سوره مائده آیه [ ۷۳-۷۴ ].mp3
1.89M
🔊🔊 تفسیر صوتی قرآن کريم🌹
✍در مقابل عقاید انحرافی محکم باید ایستاد.
🎙مفسّر: حاج آقای #قرائتی
📖 سوره #مائده_آیه_73
📖 سوره #مائده_آیه_74
📲در ثواب تبلیغ معارف قرآن سهیم باشید
💠منبع: تفسیر گویای قرآن کریم
🌷↪️ @Quranvahlebeyt
📝#ترجمه_نامه_53_بند_8_قسمت_اول
🔰 سیمای نظاميان
براى فرماندهى سپاه كسى را برگزين، كه خيرخواهى او براى خدا و پيامبر صلّى الله عليه و آله و سلّم و امام تو بيشتر، و دامن او پاكتر، شكيبايى او برتر باشد، از كسانى كه دير به خشم آيد، و عذر پذيرتر باشد، و بر ناتوان رحمت آورد، و با قدرتمندان، با قدرت برخورد كند، دُرشتى او را به تجاوز نكشاند، و ناتوانى او را از حركت باز ندارد. سپس در نظاميان با خانوادههاى ريشهدار، داراى شخصيّت حساب شده، خاندانى پارسا، داراى سوابقى نيكو و درخشان، كه دلاور و سلحشور و بخشنده و بلند نظرند، روابط نزديك بر قرار كن، آنان همۀ بزرگوارى را در خود جمع كرده، و نيكىها را در خود گرد آوردهاند. پس در كارهاى آنان به گونهاى بينديش كه والدینی مهربان در بارۀ فرزندشان مىانديشند، و مبادا آنچه را كه آنان را بدان نيرومند مىكنى در نظرت بزرگ جلوه كند، و نيكوكارى خود را نسبت به آنان هر چند اندك باشد خوار مپندار، زيرا نيكى، آنان را به خيرخواهى تو خواند، و گمانشان را نسبت به تو نيكو گرداند، و رسيدگى به امور كوچك آنان را، به خاطر رسيدگى به كارهاى بزرگشان وامگذار،
زيرا از نيكى اندك تو سود مىبرند، و به نيكىهاى بزرگ تو بىنياز نيستند. برگزيدهترين فرماندهان سپاه تو كسى باشد كه، از همه بيشتر به سربازان كمك رساند، و از امكانات مالى خود بيشتر در اختيارشان گذارد، به اندازهاى كه خانوادههايشان در پشت جبهه، و خودشان در آسايش كامل باشند، تا در نبرد با دشمن، سربازان اسلام تنها به يك چيز بينديشند. همانا مهربانى تو نسبت به سربازان، دلهايشان را به تو مىكشاند، و همانا برترين روشنى چشم زمامداران، برقرارى عدل در شهرها و آشكار شدن محبّت مردم نسبت به رهبر است، كه محبّت دلهاى رعيّت جز با پاكى قلبها پديد نمىآيد، و خيرخواهى آنان زمانى است كه با رغبت و شوق پيرامون رهبر را گرفته، و حكومت بار سنگينى را بر دوش رعيّت نگذاشته باشد، و طولانى شدن مدت زمامدارى بر ملّت ناگوار نباشد. پس آرزوهاى سپاهيان را بر آور، و همواره از آنان ستايش كن، و كارهاى مهمّى كه انجام دادهاند بر شمار، زيرا يادآورى كارهاى ارزشمند آنان، شجاعان را بر مىانگيزاند، و ترسوها را به تلاش وامىدارد، إن شاء الله.
و در يك ارزشيابى دقيق، رنج و زحمات هر يك از آنان را شناسايى كن، و هرگز تلاش و رنج كسى را به حساب ديگرى نگذاشته، و ارزش خدمت او را ناچيز مشمار، تا شرافت و بزرگى كسى موجب نگردد كه كار كوچكش را بزرگ بشمارى، يا گمنامى كسى باعث شود كه كار بزرگ او را ناچيز بدانى.
مشكلاتى كه در احكام نظاميان براى تو پديد مىآيد، و امورى كه براى تو شبهه ناكند، به خدا، و رسول خدا صلّى الله عليه و آله و سلّم باز گردان، زيرا خدا براى مردمى كه علاقه داشته هدايتشان كند، فرموده است: «اى كسانى كه ايمان آورديد، از خدا و رسول و امامانى كه از شما هستند اطاعت كنيد، و اگر در چيزى نزاع داريد، آن را به خدا و رسولش باز گردانيد».
پس باز گرداندن چيزى به خدا، يعنى عمل كردن به قرآن، و باز گرداندن به پيامبر صلّى الله عليه و آله و سلّم يعنى عمل كردن به سنّت او كه وحدت بخش است، نه عامل پراكندگى.
💠منبع:نرمافزار نهجالبلاغه گویا، جامع شروح و ترجمه
🌷↪️ @Quranvahlebeyt
#ختم_قرآن به نیابت از #شهیدسلیمانی
📖 سوره #بقره_صفحه_9
✍منبع: نرمافزار قرآن نور
🌷↪️ @Quranvahlebeyt
📸ترجمه یک صفحه قرآن کريم از ترجمه تفسیری و پیامرسان علی ملکی
👌فوقالعاده روان، گویا و جذاب
📖 سوره #بقره_صفحه_9
✍منبع: ترجمه خواندنی قرآن(@qurantr_maleki)
🌷↪️ @Quranvahlebeyt
در محــــ قرآن و أهل بيت ــــضر
📺 مصاحبه مردمی: 🎥 هدف شما از زندگی چیست؟ ✍چرا بعضیها به این پرسش اینگونه جواب میدهند؟! 🤔 ما چطو
📔جواب قرآن کريم به کسانی که در مصاحبه مردمی دیدید.
