9.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥کارشناسان اسرائیلی:۳۰ سال است منتظر فروپاشی نظام در ایران هستیم اما مشخص شد کار با ایران خیلی پیچیده است، امروز ایرانیها دستشان را به هم میمالند و فرسایش ما را تماشا میکنند...
#اسرائیل
#فروپاشی
#ایران
#رسانه
👤 @r_esmaeili
12.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 امیلی گرت وایت مستند ساز انگلیسی، از لحظه مواجههاش با حرم امام حسین میگوید.
این حسین کیست که عالم همه دیوانه اوست...
#محرم
#عزاداری
#امام_حسین_(ع)
👤 @r_esmaeili
💠 انتخابات مانع دیکتاتوری!
سنت الهی در عالم، "مشیت الهی با همت مردم" است:
إِنَّ اللّهَ لاَ یُغَیِّرُ مَا بِقَوْمٍ حَتَّى یُغَیِّرُواْ مَا بِأَنْفُسِهِمْ
خداوند سرنوشت هیچ ملتی را تغییر نمیدهد
مگر اینکه آنان خود را تغییر دهند.(۱۱/رعد)
اما صناعت تغلیب و نشستن یکی(یا یک محفل) جای همه، حالت ثانویه ای برای جامعه می سازد که تغییر، از تغییر سلطان و آن یک نفر می گذرد:
الإمامُ عليٌّ عليه السلام: إذا تَغَيَّرَ السُّلطانُ تَغَيَّرَ الزمانُ :
هر گاه سلطان تغيير كند، زمانه نيز ديگرگون شود.(نامه۳۱ نهج البلاغه)
وقتی چهره های معترض و مخالف و حتی تحریمی های پس از ۸۸ می آیند و در #انتخابات_رقابتی دعوت به رای می کنند، رای مردم را موثر می دانند و تغییر را ممکن؛ یعنی اراده سلطانی در کار نیست؛ اراده مردم است بعلاوه تقدیر الهی.
این دقیقا بنیادی ترین مبنای الهیاتیِ #مردم_سالاری_دینی است؛ و رساترین اعتراف عملی به بودنش در ایران.
همان است که رهبر انقلاب در سخنرانی مهم ۲دی۱۴۰۲ درون نظام اسلامی ایران تبیین کرد که: "آن چیزی که جلوی بُروز دیکتاتوری را در کشور می گیرد، انتخابات است" .
و رقابتی بودن و مشارکتی بودن و... را برای آن انتخابات شرط کردند.
یکبار دیگر جمهوری اسلامی و رهبرش هم بُرد؛ مخصوصا که مشارکت را هم ۱۰درصدی ترمیم کرد.
📝 محسن قنبریان
#انتخابات
@r_esmaeili
همه پیشبینیهای پرخطا
حرفهای باقیمانده از انتخابات بسیار است، اما یکی از مهمترینهای آن پیشبینیهایی است که خطا از آب در آمد.
دقت کردید؟ رفتید مجدد رجوع کنید؟ چندتایی را مرور کنیم.
پیشبینی غالب این بود که مشارکت آنهم بعد از شهادت رئیسی، ازانتخابات مجلس بیشتر باشد. در دور اول چنین نشد.
پیشبینی غالب این بود که آمدن پزشکیان و حمایت خاتمی و چه و چه، باعث رشد مشارکت اصلاحطلبان میشود و باز هم نشد؛ نهایتاً تکرار ۱۴۰۰.
پیشبینی غالب این بود که در مشارکت حدود ۵۰درصد، جریان غیراصلاحطلب پیروز میدان است و نشد.
پیشبینی غالب این بود که کارآمدی دولت رئیسی منجر به رشد مشارکت میشود، اما نشد.
پیشبینی غالب این بود که حضور میلیونی مردم در تشییع جنازه یعنی استمرار دولت رئیسی اما غیر این رقم خورد.
