فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 غوغای دوباره سید رضا نریمانی:
سپاهی که ایرانیاش بَسِتان است
فقط یک #سلیمانیاش بَسِتان است
@Afsaran_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥یادتان هست شهریور سال گذشته در تلویزیون منوتو چه گفتم؟
🔻یادتان هست فریاد زدم که چرا «تنها» صدای مدافع سیاستهای منطقهای ایران در تلویزیون منوتو آقای #محمد_نجاح است؟
🔻چرا که این تلویزیون میخواهد به مخاطبانش تلقین کند که تنها یک عرب (و با لهجه عربی) ممکن است از نظام ایران دفاع کند. و با این کار هم ظاهر بی طرفی و دعوت از همه نکاه های مختلف را حفظ کند و هم ایدئولوژی عرب ستیز و نژادپرستانه طرفداران پهلوی (که هم اسلام و هم جمهوری اسلامی را حکومت اعراب بر ایران میخوانند) را تقویت کند.
🔻ما اما نژادپرست نیستیم و عراقی، افغانستانی، سوری و مصری برایمان با ایرانی فرقی ندارد و آقای نجاح را هم، تا آنجا که براساس حرفهایش میشود قضاوت کرد، خبرنگاری میبینیم که از تمام افراد دیگر منوتو، آزادهتر و ایرانیتر است.
🔻اما میگوییم در حضور رسانهای باید «کارکرد» و «فایده» و «خروجی» اجرا را هم در نظر گرفت و لزوما نیت دفاع از حق کافی نیست. و به یاد بیاورید تلویزیون منوتو در تاریخ ده سالهاش امثال من را فقط و فقط همان یک بار دعوت کرد؟ چون مهمان مخالف برایش وقتی فایده دارد که بساط شیادی شان را به هم نزند.
علی علیزاده
🆔 @pedarefetneh 🔜 #پدرفتنه
🆔 @pedarefetneh 🔜 #پدرفتنه
⭕️توئیت سید ابراهیم رئیسی
🔻صرف اعلام خبر وقوع مفاسد، نه تنها اعتمادساز نیست بلکه اعتماد زداست. شناسایی و رفع بسترهای فساد و برخورد قانونی با مفسدان سبب ایجاد اعتماد مردم به مقابله با مفاسد میشود. امیدواریم با تلاش شبانهروزی بتوانیم با کمک قضات جوان به نقطهای برسیم که هیچ پرونده معوقهای وجود نداشته باشد
🆔 @pedarefetneh 🔜 #پدرفتنه
🆔 @pedarefetneh 🔜 #پدرفتنه
📝توئیت های کاربران ایرانی درباره آتشسوزی کلیسای نوتردام:
🔻کلیسای تاریخی نوتردامِ پاریس، در فرانسه در حال سوختن است والبته اینجا نه از تکنولوژی های تخیلی اطفاء حریق، که عدهای برای آتش سوزی #پلاسکو نسخه می کردند خبری هست و نه حتا از سلبریتیها و کانالهای زنجیرهای و طنزی که برای تحقیر فرانسه، اونارو رو باممالک پیشرفته تر مقایسه کنن خبری!
🔻قضیه آتش سوزی نوتردام در ایران اتفاق افتاده شاهد نظرات زیر بودیم
- فقط تو ایران این اتفاق ها می افته
- تا فرقه تبهکار هست همین داستانه!
- کار سپاه است میخوان هویتمون رو از بین ببرند!
- مهناز افشار: سریعا یک ماشین آتش نشانی بفرسید اونجا !
- راننده تاکسی: کار خودشونه
🔻 انقدر مردم فرانسه مرگ بر آمریکا گفتن که کلیسای نوتردام پاریس در آتش سوخت.. و چون قالیباف تجهیزات شهرداری را به سوریه فرستاده بود آتش نشانان نتوانستند آتش را خاموش کنند..
الان که به حرفاتون فکر میکند خجالت نمیکشید؟!
🔻اگه فرانسه به جای دخالت توی سوریه هلیکوپتر آتشنشانی خریده بود تاثیری توی روند اطفاء حریق کلیسای نوتردام نداشت
امیدوارم سلبریتیهای فرانسه بفهمند.
🆔 @pedarefetneh 🔜 #پدرفتنه
🆔 @pedarefetneh 🔜 #پدرفتنه
#کنترل_ذهن 14
✅ برای خدا خیلی مهمه که آدم توی ذهنش چه چیزایی رو مرور میکنه.
مثلا به یک نفر کمک کردی اگر قدر نشناس بود نگو کاش کمکش نمیکردم، بلکه بگو خدایا من به خاطر تو بهش کمک کردم و به همین خاطر مهم نیست که اون ازم تشکر کنه یا قدر نشناسی کنه.