🤔 پرسش: بالاترين هدف خلقت انسان و درجهى كمال او چيست و راه دستيابى به آن كدام است؟
✍ پاسخ: قرآن مىفرمايد: بالاترين هدفها، رستگارى است.
توضيح آنكه، ۱_هستى براى بشر آفريده شده: «خَلَقَ لَكُمْ ما فِي الْأَرْضِ جَمِيعاً»
۲_و بشر براى عبادت: «وَ ما خَلَقْتُ الْجِنَّ وَ الْإِنْسَ إِلّا لِيَعْبُدُونِ»
۳_و عبادت براى رسيدن به تقواست: «اعْبُدُوا رَبَّكُمُ... لَعَلَّكُمْ تَتَّقُونَ»
۴_و تقوا براى رسيدن به رستگارى. «فَاتَّقُوا الله... لَعَلَّكُمْ تُفْلِحُونَ»
📝 با اين مقدّمات، معلوم مىشود كه قلّهى كمالات، فلاح و رستگارى است.
اكنون ببينيم چگونه بايد به اين قلّه برسيم: قرآن مىفرمايد: راه رسيدن به رستگاری، تزكيه و خودسازى است: «قَدْ أَفْلَحَ مَنْ زَكّاها»
و در آغاز سورهى مؤمنون، رستگارى را از آنِ مؤمنان دانسته و مىفرمايد: «قَدْ أَفْلَحَ الْمُؤْمِنُونَ»
و همين كه قرآن در يك جا فلاح را در تزكيه و در جاى ديگر رستگارى را در ايمان بيان مىكند، معلوم مىشود كه راه تزكيه ايمان است.
📔پرسش و پاسخهای قرآنی، حجتالإسلام قرائتی، سؤال ۱۲
💖 اگر کمی با قرآن آشنا بودیم به زندگی اینگونه نگاه نمیکردیم.
🌷↪️ @Quranvahlebeyt
📸 متن قرآن کریم با ترجمه حسين انصاریان
📖 سوره #مائده_آیه_75
📖 سوره #مائده_آیه_76
📲بهترین هدیه، ارسال آیات قرآن به دوستان است.
✍منبع:نرمافزار قرآن نور
🌷↪️ @Quranvahlebeyt
سوره مائده آیه [ ۷۵-۷۶ ].mp3
2.4M
🔊🔊 تفسیر صوتی قرآن کريم🌹
✍عقیده درست درباره حضرت عیسی و دلیلهای این اعتقاد
🎙مفسّر: حاج آقای #قرائتی
📖 سوره #مائده_آیه_75
📖 سوره #مائده_آیه_76
📲در ثواب تبلیغ معارف قرآن سهیم باشید
💠منبع: تفسیر گویای قرآن کریم
🌷↪️ @Quranvahlebeyt
20.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💐 ملک تلاوت سوره کوثر شروع کرده
💐 از دل مکه آفتاب به عالم طلوع کرده
👏#سرود 👌فوق زیبا
👤با نوای گرم #مهدی_سلحشور
🌷💫🍃میلاد حضرت #فاطمه_زهرا سلاماللهعلیها
📝#ترجمه_نامه_53_بند_8_قسمت_دوم
🔰 سیمای قضاوت و داوران
سپس از ميان مردم، برترين فرد نزد خود را براى قضاوت انتخاب كن، كسانى كه مراجعه فراوان، آنها را به ستوه نياورد، و برخورد مخالفان با يكديگر او را خشمناك نسازد، در اشتباهاتش پافشارى نكند، و بازگشت به حق پس از آگاهى، براى او دشوار نباشد؛ طمع را از دل ريشه كن كند، و در شناخت مطالب با تحقيقى اندك رضايت ندهد، و در شُبهات از همه با احتياطتر عمل كند، و در يافتن دليل، اصرار او از همه بيشتر باشد، و در مراجعه پياپى شاكيان خسته نشود.
در كشف امور از همه شكيباتر، و پس از آشكار شدن حقيقت، در فصل خصومت از همه برّندهتر باشد، كسى كه ستايش فراوان او را فريب ندهد، و چرب زبانى او را منحرف نسازد و چنين كسانى بسيار اندکند!.
پس از انتخاب قاضى، هرچه بيشتر در قضاوتهاى او بينديش، و آنقدر به او ببخش كه نيازهاى او برطرف گردد، و به مردم نيازمند نباشد، و از نظر مقام و منزلت آنقدر او را گرامى دار كه نزديكان تو، به نفوذ در او طمع نكنند، تا از توطئه آنان در نزد تو در أمان باشد. در دستوراتى كه دادم نيك بنگر كه همانا اين دين در دست بدكاران اسير گشته بود، كه با نام دين به هواپرستى پرداخته، و دنياى خود را به دست مىآوردند.
💠منبع:نرمافزار نهجالبلاغه گویا، جامع شروح و ترجمه
🌷↪️ @Quranvahlebeyt