202030_1305949515.mp3
3.1M
🌹سلسله جلسات #درسهای_نهج_البلاغه
✅ شرح نهج البلاغه با نهج البلاغه
📒 #حکمت1
🔺وظیفه ما در مقابل فتنه ها
🎙حجت الاسلام #مهدوی_ارفع
ح2طمع2.mp3
3.9M
🌹سلسله جلسات #درسهای_نهج_البلاغه
✅ شرح نهج البلاغه با نهج البلاغه
📒 #حکمت2 / بخش اول
⭕️ طمع ورزی 2⃣
🎙حجت الاسلام مهدوی_ارفع
#نهج_البلاغه
#نهضت_جهانی_نهج_البلاغه
💌 خداجون دوستت دارم!
همه آدمها توی زندگی و وجودشون محبت، عشق و علاقه دارن، اما اون رو رو خرج هرکسی نمیکنن. ما اگه بخواهیم به کسی محبت کنیم، باید اون شخص خیلی خیلی برامون مهم و عزیز باشه. اونوقت حاضریم هر کاری براش انجام بدیم.
📝روزی شخصی از بیابان به سوی مدینه میاومد، در راه دید پرنده ای به سراغ بچههای خود در لانه رفت، آن شخص کنار لانه پرنده رفت و جوجهها را گرفت و به عنوان هدیه نزد پیامبر آورد. ناگهان دیدند مادر جوجهها آمد و بدون هیچ ترسی خودش رو روی جوجههاش انداخت تا از اونها محافظت کنه.
پیامبر بعد از دیدن این صحنهی عاشقانه، به حاضران فرمود: این محبت مادر را نسبت به جوجههایش درک کردید و دیدید، ولی بدانید خداوند هزاران هزار برابر این محبت، نسبت به بندگانش محبت و علاقه دارد.(توحید و نبوّت/ شهید دستغیب/ ص ۱۳۳-۱۳۲)
✅ شاخصهی محبت و عشق به خدا
خدای بزرگ عزیزترین و مهمترین شخصیتیه که وجود داره. محبت به خدا باعث نشاط و شادی توی زندگی ما میشه. وقتی محبت خدا توی دل آدم زیاد بشه، دیگه آدم خودش رو نمیبینه، فقط و فقط خدا رو میبینه و حرفهای خدا رو گوش میده.
اگه میخوای بدونی که خدا رو دوست داری یا نه، ببین چقدر به دستورهایی که داده، پایبندی. این بهترین راهیه که میتونید با اون، مقدار عشق و محبتی که بین شما و خدا وجود داره رو بفهمید.
«إِنْ كُنْتُمْ تُحِبُّونَ اللّهَ فَاتَّبِعُونى يُحْبِبْكُمُ اللّهُ؛ اگه خدا رو دوست دارید، به دستورات پیامبرش عمل کنید، اونوقت خدا هم شما رو دوست داره»(آلعمران/ ۳۱)
@quranekarim1398
انسان شناسی ۱۶۹.mp3
11.23M
#انسان_شناسی ۱۶۹
#استاد_شجاعی
#استاد_پناهیان
قلب
قلب
⚡️فقط قلب شما، آینه درون شماست!
نه نیاز به چشم برزخی هست،
نه نیاز به رؤیاهای صادقه!
ـ شعاع دایره محبت قلبی شما، تا کجا امتداد دارد؟
در حد خانواده؟ / در حد فامیل / در حد دوستان / در حد تمام مردم شهر / در حد ...؟
ـ چند نفر هستند که دلتان نمیخواهد آنها را ببینید، یا از برقراری رابطه با آنها طفره میروید؟
✔ صادقانه پاسخ بدهید، و سپس این پادکست را گوش کنید.
@quranekarim1398
✅️هفتم آذر؛روز نیروی دریای راهبردی ارتش گرامی باد🌹
@quranetratnamaz_nahaja
مرکز قران عترت ونماز ا ع س نهاجا
🔰ثبتنام بخش مرتلان جشنواره «تلاوتهای مجلسی» آغاز شد
🔹ثبتنام مرحله انتخاب برترین مرتلان جشنواره «تلاوتهای مجلسی» در سال ۱۴۰۱ در هفدهمین دوره این جشنواره آغاز شد.
🔹در این مرحله محدودیت سنی برای ارسال اثر وجود نداشته و مختص آقایان خواهد بود. بعد از ارسال آثار و انتخاب برترینها ۱۵ نفر برگزیده مرحله اول به بخش فینال جشنواره راه پیدا خواهند کرد.