باید سعی کنیم خیلی خوب نیت کنیم 🌷
👈 مثلا نیت کنیم که میخوایم تمام تلاش مون رو بکنیم که کارامون رو فقط برای خدا انجام بدیم. ممکنه اولش ۱۰۰درصد موفق نشیم ولی حداقل نیت و تلاش که میتونیم بکنیم.
🔸آدم تو کنترل ذهن باید برای خودش احترام قائل بشه
نباید اجازه بده هر کی چه در فضای واقعی و چه در فضای مجازی، وقت آدم رو با بیهودگی وجنگولک بازی بگیره!
🔸 نتیجه انجام کارهای بیهوده مثل صحبت های بی فایده با مردم و دیدن فیلم ها و کانال های غیر مفید و مبتذل اینه که ذهن انسان ها رو درگیر و آشفته میکنه. مردمی که ذهنشون آشفته شد ،خیلی راحت اراده شون ضعیف میشه و اسیر هوا و هوس و بد بینی میشن.
@manenqelabiam
خباثت و #رذالت_سیاسی یعنی تیتر تحریک آمیز #بیبیسی؛ در حالیکه رهبری گفتهاند ابتدا از محلهای پیش بینی شده در قانون همچون بودجه عمومی، عمرانی، بیمه و تسهیلات بانکی استفاده کنید و چنانچه لازم بود از صندوق توسعه ملی برداشت کنید اما بنگاه رسانهای تفرقهافکنِ بریتانیا از آن بعنوان مخالفت رهبری با برداشت از صندوق توسعه ملی، برای کمک به سیل زدگان تیتر کرده است !!
🍃🍂🍃🍂🌹🍂🍃🍂🍃
@OstadRaefipoor1
روشهای متفاوت برای هدف مشترک!
دونالد ترامپ از برجام خارج شد، چون مدعی بود برجام توافقی ناقص و بد است! او بزرگترین نقص برجام را وجود بند غروب آفتاب میدانست؛ بندی که به ایران اجازه از سرگیری غنیسازی اورانیوم را پس از 15 سال میدهد. رئیسجمهور آمریکا پس از ناکام ماندن فشارهای فراوان برای تغییر یا حذف این بند یا مذاکره مجدد برای توافقی جدید در اردیبهشت ماه ۱۳۹۷ از برجام خارج شد؛ اما اروپاییها همچنان اعلام کردند برخلاف نفر اول کاخ سفید در این توافق خواهند ماند و حقوق ایران از این توافق بینالمللی را تأمین خواهند کرد! اما شگفت آنکه اروپاییها پس از گذشت حدود یک سال از خروج آمریکا از برجام همچنان در انجام وعدههای خود برای جبران خروج آمریکا تعلل کرده و اکنون هم شاهد آن هستیم که کمکم حرفهای ترامپ را تکرار میکنند! چندی پیش فدریکا موگرینی، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا که بارها بابت خروج آمریکا از برجام ابراز تأسف کرده، گفته است: «تمام ۱۰۴ صفحه برجام را بخوانید؛ هیچ بندی به نام «بند غروب» در برجام وجود ندارد.» «ژرار آرو» سفیر فرانسه در آمریکا نیز در حساب توئیتر خود به صراحت نوشته است: «هیچ «غروبی» بعد از برجام وجود ندارد.» این دیپلمات فرانسوی اضافه کرده است: «همانگونه که در سال ۲۰۰۲ گفتیم، غنیسازی اورانیوم بدون برنامه غیرنظامی موثق براساس انپیتی غیرمجاز بود. ما در سال ۲۰۲۵ نیز اگر لازم باشد میتوانیم همانگونه پاسخ دهیم. تحریمها اعمال شد و باز میتواند اعمال شود. هیچ «غروبی» بعد از برجام وجود ندارد.» آرو توجیهپذیری غنیسازی بومی برای ایران را زیرسؤال برده و نوشته است: «روسیه اورانیوم غنی شده برای نیروگاه هستهای بوشهر را تأمین میکند؛ لذا هیچ دلیل موجهی برای غنیسازی گسترده اورانیوم از سوی ایران پس از برجام وجود ندارد.» جملاتی که بار دیگر به اثبات رساند فرقی میان دیدگاه آمریکا و اروپا نیست و آنها فقط در روشهای رسیدن به اهداف خود اختلافنظر دارند!
