14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰 #کلیپ_تصویری
✍️ توسل به اموات، یکی از مهمترین مباحث اعتقادی میان مسلمانان است که بارها در آیات قرآن به آن اشاره شده است؛ اما مفتیهای وهابی بدون توجه به آیات، منکر این اصل اعتقادی هستند.
👌👌حتما دانلود بفرمائید
حاج آقا قرائتی
@quranekarim1398
32.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 #تماشایی
✅آداب سخنگفتن
📚 موضوع:«سخن از روی علمویقین»
⬅️۱۴۰۰٫۱۲/۳/ باکارشناسی #دکتر_امیرحسین_دباغ
👈 با کمک قرآن به زندگی خود رنگ خدایی بزنیم.
#تدبر_در_قرآن
#سبک_زندگی
@quranekarim1398
202030_2039317395.mp3
11.5M
#انسان_شناسی ۱۶۵
#استاد_شجاعی
#دکتر_رفیعی
چرا بعضیها تا با دین آشنا میشوند؛
بسرعت رشد میکنند و گوی سبقت را از خواص و سابقهداران میربایند و تا مقام "عند ربهم یرزقون" اوج میگیرند!
و بعضیها، از نظر علمی تا مرجعیت هم رشد میکنند ولی قدرت و نورانیتی در باطن ندارند؟
✖️ اصلیترین دارایی قلب چیست؟
✖️ چه کسانی اهل سرعت و قدرت در مسیر کسب دارایی قلب هستند؟
@quranekarim1398
❇️خلبانی که دعوت آمریکا را رد کرد/ سرتیپ شهید جدیاردبیلی: دوست دارم کفنم پرچم ایران باشد.
✅او پس از حمله صدام به ایران گفت : «اکنون زمان آن رسیده که جوابگوی خرجی باشم که برای من شده است. میخواهم بجنگم. برایم مهم نیست چه اتفاقی افتاده یا قرار است بیفتد، دینی به مملکتم دارم که باید آن را ادا کنم، درجههایم را هم نمیخواهم فقط میخواهم بجنگم، نمیتوانم دوستانم را تنها بگذارم.»
✅عادل جدی اردبیلی، شجاعت و میهنپرستی برادرش را با ذکر خاطرهای مربوط به پیش از انقلاب اسلامی اینگونه توصیف کردهاست: «غفور در روز نیروی هوایی آمریکا در حضور زبدهترین خلبانان جهان در نیویورک داوطلبانه برای حضور در خطرناکترین مانور هوایی جهان با نام «چهارراه مرگ» به نمایندگی از ایران اعلام آمادگی میکند. پس از اجرای موفقیتآمیز عملیات، تماشاگران به احترام او از جای خود بلند میشوند و این خلبان ورزیده را تشویق میکنند. به او تقدیرنامه و هدیه میدهند و میگویند که تو میتوانی در آمریکا زندگی کنی، ولی غفور میگوید من عاشق ایران هستم و جای دیگری زندگی نخواهم کرد.»
