4_5994618539451877128.mp3
1.86M
🔸ترتیل صفحه 486 قرآن کریم با صدای استاد حامد ولی زاده مقام نهاوند
🔸به همراه ترجمه گویای فارسی با صدای مرحوم استاد اسماعیل قادرپناه
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
🆔 https://eitaa.com/qoranali110
قرآن ترجمه المیزان
سوره 42
سوره مبارکه الشورى
صفحه 486
ذَٰلِكَ الَّذِي يُبَشِّرُ اللَّهُ عِبَادَهُ الَّذِينَ آمَنُوا وَعَمِلُوا الصَّالِحَاتِ ۗ قُلْ لَا أَسْأَلُكُمْ عَلَيْهِ أَجْرًا إِلَّا الْمَوَدَّةَ فِي الْقُرْبَىٰ ۗ وَمَنْ يَقْتَرِفْ حَسَنَةً نَزِدْ لَهُ فِيهَا حُسْنًا ۚ إِنَّ اللَّهَ غَفُورٌ شَكُورٌ (23)
اين است آنچه خدا به آن بندگانش که ايمان آورده و کارهاى شايسته انجام داده اند بشارت مى دهد، [اى پيامبر!] بگو: من از شما بر اين [رسالتم ]هيچ مزدى جز مودّت با نزديکانم نمى طلبم و هر کس کار نيکى انجام دهد براى او در نيکويى آن مى افزاييم همانا خدا آمرزگار و سپاسگزار است. (23)
أَمْ يَقُولُونَ افْتَرَىٰ عَلَى اللَّهِ كَذِبًا ۖ فَإِنْ يَشَإِ اللَّهُ يَخْتِمْ عَلَىٰ قَلْبِكَ ۗ وَيَمْحُ اللَّهُ الْبَاطِلَ وَيُحِقُّ الْحَقَّ بِكَلِمَاتِهِ ۚ إِنَّهُ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ (24)
آيا مى گويند: بر خدا دروغى بسته است؟! [تو از پيش خود وحى را نياورده اى] پس اگر خدا بخواهد بر قلب تو مُهر مى نهد [تا راه وحى بر تو بسته شود] و خدا باطل را محو مى کند و حقّ را با کلمات خود پابرجا مى سازد همانا او به راز سينه ها دانا است. (24)
وَهُوَ الَّذِي يَقْبَلُ التَّوْبَةَ عَنْ عِبَادِهِ وَيَعْفُو عَنِ السَّيِّئَاتِ وَيَعْلَمُ مَا تَفْعَلُونَ (25)
و او است که توبه را از بندگانش قبول مى کند و از بدى ها در مى گذرد و آنچه را انجام مى دهيد مى داند. (25)
وَيَسْتَجِيبُ الَّذِينَ آمَنُوا وَعَمِلُوا الصَّالِحَاتِ وَيَزِيدُهُمْ مِنْ فَضْلِهِ ۚ وَالْكَافِرُونَ لَهُمْ عَذَابٌ شَدِيدٌ (26)
و کسانى را که ايمان آورده و کارهاى شايسته انجام داده اند، اجابت مى کند و از فضل خود به آنان افزون مى دهد و کافران عذابى سخت خواهند داشت. (26)
۞ وَلَوْ بَسَطَ اللَّهُ الرِّزْقَ لِعِبَادِهِ لَبَغَوْا فِي الْأَرْضِ وَلَٰكِنْ يُنَزِّلُ بِقَدَرٍ مَا يَشَاءُ ۚ إِنَّهُ بِعِبَادِهِ خَبِيرٌ بَصِيرٌ (27)
و اگر خدا عطايش را براى بندگانش توسعه مى داد در زمين تجاوزطلبى مى کردند، ولى آنچه را بخواهد به اندازه اى [معيّن] نازل مى کند، همانا او به بندگانش آگاه و بينا است. (27)
وَهُوَ الَّذِي يُنَزِّلُ الْغَيْثَ مِنْ بَعْدِ مَا قَنَطُوا وَيَنْشُرُ رَحْمَتَهُ ۚ وَهُوَ الْوَلِيُّ الْحَمِيدُ (28)
و او است که باران را بعد از آن که مردم نااميد شده اند فرو مى فرستد و رحمتش را مى گستراند و او است آن صاحب اختيار ستوده. (28)
وَمِنْ آيَاتِهِ خَلْقُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضِ وَمَا بَثَّ فِيهِمَا مِنْ دَابَّةٍ ۚ وَهُوَ عَلَىٰ جَمْعِهِمْ إِذَا يَشَاءُ قَدِيرٌ (29)
و از نشانه هاى [قدرت] او خلقت آسمان ها و زمين و آن جنبندگانى است که در آن دو منتشر کرده است، و او بر گردآوردن آنها هر وقت بخواهد توانا است. (29)
وَمَا أَصَابَكُمْ مِنْ مُصِيبَةٍ فَبِمَا كَسَبَتْ أَيْدِيكُمْ وَيَعْفُو عَنْ كَثِيرٍ (30)
