#امنیت_ملی
🔹از نظر باری بوزان در کتاب«مردم،دولت و هراس»،امنیت به سه بخش فردی، ملی و
بین المللی تقسیم می شود. ولی امنیت ملی از دو تای دیگر با اهمیت تر است چرا که دولتها بر بسیاری از شرایط که تعیین کننده امنیت در دو سطح دیگر است تسلط دارند. اغلب تحلیلگران براین باورند که ماهیت وجودی دولتهابه تأمین امنیت داخلی و خارجی آنهاوچگونگی تعریف بسط و گسترش مفهوم امنیت ملی گره خورداست.
🔸جنبه داخلی امنیت ملی امنیت در یک ملت در برابر تهدیدهای پیدا و پنهان در درون مرزهای ملی را شامل می شود. این تهدیدها می توانند سیاسی (شورش، جدایی طلبی...)، اقتصادی(نابسامانی ها و بحرانهای اقتصادی...)، نظامی(کودتا و جنگ داخلی)
و اجتماعی( آشوب و شورش های اجتماعی...) باشد که هرکدام به نوعی دولت ملی را تحت تأثیرقرارداده و موجودیت آن را مورد تهدید قرار می دهند. جنبه خارجی امنیت ملی تهدیدهای برون مرزی علیه یک دولت مربوط می شود که دارای ابعاد سیاسی(انزوا و اعمال فشارهای سیاسی)،نظامی(حمله نظامی یا تهدید به حمله و تقویت بنیه نظامی دشمن)، اقتصادی(مانند تحریم های اقتصادی)و فرهنگی و اجتماعی است.
ادامه دارد...
🆔
🌺🍃🌺🍃💠🍃🌺🍃🌺
💠 نمازی با ثواب ۱۰۰ سال روزه گرفتن همراه با ۱۰۰ قصر بهشتی
🌕 از حضرت رسول صلی الله علیه و آله روایت شده است:
کسی که در یک شب از ماه رجب صد مرتبه قل هو الله أحد را در دو رکعت نماز بخواند، پس گویا صد سال روزه گرفته در راه خدا و حق تعالی در بهشت صد قصر به او مرحمت فرماید هر قصری در جوار پیغمبری از پیغمبران علیهم السلام.
🌹 شرح نماز :
در یکی از شب های ماه رجب دو رکعت نماز بخوانید و در مجموع دو رکعت بعد از سوره حمد ۱۰۰ مرتبه توحید بخوانید (مثلا رکعت اول ۵۰ توحید بعد از حمد و در رکعت دوم هم ۵۰ توحید بعد از حمد ) که حداکثر ۱۵ دقیقه زمان می برد.
📚 مفاتیح الجنان /اعمال ماه رجب
چه خوب است که این نماز پرفضیلت را به امام عصر ارواحنا فداه هدیه نماییم
🆔
💠 #حدیث روز 💠
💎 توصیه امام جواد (ع) برای عبادت
🔻امام جواد عليهالسلام
اَلْقَصْدُ اِلىَ اللّه ِ تَعـالى بِالْقـُلُوبِ اَبْلَغُ مِنِ اتْعابِ الْجَوارِحِ بِالْأعْمالِ
✳️ تـوجـه قلبى بـه خـدا، رسـاتر است از زحمتدادن اعضاء و جوارح به عمل.
📚 بحـارالأنوار، ۷۸/۳۶۴
✅مجموعه های امنیتی منطقه ای که باری بوزان مطرح می کند دارای ویژگی های زیراست :
1- یک مجموعه امنیتی منطقه ای دارای مکان و فضای جغرافیایی است و فضا و مکان جایی است که درآن روابط امنیتی متوالی وجود دارد و اعضای مجموعه نیز کشورهایی هستند که بطورگسترده در این روابط حضور دارند .
2- وجود الگوی دوستی و دشمنی شرط اساسی تشکیل یک مجموعه امنیتی منطقه ای است . در این راستا وجود ترس و هراس نسبت به یک موضوع بیش از هرچیزی خود را نمایان می کند و بعنوان عاملی چالشی در روابط دو کشور تاثیرمی گذارد .
