❤ روایت رهبر انقلاب از یک نمونه از بیصداقتی غربیها در مسئله زن:
بهرهگیری از نیروی کار ارزان زن با شعار استقلال و آزادی زن
🔹️رهبر انقلاب اسلامی صبح امروز در دیدار هزاران نفر از زنان و دختران:
✏️ هر مجموعهای هر گوشهای از دنیا با یک انگیزهای با یک جهتگیری دربارهی مسئلهی زن بحث میکنند و حرف میزنند. در این مسئلهی زن هم سرمایهداران عالم و سیاستمداران عالم ــ که همان سیاستمداران هم متکی به آن سرمایهدارانند ــ مثل همهی مسائل سبک زندگی دخالت میکنند.
✏️ انگیزه چیست؟ انگیزه دستاندازی سیاسی و استعماری است. وارد میشوند برای اینکه مقدمهای باشد و پوششی باشد در جهت دستاندازی بیشتر، دخالت پیشتر، گسترش بیشتر منطقهی نفوذ خودشان. این انگیزهی در واقع جنایتکارانه را انگیزهی فسادانگیز را در زیر یک ظاهر فلسفی، در زیر یک ظاهرنظری، در زیریک ظاهر انساندوستانه پنهان میکنند. این بیصداقتی سرمایهداران غربی است که امروز بر دنیا مسلطند.
✏️ یک نمونهاش در حدود یک قرن پیش مثلاً بحث آزادی زن و استقلال مالی زن را مطرح کردند. ظاهر خوبی داشت، زن استقلال مالی داشته باشد یا آزادی داشته باشد، اما باطنش چه بود، باطنش این بود که کارخانجاتشان احتیاج به کارگر داشت، کارگر مرد کافی نبود، میخواستند زنها را بیاورند برای کارگری آن هم با دستمزد کمتر از مردان.
✏️ این را در زیر یک ظاهر، یک پوشش انساندوستانهای پنهان کردند بعنوان اینکه زن استقلال مالی داشته باشد آزادی داشته باشد بتواند از خانه بیرون بیاید. ۱۴۰۳/۹/۲۷
🖼 #بسته_خبری | #آزادی_زنان #حقوق_زنان_در_غرب
💻 @khamenei_reyhaneh
❤ رهبر انقلاب: مادری یک افتخار است / تمسخر نقش مادری، یک سیاست استعماری است
🔹️رهبر انقلاب اسلامی صبح امروز در دیدار هزاران نفر از زنان و دختران:
✏️ امروز من میبینم بعضیها به تبع همان سیاستهای سرمایهداران و استعمارگران و بدخواهان جوامع مستقل به خصوص جامعهی ما و به دنبال آنها مادری را بد تصویر میکنند. اگر کسی بگوید فرزندآوری لازم است برای خانوادهها طعنه میزنند مسخره میکنند که شما زن را برای بچه میخواهید برای فرزندآوری میخواهید.
✏️ مادری یک افتخار است. اینکه یک موجودی یک موجود انسانی را شما با زحمت زیاد چه در درون خودتان چه در بیرون در اوایل زندگیاش پرورش بدهید زحماتش را تحمل کنید او را بعنوان یک انسان پرورش بدهید، این افتخار کوچکی است؟ خیلی بااهمیت است، خیلی باارزش است. برای همین هم هست که در اسلام روی نقش مادر تکیه شده. ۱۴۰۳/۰۹/۲۷
🖼 #بسته_خبری | #نقش_مادری #فرزندآوری
💻 @khamenei_reyhaneh
گزارش خبری تحلیلی کیهان
🔰 مکانیسم ماشه و خشاب خالی اروپا تهدیدهای پوچ را معتبر نکنید
🔸اتحادیه اروپا و تروئیکای اروپای غربی در سال پایانی منتهی به انقضای قطعنامه ۲۲۳۱، تمرکز ویژهای را بر بزرگنمایی و استفاده از چماق مکانیزم ماشه برای مذاکرات و توافقی جدید در جهت ادامه محدودیتها بر برنامه هستهای و دیگر مسائل حوزه سیاست خارجی ایران، مصروف داشتهاند. در همین حال، بر خلاف تبلیغات اروپا و همراهی غربگرایان داخلی، مکانیزم ماشه توانایی خاصتری را در سازوکار تحریمهای غرب ایجاد نخواهد کرد.
