کودکان اربعینی، "بچه" نیستند
شیرینی کودکانه دارند، اما خودمحوریِ بچه گانه نه
بیشتر از سنشان می فهمند و کنشگری می کنند
و این همه شعور در آسمان اربعین است که میسر می شود
#اربعین
#کربلا
#مشایه
#طریق_العلما
#امام_حسین
@r_esmaeili
آغازی دوباره ...
سال من با اربعین آغاز میشود...
#امام_حسین
#اربعین
#کربلا
#مشایه
#زیارت_اربعین
@r_esmaeili
7.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬 #ببینید| تفاوت تلخنمایی و سیاهنمایی
🖇دوره مبانی و روشهای نقد فیلم
#نقد_فیلم
#نقد_سینما
🔗 @r_esmaeili
13.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دوربین مخفی | یکی از ایرانیان ساکن لس آنجلس میره از ایرانیهای اونجا یک دلار قرض میخواد ؛ همهشون فرار میکنن حالا همین کار رو توی اربعین آزمایش کردن
#اربعین
#کربلا
#دوربین_مخفی
#آمریکا
@r_esmaeili
39.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📌 رهبر انقلاب: ما اگر روایت نکنیم، دشمن روایت میکند.
مأموریت زینبی ما چیست؟!
#جهاد_تبیین
#رهبری
🔗 @r_esmaeili
🔗 اربعین عرصه بروز و ظهور ظرفیتهای تمدنی اسلام و تشیع است و میتواند چنین صحنههایی از شکوهِ #مادر خلق کند که یادآور استقامت بزرگ بانوی کربلا حضرت زینب است.
#اربعین
#ظرفیت_تمدنی
🔗 @r_esmaeili
💠 اولین مجلس روضه برای سیدالشهدا را یزید بانی شد، اما چه مجلسی؟...مجلسی که هر حرف سیاسی در آن منع شده بود. حالا عدهای برای فرار از ضعفشان در پاسخگویی به شبهات سیاسی و اعتقادی، از نظامی اعلام برائت میکنند که یکی از عوامل اصلی تسهیل و گسترش پیادهروی اربعین بوده است.
#اربعین
#کربلا
#جمهوری_اسلامی
🔗 @r_esmaeili
📮 چند روز قبل 200 هزار معلم و جوان کره جنوبی در اعتراض به خودکشی گسترده معلمان در این کشور تجمع کردند، اما هیچکدام از رسانههای فارسی زبان چنین خبری را برجسته نکردند. این موضوع برای جریان غربگرا آبروریزی بزرگی است که الگوی وابستگی به آمریکای آنها چنین وضعیت اسفناکی داشته باشد!
🏷 پن: امروز رسانهها پیش از آنکه به شما بگویند چگونه فکر کنید، مشخص میکنند که شما به چه اخباری فکر کنید و از چه اخباری بیاطلاع باشید.
#جنگ_رسانهای
#مهندسی_اجتماعی
#جنگ_شناختی
🔗 @r_esmaeili
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ صوت افشا شده مجری سابق اینترنشنال
📼 سیما ثابت: گروه زیادی از اساتید دانشگاه در لندن موافق این هستند که جمهوری اسلامی باید بماند و بهترین آپشن برای این کشور همین است.
#جنگ_رسانه_ای
🔗 @r_esmaeili
❛❛ما ظلمت محضیم و تو مصباح هدی
ما غرق گناهیم و تو کشتی نجات❛❛
#شب_جمعه
🔗 @r_esmaeili
🚦از رقص سلبریتیها تا حسینیه معلی و خونی بر دست روشنفکرانِ جامعهنشناس
✍ #دکتر_شهاب_اسفندیاری
📍گزارش اخیر آفکام از کاهش تماشای سنتی تلویزیون در بریتانیا خبر میدهد. رفته رفته از تعداد تماشاگرانی که در ساعات پربیننده «پای تلویزیون مینشینند تا ببینند چه نشان میدهد» کاسته میشود و تماشای انتخابی و شخصی بر سکوهای مختلف افزایش مییابد.
🔸البته رسانههای بزرگ خدمت عمومی مانند بیبیسی هم با راهاندازی پلتفرمهای جدید بر بستر اینترنت مانند iPlayer مخاطبان خود در فضای مجازی را افزایش دادهاند. همانطور که در ایران هم تلوبیون سکویی محبوب برای تماشای انتخابی و شخصی برنامههای تلویزیون را فراهم آورده است.