3 - وابستگی متقابل امنیتی میان گروهی ازکشورها که اعضای مجموعه را تشکیل می دهند . یعنی تاثیر و تاثر اعضای تشکیل دهنده مجموعه بطوری که هر گونه تغییر و تحول درموقعیت یک بازیگر باعث ایجاد تغییر و تحول در موقعیت سایراعضای مجموعه می گردد .
4- همبستگی های نژادی و فرهنگی ازجمله عوامل تاثیرگذار برتعیین شکل و ساختار مجموعه های امنیتی می باشد . مثل عوامل فرهنگی و قومی که بعنوان جزئی از بنیادهای روابط کشورها می باشند .
اصول ، معیارها ، ویژگیها و در نهایت ملزومات شکل گیری و استمرار حیات یک نظام امنیت دسته جمعی در محورهای زیر خلاصه
🌺🍃🌺🍃💠🍃🌺🍃🌺
💠 ضربه 19 بهمن 1360 علیه گروهک منافقین؛
19 بهمن 1360 سه خانه تیمی گروهک تروریستی منافقین در تهران زیر ضرب قرار گرفت که منجر به مرگ موسی خیابانی نفر اول سازمان در داخل کشور و طراح عملیات ترور و جنگ شهری، به همراه اشرف ربیعی همسر مسعود رجوی و 17 نفر دیگر از اعضای مرکزی گروهک شد که از طرفی با توجه به روی دوم سکه (خیانت تیم حفاظت گروهک) حاوی اهداف ذیل برای مسعود رجوی بوده است:
۱- با وجود اشرف ربیعی، مسعود رجوی نمیتوانست با فیروزه بنیصدر (که 19 سال از خودش کوچکتر بود) طی یک اقدام سیاسی (پس از فرار با بنیصدر) ازدواج کند.
۲- با وجود موسی خیابانی، مسعود رجوی امکان تک صدایی و طی کردن مسیر دیکتاتوری در بخش کارکرد فرقهای را نداشت
۳- با وجود اشرف ربیعی، مسعود رجوی امکان انجام ازدواج با مریم قجر عضدانلو و «انقلاب ایدئولوژیک مریم» را نداشت.
۴- با وجود موسی و اشرف و با توجه به جایگاه و سابقه آنان، مسعود رجوی امکان منحل کردن دفتر سیاسی سازمان و معرفی کردن خود به عنوان «رهبر ایدئولوژیک» را نداشت.
۵- بعد از سخنرانی مسعود رجوی در میتینگ امجدیه (اسفند 59) برخی اختلافات سازمانی میان مسعود رجوی و موسی خیابانی شکل گرفته بود که با وجود موسی امکان تداوم و تشدید اختلافات و چندپارگی سازمانی و ضربه خوردن به تک صدایی مسعود رجوی بالا بود.
۶- با حضور موسی خیابانی و اشرف ربیعی، مسعود رجوی امکان نداشت که در ازای دریافت مریم (همسر مهدی ابریشمچی) خواهر موسی خیابانی را به عقد ابریشمچی درآورد.
۷- با حضور اشرف ربیعی، مریم رجوی که اشرف را الگوی رهایی خود میخواند، امکان قرار گرفتن در ردیف نفر اول سازمان را نمیداشت.
۸- با حضور اشرف ربیعی، مسعود رجوی امکان طلاقهای ایدئولوژیک و به عقد در آوردن تمام زنان سازمان را نداشت.
۹- مسعود رجوی با فرار بدون همسر و فرزندش، ترفند دریافت عنوان «مجاهد ایثارگر» را عملی کرد.
«عاشورای مجاهدین» نام نهادن ضربه 19 بهمن سال شصت از سوی مسعود رجوی، پوششی دیگری برای طرح «خیانت بزرگ» آن ملعون بود.
این خیانت که بیشترین آورده را برای مسعود رجوی و مریم قجر داشت در ادامه خیانتهای رجوی به ارکان داخلی سازمان مانند ضربه شهریور 1350 و اعدام موسسین مجاهدین خلق بود (افشای محل اختفای محمد حنیفنژاد توسط مسعود رجوی در همکاری با ساواک)
مهدی ابریشمچی به عنوان مسئول حفاظت خانههای تیمی و ماجرای فرار او قبل از عملیاتِ ضربه به خانه تیمی زعفرانیه، سند محکم دیگری از این خیانت میباشد.