@meyarpb ایتا
Sapp.ir/meyar.pb سروش
sapp.ir/seyre_motale_basij سیر مطالعاتی بسیج
آمریکا همیشه در جنگ
با نگاهی به تاریخ آمریکا به خوبی قابل درک است که این کشور تقریباً همیشه در حال جنگ بوده است. جیمی کارتر، سیونهمین رئیسجمهور این کشور اعتراف کرده آمریکا فقط 16 سال از تاریخ 242 ساله خود را در صلح بوده است. وی در ادامه سخنرانی خود دلیل جنگطلبی آمریکا را تمایل این کشور برای مجبور کردن کشورهای دیگر به قبول کردن اصول آمریکایی دانست؛ از این رو به گواه تاریخ معاصر، آمریکا در حدود 70 جنگ حضور مستقیم و غیر مستقیم داشته است. از حمله به پاناما در سال 1902 گرفته تا حمله مستقیم موشکی به سوریه در سال 2018 تنها بخشی از جنایتهای آمریکای تروریست علیه مردم جهان است. اگرچه آمریکا موفق شده است مستقل بودن برخی از کشورها را در حوزههای نظامی و سیاسی به طور کامل از بین ببرد؛ ولی امروز دیگر توان تحمیل کردن اصول آمریکایی را ندارد. آرزویی که آمریکا حدود 40 سال است درباره جمهوری اسلامی ایران در سر پرورانده است. حرف اول و آخر آمریکا در قبال کشورمان این است که جمهوری اسلامی ایران نباید مستقل باشد و همچون برخی کشورهای مرتجع عربی باید تابع محض سیاستهای آمریکا باشد. امروز هزینه پیروی نکردن ایران از اصول آمریکا برای خود ایالات متحده به مراتب بیشتر از کشورمان است؛ از این رو در این زمینه دو نکته اساسی وجود دارد. 1ـ جمهوری اسلامی ایران به تأسی از قرآن کریم همواره موافق جهانی شدن بوده است. اینکه خداوند متعال به پیامبر اسلام(ص) وعده جهانی شدن دین اسلام را میدهد، در واقع تأییدی بر این نکته است. بنابراین جهانی شدن با جهانیسازی به مراتب متفاوت است. سند 2030 هم که برخی به دنبال اجرای آن هستند، به معنای پذیرفتن اصول آمریکایی و قبول جهانیسازی از سوی موافقین چنین برنامهای است.
2ـ امروز بخش اعظمی از قدرت آمریکا برگرفته از عملیات روانی است. وقتی این کشور به کشور دیگری حمله نظامی میکند از ماهها قبل عملیات روانی علیه آن کشور را شروع میکند تا بتواند افکار عمومی را با خود همراه کند. بنابراین آمریکا از قدرت حقیقی در همه عرصهها برخوردار نیست. اشاره دیروز رهبر معظم انقلاب مبنی بر اینکه «دشمن نفسهای آخر را میکشد» تأکیدی بر این واقعیت است که جمهوری اسلامی ایران ماهیت اصلی آمریکا را درک کرده است. مستقل بودن ایران آغاز حرکتی است که جرئت مقابله با سیاستهای آمریکا را در منطقه و جهان به کشورها داده است.
@meyarpb ایتا
Sapp.ir/meyar.pb سروش
sapp.ir/seyre_motale_basij سیر مطالعاتی بسیج
قصه رأی درمیان غصه سیلاب
به طور طبیعی هر چه به روزهای سال 98 افزوده شود، مسائل انتخاباتی از سوی احزاب و جریانهای سیاسی داغتر خواهد شد. آنچه شگفتانگیز است، پرداختن به این موضوع از همین روزهای ابتدایی سال آن هم در شرایطی است که بخش وسیعی از کشور درگیر سیل ویرانگر است. بالطبع است انتظار مردم از گروههای سیاسی با هر گرایشی در وضعیت دشوار کنونی این است که در کنار سیلزدگان و آوارگان قرار بگیرند و با ارائه امکانات و تدبیر برای کاهش آلام مردم بکوشند؛ به ویژه آنکه ترامپ در اقدامی احمقانه، نیروهای خدوم و دلسوز کشور را که مدتهاست برای نجات مردم و کمک به آسیبدیدگان خواب راحت ندارند تروریست خوانده است.
این در حالی است که یک جریان سیاسی فارغ از هر گونه دغدغه مردمی، با نگرانی از باخت در انتخابات پایان سال بهدنبال بهانه برای طرح مسائل جناحی و سیاسی است؛ غافل از اینکه فاصله گرفتن از دغدغههای امروز مردم، میزان احتمال باخت آنها را افزایش میدهد؛ چرا که برد در انتخابات به هیاهوی تبلیغاتی و متهم کردن رقیب نیست. مردم به کسانی رأی خواهند داد که امروز در کنارشان و به فکر فردایشان باشند و فردا نیز برای رفع مشکلات مردم به خانهسازی بپردازند.