🔹نکته قابل توجه در گزارش آفکام آمار بینندگان مهمترین مناسک تلویزیونی و پربینندهترین برنامههای تلویزیونی در بریتانیا است. در سال ۲۰۲۲ مسابقه فوتبال انگلستان - فرانسه در جامجهانی با ۱۶/۱ میلیون بیننده در رتبهی اول و مراسم تشییع جنازه ملکه با ۱۳/۲ میلیون در جایگاه دوم قرار دارد.
🔸پر بینندهترین برنامهی تولیدی BBC در انگلستان یک مسابقهی رقص سلبریتیها است که ۱۹ سال سابقهی پخش دارد. این برنامه در موفقترین فصل خود ۱۱ میلیون بیننده داشته است. اگر جمعیت بالای ۱۲ سال آن کشور (حدود ۵۷ میلیون نفر) را در نظر بگیریم، این برنامه حدود ۲۰٪ بیننده داشته است.
🔹مقایسهی این آمار با آخرین نظرسنجی در مورد مخاطبان ویژه برنامههای محرم در تلویزیون ایران قابل توجه است. پر بینندهترین برنامهی دههی اول محرم در ایران حسینیهی معلی بود. بر اساس نتایج نظرسنجی ۳۰/۶ ٪ از مردم (بالای ۱۲ سال) تماشاگر این برنامه بودند؛ یعنی حدود ۲۰ میلیون نفر.
🔸این که یک برنامهی مذهبی مانند «حسینیه معلی» سهم مخاطبش از جامعهی ایران بزرگتر از سهم مخاطب یک مسابقهی رقص سلبریتیها از جامعهی بریتانیا است، قاعدتاً برای هر جامعهشناس حقیقتجو و تحلیلگر منصفی باید محل تأمل باشد.
🔹بیگمان جایگاه نهاد دین و گستره و عمق نفوذ آن در این دو جامعه بسیار بسیار متفاوت است. این که افرادی مثل نقل و نبات از «زوال مرجعیت دین»، «دینگریزی»، «افول باورهای مذهبی»، و حتی «فروپاشی اجتماعی» در ایران سخن میگویند بیشتر از جنس «آرزو اندیشی» است.
🔸این که برخی بدون توجه به این تفاوتهای بنیادین در جایگاه و قدرت نهادهای اجتماعی و سازمانهای مدنی و ساختارهای حقیقی قدرت، مطالبهی دگرگونی ناگهانی ساختارهای حقوقی و تحقق یک جامعهی سکولار و بیاعتنا به نهاد دین و ارزشها و هنجارهای آن را طرح میکنند، آرزو اندیشی است.
🔹ظاهراً برخی ترجیح میدهند که «جامعهنشناس» باشند و به ترویج و نشر پیشفرضهای ایدئولوژیک و گزارههای سیاسی خود اکتفا کنند. این رویکرد اگر صرفاً یک تفنن نظری بود اشکالی نداشت. فاجعه آنگاه رخ میدهد که برخی تصویر برساختهی این روشنفکران و جامعهشناسان از جامعه را باور کنند.
🔸آن جوانی که فکر و ذهنش از این تصورات آکنده شده که «دین در حال زوال است»، و «جامعه در حال فروپاشی است»، و «نظام به زودی سقوط میکند»، طبعأ با محاسبات غلط ممکن است خطر کند و وارد میدان مبارزهای خیالی شود که پیروزی در آن خیلی نزدیک و در دسترس به نظر میرسد.
🔹بر این اساس، آنها که چنین تصاویر جعلی از جامعه را برمیسازنند و ترویج میکنند در همهی مصائب و هزینههایی که بر نسل جوان تحمیل شده، شریک و مسئولاند. در مرور وقایع تلخ پائیز سال گذشته، این حقیقت را بیپرده باید گفت که برخی روشنفکران و جامعهشناسان خون بر دستان خود داشتند.
📍پ.ن. ۱:
به قید «برخی» در جملهی آخر لطفاً دقت شود. بودند جامعهشناسان و فعالان اجتماعی و سیاسی که در بحبوحهی همان حوادث تلخ کف خیابانها، هشدار میدادند که این حکومت «پوشالی» نیست و «براندازی» آن نه ممکن است و نه مطلوب. البته شاید این صداها معدود بود و کمی هم دیر.
📍پ.ن.۲:
برخی دوستان نکتهسنج ممکن است بگویند اگر تلویزیون ایران هم رقص سلبریتیها پخش کند چه بسا بیشتر از حسینیه معلی بیننده داشته باشد. به این بزرگواران عرض شود که آفتاب آمد دلیل آفتاب! این که چنان برنامههایی از تلویزیون ایران پخش نمیشود، خود دلیل است بر نفوذ و قدرت نهاد دین.
#سلبریتی
#رسانه
#سواد_رسانه
@r_esmaeili