🔺رحیمپور ازغدی و ضرغامی به جلسه شورای عالی انقلاب فرهنگی دعوت نشدند!
🔸 پس از انتقادهای چندماه پیش رحیمپور ازغدی عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی از رییسجمهور، او گفته بود که روحانی اعلام کرده چند نفر از جمله بنده نباید به شورای عالی انقلاب فرهنگی بیایند. حالا خبر رسیده که حسن رحیمپور ازغدی به جلسه فردای این شورا دعوت نشده است.
🔸عزتالله ضرغامی عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی هم به جلسه فردای این شورا دعوت نشد! وی به جلسه امروز شورای عالی فضای مجازی نیز دعوت نشده بود.
@Drsalaam
داری اشتباه میزنی هموطن!
تویتچی محترم! تلگرامچی گرامی! داری اشتباه میزنی. سر گوشی و کیبوردت را بگیر آن طرفی. الان وقت حمله به آمریکاست که حتی در میانه سیل از تحریم دریغ نکرد، نه زمان حمله به نیروهای مردمی مقاومت از عراق که به کمک سیل زدگان آمدهاند. دشمن اگر آنها را بزند، قابل درک است. جای لگدی که خوردهاند تا سالها درد خواهد کرد. اما شما چرا؟!
نه در زمین دشمن بازی کن، و نه مختصات میدان را اشتباه بگیر و به سمت خودی شلیک کن. اگر ماموریت داشتی که باز هم حرجی نبود. اما اگر دچار جوزدگی و مسمومیت شیرین در فضای دشمن ساخته شدهای و تشخیص برایت دشوار شده، لااقل میتوانی که رگبار بی هوا و سردرگم سمت جبهه خودی نگیری، نمیتوانی؟! دیده شدن به چه قیمت؟
رسانه برای رساندن حقایق است، اما ابزاری برای شبهه افکنی و تردید و تشکیک شده. آنکه مسائل را نمیداند، باید متواضعانه بگوید نمیدانم و نیازمند راهنمایی و تبیین و توضیه هستم. نه اینکه موضع مرشد کلی پیشه کند و ژست استراتژیستی بگیرد و تبدیل به ابزار غبار افکنی در فضای دشمن ساخته شود.
"نمی دانم و سوال دارم"، با خدشه در مدل و راهبرد موجود و ادعای نقشه نویسی و نسخه پیچی خیلی فرق دارد. همان قدر که سرباز گم کننده خط خودی و دشمن نمیتواند ادعای ژنرالی و فرماندهی داشته باشد.
گفتنی است، روز گذشته مهناز افشار با انتشار ویدئویی از فردی سیل زده که از نحوه کمک رسانی و حضور نیروهای «حشد الشعبی» در خوزستان انتقاد کرده بود در توئیترش نوشت: «خوشا به غیرتت مرد، تا باشه از این غیرتا!». این توئیت جنجالی با واکنش منفی بسیاری از کاربران فضای مجازی روبرو شد.
تلگرام نا امنتر شد
آخرین آپدیت تلگرام با حواشی متعددی همراه بود. قابلیت حذف دوطرفه پیامهای تلگرام در میان کاربران و طرفداران این پیامرسان آنچنان بحثبرانگیز شد که پاول دورف را وادار کرد، در اینباره از تمامی کاربران خود نظرسنجی کند. جالب اینجاست که در این نظرسنجی موافقان و مخالفان پاککردن دو طرفه پیامها تقریباً برابر هستند. با وجود برگزاری این نظرسنجی در آپدیت ۲۰۱۹ تلگرام، قابلیت جدید این پیامرسان اجرایی شده است؛ قابلیتی که به بهانه احترام به حریم خصوصی به تلگرام اضافه شده، اما در عمل ناقض حریم خصوصی گروه زیادی از کاربران این پیامرسان است و فضای آن را بیش از پیش در ابهام و تاریکی فرو میبرد. در آپدیت جدید تلگرام شما میتوانید، تعیین کنید چه کسانی عکس پروفایلتان را ببینند و برای دیگران عکس پروفایل خالی به نمایش در میآید. همچنین در صورت فوروارد پیام این شما هستید که تصمیم میگیرید، لینک نام شما در کنار پیام بیاید یا خیر. اما چالش برانگیزترین قابلیت تلگرام در آپدیت جدید در چتهای خصوصی است که در هر لحظه میتوان پیام را برای هر دو طرف حذف کرد.