و هر مصيبتى به شما برسد به سبب دستاورد خودتان است و خدا از بسيارى [از گناهان شما ]مى گذرد. (30)
وَمَا أَنْتُمْ بِمُعْجِزِينَ فِي الْأَرْضِ ۖ وَمَا لَكُمْ مِنْ دُونِ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ (31)
و شما در زمين نمى توانيد از سلطه خدا خارج شويد و جز خدا هيچ کارگزار و ياورى نخواهيد د
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
🆔 https://eitaa.com/qoranali110
🌷نکته تفسیری صفحه ۴۸۶🌷
از ماست که بر ماست:
زندگی مانند لیوانی است که نیمی از آن پر و نیم دیگرش خالی است. نعمت ها، خوشی ها و کامروایی ها، نیمه ی پر زندگی، و سختی ها، بلایا و مصایب، نیمه ی خالی زندگی است؛ زندگی در حقیقت مجموعه ای از خوشی ها و سختی هاست، و هر یک از این دو وضعیت متضاد، علل متفاوتی دارد. قرآن کریم و پیشوایان دین، بارها به این موضوع اشاره کرده و علل ایجاد زمینه ها و حوادث خوب یا بد در زندگی را بررسی کرده اند. این آیه نیز با توجه به همین مطلب می فرماید که بخش عمده ای از مشکلات مردم، نتیجه ی گناهان و رفتار نادرست آنان در زندگی است (وَ مآ اَصابَکُم مِن مُصیبَةٍ فَبِما کَسَبَت اَیدیکُم). البته ارتباط گناهان و مشکلات در برخی از موارد روشن است. برای مثال، ارتباط دروغ، خیانت و عهدشکنی با انزوا، فقر و مشکلات اجتماعی و اقتصادی پیچیده نیست؛ زیرا این گناهان باعث رفتن آبروی انسان نزد مردم و بی اعتماد شدن آن ها به او می شود و موقعیت اجتماعی او را متزلزل می کند. البته آموزه های دین به ما هشدار می دهد که نه تنها این نوع گناهان، که هر نوع نافرمانی و گناهی در سعادت و خوشبختی انسان در دنیا و آخرت اثر منفی می گذارد و مشکلاتی را در همین زندگی برای او فراهم می کند؛ هرچند در ظاهر ارتباط آن برای ما روشن نباشد.
در حدیثی از امام صادق می خوانیم: «از بدی ها بپرهیزید تا عمرهایتان طولانی شود.» همچنین از امام صادق نقل شده است: «گناه، انسان را از رزق و روزی محروم می کند.» در روایتی از امام باقر نیز می خوانیم: «گاهی می شود که یک نفر از خدا حاجتی را می طلبد، و خواست خدا این است که آن را به زودی برآورد یا تا مدّتی به تأخیر اندازد و پس از آن اجابت کند؛ ولی آن شخص مرتکب گناهی می شود و در نتیجه ی آن گناه، خدا به فرشته[ای که مأمور برآوردن حاجت او بوده،] می فرماید: حاجتش را برنیاور؛ زیرا او خود را در معرض خشم من قرار داده و از طرف من سزاوار محرومیت شده است.» بر اساس این آیه(30 شوری)، خدا از روی مهربانی، بسیاری از گناهان را می بخشد و از تأثیر دادن آن ها در زندگیِ مردم خودداری می کند(وَ یَعفوا عَن کَثیر). البته باید توجه داشته باشیم که منشأ همه ی مشکلات، گناه نیست؛ بلکه گاهی خدا برای بالا بردن مقام انسان های بزرگ مانند پیامبران و امامان، و گاهی برای امتحان و سنجش مقدار صبر و تحمّل افراد باایمان، آنان را به مشکلاتی دچار می کند. برخی از اوقات نیز مردم در نتیجه ی اسباب و علل طبیعی یا ظلم و ستم دیگران دچار مشکلاتی می شوند. در این صورت، بر اساس قانون عدل خدا، در این جهان یا جهان آخرت، به جای آن پاداشی دریافت می کنند که جایگزین آن سختی ها خواهد شد. برای مثال، در روایات آمده است که مسلمانان فقیر و نیازمند، در ازای سختی هایی که در دنیا دیده اند، در جهان آخرت به آسانی محاسبه می شوند و به راحتی وارد بهشت خواهند شد.