🔸مذاکره یا تحریم، بازدارندگی هستهای یا توسعه، رابطه با غرب یا عقب افتادگی، دیپلماتها یا نظامیان این کلیدواژهها و دوگانهسازیها اساس منطق غربگرایان داخلی را در توجیه هر مذاکرهای و هر عقبنشینی در هر شرایطی تشکیل میدهد. این بیمنطقی که بانیان برجام و غربگرایان از بیان صریح آن طفره میروند، در غرفه یکی از شبه رسانههای زرد در نمایشگاه مطبوعات سال ۱۴۰۲، با صندوق رأی شیشهای به یکی از این دوگانهها به نمایش گذاشته شده بود.
🔸مکانیزم ماشه که به نوبه خود یکی از جلوههای نبوغ دانشمندان برجامی و کارکشتگان در سازمانهای بینالمللی به شمار میآید، به یکی از این ابزارها در جهت دوگانه سازی و ترغیب داخل به عقبنشینی در برابر غرب بدل گشته است.
🔸نگاهی به تاریخ جدال بر سر برنامه صلحآمیز هستهای کشورمان و مذاکره ایران و1+5، طی بیش از دو دهه اخیر نشانگر این است که فروش نفت، سرمایهگذاریهای خارجی و درآمدهای بینالمللی ایران در طی سالهایی که کشورمان در ذیل ۵ قطعنامه شورای امنیت قرار گرفته بود، رقمهای به مراتب بالاتر و بهتری را در سالیان حاکمیت قطعنامه ۲۲۳۱ پس از خروج آمریکا از برجام تجربه کرده بود.
🔸تجربه ۲۰ ساله نشانگر این است که در تحلیل عوامل مؤثر بر اقتصاد و تجارت خارجی ایران، قطعنامههای شورای امنیت در جایگاه پایینتری نسبت به نوع مدیریت و مواجهه با تحریمها در ایران و همچنین نقش مستقل آمریکا در تحریمها و فشارها بر کشورمان قرار دارد.
#تیتر_یک
#سرویس_سیاسی
https://kayhan.ir/001GWZ
@Kayhan_online
12.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
گزارشی از منطقه هرمل لبنان:
📹 اینجا اصلاً اوضاع برای شیعیان خوب نیست
@Kayhan_online
🔰 چرا آمریکا، اسرائیل و حوزه عربی نگران تحولات سوریه هستند؟ (۱)
👤 #سعدالله_زارعی
🔸جدای از اینکه تحول راهبردی هفتم تا هجدهم آذر ماه سوریه بر مبنای طراحی شناخته شده و مستند چند ساله صورت گرفته است، آینده سیاسی و حکمرانی و مناسبات خارجی سوریه در هالهای از ابهام قرار دارد. اجلاس فوری کشورهای عربی در اردن و بیانیه نهائی آنها و اظهارات افراد ارشد تحریرالشام و اظهارات مقامات آمریکایی و مواضع و عملکرد رژیم صهیونیستی مجموعاً از «نگرانی» حکایت میکند. بر این اساس واقعاً تصویر روشنی از آنچه خواهد شد وجود ندارد. افراد ارشد تحریرالشام ضمن خویشتنداری زیاد در بیان مواضع، سعی کردهاند با وعدههای پررنگ اقتصادی نظیر افزایش ۴۰۰ درصدی حقوقها، داخل را تحت کنترل قرار دهند و با وعده «شکل دادن به دولتی تکنوکرات» نگرانیهای طرفهای مختلف خارجی را برطرف نمایند اما به همان اندازه که عمل به وعده حل اقتصادی ـ به دلیل محدودیت شدید منابع مالی ـ غیرممکن میباشد، تحقق وعده شکلگیری دولتی تکنوکرات ـ عملگرا ـ هم که خواسته مشترک غربیها و کشورهای عربی میباشد، دور از دسترس است. در میان گروههای چهار یا ششگانه شکلدهنده به گروه تحریرالشام هم درباره دولت عملگرا توافق وجود ندارد، چه رسد به حدود ۱۵ گروه اصلی که در بخشهای مختلف سوریه فعال هستند.