قابلیتهای جدید تلگرام هر چند به گفته پاول دورف در راستای احترام به حق آزادی بیان و حریم خصوصی به این اپلیکیشن اضافه شده، اما در عمل این پیامرسان را بیش از پیش غیرقابل اعتماد و ناامن میکند.
به این معنا که از این به بعد اگر پیامهایی که از طریق این اپلیکیشن با دیگران رد و بدل میکنید، برایتان مهم است و فکر میکنید ممکن است نیاز داشته باشید تا برای اثبات موضوعی یا به عنوان سندی به این چتها مراجعه کنید، باید از آن اسکرینشات بگیرید یا محیط امنتری را برای گفتوگو با دیگران انتخاب کنید، چراکه هر لحظه این احتمال وجود دارد تا طرف مقابل شما نه فقط پیامهای خودش بلکه پیامهای شما را هم پاک کند. این ویژگی تلگرام به طور یقین میتواند این اپلیکیشن را برای تروریستها، قاچاقچیان و سایر افراد خلافکار محبوبتر کند چراکه با آپدیت جدید امکان ردیابی هیچ پیام و هیچ فردی در تلگرام وجود ندارد و این بهمعنای نزدیکترشدن این اپلیکیشن به فضای دارک وب است.
گوشی خدمتتان از جناب دزد بپرسید!
این لطیفه را قبلاً هم به مناسبتی آورده بودیم و اکنون نیز با توجه به ضرورت مقابله با تصمیم اخیر ترامپ، بازگویی آن را وصفالحال میدانیم؛
«دزدی نیمهشب وارد خانهای شده و مشغول جمعآوری اسباب و اثاثیه بود، صاحبخانه که بیدار شده بود به پلیس زنگ زد و ماجرا را درمیان گذاشت و خواستار اعزام نیرو برای دستگیری سارق شد. افسر نگهبان پرسید؛ مطمئن هستید که دزد آمده است؟! صاحبخانه گفت؛ بله قربان! مطمئنم. افسر پرسید؛ شاید از اقوام و آشنایان خودتان باشند! صاحبخانه گفت؛ اقوام و آشنایان که نیمه شب از دیوار بالا نمیآیند و اسباب و اثاثیه را جمع نمیکنند! پرسید؛ شاید دچار توهم شدهاید و یا شاید هم خواب میبینید؟! صاحبخانه که دیگر کلافه شده بود گفت؛ قربان! اصلا اجازه بدهید گوشی را به دست جناب دزد بدهم تا خودش خدمتتان توضیح بدهد که برای دزدی آمده است تا باور بفرمائید»؟! (با پوزش از عزیزان فداکار نیروی انتظامی و یادآوری این نکته که در مثل مناقشه نیست).
دولتهای آمریکا از کارتر تا ترامپ طی چهل سال گذشته کمترین فرصتی را برای کینهتوزی و دشمنی با جمهوری اسلامی ایران از دست ندادهاند و این کینهتوزیها همه ساله با شتاب بیشتری دنبال شده است که در جای خود از شتاب روزافزون انقلاب اسلامی نیز حکایت میکند . مروری گذرا بر مسیری که طی کردهایم به وضوح نشان میدهد هرجا در مقابل دشمنیها و توطئهها به اقتدار ایستادهایم، حریف ناچار به عقبنشینی شده است و آنجا که از مقابله بهمثل پا پس کشیده و یا به انفعال روی آوردهایم، دشمن را برای برداشتن گامهای بعدی ترغیب کردهایم. وادادگی در مقابل زورگوییها و باجخواهیهای آمریکا در برنامه هستهای کشورمان که تحمیل خسارت محض و فاجعهبار برجام را درپی داشت، نمونهای گویا از این ماجراست.
