📖 تقویم شیعه
☀️ امروز:
شمسی: یکشنبه - ۱۵ آبان ۱۴۰۱
میلادی: Sunday - 06 November 2022
قمری: الأحد، 11 ربيع ثاني 1444
🌹 امروز متعلق است به:
🔸مولی الموحدین امیر المومنین حضرت علی بن ابیطالب علیهما السّلام
🔸(عصمة الله الكبري حضرت فاطمة زهرا سلام الله عليها)
❇️ وقایع مهم شیعه:
🔹مناسبتی نداریم
📆 روزشمار:
▪️23 روز تا ولادت حضرت زینب سلام الله علیها
▪️31 روز تا شهادت حضرت زهرا سلام الله علیها (روایت 75روز)
▪️51 روز تا شهادت حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها (روایت 95روز)
▪️61 روز تا وفات حضرت ام البنین سلام الله علیها
▪️68 روز تا ولادت حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها
✅ با ما همراه شوید...
@quranekarim1398
♨️خواندنی👌
🔸مایوس کردن مردم با شواهد دروغین
تبلیغاتچیهای دنیا سعی میکنند ملت ایران را که میرود تا به قله برسند، مایوس کنند. میگویند وضع اقتصاد خراب است؛ آمریکا نمیگذارد، مردم ناراحتند! دائم در گوش مردم این چیزها را میخوانند، آن هم با روشهای تبلیغاتی بسیار زیرکانه! متأسفانه برخی در داخل هر چه حرف میزنند برای مایوس کردن مردم است یا سکوت میکنند یا اگر یک کلمه حرفم زدند؛ برای اینستکه مردم را مایوس کنند. چرا مردم را مأیوس میکنید؟! چرا به این ملت قدرتمند و شجاع که میتواند راههای دشوار را برود و دشوارترین بخش راه را هم تاکنون رفته، میگویید: نمیتوانید به حکومت و جامعه و نظام عادلانهی اسلامی برسید! چرا؟!
دشمن همه راهها را رفت، بلکه بتواند شما ملت را شکست دهد و نتوانست. همهی راهها را رفتند؛ راه جنگ نظامی، راه محاصرهی اقتصادی، راه تبلیغات، راه فحاشی، راه تهمت زدن به مسئولین!
یکی از ترفندهای تبلیغاتی دشمن اینستکه بهنحوی ذهنها را نسبت به آینده دچار تردید بکند. متأسفانه بعضی از افراد سادهدل- که شاید آدمهای مغرضی هم دنباله قضایا باشند- وقتی میبینند کشور به سمت سازندگی و آبادی پیش میرود، بهجای کمک و همکاری و تسهیل امور و روشن کردن افق دید مردم، بر همه چیز هالهای از ابهام و شک میگسترانند به گمان اینکه مردم را دچار تردید کنند. چرا ما در پیشرفتهای یک ملت شک کنیم؟! به حمدالله ملت ما، ملت امیدوار و بانشاطی است. در مردم امید را تزریق کنید!
📚کتابدشمنشناسی، ص۱۸۴
#جهاد_کبیر
#دشمنشناسی
@quranekarim1398
انسان شناسی ۱۵٠.mp3
10.69M
#انسان_شناسی ۱۵۰
#سردار_سلیمانی
#استاد_شجاعی
🔺من میخوام حرکتم رو بسمت تکامل انسانی، شروع کنم...
باید از کجا شروع کنم؟
@quranekarim1398
16.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کلیپ 🎬
🌎 کره زمین با سرعت بســــیار زیاد در حال دگرگونی است،
این دگرگونی همــــه مناسباتِ جهانی را تغییر خواهد داد،
💥 اتفاقی در شُرفِ وقوع است که هیـــچکس پیش بینی نمیکرد!
@quranekarim1398
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کشف انواع سلاح در مرزها
🔹فرمانده مرزبانی فراجا: ۵ هزار قبضه سلاح در ۴۵ روز گذشته در مرزهای کشور کشف و ضبط شده است.
@TasnimNews
قلمت بشکند تاریخ اگر ننویسی ؛
جماعتی که میگفتن آزادی نداریم !
در جمعِ زنان چادری و محجبه و در یک اجتماع انقلابی با خیالِ راحت و بدون حجاب حاضر میشدن !
در حالیکه همین جماعت به نوزادِ چند ماهه به جرمِ چادری بودنِ مادرش رحم نکردن !!!