سابقه منافقین در حذف سازمانی «علی زرکش» نشان میدهد که اگر پشت پردهی دیگری وجود نداشت، قطعاً مهدی ابریشمچی باید توسط منافقین محکوم به اعدام میشد. اما موارد فوق نشان میدهد ظاهراً مسعود رجوی اینبار با واسطه مهدی ابریشمچی، خیانت خود به محمد حنیفنژاد و سازمان را برای رسیدن به قدرت اولی، تکمیل
⭕️دهه فجر فرصتی برای مبارزه با تطهیر
🔹یکی از حوزههای جنگ شناختی در چند سال اخیر پیگیری سیاست تطهیر پهلوی است سیاست تطهیر پهلوی با ۲ رویکرد تحریف چهرههای اصیل مبارز مانند آيتالله کاشانی، امام خمینی، رهبر معظم انقلاب و... و تقدیس پهلوی انجام میگیرد. بدیهی است عدم مواجهه صحیح با این جنگشناختی در آینده دستگاه محاسباتی جامعه را تغییر داده و در درازمدت آنها را به سمتوسوهایی خواهد کشاند که مطلوب همان کسانی است که برای مهار انقلاب اسلامی، جنگ و تحریم را به ایرانیان تحمیل کردند. جامعه برای پاسخ به تطهیر پهلوی نیازمند فهم و تبیین چند موضوع است:
🔸مرور واگذاری خاک ایران در 200 سال گذشته از ترکمنچای و گلستان تا واگذاری دشت ناامید و بحرین و... نشان میدهد که تنها نظامی که با اتکا به مردم و درایت رهبرانش حاضر به دادن ذرهای از خاک خود نشده جمهوری اسلامی بوده است. لذا انقلاب اسلامی را فراتر از یک پدیده سیاسی باید تغییر یک پارادایم 200 ساله دانست که خاک کشور را به حراج گذاشته بودند.
🔹نکته دوم، برخلاف اشاره سلطنتطلبان بر برخی موارد نادر مانند: راه آهن، پل ورسک، استادیوم آزادی، برخی صنایع و ابینه و... . آنچه قابل تبیین است تلاش نظام اسلامی در 44 سال گذشته متوازن کردن نظام توزیع و پیشرفت و سرعت بخشیدن به این عمران و آبادی بوده که امروز از دل آمارها عیان و آشکار است. لذا ما امروز شاهد رؤیت همه امکانات مورد نیاز در دورافتادهترین قسمت کشور هستیم.
🔸نکته سوم، تغییرات موجود صرفا معطوف به جادهسازی، ابنیهسازی و... نیست بلکه بهترین تغییر، در گفتمان موجود در جامعه است که جامعه را از سیدحسن تقیزاده و رزمآراها که معتقد به این بودند که ما لایق ساختن لولهنگ یا آفتابه هم نیستیم به این مرحله از خودباوری رساند. محصول این تغییر گفتمان پرورش چهرههایی مانند شهید سلیمانی در عرصه امنیت و شهیدان بزرگی مانند احمدیروشن، کاظمیآشتیانی و... در حوزه علمی است.
🔹در چنین موقعیتی است که روایت صحیح و درست از تاریخ انقلاب و مبارزات ضداستعماری ملت ایران اهمیتی دوچندان مییابد لذا در بیانیه گام دوم انقلاب میخوانیم: «برای برداشتن گامهای استوار در آینده، باید گذشته را درست شناخت و از تجربهها درس گرفت؛ اگر از این راهبرد غفلت شود، دروغها به جای حقیقت خواهند نشست و آینده مورد تهدیدهای ناشناخته قرار خواهد گرفت... . رهزنان فکر و عقیده و آگاهی بسیارند؛ حقیقت را از دشمن و پیادهنظامش نمیتوان شنید.»
