ریزش گناهان
🍃 سلمان، شاخه درخت را تكان داد. برگ های زرد، يكيك از شاخه روی زمين ريخت. سپس روی كرد به ابن عباس و گفت:
ـ دیدی؟
ـ آری. ديدم.
ـ دیدی چگونه برگها ريخت؟
ـ آری، ديدم.
ـ نمي پرسی چرا من شاخه درخت را لرزاندم تا برگ های آن بريزد؟
ـ حکمتی داشت؟
🍃 ـ بله. روزی من و رسول خدا (صلی الله علیه و آله) زير درختي نشسته بوديم و ايشان، همين كاري را كرد كه من اكنون كردم. سپس به من گفت: اي سلمان، از من نمي پرسی چرا اين شاخه زرد را تكان دادم تا برگ های آن بريزد؟
گفتم: حكمت آن چه بود؟
فرمود: آنگاه كه مؤمن براي نماز برميخيزد و وضو ميگيرد، گناهان او ميريزد، همينگونه كه برگ های اين شاخه ريختند. سپس اين آيه را تلاوت كردند:
🍃 « وَ أَقِمِ الصَّلاةَ طَرَفَيِ النَّهارِ وَ زُلَفاً مِنَ اللَّيْلِ إِنَّ الْحَسَناتِ يُذْهِبْنَ السَّيِّئاتِ ذلِكَ ذِكْرى لِلذَّاكِرين؛ نماز را اقامه كن در ابتدا و انتهاي روز و در ميانه های شب. چرا كه كارهای نيك (مانند نماز)، بدیها و آثار آن را محو میكند.»
📚 منبع : رضا بابایی ؛ نماز در حكايتها و داستانها ؛ ص 11
🍋 به نقل از مرکز تخصصی نماز
@qomirib
📸 دیوار نوشته حسینیه امام خمینی(ره): نتیجه تجربه، انتخاب خوب است.
#مجلس_مردمی
#مجلس_قوی
#ایران_قوی
#شوق_انتخاب
@qomirib
#همه_می_آییم
📸 همه می آییم، فرقی نمی کند چقدر سخت و دشوار
✅ تاریخ بنویسد ما تا همیشه و در هر شرایطی پای این انقلابیم
#ایران_قوی
#مجلس_قوی
#شوق_انتخاب
🆔 @qomirib
⭕️ عکس دار بودن شناسنامه برای دادن رأی، الزامی نیست
🇮🇷 اطلاعيه شماره ۲۵ ستاد انتخابات کشور:
🔹هموطنان عزيز و اعضای محترم شعب اخذ رأی توجه داشته باشند كه به استناد استفساریه مصوب ۹-۳-۱۳۸۰ قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی، عکس دار بودن شناسنامه الزامی نیست. دارندگان شناسنامه بدون عكس نيز می توانند در انتخابات شركت نموده و رأی دهند.
🔹همچنين از كليه هموطنان گرامی درخواست می شود جهت تسهيل در امر رأی گيری به هنگام حضور در شعبه اخذ رأی علاوه بر شناسنامه، كارت ملی يا شماره ملی خود را نيز به همراه داشته باشند.
@qomirib
5.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#همه_می_آییم
📸 این همه، سربازان حاج قاسم اند
و به رسم انجام وظیفه، همگی حاضر✅
دانلود با کیفیت های بالاتر
https://www.aparat.com/v/pwoBu
#ایران_قوی
#مجلس_قوی
#شوق_انتخاب
🆔 @qomirib
906.7K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔹 صحبت های حضرت آیت الله العظمی سبحانی پس از رای دادن
دانلود با کیفیت های بالاتر👇
https://www.aparat.com/v/EgDIs
#ایران_قوی
#مجلس_قوی
#شوق_انتخاب
🆔 @qomirib
#پوستر
یادمان نرود، یک معادله بیشتر ندارد
✅ #انتخاب_قوی = #ایران_قوی
#مجلس_مردمی
#مجلس_قوی
#ایران_قوی
#شوق_انتخاب
@qomirib
#همه_می_آییم
🗳 چون باور داریم هر رای، مشتی بر دهان آمریکاست
#مجلس_مردمی
#مجلس_قوی
#ایران_قوی
#شوق_انتخاب
@qomirib
💢 دانشگاه علوم پزشکی قم تعطیل نیست
🔻 باتوجه به انتشار شایعه ای در فضای مجازی مبنی بر تعطیلی دانشگاه علوم پزشکی قم روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی قم با صدور اطلاعیه ای اعلام کرد دانشگاه علوم پزشکی قم برای مقابله با ویروس کرونا در آماده باش کامل قرار دارد و تنها دانشکده های آموزشی دانشگاه تعطیل هستند.
♨️ اخبار موثق #کرونا را در کانال #صداوسیمای_مرکزقم دنبال کنید
🆔 @qomirib
هدایت شده از مهربانو
⭕️ به قولِ حاجقاسم، "امروز جمهوریِاسلامی حرم است"...
در "مکتبِ حاجقاسم" ، فردا هر رأی دهندهای "مدافع حرم" است...
#مکتب_حاج_قاسم🌸
#شوق_انتخاب✨
#ایران_قوی🇮🇷
#مجلس_قوی💪
#همه_می_آییم👌
❄#مهربانو ، محفلی برای خانواده:
@Mehrbanooirib
✅ هر چقدر به زمان ظهور نزدیک می شویم آزمایشات الهی سخت تر می شود
✍آیتالله ناصری، در ادامه سلسله جلسات اخلاقی خود در اصفهان با اشاره به خطبه 16 نهج البلاغه: آنچه از فرمایش حضرت امیرالمومنین (ع) به دست می آید، این که در آخر الزمان و قبل از ظهور حضرت مهدی(عج) امتحانات الهی به قدری شدید است و مردم غربال می شوند که بسیاری از مردم از این امتحان سر افکنده می شوند و از غربال ها رد می شوند. ما باید مواظب باشیم که از غربال ها نیفتیم و از این امتحانات الهی آخر الزمان سر بلند بیرون بیائیم.
ما نمی توانیم از خداوند تقاضا کنیم که ما را به آزمایش و امتحان الهی مبتلا نسازد، می توانیم از خدای متعال درخواست کنیم که خداوند توفیق عبادت و بندگی به ما بدهد تا بتوانیم از امتحانات الهی سربلند بیرون بیاییم. ما هر مقداری که به زمان فرج حضرت ولی عصر(عج) نزدیک می شویم، امتحانات الهی نیز بیشتر و سخت تر می شود و ناراحتی ها نیز بیشتر می شود، لذا ما باید تقوا را پیشه خود سازیم و بر زبان و چشم خود کنترل داشته باشیم. مسلمان واقعی باید تسلیم حق باشد. شیطان قسم خورده که به عزت و جلال خدا همه بنده ها را بیچاره و منحرف می کند، الا کسانی که در عبادت خدا خالص باشند، ریا کار نباشند و توجه به حق داشته باشند.
【 الّلهُــمَّ عَجِّــلْ لِوَلِیِّکَــــ الْفَــرَج 】
🆔 @qomirib