نکته جالب این است که جریان مذکور برای جنجال، به رقیب فعالی نیاز دارد که با آن دوقطبی ایجاد کرده و با متهم کردنش به تخریب، سوژه مناسب رسانهای پیدا کند؛ اما اکنون که این زمینه فراهم نیست از تخریب نکردن آشکار آنها گلایه و آنها را با گمانهزنی چنین متهم میکند:
«نکته قابل تأمل در سکوت اصولگرایان نهفته است؛ سکوتی که در ماههای منتهی به انتخابات مجالس قبل مشاهده نشد و آنها از چند ماه مانده به این انتخابات از هیچ تلاشی برای تخریب رقیب فروگذار نبودند. بیتردید سیاست تخریبی اصولگرایان تغییر نکرده است، بلکه آنها روش و برنامه خود را تغییر دادهاند و نزدیکترین گمانه چنین است که آنها در این مقطع بدون نام و نشان درصدد آماده کردن اذهان برای القای ناکارآمدی اصلاحطلبان هستند تا در روزهای منتهی به انتخابات با نام و نشان به میدان بیایند و ادعاهایی را مطرح کنند که به دلیل فرصت کم، تکذیب اصلاحطلبان مؤثر نباشد!»
«آرمان» نخستین اقدام اصولگرایان برای بیاعتبار کردن اصلاحطلبان را ناکارآمد جلوه دادن عملکرد حسن روحانی و دولت معرفی میکند؛ اما قادر به کتمان واقعیت نیست. همچنین به تأثیر عملکرد دولت بر موقعیت اصلاحات اشاره میکند و مینویسد:
«صادق زیباکلام» از فعالان سیاسی اصلاحطلب هم تأکید کرد: «باید بپذیریم که اصلاحطلبان اعتبار اجتماعی خود را از دست دادهاند و واقعا نمیدانم که با چه ظرفیتی میتوانند در انتخابات امسال شرکت کنند؛ اما با همه این واقعیات، یک موضوع را نباید از نظر دور داشت؛ وقتی اصلاحطلبان حضور نداشته باشند یا مردم به آنها رأی ندهند، قطعا نیروهایی که جای آنها را پر میکنند، تندروهایی هستند که نشان دادهاند به مصلحت مردم نمیاندیشند.»
این واقعیت را محمدرضا خباز، استاندار اصلاحطلب سمنان نیز مدنظر قرار داده و گفته بود که اگر نارضایتی مردم ادامه پیدا کند، مجلس هفتم تکرار خواهد شد. ترس از تکرار مجلس هفتم چیزی نبود که آرمان هم کتمان کند. چنانچه از قول زیباکلام نوشته است: «اصولگرایان در انتخابات سال ۹۸ مجلس را خیلی راحت به دست خواهند آورد؛ یعنی فکر نمیکنند که از حالا تا بهمن یا اسفند ۹۸ اتفاق خاصی بیفتد.
همین روند خواهد بود. ایبسا یک مقداری هم بدتر میشود؛ بنابراین به نظر من، مجلس یازدهم را خواهند برد و یکی دو سال بعد هم در انتخابات ۱۴۰۰ قطعاً اصولگرایان پیروز خواهند شد.»
@meyarpb ایتا
Sapp.ir/meyar.pb سروش
sapp.ir/seyre_motale_basij سیر مطالعاتی بسیج
سیلزدهها و تقیزادهها
روزنامه «کیهان» در سرمقاله امروز خود نوشت:
امروز هم خوزستان میعادگاه حماسهسازان است، یکی دانشجوست و آن دیگری طلبه، یکی کارمند و آن یکی کارگر و... آمدهاند تا حماسه دوران دفاع مقدس را بار دیگر تکرار کنند. آن روز رگبار آتش بود و امروز طغیان آب. برای آن که اهل معرفت است و مسئولیتشناس، آب و آتش چه تفاوت دارد.
بیچارهتر از همه در این میان آن غربپرستانی هستند که مرزهای حماقت (یا مزدوری؟!) را به تنهایی جابهجا کرده و میگویند چرا فلان گروه جهادی عراقی که برای کمک به سیلزدگان آمده، با خود پرچم عراق را آورده است!
اینها همان جماعتی هستند که با هواپیمای اروپایی عکس سلفی میگیرند و دلشان غنج میرود و احساس ذلت و خواری که هیچ، حتی به غربپرستی خود افتخار نیز میکنند اما اگر برادری از کشور همسایه به یاری بیاید، ناگهان رگ میهنپرستیشان بیرون میزند!
در لینک زیر بخوانید:
fna.ir/d915gn
@AntiBBC
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این خبرو به سلبریتی ها برسانید!
تاریخ فرانسه یک شبه سوخت!کلیسای قدیمی نوتردام در پاریس بر اثر شعار مرگ بر آمریکای فرانسوی ها سوخت!!!راستی موقع اتش سوزی پلاسکو یه عده سلبریتی ها میگفتن غربی ها تجهیزات دارن که اتیش را خاموش کنند!!این تجهیزات کجا رفت که تاریخ فرانسه یک شبه سوخت!
آتش سوزي کلیسای تاریخی نوتردام تلفات جاني نداشت اما جان فرانسويان را گرفت
@AntiBBC