eitaa logo
قرآن و اهلبیت علیهم السلام
1.2هزار دنبال‌کننده
3.1هزار عکس
2.2هزار ویدیو
4 فایل
رسول الله: من دو چیز را در میان شما باقی گذاشتم ، تا وقتی که به آن دو چنگ زنید هرگز گمراه نخواهید شد : قران و عترت. خط ارتباطی @a_ashouri عاشوری کوهزاد
مشاهده در ایتا
دانلود
. به هفدهمین روز خوش آمدید خدایا با توکل به اسم اعظمت می گشایيم دفتر امـــروزمان را ... باشد که در پایان روز مُهر تایید اطاعت و بندگی ات، زینت بخش دفترمان باشد ... بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ الهی به امید تو 🤲 اللّهُمَّ‌ عَجِّلْ‌ لِوَلِیِّکَ‌ الْفَرَج @quran_ahlebeyt .
✍ نکات مهم تربیتی قران ✅ اگر به دستورات قرآن عمل شود ... ( فقط ذکر چند نمونه) 1️⃣ اگر هر کس به سوره اعراف آیه ٣١(کلو و اشربوا و لا تسرفوا ) توجه میکرد: ✔ دیگر هرکس به اندازه نیازش غذا می خورد و پر خوری نمی کرد ، انواع بیماری ها کم می شد... 2️⃣ اگر هر کسی به سوره بقره آیه ٨٣ (و قولوا لناس حسنا) توجه می کرد: ✔ دیگر عصبانی نمی شد و دعوا و بدگویی از جامعه رخت بر می بست.... 3️⃣ اگر هر کس به سوره اسرا ايه ٣٧ ( ولا تمش فی الارض مرحا ) توجه می کرد: ✔ دیگر کسی برای جلب توجه دیگران و فخر فروشی و خودنمایی با غرور راه نمی رفت... 4️⃣ اگر هر کس به سوره نور آیه٣٧ ( رجال لا تلهیهم تجاره و لا بیع عن ذکر الله و اقام الصلاه و...) عمل می کرد: ✔ دیگر هنگام اذان بازارها از مردم خالی می شد و همه به صف نماز می ایستادند، و صفا و صمیمیت و دوستی و معنویت فرا گیر می شد خداوند برکاتش را بر ما نازل می کرد... 5️⃣ اگر هر زنی به سوره نور آیه ٣١ ( و لا یبدین زینتهن الا لبعولتهن ) عمل می کرد: ✔ دیگر زنی برای غیر شوهرش آرایش نمی کرد و بسیاری از زندگی ها آرامش می یافت و جوان ها کمتر به گناه کشیده می شدند... 6️⃣ اگر هر کسی به سوره نور 30 (قُل لِّلْمُؤْمِنِينَ يَغُضُّوا مِنْ أَبْصَارِهِمْ ) عمل می کرد: ✔ دیگر کسی به نامحرم نگاه نمی کرد و تیر زهر آگین شیطان به قلبش وارد نمی شد و فساد در جامعه به حداقل می رسید... 7️⃣ اگر هر کسی به سوره نور ايه ١٩ (ان الذین یحبون ان تشیع الفاحشه فی الذین ءامنوا لهم عذاب الیم ) توجه می کرد: ✔ ️دیگر کسی دوستش را به گناه دعوت نمی کرد و زمینه گناه و معصیت را برای یکدیگر فراهم نمی کردند و سلامت جامعه را از بین نمی بردند... 🤲اللّهُمَّ نَوِّر قُلُوبَنا بِالْقُرآن در ماه مغفرت و برکات الهی از خداوند بخواهیم تمام زوایای زندگی ما را به نور قرآن روشن و منور فرماید... 🤲 اللّهُمَّ‌ عَجِّلْ‌ لِوَلِیِّکَ‌ الْفَرَج @quran_ahlebeyt .
