#درمحضربزرگان
مقام معظم رهبری
تاخیر ممنوع ⛔️
عضو شوید :آشنایی با قرآن و سبک زندگی قرآنی
@quran_lifestyle
هدایت شده از آشنایی با قرآن و سبک زندگی قرآنی
قرار عاشقی
صلوات خاصه حضرت امام رضا علیه السلام
اللهّمَ صَلّ عَلي عَلي بنْ موسَي الرّضا المرتَضي الامامِ التّقي النّقي و حُجَّّتكَ عَلي مَنْ فَوقَ الارْضَ و مَن تَحتَ الثري الصّدّيق الشَّهيد صَلَوةَ كثيرَةً تامَةً زاكيَةً مُتَواصِلةً مُتَواتِرَةً مُتَرادِفَه كافْضَلِ ما صَلّيَتَ عَلي اَحَدٍ مِنْ اوْليائِكَ...
https://eitaa.com/quran_lifestyle
10.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#درمحضربزرگان
حجت الاسلام و المسلمین محمدرضا رنجبر
دانه ی پرمغز
عضو شوید : آشنایی با قرآن و سبک زندگی قرآنی
@quran_lifestyle
#آشنایی_با_قرآن_و_سبک_زندگی_قرآنی
آشنایی با سورهی #ق / ۲۳
✅ وَ لَقَدْ خَلَقْنَا السَّمَٰوَاتِ وَ الْأَرْضَ وَ مَا بَيْنَهُمَا فِى سِتَّةِ أَيَّامٍ وَ مَا مَسَّنَا مِن لُّغُوبٍ (۳۸)
🔹و همانا ما آسمانها و زمین و آنچه را میان آنهاست، در شش روز (دوره) آفریدیم و هیچ رنج و خستگى به ما نرسید.
🔸«لُغوب» به معنى رنج و خستگى است كه در مورد قدرتهاى محدود بشرى معنا دارد. امّا در مورد خداوند كه قدرتش نامحدود است مفهومى ندارد. كسى كه قادر است آسمان و زمین را به آسانى بیافریند، آیا از آفرینش دوباره ما عاجز است؟! مراد از «یوم» در آیه، روز و یا شبانهروز نیست، شاید مقصود شش مرحله و دوران باشد، زیرا روز به معناى متعارف بعد از پیدایش آسمان و زمین پیدا شده است. فخر رازى این آیه را پاسخى به عقیده یهودیان مىداند كه مىگویند: خداوند، آفرینش را روز یكشنبه آغاز كرد و جمعه به پایان رساند و شنبه به استراحت پرداخت!
🔸آفرینش خداوند، ویژگىهایى دارد؛ بدیع و ابتكارى است: «بدیع السّماوات و الارض»(بقره/۱۱۷). هدفدار است: « ما خلقت هذا باطلا »(آلعمران/۱۹۱). در حال تغییر و تحوّل و گسترش است: «و انّا لموسعون»(ذاریات/۴۷). با برنامه و اندازهگیرى است: «كل شىء خلقناه بقدر»(قمر/۴۹). هر چیز در حد خود كامل است: «احسن كل شىء خلقه»(سجده/۷). تدریجى و مرحله به مرحله است: «خلقنا... فى ستّة ایّام»
🔸در آیه پانزدهم خواندیم: آیا ما نسبت به آفرینش نخستین عاجز ماندیم. «أفعیینا بالخلق الاول» و در این آیه مىفرماید: ذرّهاى خستگى در ما راه نیافت. «و ما مسّنا من لغوب»
❇️ از پيامهای آیه
▫️آسمان را ساده ننگریم كه به تعبیر قرآن، محل قدرتنمایى خداوند، داراى وسعت بسیار و طبقات متعدد است. «السماوات»
▫️در آفرینش تدریجى موجودات، اسرار و حكمتهایى است، وگرنه در قدرت بىنهایت خداوند ضعف و خستگى و خللى راه ندارد و او مىتواند با یک اراده و در یک لحظه همه چیز را خلق كند. «خلقنا... فى ستّة ایّام»
▫️براى قدرت مطلقه الهى، خستگى مفهوم ندارد. «ما مسّنا من لغوب»
عضو شوید :
@quran_lifestyle
#آشنایی_با_قرآن_و_سبک_زندگی_قرآنی
در محضر آیات ۳۱ و ۳۲ سوره یوسف
ماجرای زنان مصر و زلیخا
عضو شوید :
@quran_lifestyle
❇️ صفحه مجازی مرحوم آیت الله مصباح یزدی
در رسانههای اجتماعی
🔹بله:
ble.ir/mesbahyazdi_ir
🔸ایتا:
eitaa.com/mesbahyazdi_ir
🔹سروش:
sapp.ir/mesbahyazdi_ir
🔸روبیکا:
rubika.ir/mesbahyazdi_ir
🔹تلگرام:
t.me/mesbahyazdi_ir
🔸آپارات:
www.aparat.com/mesbahyazdi_ir
🔹اینستاگرام:
instagram.com/mesbahyazdi_ir
🔸توئیتر:
twitter.com/mesbahyazdi_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ قالوا یا ابانا ما لک لا تأمنا علی یوسف و انّا له لناصحون. ارسله معنا غداً یرتع و یلعب و انّا له لحافظون(یوسف/۱۱-۱۲)
🔸بالاخره، پیش پدر آمدند و گفتند: پدرجان! آخر چه فکری میکنی که در باره یوسف به ما اطمینان نمیکنی؟! ما که خیرخواه یوسفیم. فردا او را با ما راهیِ دشتودمن کن تا بگردد و بازی کند. قول میدهیم کاملاً مراقبش باشیم !!