پیشبینی غالب این بود که سبد رأی پزشکیان از جریان اصلاحات پر میشود، اما از سبد رئیسی گرفت.
پیشبینی غالب این بود که جمع آرای اصولگراهای ۱۴۰۰ به سبد جلیلی ریخته میشود، اما حدود ۸میلیون جدا شد.
چرا؟ این میزان خطای پیشبینی سابقه نداشته است. این را کنار آشفتهبازار نظرسنجیها بگذارید که اغلب گرفتار خطاهای عجیب و غریب در پیشبینی مشارکت و آرا شدند. بازهم چرا؟
یک جملهایاش این است: ما با پدیده نوظهوری در جامعه مواجهیم که باعث میشود مردم با ابزارهای سنتی و قواعد گذشته پیشبینی نشوند و حتی نظرسنجیها نیز قابل اتکا نباشد. اما همین نیز چرا؟ این پدیده نوظهور چیست؟
مردم ما و البته همه دنیا در جهان جدیدی زیست میکنند که با واقعیت فاصله دارد. فضای مجازی یک دنیای واقعی است اما واقعیت نیست؛ مردم با تصویری که برایشان ساخته میشود، در آن زندگی میکنند؛ یک تصویر ذهنی که الزاما ارتباطی با واقعیت ندارد و برساخته مجازی است. عمده زندگی مردم در فضای مجازی است؛ پایش روی زمین است اما دل و ذهنش در فضای مجازی.
مهم نیست در واقعیت چه میگذرد؛ مهم این است که در مجازی چه چیز ساخته میشود. مهم کارآمدی شهید رئیسی نیست؛ مهم بازنمایی آن است در تصویر مجازی. مهم خبر نیست؛ مهم روایت از خبر است.
اما در روایتسازی چهکسی دست برتر را دارد؟ کسی که بتواند روایت پرقدرت بسازد. روایت پرقدرت چیست؟ روایتی که بیشتر تکرار شود. چه روایتی بیشتر تکرار میشود؟ روایتی که در شبکهها و گعدهها و حلقههای متنوع و مختلف بیشتری بچرخد. چهکسی میتواند به این گروهها دسترسی بیشتری پیدا کند؟ کسی که قدرت حلقهسازی بیشتر داشته باشد یا نظام زیرساختی حلقهها را در اختیار داشته باشد. و البته این قدرت میتواند دست ضدانقلاب باشد یا یک جاهل داخلی.
روشن است؟ انشاءالله که عمق دردناک ماجرا حس شده است؛ یعنی مهم نیست که مرزهای شما امن است؛ مهم نیست که جسمها صیانت میشود. مهم نیست یعنی کافی نیست؛ مهم این است که ذهنها در اختیار حقیقت نیست و بهدور از واقعیت است.
با این توضیح، با قواعد دنیای واقعی نمیشود جامعه را پیشبینی کرد. نظرسنجی نیز خیلی وقتها به خطا میرود، چون نظرسنجی، نظرخواهی در یک نقطه و لحظه است و معلوم نیست آخرین دریافتی مخاطب از فضای مجازی چیست و چه تصویری برای او ساخته میشود؟... و به همین دلیل است که آرا و نرخ مشارکت در ۲۴ساعت منتهی به صندوق تغییر کرد.
از انتخابات عبور کنیم. جای رأی مردم روی چشم ماست. اما مسئله را از زاویه حکمرانی تحلیل کنید. آقایان هنوز در حیرت فیلترکردن و فیلترنکردن دوزانو مقابل دنیای پلتفرمی نشستهاند.
محسن مهدیان
#انتخابات
@r_esmaeili
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥آخرین آغوش ...
🔺پدری فرزند شهیدش را که در اثر بمباران اشغالی شهر غزه به شهادت رسیده برای آخرین بار در آغوش می گیرد.
