✅ رقابت کونگفو بازان ۲۷ استان در قم
🔻مسابقات کونگفو قهرمانی کشور در رده سنی نوجوانان به مناسبت بزرگداشت روز دانشآموز و شهید محمدحسین فهمیده با حضور نمایندگان ۲۷ استان کشور در سالن ورزشی شهید رضائیان شهر قم برگزار گردید.
🔻این رویداد ورزشی با شرکت ۷ نفر از برترینهای هر استان در رشته کونگفو، نشانگر عزم و اشتیاق جوانان برای تقویت بنیه ورزشی و ارتقای استعدادهای خود در این رشته رزمی بود.
——————————
📣قـمپـویا، برای پویایی قم
🆔https://eitaa.com/joinchat/1057358004C5aec845c84
✅ حضور دبیرکل جنبش عهدالله عراق در راهپیمایی ١٣ آبان قم
🔻حجتالاسلاموالمسلمین سید هاشم الحیدری دبیرکل جنبش عهدالله عراق امروز همگام با مردم قم در راهپیمایی ١٣ آبان شرکت و علیه استکبار جهانی شعار سر داد.
🔻راهپیمایی امروز قم از میدان جانبازان به سمت حرم مطهر حضرت معصومه(س) برپا شد و در تجمع پایانی در صحن امام رضا(ع) حرم مطهر، دریادار ایرانی فرمانده نیروی دریایی ارتش برای شرکتکنندگان به ایراد سخن پرداخت.
——————————
📣قـمپـویا، برای پویایی قم
🆔https://eitaa.com/joinchat/1057358004C5aec845c84
✅ بازسازی لحظه شهادت یحیی سنوار توسط نوجوان تهرانی در راهپیمایی یومالله ۱۳ آبان
——————————
📣قـمپـویا، برای پویایی قم
🆔https://eitaa.com/joinchat/1057358004C5aec845c84
✅بررسی ویراست نقادانه حجتالاسلام روانبخش به لایحه بودجه ۱۴۰۴؛ چالش تورم و حمایت از اقشار آسیبپذیر
حجتالاسلام روانبخش نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی، ویراستی را در نقد کلیات لایحه بودجه 1404 کل کشور منتشر کرد.
وی در این ویراست چند نقد مهم به لایحه بودجه وارد کرده بود:
«💥استقراض از صندوق توسعه ملی برای بودجه، نوعی بدعت در بودجه ریزی کشور است!
(۵۴۰ همت !)
💥دو برابر شدن استقراض از طریق اوراق بهادار یعنی پیش خوری بیش از دو برابر نسبت به سال۱۴۰۳
(۷۰۰همت!)
💥چنین بودجه ای هم موجب رکود اقتصادی می شود، هم تورم.
💥کمر دهک های پایین زیر بار این تورم می شکند!»
در همین زمینه، دکتر عباس جعفری یادداشتی را در تحلیل موضوعات مطرح شده از سوی نماینده مردم قم نگاشته است که میتوانید آن را در ادامه بخوانید:
https://www.qomepouya.ir/?p=4568
——————————
📣قـمپـویا، برای پویایی قم
🆔https://eitaa.com/qomepouya/5778
✅ ۲۰ نفر بر اثر استنشاق گاز مونوکسید کربن در قم مسموم شدند
🔻رییس مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی قم گفت: از ابتدای امسال تاکنون، ۲۰ نفر بر اثر استتنشاق گاز مونوکسیدکربن در این استان مسموم شدند.
🔻وی افزود: از این تعداد، ۱۱ نفر برای دریافت خدمات بیشتر به مراکز درمانی منتقل و ۹ نفر نیز در محل حادثه درمان شدند.
——————————
📣قـمپـویا، برای پویایی قم
🆔https://eitaa.com/joinchat/1057358004C5aec845c84