⬅️ قرائت این آیات شریفه با صدای سه قاری بزرگ عصر طلایی تلاوت قرآن؛ مصطفی اسماعیل و محمد صدیق منشاوی و عبدالباسط
عضو شوید : آشنایی با قرآن و سبک زندگی قرآنی
@quran_lifestyle
#آشنایی_با_قرآن_و_سبک_زندگی_قرآنی
آشنایی با سورهی #ق / ۲۴
✅ فَاصْبِرْ عَلَى مَا يَقُولُونَ وَ سَبِّحْ بِحَمْدِ رَبِّكَ قَبْلَ طُلُوعِ الشَّمْسِ وَ قَبْلَ الْغُرُوبِ. وَ مِنَ الَّيْلِ فَسَبِّحْهُ وَ أَدْبَارَ السُّجُودِ (۳۹-۴۰)
🔹پس بر آنچه (مخالفان) مىگویند، شكیبا باش و پیش از طلوع خورشید و پیش از غروب، پروردگارت را با سپاس و ستایش، تنزیه كن. و پارهاى از شب را به تسبیح او بپرداز و به دنبال سجدهها (نیز خدا را تسبیح گوى).
🔸اسلام، در شادى و غم، به تسبیح خداوند فرمان داده است: در شادى: «اذا جاء نصراللّه و الفتح... فسبّح بحمد ربّک...»(نصر/۱-۳) در غم: «فاصبر على ما یقولون و سبح بحمد ربّک...». شبیه این دو آیه را در سوره طه آیه ۱۳۰ مىخوانیم: «فاصبر على ما یقولون و سبّح بحمد ربّک قبل طلوع الشّمس و قبل غروبها و من اناء الّیل فسبّح و أطراف النّهار». پیامبر اكرم صلى الله علیه و آله گاهى از سخنان یاوه مشركان، سینهاش تنگ مىشد. «و لقد نعلم انک یضیق صدرک بما یقولون»(حجر/۹۷) لذا خداوند به ایشان فرمان صبورى مىدهد: «فاصبر على ما یقولون»
🔸برخى از عقاید باطل و گفتههاى نارواى مشركان در قرآن نقل شده است، از جمله: آنان براى خداوند فرزند و شریک پذیرفته و بتها را واسطه فیض و شفیع مىپنداشتند. آنان دربارهى پیامبر اكرم صلى الله علیه و آله كلمات ساحر، كاهن، شاعر، دستپرورده و مجنون مىگفتند. لذا خداوند در این آیات به شكیبایى فرمان داده و راه ایستادگى در برابر مخالفان را، ذكر و یاد خدا بر شمرده است.
🔸در قرآن معمولاً تسبیح همراه با حمد الهى آمده است كه شاید به این نكته اشاره دارد كه انسان وقتى خود را ناقص و خدا را كامل مىبیند، او را تسبیح مىكند و چون خداوند نقص او را به كمال تبدیل مىكند، حمد او را مىگوید: «سبّح بحمد ربّک». از هیجده مرتبهاى كه خدا فرمان صبر به پیامبر(صلی الله علیه و آله) مىدهد، چهار مرتبه صبر در برابر سخنان یاوه است كه در سورههاى طه آیه ۱۳۰، ص آیه ۱۷، مزّمل آیه ۱۰ و ق آیه ۳۹ آمده است.
عضو شوید :
@quran_lifestyle