بزرگترین سهم عرفه.mp3
7.85M
#تلنگری
پاسخ به مهمترین سؤالات پیرامون عرفه
💢 ۱ـ چرا باطن #عرفه اینقدر قدرت دارد که میتواند تمام محرومینِ ماه رمضان را یکجا شفاعت نموده و به تطهیر برساند؟
💢 ۲ـ چه کسانی از عرفه، بیشترین بهره را میبرند؟
💢 ۳ـ چرا خداوند در روز عرفه، قبل از اینکه به اهل عرفات نظر کند، به اهل کربلا نظر میکند؟
💢 ۴ـ اهل کربلا، چه کسانی هستند؟ آیا منظور فقط کسانی است که در کربلا حضور دارند؟
#استاد_شجاعی 🎤
#استاد_عالی
※ ویژه روز #عرفه
@quranekarim1398
●➼┅═❧═┅┅───┄
مداحی آنلاین - نمیدونستم وفا نداره - حمید علیمی.mp3
8.3M
🔳 #شهادت_حضرت_مسلم(ع)
نمیدونستم وفا نداره
حالا که دیگه آخر کاره
🎤 #حمید_علیمی
#صلی_الله_علیک_یا_اباعبدالله
#سلام_بر_امام_حسین_ع_و_اصحابش
@quranekarim1398
•┈••✾◆✦✧✦◆✾••┈•
┄┅─✵💝✵─┅┄
با نام و یاد خدا
میتوان
بهترین روز را
برای خود رقم زد...
پس با عشق
وایمان قلبی بگویی
#بسم_الله_الرحمن_الرحیم
خدایا به امید تو💚
❌نه به امیدخلق تو
@quranekarim1398
┄┅─✵💝✵─┅┄
صفحه ۱۱۴ مصحف شریف
سوره مبارکه مائده
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
┏━━━🍃═♥️━━━┓
@quranekarim1398
┗━━━♥️═🍃━━━┛
4_5989992382932715254.mp3
856.2K
🔸ترتیل صفحه ۱۱۴ قرآن کریم با صدای استاد حامد ولی زاده
🔸مقام : حجاز
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
┏━━━🍃═♥️━━━┓
@quranekarim1398
┗━━━♥️═🍃━━━┛
قرآن ترجمه المیزان
سوره 5
سوره مبارکه المائدة
صفحه 114
يُرِيدُونَ أَنْ يَخْرُجُوا مِنَ النَّارِ وَمَا هُمْ بِخَارِجِينَ مِنْهَا ۖ وَلَهُمْ عَذَابٌ مُقِيمٌ (37)
مى خواهند از آتش بيرون بيايند ولى از آن بيرون آمدنى نيستند و برايشان عذابى پايدار خواهد بود. (37)
وَالسَّارِقُ وَالسَّارِقَةُ فَاقْطَعُوا أَيْدِيَهُمَا جَزَاءً بِمَا كَسَبَا نَكَالًا مِنَ اللَّهِ ۗ وَاللَّهُ عَزِيزٌ حَكِيمٌ (38)
و مرد و زن دُزد را به کيفر آنچه مرتکب شده اند دستشان را قطع کنيد که اين عقوبتى است از جانب خدا، و خدا عزّتمند و حکيم است. (38)
فَمَنْ تَابَ مِنْ بَعْدِ ظُلْمِهِ وَأَصْلَحَ فَإِنَّ اللَّهَ يَتُوبُ عَلَيْهِ ۗ إِنَّ اللَّهَ غَفُورٌ رَحِيمٌ (39)
پس هر کس بعد از ستمى که کرده است توبه کند و به صلاح آيد قطعاً خدا توبه او را مى پذيرد. همانا خدا آمرزگار و رحيم است. (39)
أَلَمْ تَعْلَمْ أَنَّ اللَّهَ لَهُ مُلْكُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضِ يُعَذِّبُ مَنْ يَشَاءُ وَيَغْفِرُ لِمَنْ يَشَاءُ ۗ وَاللَّهُ عَلَىٰ كُلِّ شَيْءٍ قَدِيرٌ (40)
آيا ندانسته اى که فرمانروايى آسمان ها و زمين مختصّ خداست، هر که را بخواهد عذاب مى کند و هر که را بخواهد مى آمرزد؟ و خدا بر هر چيزى تواناست. (40)
۞ يَا أَيُّهَا الرَّسُولُ لَا يَحْزُنْكَ الَّذِينَ يُسَارِعُونَ فِي الْكُفْرِ مِنَ الَّذِينَ قَالُوا آمَنَّا بِأَفْوَاهِهِمْ وَلَمْ تُؤْمِنْ قُلُوبُهُمْ ۛ وَمِنَ الَّذِينَ هَادُوا ۛ سَمَّاعُونَ لِلْكَذِبِ سَمَّاعُونَ لِقَوْمٍ آخَرِينَ لَمْ يَأْتُوكَ ۖ يُحَرِّفُونَ الْكَلِمَ مِنْ بَعْدِ مَوَاضِعِهِ ۖ يَقُولُونَ إِنْ أُوتِيتُمْ هَٰذَا فَخُذُوهُ وَإِنْ لَمْ تُؤْتَوْهُ فَاحْذَرُوا ۚ وَمَنْ يُرِدِ اللَّهُ فِتْنَتَهُ فَلَنْ تَمْلِكَ لَهُ مِنَ اللَّهِ شَيْئًا ۚ أُولَٰئِكَ الَّذِينَ لَمْ يُرِدِ اللَّهُ أَنْ يُطَهِّرَ قُلُوبَهُمْ ۚ لَهُمْ فِي الدُّنْيَا خِزْيٌ ۖ وَلَهُمْ فِي الْآخِرَةِ عَذَابٌ عَظِيمٌ (41)