🔸تخلف از وعده قبلی تحقق یک خلافت اسلامی هم مدعیان حکومت جدید را با چالش اساسی امنیتی داعش مواجه میگرداند. هماینک و با از بین رفتن زندانها، لااقل ۲۰ هزار نیروی داعش در سوریه بهخصوص در نواحی شرقی و شمالی سوریه حضور دارند و در کمین گروههای تحریرالشام نشستهاند. این موضوع مهم است و سران مدعی حکومت در دمشق را در صورت پذیرش دولتی تکنوکرات تحت فشار شدید قرار میدهد و وضع داخلی را از کنترل آنها خارج میکند. همین چند روز پیش بیانیهای علمایی با دهها امضا از کشورهای مختلف خطاب به سران تحریرالشام صادر گردید که در آن بر تأسیس یک دولت مذهبی و احیاء خلافت تأکید شده بود. گروه مدعی حکومت در دمشق با فشار امنیتی داعش و مطالبه علمایی که هر کدام در واقع پدران مذهبی تروریستهای تکفیری کشور خود بوده و در ترکیب گروههای تروریستی سوریه سهم دارند، چه میخواهد بکند؟ تحریرالشام بزرگی این چالش را میداند.
🔸در سطح همسایگان و تا دوردستها در حوزه عربی و اسلامی، احیاناً تنها ترکیه ایده خلافت را پشتیبانی میکند اما اولاً نه خلافتی از جنس داعش و نه با مرکزیت دمشق، ترکیه ایده «خلافت تکنوکراتیک سنی با مرکزیت آنکارا» یا شهری دیگر در ترکیه را مطلوب میداند. این ایده که منحصر به رهبران حزب عدالت و توسعه ترکیه میباشد، از یکسو خلافتی شریعتمدارانه از نوع آنچه داعش دنبال مینماید را رد میکند و از سوی دیگر بازخیزی خلافت از نوع اموی را رد مینماید. بنابراین میتوانیم بگوئیم فعلاً همه آنانکه در سرنگونی دولت اسد به هم رسیده بودند، در شکل دادن به «یک حکومت جایگزین» دچار اختلاف میباشند و این، سوریه را با چالش «استقرار» و چالش دولت مستقر مواجه میگرداند.
🔸الان کم و بیش مشخص شده همه آنانکه برای سرنگونی دولت متحد مقاومت همداستان و همدست شدهاند در مورد «جایگزین»، یا ایده مشترکی نداشتهاند یا آنچه در عمل با آن مواجه گردیدهاند، ایده مشترک آنان را بر باد داده است. این را میدانیم که در داخل گروههای مسلح تروریستی سوریه اختلاف شدید وجود داشته و بارها کار به درگیری شدید مسلحانه میان آنان کشیده شده و این چیزی نیست که با پیروزی مشترک بر بشار حل شده باشد. برای گروههایی که به مسایل معنوی آراسته نیستند و در عین حال به دین تمسک مینمایند تا به قدرت دست پیدا کنند، صحنه پیروزی، صحنه امتیاز و سهمخواهی است. پس یک سطح اساسی تعارض در داخل است که ماهیتاً و نتیجتاً تعارض امنیتی میباشد و با تعارض چند حزب سیاسی متفاوت است.
🔸در تغییر دولت در سوریه، ترکیه خود را دایرمدار میبیند و در تدارک ایجاد یک دولت تکنوکرات و مذهبی وابسته به خود در سوریه است، به گونهای که مورد پذیرش منطقهای و بینالمللی قرار بگیرد و در آینده تقویتکننده تمایلات شریعتمدارانه در ترکیه نباشد، چرا که چنین تمایلاتی با ایدههای پانتورانی اردوغان و حزب عدالت و توسعه در تعارض بوده و مانع همکاری کشورهای سکولار ترک در دو سوی خزر با پروژه مذکور میشود. اما آیا تحقق دولتی تکنوکرات و مذهبی بر مدار ترکیه در سوریه به سادگی نوشتن عباراتی است که رجب اردوغان و هاکان فیدان روی کاغذ رقم زدهاند؟ مسلماً خیر. چرا که این ایده در داخل سوریه معارض دارد، در سطح منطقهای و بینالمللی هم معارض دارد. جمله دولتهای عربی حتماً زیر بار چنین ایدهای نمیروند و این هزینه ترکیه را به شدت بالا میبرد.
🔻ادامه دارد...
@Kayhan_online
🔰 سناریونویسی نیویورکتایمز درباره فرجام جنگ اوکراین
🔻روزنامه آمریکایی پایان جنگ اوکراین را «نزدیک» دانسته و به ترسیم سناریوهای احتمالی برای آن پرداخته است.