🖊یعقوب ربیعی
🌺🍃🌺🍃💠🍃🌺🍃🌺
🌷 🇮🇷﷽🇮🇷🌷
🌷 بصائر علوی
📌قسمت اول
🔰امیر المومنین علیه السلام در #خطبه_متقین به بيان فضايل و صفات برجسته پرهيزکاران پرداخته و سخن را با ذکر سه صفت برجسته آغاز مى کند، مى فرمايد :
☀️فَالْمُتَّقُونَ فِيهَا هُمْ أَهْلُ الْفَضَائِلِ، مَنْطِقُهُمُ الصَّوَابُ، وَ مَلْبَسُهُمُ الاِقْتِصَادُ، وَ مَشْيُهُمُ التَّوَاضُعُ
🔹«پرهيزکاران در اين دنيا صاحب فضايلى هستند:
👈 گفتارشان راست،
👈لباسشان ميانه روى
👈 و راه رفتنشان تواضع و فروتنى است»
◀️جمله «مَنْطِقُهُمُ الصَّوَابُ» اشاره به نخستين گام در خودسازى و تربيت انسانهاست و آن اصلاح زبان است;
✍ زبانى که بيشترين گناهان کبيره با آن انجام مى شود و بهترين عبادات به وسيله آن صورت مى گيرد و اگر اصلاح شود، همه وجود انسان رو به صلاح مى رود و اگر فاسد شود، همه رو به ويرانى مى گذارند.
📝ادامه دارد...
📒 #نهج_البلاغه_خطبه193
✍مرتضوی نژاد
#صفات_متقین
#مکتب_سلیمانی
فَبَلِّغْهُ مِنّاٰ تَحِیَّةً وَ سَلاٰماً...
📩 مقایسهی ارتش جمهوری اسلامی با ارتش دوران پهلوی یکی از معرفههای حقیقت و هویت انقلاب ماست
🔻 فرمانده کل قوا صبح امروز در جمع فرماندهان نیروی هوایی ارتش: مقایسهی ارتش جمهوری اسلامی با ارتش دوران پهلوی یکی از معرفههای حقیقت و هویت انقلاب ماست.
ارتش پیش از انقلاب، ارتش دوران پهلوی خب پرطمطراق بود. حالا شماها اغلبتان یادتان نیست، حالا شاید بعضیها دیدهاید آن روزها را؛ یک چیز پرطمطراق و پر خرج پر ادعایی بود ارتش. اما همین ارتش پر ادعا در قضیهی شهریور ۱۳۲۰ که کشور مورد تهاجم قرار گرفت چند ساعت بیشتر نتوانست مقاومت کند، اصلاً متلاشی شد. ارتش متلاشی شد با آن همه طمطراق. این در حالی است که قبل از آن کسی در رأس ارتش بود که خودش ارتشی بود. رضاخان خب ارتشی بود دیگر یعنی نظامی بود و هر چه هم میتوانست روی ارتش کار میکرد تلاش میکرد اعمال قدرت میکرد همین ارتشی که زیر نظر دست رضاخان بود در شهریور ۱۳۲۰ چند ساعت بیشتر نتوانست مقاومت کند.
بعد در دورهی محمدرضا مجدداً دست زدند به ساختمان ارتش و بسازند و تقویت کنند. ارتشی درست کردند که در بیست و هشتم مرداد سال ۳۲ این ارتش در کنار جواسیس آمریکایی و انگلیسی علیه حکومت قیام کرد و علیه مردم؛ مردم را سرکوب کرد. آن ارتش آن روز این جوری بود. ارتش بیهویت، ارتش مغلوب سیطرهی بیگانگان.
🔹 امروز ارتش به جای اینکه حق نداشته باشد به قطعهی هواپیمای جنگندهی خریداری شدهی با پول گزاف از آمریکاییها، نگاه کند و دست بزند، امروز خودش آن هواپیما را میسازد. بلد است بسازد. امروز ارتش در قطعهسازی، در ساخت کارهای بزرگ، در ساخت کارهای شگفتآور، مثل همان چیزی که دیروز نشان دادند -آقای سرلشکر موسوی و دیگران آنجا حضور داشتند، در تلویزیون نشان دادند- این جور کارهایی که امروز ارتش میکند، مایهی خرسندی و احساس عزت مردم است. وضع ارتش امروز سازنده است، مبتکر است، دارای ابتکار است.
8.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
زیباست حتما ببینید
🆔 @Rkhodabandeh