عجب سوالی دقیقی ⁉️
مگه چیزی گم کرده بودی که اینور اونور نگاه میکردی ‼️
@r_sani313
گفتی بیا_ محمدرضا طاهری.mp3
8.51M
امشب بگو که ای خدا شرمندتم شرمندتم
وا کن به روی من درو؛ من هر چی باشه بندتم
یا ربنا یا ربنا
من چی بگم وقتی خودت، داری میبینی حالمو
امشب بیا و پاره کن؛ پرونده ی اعمالمو
گریه دوای دردمه! از من نگیر این مرهمو
خیلی خجالت میکشم؛ از بس شکستم توبمو
گفتی بیا من اومدم؛ دیدی چطور زانو زدم
با صد امید و آرزو؛ خونت رو امشب در زدم
یا ربنا یا ربنا اغفر لنا اغفر لنا
#مناجات #رمضان
@r_sani313
هدایت شده از الگوی پیشرفت اسلامی
⚡️ارتقای فقاهت چگونه محقق می شود؟
👌تفقه فعلی به دلیل اینکه فقاهت را در حد "کشف احکام مکلفین" تنزل داده است؛ افعال مکلف را ذیل یکی از احکام خمسه ۱- واجب، ۲- حرام، ۳- مستحب، ۴-مکروه و ۵- مباح طبقه بندی می کند. درباره این نوع از تفقه سه ملاحظه جدی را مطرح می نمایم:
👌ملاحظه اول اینکه: در تفقه فعلی فقط خطابات شرعی مرتبط با اوامر و نواهی بررسی می شود و سایر خطابات شرعی مورد توجه قرار نمی گیرد. در این نوع از فقاهت حتی خطابات شرعی موسوم به علل الشرایع (خطابات حوزه ثبت احکام) در رساله های عملیه منعکس نمی شود و متأسفانه سطح اقناع مکلف نسبت به احکام کاهش یافته است!
👌ملاحظه دوم آنکه: به دلیل محدود بودن حوزه فقاهت، سرپرستی امور مکلف به سایر دانش ها تفویض می شود و فقهاء در همه حوزه ها به اندازه امر و نهی ورود می کنند. به عنوان مثال در بحث مهندسی و ساخت بنا بحث جهت کاسه مستراح (ذیل بحث از تخلی) و چند بحث محدود دیگر را در فقه بحث می کنیم و عملاً ساخت مسکن و شهر به انبوه سازان و نظریاتی مانند نوشهرگرائی تفویض شده است. ( در مجموعه خطابات شارع ۱۰ دسته توصیه درباره ساختمان وجود دارد که -به دلیل اکتفاء به کشف احکام مکلفین- این خطابات، توسط فقهاء تبویب نشده اند)
👌ملاحظه سوم اینکه: به دلیل ملاحظات فوق الذکر؛ پیشنهاد ارتقای مبنای فقاهت از "کشف احکام مکلفین" به "کشف فرآیند هدایت" را مطرح کرده ایم. معتقد هستیم: فقیه باید به دنبال "فربه کردن امر هدایت" در جامعه باشد و نباید محدود به کشف اوامر و نواهی به بررسی آیات و روایات بپردازد. در جلسه آینده به تشریح تفصیلی ادله مثبته مبنای کشف فرآیند هدایت و تبیین ساختار هدایت خواهیم پرداخت.
حجت الاسلام علی کشوری (دبیر شورای راهبردی الگوی پیشرفت اسلامی) - هشتمین جلسه تبیین نظریه مدرسه هدایت در جمع برخی فضلای حوزه علمیه - سه شنبه ۲۳ فروردین ۱۴۰۱ - قم مبارک
🗞منبع خبر:
https://nro-di.blog.ir/1401/01/23
#مدرسه_هدایت
#حوزه_علمیه_آینده
#طلبه_نظام_ساز
@olgou4
May 11
8.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بابی انت و امی و نفسی و مالی ..
دیدار نوروزی حضرت آقاجانم
از قبور علما و زیارت امامزادگان شهرری
#آرامش_امّت #نایب_الامام
@r_sani313
شَرِّقا و غَرِّبا فَلا تَجِدان عِلماً صَحيحاً إلَّا شَيئاً خَرَجَ مِن عِندِنا أهلَ البَيتِ
امام باقر علیه السّلام فرمودند: اگر به شرق یا غرب عالم بروید، دانش صحیحی نمییابید مگر آنچه از نزد ما اهلبیت بیرون میآید.
حل مشکلات ما در اینه؛
دانش بنیان حرف بزنیم،
دانش بنیان کار کنیم،
دانش بنیان تولید کنیم،
دانش بنیان علم آموزی کنیم،
دانش بنیان غذا بخوریم،
دانش بنیان زندگی کنیم و ...
همه این موارد در اسلام بیان شده و با عرض تاسف اکثر ما بی خبریم.
ادامه دارد..