«نیویورک تایمز» در مطلبی به قلم «راجان مِنون» استاد روابط بینالملل و کارشناس ارشد مؤسسه تحقیقات صلح و جنگ «سالتزمن» در دانشگاه کلمبیا، سناریوهای متحمل درباره پایان جنگ را بررسی کرده و نوشته است: «...اوکراین از تابستان گذشته به تدریج دچار ضعف و پسروی شده است، ارتش این کشور با کمبود فزاینده و شدید سرباز مواجه است و روسیه تا این لحظه از سال جاری شش برابر بیشتر از کل سال ۲۰۲۳ دستاورد داشته است.»
🔻«ولودیمیر زلنسکی بعد از وعده اولیه خود درباره این که اجازه نمیدهد خاک این کشور به دست روسیه بیفتد به تازگی تصدیق کرد که ارتش اوکراین اکنون فاقد قدرت آزاد کردن همه اراضی اشغال شده از سوی روسیه است و ایده به تعویق انداختن این هدف به ازای عضویت در ناتو را مطرح کرد. نظرسنجی گالوپ به تازگی نشان داد که حدود ۵۲ درصد از اوکراینیها از پایان سریع و قابل مذاکره برای این جنگ حمایت میکنند. سال گذشته تنها ۲۷ درصد اوکراینیها این نظر را داشتند.»
#سرویس_خارجی
@Kayhan_online
🔰 چه زود فراموش کردید آقای فیدان؟!
🔸وزیر خارجه ترکیه ادعا کرد: اسرائیل هرگز خواهان کنار رفتن بشار اسد نبود(!)
🔸هاکان فیدان در گفتوگو با روزنامه سعودی الحدث، با اشاره به کمک ایران و روسیه به بشار اسد در مبارزه با تروریسم و عقب راندن مخالفان مسلح اظهار داشت: شما به بشار اسد کمک کردید، به او در عقب راندن مخالفان یاری رساندید اما متأسفانه اسد در ارائه خدمات به مردم، بازسازی نظام، آشتی با مردمش و حفظ نظام موفق نبود و به همین دلیل با چنین وضعیتی مواجه شدهایم.
🔻وی که قبلاً رئیس سرویس اطلاعاتی ترکیه بوده، همچنین گفت: در طول ۱۳ سالی که ریاست سازمان اطلاعات «میت ترکیه» را بر عهده داشتم، در منطقه گفتوگوهای زیادی با دوستان ایرانیمان داشتیم. اینکه بشار اسد در سوریه به عنوان بخشی از جبهه مقاومت علیه اسرائیل تلقی شود، بیشتر به یک شوخی شباهت دارد. من معتقدم ایران در دوره جدید نیز درس خواهد گرفت. ما هم باید به ایران بهصورت سازنده کمک کنیم.
🔻فیدان گفت: اسرائیل هرگز خواهان کنار رفتن بشار اسد نبود. اگرچه از فضای فراهم شده توسط اسد برای ایرانیها ناراضی بود، اما میدانست که او بهطور کلی یک بازیگر مفید برایش است. وزیر خارجه ترکیه گفت: آمریکا تا آخرین لحظه به ما گفت نمیخواهد بشار برود، بعد از آغاز عملیات نیز به ما گفتند که اسرائیل نمیخواهد بشار برود.
🔸درباره گزافهگویی فیدان باید یادآور شد که رژیم صهیونیستی بارها بشار اسد را تهدید به ترور کرده و شماری از مقامات اطلاعاتی و نظامی ارشد سوریه را به شهادت رسانده بود. اسرائیل در عین حال در طول سالهای اخیر اقدام به بمباران مناطق مختلف سوریه کرد چرا که این کشور را پل ارتباطی میان مقاومت لبنان و فلسطین با عراق و ایران میدانست.
🔸جنایات اسرائیل در این دوران در حالی انجام میشد که دولت ترکیه در شمال، از برخی گروههای تروریستی و تجزیهطلب در عمق خاک سوریه حمایت میکرد و همزمان در کنار آمریکا و تروریستها در غارت منابع نفتی سوریه فعال بود.
🔸ثانیاً درست در زمانی که سوریه از جبهه مقاومت در مقابل رژیم شرور صهیونیستی حمایت میکرد و این حمایت در مقطع اخیر جنایات اسرائیل در غزه مشهود بود، دولت خیانتکار ترکیه با وجود لفاظی علیه قاتلان ۵۰ هزار انسان بیگناه در غزه، ترجیح داد بر شراکت اقتصادی بر صهیونیستها بیفزاید و مانع از وارد آمدن فشار اقتصادی به اسرائیل در دوره تحریم و انزوای جهانی این رژیم شود. بله اگر حمایت از مقاومت همان خیانتی است که با بازیگری امثال هاکان فیدان در نجات رژیم صهیونیستی انجام شد، لابد باید به او حق داد که نقش سوریه را زیر سؤال ببرد.
