
👤مدرس: استاد ایمانی
(کارآفرین ومتخصص رشدفردی و مهارتهای ارتباطی و مهارتهای مطالعاتی)
📆زمان؛سه شنبه، ۱۴ آذر، ساعت ۱۸
📍مکان؛ کتابخانه مرکزی
💠جهت کسب اطلاعات بیشتر و ارسال نام و رشته تحصیلی با شماره زیر تماس بگیرید.
📞09929930994
#آموزش
📱@qomcentrallib
📱@teenagerroom
🌐samanpl.ir
🔊 @qomplir
10.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سر و عقل گر خدمت جان کنند
بسی کار دشوار کآسان کنند
بکاهند گر دیده و دل ز آز
بسا نرخها را که ارزان کنند
چو اوضاع گیتی خیال است و خواب
چرا خاطرت را پریشان کنند
دل و دیده دریای ملک تنند
رها کن که یک چند طوفان کنند
به داروغه و شحنهٔ جان بگوی
که دزد هوی را بزندان کنند
نکردی نگهبانی خویش، چند
به گنج وجودت نگهبان کنند
چنان کن که جان را بود جامهای
چو از جامه، جسم تو عریان کنند
به تن پرور و کاهل ار بگروی
ترا نیز چون خود تن آسان کنند
فروغی گرت هست ظلمت شود
کمالی گرت هست نقصان کنند
هزار آزمایش بود پیش از آن
که بیرونت از این دبستان کنند
گرت فضل بوده است رتبت دهند
ورت جرم بوده است تاوان کنند
گرت گله گرگ است و گر گوسفند
ترا بر همان گله چوپان کنند
چو آتش برافروزی از بهر خلق
همان آتشت را بدامان کنند
اگر گوهری یا که سنگ سیاه
بدانند چون ره بدین کان کنند
به معمار عقل و خرد تیشه ده
که تا خانهٔ جهل ویران کنند
برآنند خودبینی و جهل و عجب
که عیب تو را از تو پنهان کنند
بزرگان نلغزند در هیچ راه
کز آغاز تدبیر پایان کنند
👤پروین اعتصامی
📍مازندران،سوادکوه
📱@qomcentrallib
📱@teenagerroom
🌐samanpl.ir
🔊 @qomplir
📚معرفی کتاب
📒عنوان کتاب: ماندلا، قدم اول
👤نویسنده: تونی پینچاک
کتاب حاضر، قدم اول در شناخت زندگی فردی است که با یکی از طولانی ترین نظام های نژادپرستانه جهان به مقابله پرداخت، مقابله و مبارزه ای دشوار که در طول آن ذره ای از شان انسانی و اراده اش کاسته نشد. ماندلا امروز نه فقط برنده جایزه نوبل صلح و اولین رییس جمهور سیاه پوست آفریقای جنوبی، بلکه دولتمردی مورد توجه و قبول جامعه جهانی نیز هست.
💠بخشی از کتاب
نِلسون ماندِلا (۱۸ ژوئیه ۱۹۱۸ – ۵ دسامبر ۲۰۱۳)رهبر مقاومت داخلی علیه آپارتاید و نخستین رئیسجمهور آفریقای جنوبی است که در انتخابات دموکراتیک عمومی برگزیده شد. وی پیش از ریاست جمهوری، رهبر کنگره ملی آفریقا بود و او به خاطر فعالیتهای مقاومت مسلحانه مخفی محاکمه و زندانی شده بود. ماندلا در طول ۲۷ سال زندان، که بیشتر آن را در یک سلول در جزیره روبن سپری کرد، مشهورترین چهرهٔ مبارزه علیه آپارتاید در آفریقای جنوبی شد. ماندلا پس از آزادی به وسیله رییس جمهور سفید پوست اف. دبلیو. کلرک از زندان در سال ۱۹۹۰ و در جواب سیاست های ضد آپارتایدی د.کلرک سیاست صلحطلبی را در پیش گرفت، و این امر منجر به تسهیل انتقال آفریقای جنوبی به سمت دموکراسیای شد که نماینده تمامی قشرها مردم باشد. وی قبل از کار به عنوان وکیل در ژوهانسبورگ، در دانشگاه فورت هار و دانشگاه ویتواترزند تحصیل کرد.
