شهید «ابومهدی المهندس» که بود؟
🔹«جمال جعفر محمد علی آل ابراهیم التمیمی» ملقب به «ابومهدی المهندس» فرمانده میدانی و معاون رئیس سازمان الحشدالشعبی عراق، بامداد امروز در حمله هوایی آمریکا در بغداد به شهادت رسید.
🔹ابومهدی در سال ۱۹۵۴ در بصره متولد شد. او در سال ۱۹۷۳ وارد دانشکده مهندسی فنآوری و در سال ۱۹۷۷ فارغالتحصیل شد.
🔹او پس از اتمام خدمت سربازی در یک کارخانه آهن و فولاد در بصره مشغول کار شد و پس از آن مدرک کارشناسی ارشد در رشته علوم سیاسی را کسب کرد.
🔹پس از آنکه صدام در سال ۱۹۷۹ قدرت را در دست گرفت، ابومهدی در سال ۱۹۸۰ عراق را ترک کرده و به کویت و سپس به ایران عزیمت کرد. او بعد از مدتی فرمانده سپاه بدر شد و در سال ۱۹۸۵ نیز عضو مجلس اعلای اسلامی عراقی شد.
🔹به دنبال تشکیل سازمان الحشد الشعبی، ابومهدی به عنوان معاون رئیس این سازمان انتخاب شد و نقش مهمی در برنامهریزی و اجرای عملیاتها علیه داعش و بیرون راندن ترویستها از عراق ایفا کرد.
fna.ir/debwsc
@FarsNewsInt
۱۳ دی ۱۳۹۸
۱۳ دی ۱۳۹۸
۱۳ دی ۱۳۹۸
⭕️ پیام تسلیت «بشار اسد» به رهبر معظم انقلاب
🔻 رئیس جمهور سوریه شهادت سپهبد «قاسم سلیمانی» فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران را به رهبر معظم انقلاب تسلیت گفت.
🔻وی در این پیام تسلیت گفت: «خبر شهادت ستارهای از فرماندهان مقاومت که در راس آنها سردار سلیمانی بود را با حزن و اندوه دریافت کردیم.»
🆔 @pedarefetneh 🔜 #پدرفتنه
🆔 @pedarefetneh 🔜 #پدرفتنه
۱۳ دی ۱۳۹۸
🚩 شهادت دستیار ویژه حاج قاسم سلیمانی در حمله تروریستی آمریکا / شهید پورجعفری ۴۰ سال در کنار فرمانده سپاه قدس بود
احمد گروهی مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان کرمان در گفتوگو با تسنیم:
🔹 این شهید بزرگوار از اهل گلباف کرمان و دستیار ویژه حاج قاسم سلیمانی بوده است
🔹 این شهید گرانقدر از یادگاران دوران دفاع مقدس و از جانبازان جنگ تحمیلی بوده است
@kermankhabar
۱۳ دی ۱۳۹۸
❌ منبع آگاه خبر داد: تکذیب حضور رهبرانقلاب در جلسه شورای عالی امنیت ملی
🔹یک منبع آگاه، حضور رهبرانقلاب در جلسه امروز شورای عالی امنیت ملی با موضوع عملیات آمریکا و شهادت سردار سلیمانی را نادرست خواند و اعلام کرد: نه در جلسه حضور داشتند و نه جلسه در حضور ایشان تشکیل شد و اساسا ساختار شورای عالی امنیت ملی این گونه نیست و هرچند مصوبات به ایشان و نظرات ایشان به شورا منتقل می شود اما نه جلسه در حضور رهبری تشکیل شده و نه ایشان در جلسه حاضر شده اند
کانال «دکترسلام»:
@Drsalaam
۱۳ دی ۱۳۹۸
رهبر انقلاب: حاج قاسم در راه خدا و انجام وظیفه از هیچکس و هیچچیز پروا نداشت
◾️رهبر معظم انقلاب اسلامی امشب (جمعه) با حضور در منزل سردار بزرگ و پر افتخار اسلام سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی، ضمن تفقد از خانواده شهید، شهادت آن مجاهد مخلص و عالیمقام را تبریک و تسلیت گفتند.
▪️حضرت آیت الله خامنهای با اشاره به اخلاص و فداکاری شهید سلیمانی، گفتند: حاج قاسم بارها و بارها در معرض شهادت قرار گرفته بود اما در راه خدا و انجام وظیفه و جهاد، از هیچکس و هیچ چیز پروا نداشت.
▪️رهبر انقلاب اسلامی، شهادت سردار سلیمانی به دست خبیثترین افراد عالم یعنی آمریکاییها و افتخار آنها به این جنایت را یک ویژگی ممتاز برای آن مجاهد شجاع برشمردند و خاطرنشان کردند: جهاد او جهاد بزرگی بود و خداوند نیز شهادت او را شهادت بزرگی قرار داد. این نعمت عظیم بر حاج قاسم که شایسته آن بود، گوارا باشد. حاج قاسم باید همینجور به شهادت میرسید.
▪️ایشان با طلب نزول صبر و سکینه الهی بر دل خانواده سردار شهید و دلهای همه مردم ایران، افزودند: امروز دیدید که مردم در شهرهای مختلف کشور با چه جمعیت و ارادتی به خیابانها آمدند، مراسم تشییع را نیز خواهید دید، این نعمتها مقابل چشم ما است تا ارزش شهادت را متوجه شویم. خوشا بهحال حاج قاسم که به آرزویش رسید، او شوق شهادت داشت و برای آن اشک میریخت و داغدار رفقای شهیدش بود.
▪️حضرت آیت الله خامنهای با تأکید بر اینکه جهاد بیرونی متکی به جهاد اکبر یعنی جهاد درونی است، خطاب به دختر شهید گفتند: همه مردم عزادار و قدردان پدر شما هستند و این قدردانی در اثر اخلاص بزرگی است که در آن مرد وجود داشت، چرا که دلها به دست خداست و بدون اخلاص، دلهای مردم اینگونه متوجه نمیشود. خداوند به همه ما و به همه ملت ایران عوض خیر عنایت بفرماید.
@Farsna
۱۳ دی ۱۳۹۸
۱۳ دی ۱۳۹۸
۱۳ دی ۱۳۹۸
۱۳ دی ۱۳۹۸