✅ شعار حیدر حیدر مردم با مشاهده سردار قاآنی در مراسم بدرقه سرلشکر شهید نیلفروشان
امام خامنهای مدظله العالی: بر همهی مسلمانان فرض است که با امکانات خود در کنار مردم لبنان و حزبالله سرافراز بایستند و در رویارویی با رژیم غاصب و ظالم و خبیث آن را یاری کنند.
بیاید لااقل همه اندازهی چندتا فشنگ در این نبرد مقدس سهیم بشیم.
پرداخت از طریق:
پایگاه اطلاعرسانی دفتر مقام معظم رهبری
بخش پرداخت وجوهات
بخش کمکها
بخش کمک به رزمندگان مقاومت لبنان
(شماره همراه بدون صفر وارد شود)
👇👇👇لینک پرداخت:
https://www.leader.ir/fa/monies
15.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 کمی بخندید که از این پس بسیار گریه خواهید کرد...
سگ های هار صهیونیستی!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رئیس ستاد ارتش اسرائیل: حمله به پایگاه آموزشی گولانی بسیار سخت و نتایج آن بسیار دردناک بود.
قیافه نحسش گویای همه چیزه 😂
⭕️چگونه ادراک انسان ها در فضای مجازی تحت تاثیر قرار می گیرد؟
🔹فضای مجازی و رسانههای نوین به طور فزاینده ای بر ادراک و شناخت انسان ها تاثیر می گذارد و این تاثیر در ابعاد مختلفی قابل مشاهده است:
1️⃣فیلتر حباب (Filter Bubble): الگوریتم های شبکه های اجتماعی و موتورهای جستجو، بر اساس فعالیت های گذشته کاربران، ذائقه سنجی، سو استفاده از اطلاعات جمع آوری شده افراد، محتوای مشابهی را به آنها نمایش می دهند. این امر منجر به ایجاد یک "حباب فیلتر" می شود که در آن کاربران فقط با اطلاعات و نظرات همسو با باورهای خود مواجه می شوند و در نتیجه، دیدگاه های مختلف و مخالف را نادیده می گیرند. این موضوع می تواند منجر به قطبی شدن افکار و تقویت تعصبات شود.
2️⃣تأثیرگذاری بر خودپنداره (Self-Perception): شبکه های اجتماعی فضایی برای نمایش تصویری ایدهآل از خود ایجاد میکنند. کاربران تمایل دارند بهترین جنبههای زندگی خود را به نمایش بگذارند و این امر میتواند منجر به مقایسههای ناسالم و احساس کمبود در دیگران شود. همچنین، تعاملات مجازی میتواند بر اعتماد به نفس و عزت نفس افراد تأثیر بگذارد.
3️⃣اعتیاد به تأیید اجتماعی (Social Validation Addiction): پسندها، نظرات و دنبالکنندگان در شبکههای اجتماعی میتوانند به یک عامل اعتیادآور تبدیل شوند. کاربران به دنبال تأیید و پذیرش از سوی دیگران هستند و این امر میتواند منجر به صرف زمان بیش از حد در شبکههای اجتماعی و نادیده گرفتن زندگی واقعی شود.
4️⃣ تحریف واقعیت (Reality Distortion): تصاویر و ویدیوهای ساختگی و ویرایش شده در فضای مجازی میتوانند تصویری غیرواقعی از واقعیت ارائه دهند. این امر میتواند منجر به انتظارات غیرواقعی از زندگی و روابط شود و در نتیجه، احساس ناامیدی و سرخوردگی در افراد ایجاد کند.
5️⃣گسترش اطلاعات نادرست (Misinformation): فضای مجازی میتواند به سرعت اطلاعات نادرست و شایعات را منتشر کند. این اطلاعات میتواند بر ادراک افراد از رویدادها و مسائل مختلف تأثیر بگذارد و منجر به تصمیمگیریهای اشتباه شود.
6️⃣ کاهش تمرکز و توجه (Attention Span Reduction): پلتفرمهای فضای مجازی با محتوای متنوع و سریع خود، تمرکز و توجه کاربران را کاهش میدهند. این امر میتواند منجر به مشکلات در یادگیری، حل مسئله و تعاملات اجتماعی در دنیای واقعی شود.
7️⃣ تأثیرگذاری بر احساسات و عواطف (Emotional Impact): محتوای فضای مجازی میتواند بر احساسات و عواطف کاربران تأثیر بگذارد. مثلا، مشاهده تصاویر و ویدیوهای خشن یا منفی میتواند منجر به اضطراب، افسردگی و سایر مشکلات روانی شود.
💬در نهایت، ادراک انسان ها در فضای مجازی به طور پیچیده ای تحت تاثیر عوامل مختلفی قرار می گیرد. ارتقا سواد رسانه ای و آگاهی از این تأثیرات و استفاده مسئولانه از فضای مجازی میتواند به افراد کمک کند تا از مزایای آن بهرهمند شوند و از خطرات آن جلوگیری کنند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
و شاید زیباترین بیان درباره شهادت که تا کنون شنیده ایم...
┄┅═✧✺💠✺✧═┅┄
#لبیک_یا_خامنه_ای
⭕️نسل z اسرائیلی در حال فرار از اسرائیل
🗞روزنامه صهیونیستی: جوانان ۲۰ تا ۳۰ ساله که ۲۷ درصد از جمعیت اسرائیل هستند، حدود ۴۰ درصد فراریها را تشکیل میدهند
💬روزنامه جروزالم پست درباره مهاجرت معکوس اسرائیل نوشت:
🔹رژیم صهیونیستی در حال حاضر موج قابل توجهی از مهاجرت را تجربه میکند که به سطوح بیسابقهای رسیده است.
🔸در سال ۲۰۲۳ تقریباً ۵۵.۴۰۰ نفر اسرائیل را ترک کردند که نسبت به میانگین سالانه ۳۷.۱۰۰ نفر در دهه گذشته، افزایش شدیدی را نشان میدهد.
🔹این روند تا سال ۲۰۲۴ ادامه یافته، به طوری که ۴۰.۶۰۰ اسرائیلی قبلاً در هفت ماه اول سال مهاجرت کردهاند که به طور میانگین در مقایسه با سال ۲۰۲۳ ماهانه حدود ۲۲۰۰ نفر بیشتر است.
بخش قابل توجهی از کسانی که اسرائیل را ترک میکنند، جوانان ۲۰ تا ۳۰ سالهاند که با وجود اینکه تنها ۲۷ درصد از جمعیت اسرائیل هستند، حدود ۴۰ درصد از مهاجران را تشکیل میدهند.
🔸در نیمه اول سال ۲۰۲۴ بیش از ۵۵۰.۰۰۰ اسرائیلی از زمان شروع جنگ اسرائیل را ترک کردند و بسیاری از آنها بازنگشتند.
15.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✨﷽✨
♻️🎥 سلسله مباحث تربیت فرزند
با ارائه ی مشاور خانواده استاد مهدی وحیدی
موضوع: چگونگی علاقه مند شدن فرزندان به مسائل مذهبی
قسمت : سیزدهم (2)
💢جهت مشاهده فایل با کیفیت در آپارات کلیک نمائید
#تربیت_فرزند
#استاد_مهدی_وحیدی
#قسمت_سیزدهم۲_تربیت_فرزنداستاد_مهدی_وحیدی
18.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥انواع نبردهای جدید
◽️در این ویدئوی کوتاه پنج نوع از انواع جنگ اعم از جنگ نرم، جنگ شناختی، جنگ ترکیبی، جنگ اطلاعاتی و جنگ روانی اجمالاً معرفی شده است