🔗 I لینک خبر I
🆔 @iqnanews
این تسلط دریایی، این حضور راهبردی برای نیروهای دریایی و ناوگانهای دریایی ما، پیام آور عزت و بیداری ملتهاست. "مقام معظم رهبری"
روز هفتم آذر روز نیروی دریایی مقتدر ارتش جمهوری اسلامی را به همکاران گرانقدرمان در مرکز قرآن،عترت و نماز نیروی دریایی ،فعالین قرآنی، خدمتگزاران به ساحت قرآن کریم و آحاد دریادلان جان برکف ایران اسلامی تبریک وتهنیت عرض می نماییم و از خداوند منان توفیق روزافزون شما را تحت زعامت فرماندهی معظم کل قوا حضرت امام خامنه ای (مدظله العالی) ،در راه خدمت به آرمان های والای نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران مسئلت می نمائیم
مرکز قرآن،عترت و نماز اداره عقیدتی سیاسی نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران
┄┅─✵💝✵─┅┄
#بسم_الله_الرحمن_الرحیم
صبح شد
بازهم آهنگ خدا می آید
چه نسیم ِخنکی!
دل به صفا میآید
به نخستین نفسِ
بانگِ خروس سحری
زنگِ دروازه ی
دنیا به صدا میآید
سلام صبحتون بخیر🌺
@quranekarim1398
┄┅─✵💝✵─┅┄
نکته تفسیری صفحه ۵۷۵:
هر چه ممکن است، قرآن بخوانید:
در زمان پیامبر صلوات الله علیه ، گروهی از مسلمانان که از ارزش والای شب زنده داری آگاه شده بودند، بخش زیادی از شب را بیدار می ماندند و به خواندن نماز و قرآن سپری می کردند؛ تا حدّی که گاه به سختی می افتادند و به جسمشان آسیب می رسید و گاهی نیز از کار و فعّالیت روزانه ی خود باز می ماندند. خداوند در این آیه با اشاره به این نکته، به مسلمانان توصیه می کند که برای بهتر بهره بردن از برکات عبادت شبانه، هر قدری از شب را که می توانند، بیدار بمانند و به عبادت و تلاوت قرآن بگذرانند، و برای تأکید بر این مطلب، دو بار در این آیه می فرماید: هر چه ممکن است، قرآن بخوانید.[1] گذشته از اینکه این فراز از آیه، به مطلب خاصّی که در آن زمان بوده، اشاره می کند، می تواند به مطلب عمومی تری نیز اشاره کرده باشد، و آن، اینکه خوب است هر کس در شبانه روز به قدری که میتواند، قرآن بخواند، و بدینوسیله، روح و جان خود را نورانی کند.
پیشوایان معصوم ما نیز بر تلاوت بخشی از قرآن در هر شبانه روز تأکید کرده اند. در حدیثی از امام صادق علیه السلام می خوانیم:
«چه اشکالی دارد که یکی از شما که تاجر است و در مغازه اش مشغول است، هنگامی که به منزلش باز می گردد، نخوابد تا اینکه سورهای از قرآن را تلاوت کند، و در مقابل هر آیه ای که میخواند، ده حسنه برایش نوشته شود و ده گناه از نامه اعمالش پاک شود؟»[2] در حدیث دیگری از پیامبر صلوات الله علیه میخوانیم: «هر کسی که در یک شب ده آیه بخواند، در زمره ی غافلان[کسانی که از خدا بی خبرند] نوشته نمی شود، و کسی که پنجاه آیه بخواند، در زمره ی ذاکران[کسانی که به یاد خدا هستند] نوشته می شود.»[3] البته پیشوایان ما، در کنار تأکید بر تلاوت روزانه قرآن، تأکید کرده اند که تلاوت انسان باید همراه با فروتنی و تدبّر و اندیشه در آیات قرآن باشد؛ زیرا هدف اصلی تلاوت قرآن، تعلیم و تربیت است. در حدیثی از امام رضا علیه السلام در باره ی فراز (فَاقرَءوا ما تَیَسَّرَ مِنهُ)(هر چه ممکن است، قرآن بخوانید) می خوانیم: «آن مقدار بخوانید که در آن خشوع قلب و صفای باطن باشد.»[4] در ابتدای همین سوره نیز می خوانیم که خداوند پس از دستور به نماز شب میفرماید: (وَ رَتِّلِ القُرءانَ تَرتیلًا)؛ یعنی قرآن را شمرده و بادقّت بخوان. در حدیثی از امام علی علیه السلام در توضیح این آیه آمده است: «آن را روشن بیان کن. نه مانند اشعار، سریع و پشت سر هم بخوان، و نه مانند دانه های شن، آن را پراکنده کن؛ بلکه دل های سختِ خود را با آن نرم کنید، و هرگز هدف شما این نباشد که به انتهای یک سوره برسید [؛ بلکه آیات قرآن را شمرده و بادقّت بخوانید؛ هرچند کم باشد].»[5]
[1] - در نگارش این متن تا بدینجا از تفاسیر المیزان، نمونه و الجوهرالثمین استفاده شده است
[2] - وسائلالشیعه، ج6، ص201
[3] - همان، ص202
[4] - بحارالانوار، ج84، ص135
[5] - الکافی، ج2، ص614
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
┏━━━🍃═♥️━━━┓
@quranekarim1398
┗━━━♥️═🍃━━━┛