اى پيامبر! مبادا [رفتار ]کسانى که در کفر شتاب مى کنند تو را غمگين سازد; چه آنان که با زبانشان گفتند: ايمان آورديم در حاليکه قلبشان ايمان نياورده است، و چه آنان که يهودى اند و به سخنان دروغ بسيار گوش فرا مى دهند و در برابر قومى ديگر (يهود خيبر) که نزد تو نيامده اند کاملا گوش به فرمانند. آنان (يهوديان) کلمات را از موضع خود تغيير مى دهند و مى گويند: اگر [از طرف پيامبر ]اين [حکم ]به شما داده شد آن را بپذيريد و اگر داده نشد از آن دورى کنيد و هر که را خدا [به سبب گناهانش ]گمراهيش را بخواهد هرگز براى او در برابر خدا اختيار چيزى نخواهى داشت. اينانند که خدا نخواسته است قلب هايشان را پاکيزه کند. در دنيا براى آنان رسوايى و در آخرت برايشان عذابى بزرگ خواهد بود. (41)
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
┏━━━🍃═♥️━━━┓
@quranekarim1398
┗━━━♥️═🍃━━━┛
🌸نکته تفسیری صفحه ۱۱۴🌸
دزدی و مجازات دردناک آن:
یکی از کارهای خلاف و جرم هایی که در تمام جوامع -خواه مسلمان یا غیر مسلمان ـ منفور است و برای آن مجازات در نظر گرفته شده، «دزدی» است؛ زیرا این کار زشت، یکی از بزرگترین اصول مالکیت را زیر پا می گذارد. و شخص سارق، آنچه را که برای دیگران است، از دست آنان خارج می کند و نامشروع و غیر قانونی، از آن بهره می گیرد. بی شک اگر در جامعه ای دزدی شایع شود و سارقان مجازات نشوند، امنیت و آرامش از آن رخت بربسته، تلاش و کوشش برای به دست آوردن مال و ثروت مشروع و حلال، ارزش خود را از دست می دهد .
از این رو خداوند در این آیه با قاطعیت تمام فرمان می دهد که دست مرد و زن سارق برای مجازات باید قطع شود تا هم خودشان کیفر عمل ننگین شان را ببینند و هم درس عبرتی برای دیگران شود. البته دانستن چند نکته در این زمینه لازم به نظر می رسد:
1ـ بر اساس روایات اهل-بیت، مقدار بریدن دست، تنها چهار انگشت از دست راست است و نه بیشتر؛
2ـ اجرای حد دزدی (بریدن دست)، شامل هر سرقتی نمی شود؛ بلکه شروط زیادی دارد که بدون تحقق آن ها، اقدام به این کار جایز نیست. مثلاً دزدی نباید مربوط به سال قحط باشد که مردم گرسنه اند و راه به جایی ندارند؛ همچنین سرقتی مشمول حد دزدی می شود که از محلی حفاظت شده مانندخانه یا مغازه انجام گرفته باشد. این شروط به تفصیل در کتب فقهی آمده است. واقعیت این است که تمام این شروط، به ندرت در یک سرقت جمع می شود. این خود نشانگر این حقیقت است که منظور اصلی خداوند از این فرمان، ایجاد ترس در وجود کسانی ست که در دلهای خود، تصمیم شوم دزدی را می پرورانند. به قول معروف، هدف اصلی این حکم، پیشگیری است، و نه درمان؛
3ـ با این همه باید توجّه داشت که اگرچه اندکی از دزدی ها مشمول قانون قطع دست می شود، از نظر اسلام، هر نوع سرقتی گناه محسوب می شود و به هیچ وجه کوچک بودن آن، دلیل بر جایز بودنش نیست. بر اساس روایات اهلبیت، گناه دزدی مانند گناه بت پرستی ست و ارتکاب این عمل، خیر و برکت را از خانه انجام دهنده ی آن بیرون می برد.
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
┏━━━🍃═♥️━━━┓
@quranekarim1398
┗━━━♥️═🍃━━━┛