@quranekarim1398
┄┅─✵💝✵─┅┄
#بسم_الله_الرحمن_الرحیم
آغاز سخن یاد خدا باید کرد
خود را به امید او رها باید کرد
ای با تو شروع کارها زیباتر
آغاز سخن تو را صدا باید کرد
الهی به امید تو💚
@quranekarim1398
┄┅─✵💝✵─┅┄
نکته تفسیری صفحه ۵۵۳:
فرار بی ثمر:
یهودیان، خود را نژاد برتر و دوستان ویژه ی خدا برمی شمردند و ادّعا می کردند که اگر گناه هم کنند، تنها مدّت کمی در آتش می سوزند، و بهشت ابدی، ویژه ی آنان است، و نه مردمِ دیگر! خدا در این آیات به یهودیان پیشنهاد می کند که اگر ادعای آنان درست است، از خدا بخواهند که هر چه زودتر مرگشان را برساند تا به بهشت جاوید برسند و تا ابد در نعمتهای بی پایان خدا بمانند؛ امّا آنان هیچگاه چنین آرزویی نکردند؛ زیرا می دانستند که به سبب گناهان و ستمهای فراوانشان، آینده ای بسیار دردناک در انتظارشان است. خداوند پس از بیان این مطلب، به یک نکته ی کلّی اشاره می کند، و آن، «قانون عمومی مرگ» است؛ قانونی که برای هر کس که در این دنیا پا می گذارد، بدون استثنا اجرا خواهد شد و هیچکس راه فراری از آن ندارد؛ چنانکه آیه ی 185 سوره ی آل عمران به صراحت می فرماید که تمام مردم، مرگ را خواهند چشید. مشکل این است که بیشتر مردم، این قانون قطعی آفرینش را دوست ندارند، و به فرموده ی آیه ی 8 ، از آن فرار می کنند؛ به کسی که از آن سخن می گوید، رو ترش می کنند و «دور از جان» می گویند؛ دوست ندارند به آن فکر کنند و مرگ را برای همسایه می دانند! در حدیثی می خوانیم که روزی امیر مؤمنان علی علیه السلام در تشییع جنازه ی کسی حضور داشت و دید که در آن وضعیت، شخصی به شوخی و خنده مشغول است. فرمود:
«گویی مرگ برای افرادی غیر از ما نوشته شده، و گویی حتمی بودن آن برای دیگران است؛ و گویی مردگانی که ما می بینیم، مسافرانی هستند که به زودی نزد ما باز می گردند. آنان را در گورهایشان جای می دهیم و میراثشان را می خوریم؛ گویی ما پس از آنان همیشه زنده خواهیم ماند!»[1]
به راستی علّت فـرار از این حقـیقت قطعـی چیست؟ شاید بتوان برای آن، سـه علت ذکر کرد:
1ـ ایمان نداشـتن به زندگی پس از مرگ، مهم ترین علت ترس از آن است. اینکه انسان، مرگ را با نیستی مساوی بداند، باعث فرار او از آن می شود؛ امّا اگر ایمان داشته باشد که مرگ فقط پل ارتباطی دنیا و آخرت و راه رسیدن به زندگیِ بسیار بهتر و وسیع تر است، مرگ را از عسل شیرین تر میشمارد. در تاریخ نقل شده که یاران ویژه ی امام حسین علیه السلام در عاشورا، خوشحال و خندان بودند و برای شهادت در راه خدا لحظه شماری می کردند.
2ـ دلبستگی بیش از حد به دنیا: علاقه ی شدید به چیزی باعث می شود که دل کندن از آن، سخت شود. دلبستگی شدید به مال، مقام، همسر و فرزند و... نیز عامل فرار انسان از مرگ است؛ زیرا مرگ، عامل جدایی او و چیزهای مورد علاقه اش است. بدین علت، در آموزه های دینی ما، از دلبستگی افراطی به دنیا نهی شده است.
3ـ کم بودن خوبی ها و زیاد بودن بدی ها:
گناهان زیاد نیز باعث ترس از مرگ است؛ زیرا انسان می داند که کیفر اعمالش را خواهد چشید. از این رو تلاش می کند لحظه ی کیفرش را به تأخیر بیندازد؛ که البته این تلاشی بی فایده و بی ثمر است[2].
[1] - نهج البلاغه، حکمت122
[2] - در نگارش این متن از تفسیر نمونه، ذیل آیۀ مورد بحث استفاده شده است.
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
┏━━━🍃═♥️━━━┓
@quranekarim1398
┗━━━♥️═🍃━━━┛
صفحه ۵۵۳ مصحف شریف
سوره مبارکه جمعه
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
┏━━━🍃═♥️━━━┓
@quranekarim1398
┗━━━♥️═🍃━━━┛