#خبر_ویژه
https://kayhan.ir/001GWr
@Kayhan_online
تصاویر آخرالزمانی در شمال غزه
🔰 ایرلند: درهای غزه باز شود، جهان شوکه خواهد شد
🔸حملات جنونآمیز رژیم صهیونیستی به ساکنان بیدفاع غزه صحنههای بسیار فجیع و آخرالزمانی را خلق کرده است که قلم از توصیف آن عاجز است. وزیر خارجه ایرلند در این باره گفت: «اگر درهای ورود به غزه باز شود، جهان از سطح ویرانیها در این منطقه شوکه میشود.»
🔸ارتش رژیم صهیونیستی بر پایه «طرح ژنرال» در حال ایجاد منطقه حائل در شمال غزه است. و برای اجرای این طرح وحشیانه خود بمباران گسترده و همچنین محاصره شدید غذایی و دارویی را در پیش گرفته است. حملاتی که دیگر حتی مدارس و کمپ آوارگان را شامل میشود و طی شبانهروز گذشته دستکم ۴ مدرسه در غزه که میزبان آوارگان فلسطینی بوده است از سوی صهیونیستها بمباران و طی آن بیش از ۵۰ غیرنظامی به شهادت رسیدهاند.
#سرویس_خارجی
https://kayhan.ir/001GWN
@Kayhan_online
🔰 اصرار بر دور زدن قانون مجلس یعنی خودکامگی در دولت
🔸در حالی که روزنامههای زنجیرهای غالباً با شوراهای عالی مخالفت میکنند، روزنامه اعتماد از این که دولت از طریق شورای عالی امنیت ملی (شعام)، ابلاغ و اجرای قانون مصوب مجلس درباره حجاب را متوقف کرده ابراز خوشحالی کرد. این روزنامه در عین حال از قول علیزاده طباطبایی وکیل مدافع برخی عناصر متخلف نوشت که دولت از ظرفیت «شعام» براي رفع فيلترينگ و FATF هم استفاده كند!
🔸آنها همچنین شعام را تخطئه کردهاند که پی از فتنهگری سران فتنه در سال ۱۳۸۸ و ۱۳۹۸، دستور حصر آنها را صادر کردند. اخیراً هم پس از سخنان آقای شمخانی درباره نقش دبیرخانه شعام در همکاری با مجلس برای تصویب قانون اقدام متقابل هستهای، حملات مشابهی علیه شورای عالی امنیت ملی شکل گرفت و حال آن که اقدام مذکور در دفاع از منافع ملی در مقابل عهدشکنی برجامی آمریکا و غربی بسیار اقدام درست و بهجایی بود.
🔸با وجود همه این مخالفخوانیهای زنجیرهای علیه شوراهای عالی، روزنامه اعتماد در گزارشی با عنوان «توقف قانون حجاب» نوشت: «۸ آذرماه بود كه «اعتماد» در گفتوگو با حقوقدانان پيشنهاد مراجعه به ظرفيت شوراي عالي امنيت ملي براي متوقف ساختن طرح حجاب و عفاف را مطرح كرد. پيشنهادي كه هرچند از منظر حقوقي مستدل و مطابق رويههاي قانوني بود اما باعث ناراحتي برخي طيفهاي راديكال شد. طيفهايي كه «اعتماد» را به دليل طرح اين موضوعات نواختند و مراجعه به ظرفيت شعام را غير ممكن ارزيابي كردند. كمتر از سه هفته پس از اين پيشنهاد، خبر رسيد كه توقف قانون حجاب و عفاف به نشست شعام راه يافته و با رأي اكثر اعضا در مسير تحقق قرار گرفته است.
🔸محمود عليزاده طباطبايي، درباره تصميم اخير شوراي عالي امنيت ملي در توقف اجراي قانون حجاب و عفاف ميگويد: «اجراي قانون حجاب و عفاف پيامدهاي شديد امنيتي داشت و خوشبختانه رئيسجمهور و دولت متوجه اين قضيه شدند كه اجراي اين قانون مشكلساز خواهد شد..
