d3df0795-5af8-48a1-9de0-953e5ec28619.jfif
116K
🔸
#خبر
✅برگزاری مرحله مقدماتی «بیست و چهارمین جشنواره بين المللي قرآني و حديثي المصطفي» در هندوستان
بیست و چهارمین جشنواره بين المللي قرآني و حديثي المصطفي در آستانه چهلمین سال پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ایران با نظارت مرکز قرآنی وحدیثی نورالمصطفی به صورت سراسری در هند برگزارشد.
درمرحله مقدماتی مسابقات قرآنی در سال جاری که درسطح حوزه های علمیه هندوستان برگزار شد بیش از 1000 نفر، شامل 500 نفر از برادران و 532 نفر از خواهران قرانی شرکت نمودند.
گفتنی است مرحله مقدماتی بیست وچهارمین جشنواره بين المللي قرآني و حديثي المصطفي از ابتدای مهرماه سال جاری در میان طلاب و قرآن آموزان سراسر هندوستان در بیش از 53 حوزه علمیه و بیش از 13 دارالقران وموسسه قرآنی و در 3 رشته ترتیل، قرائت، حفظ قرآن کریم میان برادران و رشته های ترتیل و حفظ برای خواهران برگزارشده است .
همچنین مرحله نهایی این مسابقات با شرکت بیش از 70 نفر از ممتازین مرحله مقدماتی از مورخ چهارشنبه 19 و پنج شنبه 20 دی ماه جاری به مدت 2 روز در امامیه هال شهر دهلی نو برگزارخواهد شد.
🔸
🔸
#اطلاع_رسانی
📢
✅ نشست علمی با موضوع « نقش انقلاب اسلامی در مطالعات قرآن پژوهی در جهان معاصر»
به همت گروه قرآن و حدیث پژوهشکده علوم اسلامی پژوهشگاه بین المللی المصطفی
🔻سخنران: حجةالاسلام والمسلمین محمد باقر فرضی
🔻سخنران: جناب آقای دکتر رئیس اعظم شاهد
🔻دبیر علمی: حجةالاسلام والمسلمین محمد داود محمدی
🔻زمان: شنبه | 97/10/29 | از ساعت 10 الی 12
🔹مكان: بلوار امین|سر سالاریه| مجتمع امین| بلوک3 |طبقه سوم | سالن اجتماعات
🔸
🔸
#اخبار
📢
✅ نشست تخصصی استادان و ارزیابان قرآنی المصطفی، به همت اداره کل قرآن و حدیث المصطفی برگزار شد.
نشست تخصصی استادان و ارزیابان قرآنی المصطفی، به همت اداره کل قرآن و حدیث المصطفی برگزار شد.
مدیر گروه آموزشهای قرآنی و حدیثی المصطفی اظهار کرد: این نشست امروز چهارشنبه سوم بهمن باهدف همافزایی استادان و معرفی نرمافزار جامع ارزیابی مهارتهای عمومی قرائت قرآن کریم برگزار شد و در این کارگاه ضمن تشریح آییننامه ارزیابی مهارتهای عمومی قرائت قرآن، نرمافزار جامع ارزیابی نیز در حضور استادان برتر قرآنی المصطفی رونمایی شد.
سعید رحیمی افزود: این گروه ۲۵ نفره ارزیابان کسانی هستند که از دوره تمهیدیه تا مقطع دکترا در جامعه المصطفی مشغول به تدریس هستند.
وی ادامه داد: از آنجا که یکی از ویژگیهای طلاب المصطفی برخورداری از مهارت قرائت، روخوانی، روانخوانی و حُسن تلاوت است، تمامی طلاب المصطفی در ابتدای هر مقطع تحصیلی در سه سطح قرائت قرآن (روانخوانی قرآن)، حسن تلاوت (تجوید مقدماتی) و تلاوت کاربردی (تجوید تکمیلی و قرائت آهنگین) مورد ارزیابی قرآنی قرار میگیرند و در صورت عدم موفقیت در هر یک از سطوح، جهت اخذ واحد درسی به معاونت آموزش معرفی میشوند.
مدیر گروه آموزشهای قرآنی و حدیثی المصطفی اظهار کرد: در جلسه امروز که با حضور استادان و ارزیابان قرآنی المصطفی برگزار شد، شیوه استفاده از نرمافزار جامع ارزیابی مهارتهای عمومی قرآن که برای اولین بار در المصطفی طراحی و اجرا شده، تبیین شد تا در ارزیابی طلاب جامعه المصطفی مورد استفاده قرار گیرد.
وی در خصوص بکارگیری این نرمافزار گفت: این نرمافزار به گونهای است که همزمان با قرائت فراگیر، استاد ارزیاب با علامت زدن گزینههایی که از قبل توسط اداره کل قرآن و حدیث تعریف شده است، طلاب را مورد ارزیابی و پس از قرائت، نرمافزار نتیجه را بر اساس نظام سطوح سهگانه مشخص میکند.
رحیمی افزود: در صورتی که طلاب نمره حدنصاب را کسب نکنند، میبایست مجدداً در کلاس قرآن به صورت چهره به چهره (خصوصی با استاد) و یا شرکت در کلاسهای عمومی مورد ارزیابی قرار بگیرد تا در یکی از بخشهای سهگانه؛ «قرائت قرآن»، «حُسن تلاوت» و «تلاوت کاربردی» به نمره قبولی برسد و از این مرحله گذر کند.
استاد جامعة المصطفی ادامه داد: نحوه ارزیابی طلاب توسط ارزیابان قرآنی به صورت مستمر انجام میگیرد؛ بهگونهای که در ابتدای دوره طلاب تعیین سطح میشوند و در انتهای دوره مورد ارزیابی قرار میگیرند.
مدیرگروه آموزشهای قرآنی و حدیثی المصطفی یادآور شد: در کنار آموزش، نحوه استفاده از این نرمافزار موضوع «تبیین و تشریح آییننامه ارزیابی مهارتهای عمومی قرآن کریم» برای استادان نیز ارائه شد.
رحیمی یادآور شد: در هر مرکز قرآنی چهار استاد حضور خواهند داشت و در پایان کارگاه طی یک ارزیابی عملی، ۲ تلاوت پخش شده و مورد ارزیابی استادان قرار میگیرد. شرکتکنندگانی که از امتیاز بالاتری برخوردار باشند، با دریافت حُکم ارزیاب قرآنی رسمی المصطفی، مجوز مصاحبه و ارزیابی قرآنی در مصاحبه ورودی طلاب مقاطع کارشناسی ارشد و دکترا را نیز به دست میآورند.
🔸
🔸
#یک_آیه
بسم الله الرحمن الرحیم
وَأْمُرْ أَهْلَكَ بِالصَّلَاةِ وَاصْطَبِرْ عَلَيْهَا لَا نَسْأَلُكَ رِزْقًا نَحْنُ نَرْزُقُكَ وَالْعَاقِبَةُ لِلتَّقْوَى ﴿۱۳۲﴾
و كسان خود را به نماز فرمان ده و خود بر آن شكيبا باش ما از تو جوياى روزى نيستيم ما به تو روزى مى دهيم و فرجام [نيك] براى پرهيزگارى است.
(سوره طه)
🔸