#دانش_بنیان
@r_sani313
هدایت شده از پایگاه خبری صدای حوزه
✍️ #رادیو_فردا بعد از سخنرانی #رهبرمعظم_انقلاب در دیدار با کارگزاران نظام نوشت: «[آیتالله] خامنهای بر خلاف آمار بانک مرکزی، میزان بدهی خارجی ایران را "نزدیک به صفر" اعلام کرد و گفت این موضوع، از جمله موفقیتهای نظام است.» در این یادداشت توضیح میدهیم که چرا بهرغم آنکه بر اساس آمارهای #بانک_مرکزی، بدهی خارجی ایران بیش از 8.4 میلیارد دلار است، اظهارات رهبر معظم انقلاب نیز دقیق و صحیح است و گزارش انتقادی رادیوفردا «مغالطهآمیز» و «غیر علمی» است.
🔴 سهم از تولید
🔹برای مقدمه، خوب است بدانیم که اعداد در موقعیتهای مختلف، معنای متفاوت پیدا میکنند. بهطور مثال 2 میلیمتر اگر چه از نگاه یک جراح مغز، بسیار زیاد است اما در نظر یک خلبان هواپیما نزدیک به صفر است. برای خلبان مهم نیست که زمان فرود، هواپیما را 2 میلیمتر عقبتر یا جلوتر بنشاند اما برای جراح مغز، دو میلیمتر ممکن است به قیمت آسیب جدی به بیمار تمام شود. در اقتصاد نیز همینطور است. سهم بدهی کشورها از #تولید_ناخالص_داخلی مهم است، نه اندازهی بدهی. برای مثال، اگر فرد «الف» ماهیانه 3 میلیون تومان درآمد دارد، 6 میلیون تومان بدهکار باشد، این رقم بالاست اما اگر فرد «ب» 20 میلیون تومان درآمد دارد ولی بدهیاش 400 هزار تومان باشد، میتواند بگوید بدهی من نسبت به فرد الف، نزدیک به صفر است. در حالی که میدانیم، او 400 هزار تومان بدهی دارد.
🔴 تقریباً هیچ
🔸با این منطق، اگر به بدهی ایران نگاه کنیم و آن را با بدهی کشوری مانند آمریکا مقایسه کنیم، موضوع روشن میشود. در سال 2020 سهم بدهی از تولید ناخالص داخلی در ایران 32 درصد بود که 30 درصد آن داخلی بود و تنها 2 درصد آن (نزدیک به 9 میلیارد دلار)، سهم بدهی خارجی دولت به تولید ناخالص داخلی بود. این در حالی است که در همان سال، سهم بدهی دولت آمریکا به تولید ناخالص داخلیاش 104 درصد بود که بیش از 90 درصد آن، نسبت بدهی خارجی به تولید ناخالص داخلی است. بنابراین سهم بدهی خارجی به تولید ناخالص داخلی ایران، تقریباً 0.02 برابر سهم بدهی خارجی آمریکا به تولید ناخالص داخلی این کشور است. همچنین سهم بدهی دولت ایران به کل بدهی دولتی در دنیا در سال 2020 برابر با 0.2 بوده است. همین رقم برای آمریکا معادل 31 درصد بوده است.
🔴 #رادیو_مغالطه!
🔹نتیجه آنکه شاید برای خبرنگار رادیوفردا که خود برای #وطنفروشی ماهیانه مثلاً 15 هزار دلار میگیرد، 8 میلیارد دلار رقم قابل توجهی باشد اما وقتی میگوییم این عدد مربوط به بدهی خارجی ایران است، میتوان گفت «نزدیک به صفر» است. گزارش رادیو فردا، بیش از آنکه انتقاد به آیتالله خامنهای باشد، نشاندهندهی اشراف ایشان به چارچوبهای اقتصاد کلان است. از این دست مغالطات در گزارشهای اقتصادی رادیو فردا بسیار است. به همین خاطر، استمرار مطالعهی گزارشهای اقتصادی این رسانه، میتواند در ذهن آنها که با کلیات دانش اقتصاد آشنایی ندارند، تصویری غیرواقعی بسازد.
🆔 @sedayehowzeh
بسم رب المهدی و آبائه💚
امروز سه شنبه
ساعت ۱۸:۴۵ مهمان گروه جهادی علی یاوران
هستید🍀
قم بلوار پیامبراعظم
حدفاصل حرم حضرت فاطمه معصومه
مسجد مقدس جمکران عمود ۸۲
◀️قرائت قرآن کریم
◀️بازخوانی صلح امام حسن مجتبی از کتاب انسان ۲۵۰ ساله 📗
◀️سخنرانی با موضوع تولید دانش بنیان
⏮نماز جماعت و افطاری ساده
🎶 همخوانی سرود رفیق شهیدم؛
توسط کودکان و نوجوانان دهه نودی🍀
#طریق_المهدی #امام_زمان
#ماه_رمضان
@r_sani313