🔸درباره تحلیل اعتماد و علیزاده طباطبایی گفتنی است که آقای پزشکیان و حامیان وی، بهنگام اخذ رأی اعتماد از در دوستی و ادای احترام به مجلس درآمدند و با هزینه کردن خلاف واقع از رهبر انقلاب سعی کردند رأی اعتماد دربستی بگیرند و بنابراین مجلس، همه وزرای پیشنهادی را تأیید کرد.
🔻اما پس از این که این مرحله سپری شد، دولت و حامیان آن تمایل عجیبی به دور زدن مصوبات قانونی مجلس نشان میدهند و حال آن که مجلس، رکن اصلی مردم سالاری و حکومت قانون است و بدون مجلس و دستگاه قضائی، کار هر دولتی به خودکامگی میکشد. پیش از این هم در میانه دولت خاتمی، افراطیون مدعی اصلاحات با ارائه لوایح موسوم به لوایح دوقلو سعی کردند دست قوه مقننه و قوه قضائیه را ببندند اما به خاطر خلاف قانون اساسی بودن اقدامشان، ناکام ماندند.
#خبر_ویژه
https://kayhan.ir/001GWq
@Kayhan_online
15.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 اشک تمساح CNN روی قبری که مرده نداشت! وقتی رسانه آمریکایی با یک گزارش دروغ خرده اعتبارش را به باد داد
🔰 سیانان گزارشی از یک زندانی در زندان صیدنایا منتشر کرد که سر و صدای زیادی به پا کرد. تصاویر فردی را نشان میدادند که بیخبر از همه جا بدون آب و غذا زندانی شده و میگوید که 3 سال در زندان بوده و تحت شکنجه قرار گرفته است.
🔸آن تصاویر دراماتیک و نحوه برخورد گزارشگر این شبکه آمریکایی، همه و همه با این هدف طراحی شده بود که تروریستها را در قالب منجی مظلومان معرفی کند.
🔸پس از انتشار گسترده این گزارش، شبکه سیانان اکنون اذعان کرده که آن فرد در واقع افسر اطلاعاتی دولت اسد بوده که به دلیل دریافت رشوه و اخاذی، یک ماه قبل زندانی شده است.
🔸وی توسط افراد محلی شناسایی شده و هیچ سابقه اقدام علیه دولت اسد را ندارد.
@Kayhan_online
همه برنامههای یلدایی تلویزیون
🔹شبکه یک؛ برنامه «سایه سار» با اجرای گیتیخامنه روز پنجشنبه شب؛ «ایران دوستداشتنی» با اجرای اسماعیل آذر ویژه اقوام ایرانی جمعه شب در دو باکس ۱۹ و ۲۳.
🔹شبکه دو؛ «عصر خانواده» با اجرای محیا اسناوندی و چند مجری دیگر؛ برنامه نقلِ نقل با اجرای حامد عسکری، «صبحانه ایرانی» با اجرای المیرا شریفیمقدم و «سندباد» به همراه چند فیلم سینمایی ایرانی و خارجی.
🔹شبکه سه؛ برنامه یلدای مادرانه بااجرای ایمان قیاسی و حضور بسیاری از چهرهها و خوانندههای شناخته شده.
🔹شبکه تهران؛ «شب فیروزهای» با اجرای مژده لواسانی از اراضی عباسآباد به صورت زنده. برنامه «بچهها بیایید تماشا» یک ویژه کودکانه.
🔹شبکه نسیم؛ «خوشنمک» پنجشنبه، جمعه و شنبه با حضور چهرهها و کمدینهای مجازی. بازگشت برنامه «چهلتیکه» با اجرای محمدرضا علیمردانی و حضور شمسی فضلاللهی، صفا آقاجانی، فرزاد میراحمدی از اساتید ادبیات و دکتر آذرنگ شاهنامهخوان.
🔹برنامه «بگو بخند» با حضور داوران و میهمانان شنبه و یکشنبه به آنتن میرسد. برنامه «طنزیم» از جزایر خلیجفارس از جمعه ۳۰ آذرماه سه شب روی آنتن است.
🔹برنامه حافظیه با اجرای اسماعیل آذر از شیراز پخش میشود. برنامه «با ترانه» از یزد چهارشنبه و شنبه روی آنتن میرود. «خونه مادری» با حضور بسیاری از چهرههای ورزشی که همراه با مادرانشان در برنامه حضور پیدا میکنند و محمدرضا رهبری و ندا ملکی از مجریان این برنامه هستند.
tn.ai/3220901
@TasnimNews