هدایت شده از ▪️صدای ایران | VOI🏴
⭕️ ۵ بهمن ۹۷ | فرانسه خواهان #برجام_موشکی شد
💠 وزیر امور خارجه فرانسه در بیانیهای اعلام کرد اگر در مذاکرات با جمهوری اسلامی ایران درخصوص برنامه موشکی بالستیک آن پیشرفتی حاصل نشود، آماده اعمال تحریمهای سخت علیه تهران هستند
💠 به نوشته خبرگزاری فرانسه، «ژان ایو لودریان» وزیر امور خارجه فرانسه با اعلام این بیانیه، مدعی شد: «ما گفتوگوهای بسیار سختی را (با ایران) آغاز کردیم... اگر این مذاکرات به نتیجه نرسد، آمادهایم تحریمهای سختی را اعمال کنیم و #خودشان (ایران) هم از این مسئله #آگاه هستند».
💠 لودریان با تکرار ادعاها و نگرانیهای بیاساس علیه فعالیتهای موشکی ایران، افزود: «خواستار توقف تولید موشکهای (بالستیک) ایران هستیم و مخصوصا اینکه ارسال آنها به گروههای مسلح در خاورمیانه قطع شود»
🆔 @voinews
هدایت شده از ▪️صدای ایران | VOI🏴
⚠️ #مذاکره_موشکی_دزدکی!
💢 از گزافه بودن تهدید دولتمرد فرانسوی می گذریم؛ دولتی که وسط بحران شدید اقتصادی و آشوب سیاسی دست و پا می زند. اما چند سوال از وزارت خارجه خودمان مطرح است:
✍1⃣؛نخست اینکه با وجود اطلاع کامل از ممنوعیت مذاکره درباره توانمندی موشکی (به عنوان #خط_قرمز کشور)، چرا پای میز مذاکره رفته اند؟! چرا در فضای افکار عمومی، سیاست رسمی را عنوان می کنند که برنامه موشکی قابل مذاکره نیست اما مرتکب #عبور_از_خط_قرمز در عمل شده اند؟
✍2⃣؛ اگر چنین مذاکره ای قانونی و عزتمندانه و قابل دفاع بوده، چرا #مخفیانه و با پنهانکاری انجام داده اند و حالا مردم ما باید خبر را از طرف غربی بشنوند؟!
✍3⃣؛ مگر وزارت خارجه بارها اعلام نکرده که #موشکها قابل مذاکره نیست و در برجام نیز اجازه نداده ایم درباره برنامه موشکی ما تعیین تکلیف کنند؟ آیا مذاکره درباره MTCR (رژیم کنترل فناوری موشکی) نیز که اهرم قدرت های غربی برای محدود کردن برد موشک های کشورهایی مانند ایران است، صحت دارد؟
💠 آیا این هم از بی اعتباری و خسارتباری برجام است که مجبورند هر چند وقت یک بار، باب #مذاکره_پنهانی جدیدی را درباره یکی از منابع اقتدار ملی باز کنند؟!
💠 #مذاکرات_دزدکی آیا درباره خط قرمزهای دیگر امنیت ملی نیز انجام شده است؟ چرا وزارت خارجه به گونه ای مشی می کند که غیر قابل اعتماد ارزیابی شود؟
💠 چرا به جای انفعال، از دولت فرانسه به خاطر سلسله بدعهدی ها در قراردادهای توتال و پژو و رنو و ایرباس، #نقض_کامل_برجام، و میزبانی گروهک تروریستی منافقین توضیح نمی خواهند و با گردن کج در مقابل حریف ظاهر می شوند؟
🆔 @voinews