4_5809975885352145578.mp3
13.25M
دلتنگ هوای نجفم در پیچ خم محله های نجفم... بین علما، محو علمای نجفم ... به به چقدر زیبا در به عشق مولد این ماه آقا امیر المومنین گوش بدید... ان شاءالله زیارت مرقد مطهر نورانی آن حضرت روزی شما... اللّهُمَّ‌ عَجِّلْ‌ لِوَلِیِّکَ‌ الْفَرَج @quran_ahlebeyt .
10.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✔میدونستی در خانواده گشایش رزق میاره؟ ✔در ماه پر خیر و برکت از خدا بخواهیم خوشرویی و حسن خلق به ما عنایت فرماید... 🤲 اللّهُمَّ‌ عَجِّلْ‌ لِوَلِیِّکَ‌ الْفَرَج @quran_ahlebeyt .
نماز شب هجدهم دو رکعت نماز در هر رکعت یک بار سوره حمد، و سوره های توحید، فلق، و ناس ده بار ✔ هر کس این نماز به جا آورد گناهانش آمرزیده می شود، هرچند تعداد آنها از گناهان مالیات بگیران بیشتر باشد، و خداوند بین او و آتش به میزان شش خندق فاصله می اندازد، به گونه ای که فاصله بین هر دو خندق به مقدار فاصله آسمان و زمین می باشد. 📕(البلدالأمين، ص۱۶۸-۱۶۹) 🤲 اللّهُمَّ‌ عَجِّلْ‌ لِوَلِیِّکَ‌ الْفَرَج @quran_ahlebeyt .
. اگر این دو جمله 👇 «خسته ام» و «احساس خوبی ندارم» را از زندگی حذف کنیم، بسیاری از بیماری ها و خستگی ها برطرف می شوند... وقتی مثبت فکر می کنیم ، شادتر هستم و افکار مهرورزانه در سر می پرورانیم... شبتون در پناه خدا آرام و زیبا 🤲 اللّهُمَّ‌ عَجِّلْ‌ لِوَلِیِّکَ‌ الْفَرَج @quran_ahlebeyt .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
. ✋سلام امام زمانم مهدی جان مولای مهربانم... در میان ازدحام زندگی در امتداد عبور لحظه‌ها… در رفت و آمد قدم‌های بی تفاوت شهر! انگار… آوار می‌شود بر دلم … اضطراب نبودنتان! کجایی یوسف زهرا!؟ ما منتظران منتظر منتقم خون حسینیم 🤲 اللّهُمَّ‌ عَجِّلْ‌ لِوَلِیِّکَ‌ الْفَرَج @quran_ahlebeyt .
. حواستون باشه چیزهایی را جمع كنيد كه با خرج کردنشان نه تنها از مقدار آنها كم نشود بلكه بیشتر هم بشود... دانش، مهربانی، سخاوت، تواضع ، گره گشایی، انفاق لبخند، اخلاق خوب و انسانیت… ✋سلام روزتان دل انگیز ،یکشنبه تون بر مدار شادابی و تندرستی باد... 🤲 اللّهُمَّ‌ عَجِّلْ‌ لِوَلِیِّکَ‌ الْفَرَج @quran_ahlebeyt .
✍عطر 📣هیچگاه دیگری را تمسخر نکن، چه بسا از تو بهتر باشد حجرات آیه ۱۱ ✅ نکته مهم 👇 📣استهزا و مسخره كردن، در ظاهر يك گناه، ولى در باطن چند گناه است؛ گناهانى مانند:👇 تحقير، خوار كردن، كشف عيوب، اختلاف افكنى، غيبت، كينه، فتنه، تحريك، انتقام و طعنه به ديگران در آن نهفته است. وقتی کسی را مسخره می کنیم در سیطره شیطان هستیم برای رهایی از شیطان به خدا پناه ببریم...نکات تربیتی قران را جدی بگیریم. 🤲 اللّهُمَّ‌ عَجِّلْ‌ لِوَلِیِّکَ‌ الْفَرَج @quran_ahlebeyt .