قرار دادن سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در فهرست گروههای تروریستی تازهترین اقدام خصمانه و صدالبته، غیرقانونی و احمقانه آمریکا علیه ایران اسلامی است که بیتردید، آخرین نمونه از این دست نخواهد بود.
از این روی بستن تنگه هرمز به روی شناورهای جنگی آمریکا و کشتیهای نفتکش و تجاری عربستان و بحرین و سایر حامیان این اقدام آمریکا، حق قانونی جمهوری اسلامی ایران است که در معاهدات و کنوانسیونهای بینالمللی نیز بهرسمیت شناخته شده است. بعد از طرح این پیشنهاد در کیهان پنجشنبه ۲۲ فروردینماه، برخی از محافل سیاسی این پیشنهاد را باعث واکنش نظامی آمریکا ارزیابی کرده و ساز تخیلی «سایه جنگ» را به صدا در آوردند و توضیح ندادند که
اولا؛ اگر آمریکا جرأت حمله نظامی به ایران را دارد کدام عامل را مانع از حمله میبیند؟! اخلاق؟! رعایت قانون؟! نگرانی از ضربه به ایران؟!... و این پرسش را هم بیپاسخ گذاشتهاند که آمریکا تاکنون به کدامیک از اصول اخلاقی یا قانونی پایبند بوده است؟! و برای دشمنی با ایران اسلامی کدام اهرمی را در اختیار داشته که از آن استفاده نکرده است؟!
ثانیا؛ آمریکا یک بار در جریان جنگ تحمیلی و در حالی که ایران اسلامی در ضعیفترین دوران حیات نظامی خود بود و آمریکا قدرتی به مراتب فراتر از امروز داشت، با همه توان و با همراهی بسیاری از قدرتهای نظامی آن روز به ایران حمله نظامی کرد و طرفی نبست و...
اگر از بستن تنگه هرمز که با استناد به مواد 14 تا 23 کنوانسیون 1958 ژنو و مواد 17 تا 37 کنوانسیون 1982 جامائیکا حق قانونی ما نیز هست، صرفنظر کنیم، باید منتظر گامهای بعدی آمریکا علیه کشورمان باشیم. ما علاوه بر بستن تنگه هرمز بهروی شناورهای دشمن و متحدانش میتوانیم از ظرفیتهای فراوان دیگر نیز استفاده کنیم، ظرفیتها و امکاناتی که در دریای سرخ داریم و ضربه زدن به شرکتهای آمریکايی در منطقه و...
آمریکا انکار نمیکند که براندازی جمهوری اسلامی ایران را بهعنوان یک خط استراتژیک که با تغییر دولتها تغییر نمیکند در دستور کار خود دارد. از این روی اقدامات اخیر آمریکا را باید در همین چارچوب ارزیابی کرد، یعنی تضعیف گامبهگام ایران تا آنجا که زمینه حمله فراهم شود! به نوشته تحلیلی اسپوتنیک «نظامیهای آمریکایی فقط هنگامی وارد یک جنگ میشوند که طرف مقابل در ضعیفترین وضعیت خود باشد» و درباره علت وحشت آمریکا از حمله به ایران مینویسد برای آنکه «امروزه ایرانیها در بهترین شرایط نظامی - تاریخی خود قرار دارند».
حسین شریعتمداری
تفرقههای آشنا.doc
50.7K
معممی که عبا و عمامه را کنار گذاشته و ترجیح میدهد به جای حجتالاسلام حسامالدین آشنا، دکتر آشنا شناخته و نامیده شود و سابقه امنیتی هم جایش را به لاحقه فرهنگی بدهد...