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
🆔https://eitaa.com/qoranali110
🌴امام حسین علیه السلام:
♥️ خـداوندا
تو خود میدانی عملکرد ما نه برای آن است که به ریاست و سلطنت دست یابیم، یا از روی دشمنی و کینهتوزی سخن بگوییم.
لکن پیکار ما برای این است که پرچم آئین تو را برافراشته و بلاد بندگان تو را آباد سازیم، و به ستمدیدگان از بندگان تو امنیت بخشیم و احکام و سنن و فرائض تو را پیاده کنیم.
و شما ای سردمداران!
◽️اگـر
ما را یاری و پشتیبانی نکنید، ستمگران بر شما چیره میشوند، و در خاموش کردن نور پیامبران شما میکوشند.
❗️ ولی
بدانید خداوند ما را کفایت خواهد کرد و توکل ما بر او است، و در مسیر او گام برخواهیم داشت و به سوی او بازخواهیم گشت.
📚 تحفالعقول، ص ۱۶۸
🌸✨🌸✨🌸
﷽
برآورده شدن حاجت با توسّل به سیّدالشّهدا عليهالسّلام
✍🏼در كتاب «منتخب الختوم» محمدبنهروے ذکر شده است کہ براے برآورده شدن حاجات توسل كردن به
🟩حضرت سیدالشهدا عليهالسّلام
بسیار تجربہ شده است و باید براے اين كار
🧮 ۱۲۸ مرتبہ
این دعا پی در پی خوانده شود که بدون شک به بركت اين دعا و توسّل حاجت فرد برآورده خواهد شد و همچنين اثر ديگر اين دعا آن است كہ
◽️ اگـر
غصّہ و ناراحتے در دل شما باشد به بركت
🟩 سيّدالشّهدا عليهالسّلام
رفع خواهد شد.
♥️ اِلـٰهـیٖ
بِـحَـقِّ ٱلْـحُـسَـیْـنْ و اَخـیٖـهِ و جَـدِّهۦٓ ✦ و اَبـیٖـهِ و اُمِّـــٖهۦٓ ✦ و بَـنـیٖـهِ و مَـوٰالـیٖـهِ وَ زٰائِـریٖـهِ و سُـکّـٰانِـــٖهۦٓ ✦ و مُـجـٰاوِریٖـهِ صَـلِّ عَـلـیٰ مُـحَـمَّـدِِ وَ آلِ مُـحَـمَّـدِِ وَ اَخْـرِجْـنـیٖ مِـنَ ٱلْـهَـمِّ ٱݪّـَـذیٖ اَنـَٱ فـیٖـهِ وَ مِـنَ ٱلْـغَـمِّ ٱݪّـَـذیٖ اَنـَٱ فـیٖـهِ بِـرَحْـمَـتِـک یـٰا اَرْحَـمَ ٱݪــرّٰاحِـمـیٖـنَ
📚چشمه رستگاری، صفحہ۳۰
✾✿✾✿✾✿✾
.
1️⃣ آیة الکرسـی
2️⃣ ذکر معجزه گر برای رزق و روزی
3️⃣ آیات ۳۴و۳۵ سوره فاطر برای رفع غم
4️⃣ ذکرهای صبحگاهی پربرکت
📖 قرآن روزانه عضوشوید 👇🏼
🆔https://eitaa.com/qoranali110
♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