♦️۱۴آذر، سالروز درگذشت نلسون ماندلا، نخستین رییس جمهور آفریقای جنوبی
📱@qomcentrallib
📱@teenagerroom
🌐samanpl.ir
🔊 @qomplir
🌐معرفی پایگاه اطلاعاتی
پایگاه اطلاعاتی ساینس دایرکت، یکی از مهمترین محصولات الزویر است. این پایگاه اطلاعاتی چندموضوعی از سال ۱۹۹۷ میلادی راه اندازی شده و در اختیار پژوهشگران قرار گرفته است.
پایگاه ساینس دایرکت بزرگترین پایگاه تمام متن مقالات از ناشر الزویر با بیش از ۱۹ میلیون مقاله است. کلیه ی انتشارات مجله ای و کتابی الزویر به صورت الکترونیکی در این پایگاه یافت می شوند (البته برای کتاب ها موارد استثناء وجود دارد یعنی ممکن است همه ی کتاب های منتشر شده توسط الزویر آنلاین منتشر نشوند فقط بصورت چاپی باشند یا در دیگر دیتابیس های الزویر بصورت آنلاین موجود باشند).
. پایگاه اطلاعاتی ساینس دایرکت یکی از بزرگترین پایگاه های علمی در سطح دنیا است که برای دریافت متن کامل منابع آن باید هزینه دریافت آنها را پرداخت نمود. جستجوی مقالات و مشاهده چکیده مدارک در این پایگاه رایگان است. از جمله منابع موجود در این پایگاه می توان به کتاب های الکترونیکی، منابع مرجع، مجلات علمی و همچنین مقالات همایش های علمی اشاره نمود. پایگاه اطلاعاتی ساینس دایرکت یک پایگاه چند موضوعی بوده که پژوهشگر در تمامی زمینه های علمی مانند علوم پزشکی، علوم انسانی، علوم مهندسی، کامپیوتر و … منابع مورد نیاز خود را جستجو کرده و دریافت کند.
http://ScienceDirect.com
📱@qomcentrallib
📱@teenagerroom
🌐samanpl.ir
🔊 @qomplir
هدایت شده از تالار علم و خلاقیت کتابخانه مرکزی قم
23.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔎چرا قطار از ریل خارج نمیشود؟
#علم_آباد
#اتاق_علم
📱@qomcentrallib
📱@teenagerroom
🌐samanpl.ir
🔊 @qomplir
🔰سازههای آبی شوشتر🔰
سیستم آبی تاریخی شوشتر (به انگلیسی: Shushtar Historical Hydraulic System) که به نام سازههای آبی تاریخی شوشتر نیز نامیده میشود، مجموعهای به هم پیوسته از ۱۳ اثر تاریخی شامل پلها، بندها، آسیابها، آبشارها، کانالهای دستکند و تونلهای عظیم هدایت آب است.
این ۱۳ اثر بهصورت یک سیستم واحد هیدرولیکی و در ارتباط با یکدیگر کار میکنند و در دوران هخامنشیان تا ساسانیان، جهت بهرهگیری بیشتر از آب ساخته شدهاند.
در سفرنامه مادام ژان دیولافوآ باستانشناس نامدار فرانسوی از این محوطه به عنوان بزرگترین مجموعه صنعتی پیش از انقلاب صنعتی یاد شدهاست. این ۱۳ اثر تاریخی به فاصله کمی از یکدیگر در محدوده شهر شوشتر واقع شدهاند که با احراز معیارهای ۱، ۲ و ۵، با عنوان سیستم آبی تاریخی شوشتر به صورت یکجا به عنوان دهمین اثر ایران در فهرست میراث جهانی یونسکو با شماره ۱۳۱۵ به ثبت رسیدهاند.
#کهن_دیار
📱@qomcentrallib
📱@teenagerroom
🌐samanpl.ir
🔊 @qomplir
هدایت شده از تالار علم و خلاقیت کتابخانه مرکزی قم
44.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بازدید مدرسه بشارت (پایه پنجم و ششم) از کتابخانه مرکزی قم
#بخش_نوجوان
📱@qomcentrallib
📱@teenagerroom
🌐samanpl.ir
🔊 @qomplir