#غزه
#شهادت
👤 @r_esmaeili
7.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
➖آتش سنگین نفوذ جمهوری اسلامی؛ گسترش نفوذ ایران در جهان، خاری در چشم شبکه صهیونیستی اینترنشنال!
-مجری شبکه اینترنشنال به طور ضمنی اعتراف میکند که غربیها با شیوههای مختلفی از جمله شبکههای ماهوارهای، درصدد نفوذ فرهنگی در ایران هستند.
#اینترنشنال
#غرب
#نفوذ_فرهنگی
#ایران
👤 @r_esmaeili
هدایت شده از فیلمشناخت | نقد و تحلیل📺
93.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⚡️انتقاد تند کارگردان سینما نسبت به آثار شبکه نمایش خانگی
🔹بابک خواجهپاشا با حضور در نشست «سینما رو به آینده» گفت:
🔻شما در فیلمهایتان چرا انقدر حرف از تلخی میزنید؟ چرا آدمهایتان انقدر معتاد و بدبخت هستند و چرا زنها انقدر خیانت میکنند؟ این حجم از روابط مثلثی در هیچ کجای دنیا وجود ندارد. ۹۰ درصد از مردم ترکیه سریالهای ترکیهای را نمیبینند. بروید و از مردم استانبول این مسئله را جویا شوید.
🔻در این فضا فرزندآوری یک معضل ترسناک به حساب میآید، امّا از آنطرف هیجاناتی نظیر روابط نامشروع تبلیغ و عادی جلوه داده میشود. سریالهای آمریکای جنوبی ۱۵ سال قبل همین مضامین را ترویج میدادند ولی بعد ترکیه این وظیفه را به عهده گرفت. ترکیه نیز با استفاده از این مضامین زشت و پوچ پول درمیآورد.
🔻متاسفانه پلتفرمهای ما کپیپیست سریالهای ترکیهای و آمریکای جنوبی هستند و برای پول درآوردن هر کاری میکنند. در حالی که اینهمه داستان و اسطوره داریم و میتوانیم از آنها استفاده کنیم.
✨فیلم شناخت، پایگاه نقد و تحلیل فیلم ایرانی✨
#خبر_روز
#نمایش_خانگی
📱https://eitaa.com/joinchat/3557687541Cc11908004c
🔘برزیل استفاده متا از دادههای کاربران برای آموزش هوش مصنوعی را ممنوع کرد
▪️براساس گزارش BBC، آژانس ملی حفاظت از دادههای برزیل (ANPD) اعلام کرد سیاست جدید حفظ حریم خصوصی متا را که به آن اجازه میدهد مدلهای هوش مصنوعی را براساس پستهای کاربرانش آموزش دهد، به حالت تعلیق درمیآورد. یکی از سخنگویان متا نیز گفته است این شرکت «از این تصمیم ناامید شده است» و افزود رویکرد آنها مطابق قوانین حریم خصوصی این کشور است.
▪️به متا پنج روز کاری مهلت داده شده تا ضمن اصلاح خطمشی حفظ حریم خصوصی خود، استفاده از اطلاعات شخصی کاربران در پستهای عمومی برای آموزش هوش مصنوعی مولد را متوقف کند. درصورت رعایتنکردن این قانون، این شرکت روزانه 50 هزار رئال برزیل (حدود 9 هزار دلار) جریمه خواهد شد.
▪️این در حالی است که متا بازار گستردهای در برزیل دارد. 102 میلیون کاربر فیسبوک و بیش از 113 میلیون کاربر اینستاگرام ساکن این کشور آمریکای جنوبی هستند.
#متا
#هوش_مصنوعی
👤 @r_esmaeili
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔷 برشی از مستند «ایستگاه آخر» و گریه های شهید آوینی در آخرین لحظات عمرش پس از شنیدن پیام مظلومانه حاج همت به مقاومین حاضر در کانال کمیل در فکه
#شهید_آوینی
#جبهه
#فکه
👤 @r_esmaeili