┄┅─✵💝✵─┅┄
بنام و با توکل به
اسم اعظمت
میگشاییم دفتر
امروزمان را
ان شاالله در پایان روز
مُهر تایید
بندگی زینت
دفترمان باشد
#بسم_الله_الرحمن_الرحیم
@quranekarim1398
┄┅─✵💝✵─┅┄
نکته تفسیری صفحه ۵۷۰:
مالک و صاحب اختیار مشرق ها و مغرب ها:
در آیات قرآن، از مشرق و مغرب به سه شکل سخن گفته شده است. گاهی به صورت مفرد آمده است؛ مثلاً در آیه ی 115 سوره ی بقره میخوانیم: «وَ لِله المَشرِقُ وَ المَغرِب»؛ یعنی«مشـرق و مغرب برای خداست.» برخی اوقات به صورت تثنیه آمده است؛ چنانکه در آیه ی 17 سوره ی رحمن می خوانیم: «رَبُّ المَـشرِقَینِ وَ رَبُّ المَغرِبَین»؛ یعنی «مالک و صاحب اختیار دو مشرق و مالک و صاحب اختیار دو مغرب». در برخی از موارد نیز به صورت جمع آمده است؛ مانند آیه ی مورد بحث که می فرماید: «فَلاِّ اُقسِمُ بِرَبِّ المَشارِقِ وَ المَغارِب اِنّا لَقادِرون»؛ یعنی «سوگند به مالک و صاحب اختیار مشرق ها و مغرب ها که ما می توانیم...». برخی از مفسّرانِ بزرگ معتقدند که این سه تعبیرِ متفاوت، به سه نکته ی جداگانه و مهم اشاره می کنند. در جایی که مشرق و مغرب مفرد آمده، منظور، مشرق و مغرب کلّی و عمومی است که مثلاً گفته می شود: در مشرق و مغربِ زمین، چنین چیزی وجود ندارد. در این جمله، جای خاصی را در نظر نداریم؛ بلکه منظورمان تمام نقاط روی زمین است. اما هنگامی که قرآن از دو مشرق و دو مغرب سخن می گوید، به نکته ای اشاره می کند که برای مردم عصر نزول قرآن ـ غیر از معصومـین ـ پـوشـیده بوده است. آن نکته، «وجود قاره ی دیگری در نیمکره ی دیگر زمین» است. دلیلِ این مطلب این است که دو مشرق و دو مغرب، تنها در حالتی معنا دارد که محل غروب آفتاب در یک سرزمین، محل طلوع آفتاب در سرزمین دیگر، و محل غروب در آن سرزمین، محل طلوع در آن یکی باشد. در این صورت، ما دو نیمکره ی پهناور در زمین داریم که مغرب یکی، مشرق دیگری، و بالعکس است. میدانیم در آن زمان هنوز قاره ی آمریکا کشف نشده بود؛ ولی هم اکنون همه می دانند که روز و شب در آن قاره، برخلاف روز و شب در قاره های آسیا و اروپا و به ویژه محیط نزول قرآن یعنی خاورمیانه است.
امّا آیه ی مورد بحث و آیاتی که در آنها واژگان مشارق و مغارب آمده، به نکته ی علمی دیگری اشاره می کنند که آن نیز تا چند قرن قبل برای مردم ناشناخته بود. آن نکته ی علمی، «کروی بودن زمین» است. اکنون می دانیم که خورشید در هر لحظه، از نقطه ای طلوع و در نقطه ای غروب می کند. برای همین، به شمار نصف النهارهایی که برای طلوعه ا و غروب های خورشید می توان در سطح زمین رسم کرد، مشرق و مغرب داریم. این را نیز می دانیم که این پدیده تنها یک علت دارد، و آن، کروی بودن زمین است. در واقع زمینِ کروی، با گردش به دور خود، لحظه به لحظه نقطه ای را در معرض نور خورشید قرار می دهد، و نقطه ای نیز از تیررس تابش آن خارج می شود. بنابراین هنگامی که قرآن از مشرق ها و مغرب ها سخن می گوید، به حقیقتی اشاره می کند که برای مردم آن زمان کاملاً نامعلوم بوده و بعدها دانشمندان کشف کرده اند[1].
[1] - در نگارش این متن از کتاب البیان فی تفسیر القرآن (اثر آیت الله سید ابوالقاسم خویی)، ص74 به بعد استفاده شده است.
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
┏━━━🍃═♥️━━━┓
@quranekarim1398
┗━━━♥️═🍃━━━┛
صفحه ۵۷۰ مصحف شریف
سوره مبارکه نوح
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
┏━━━🍃═♥️━━━┓
@quranekarim1398
┗━━━♥️═🍃━━━┛
4_5976671404425217920.mp3
1.96M
🔸ترتیل صفحه 570 قرآن کریم با صدای استاد حامد ولی زاده مقام رست - بیات
🔸به همراه ترجمه گویای فارسی با صدای مرحوم استاد اسماعیل قادرپناه
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
┏━━━🍃═♥️━━━┓
@quranekarim1398
┗━━━♥️═🍃━━━┛