🔰 «اَشِدّاّْءُ عَلَي الكُفّارِ رُحَماّْءُ بَينَهُم»
👈 نوکران کفّار؛ دوستانِ دشمنان خدا و دشمنانِ دوستان خدا
رهبرانقلاب، صبح امروز:
🔹بعضی با آمریکا ساختند، با صهیونیستها ساختند، خون فلسطینیها را لگد کردند، حقّ فلسطینیها را ضایع کردن، اینها «اَشِدّاّْءُ عَلَي الكُفّار» را فراموش کردند، شدند نوکر کفّار. الان بسیاری از سران کشورهای عربی از این قبیلند؛ اینها یک دستهاند. یک دستهی دیگر هم «رُحَماّْءُ بَينَهُم» را فراموش کردند.
🔹اینها میآیند مؤمن باللّه را مؤمن بالقرآن را مؤمن بالکعبه را مؤمن بالقبله را تکفیر میکنند، میگویند این کافر است؛ این «رحماء بینهم» فراموش میشود. ۹۸/۱/۲۶
@Farsna
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 کلیپ استاد #پناهیان
💠 تبیین بیانیه گام دوم انقلاب
👈 خودسازی در گام دوم چگونه خواهد بود؟
👈مساجد از این پس به چه صورت باید اداره شود؟
#گام_دوم
🍃🍂🍃🍂🌹🍂🍃🍂🍃
@OstadRaefipoor1
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 غوغای دوباره سید رضا نریمانی:
سپاهی که ایرانیاش بَسِتان است
فقط یک #سلیمانیاش بَسِتان است
@Afsaran_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥یادتان هست شهریور سال گذشته در تلویزیون منوتو چه گفتم؟
🔻یادتان هست فریاد زدم که چرا «تنها» صدای مدافع سیاستهای منطقهای ایران در تلویزیون منوتو آقای #محمد_نجاح است؟
🔻چرا که این تلویزیون میخواهد به مخاطبانش تلقین کند که تنها یک عرب (و با لهجه عربی) ممکن است از نظام ایران دفاع کند. و با این کار هم ظاهر بی طرفی و دعوت از همه نکاه های مختلف را حفظ کند و هم ایدئولوژی عرب ستیز و نژادپرستانه طرفداران پهلوی (که هم اسلام و هم جمهوری اسلامی را حکومت اعراب بر ایران میخوانند) را تقویت کند.
🔻ما اما نژادپرست نیستیم و عراقی، افغانستانی، سوری و مصری برایمان با ایرانی فرقی ندارد و آقای نجاح را هم، تا آنجا که براساس حرفهایش میشود قضاوت کرد، خبرنگاری میبینیم که از تمام افراد دیگر منوتو، آزادهتر و ایرانیتر است.
🔻اما میگوییم در حضور رسانهای باید «کارکرد» و «فایده» و «خروجی» اجرا را هم در نظر گرفت و لزوما نیت دفاع از حق کافی نیست. و به یاد بیاورید تلویزیون منوتو در تاریخ ده سالهاش امثال من را فقط و فقط همان یک بار دعوت کرد؟ چون مهمان مخالف برایش وقتی فایده دارد که بساط شیادی شان را به هم نزند.
علی علیزاده
🆔 @pedarefetneh 🔜 #پدرفتنه
🆔 @pedarefetneh 🔜 #پدرفتنه
⭕️توئیت سید ابراهیم رئیسی
🔻صرف اعلام خبر وقوع مفاسد، نه تنها اعتمادساز نیست بلکه اعتماد زداست. شناسایی و رفع بسترهای فساد و برخورد قانونی با مفسدان سبب ایجاد اعتماد مردم به مقابله با مفاسد میشود. امیدواریم با تلاش شبانهروزی بتوانیم با کمک قضات جوان به نقطهای برسیم که هیچ پرونده معوقهای وجود نداشته باشد
🆔 @pedarefetneh 🔜 #پدرفتنه
🆔 @pedarefetneh 🔜 #پدرفتنه