بحران کمبود دارو در اسقاطیل به دلیل تغییر نرمافزار
به دنبال تغییر سیستم مدیریت موجودی شرکت توزیعکننده دارو «نوبولوگ» به نرمافزار SAP، بحران گستردهای در تأمین داروهای حیاتی و نجاتبخش در اسقاطیل به وجود آمده است. بیماران ناچار شدهاند مسافتهای طولانی را برای یافتن دارو طی کنند.
در جلسهای در کمیته بهداشت کنست، مدیرعامل نوبولوگ، ابیعاد بوسی، گفت که انتظار میرود این مشکل ظرف چند هفته حل شود، اما تأکید کرد که تضمینی در این خصوص وجود ندارد.
مدیر بخش داروسازی وزارت بهداشت، میری ترینین، اعتراف کرد که مشکل به ساختار انحصاری تأمین دارو در اسقاطیل بازمیگردد و گفت: «نوبولوگ یکی از بزرگترین مراکز پخش دارو در کشور 🤮 است و به همین دلیل، اختلال در توزیع آن بسیار جدی است.»
بحران از ۳۱ دسامبر آغاز شد، زمانی که نوبولوگ سیستم قدیمی خود را غیرفعال کرد. اما در ۸ ژانویه مشخص شد که این تغییر نرمافزاری باعث مشکلات غیرمنتظرهای شده است.
بسیاری از بیماران، از جمله مبتلایان به سرطان، نتوانستهاند داروهای موردنیاز خود را تهیه کنند. بر اساس گزارشها، در یک روز ۹۴ سفارش داروی حیاتی تحویل داده نشده است.
رئیس انجمن داروخانههای خصوصی، داوید پپو، هشدار داد که بازار دارو در اسقاطیل به دلیل انحصار در پخش دارو، ساختاری معیوب دارد. او تأکید کرد که نباید تأمین دارو تنها به یک شرکت انحصاری وابسته باشد.
در همین حال، نوبولوگ به سرمایهگذاران خود اعلام کرده که این مشکل ممکن است بر نتایج مالی شرکت در سهماهه اول سال تأثیر منفی بگذارد.
با ادامه بحران، کمیته بهداشت کنست از وزارت بهداشت خواسته...
چند تروریست صهیونیست به ضرب گلوله مبارز مسلح فلسطینی زخمی شدند
بالگرد به منطقه اعزام شده
طبق گزارش منتشر شده در نیویورک تایمز، مقامات آمریکایی اطلاعات نگرانکنندهای را از پیشرفت برنامه هستهای ایران فاش کردهاند. بر اساس این اطلاعات، تیمی محرمانه از دانشمندان و مهندسان ایرانی در حال بررسی استراتژیهای نوآورانه برای تسریع فرآیند توسعه سلاح هستهای هستند. این اطلاعات که در ماههای اخیر جمعآوری شده، به دولت بایدن و تیم انتقالی ترامپ منتقل شده است. این ارزیابیها نشان میدهند که دانشمندان ایرانی در تلاشند تا زمان مورد نیاز برای دستیابی به قابلیت هستهای نظامی را از بیش از یک سال به تنها چند ماه کاهش دهند.
وزیر امور خارجه ایران، عباس عراقچی، نیز در مصاحبهای تهدیداتی به اسقاطیل و ایالات متحده نسبت به حمله به تأسیسات هستهای ایران مطرح کرده و آن را به "فاجعهای بزرگ در خاورمیانه" تشبیه کرده است.
ایران در حال توسعه طرحهایی برای ساخت سلاح هستهای سریعتر و ابتدایی است
طبق ارزیابی مقامات آمریکایی. در حالی که بنیامین نتانیابو، در حال آمادهشدن برای دیدار با رئیسجمهور ترامپ است، این سؤال که آیا باید به تأسیسات ایران حمله کرد یا با تهران مذاکره کرد، به نظر میرسد که در حال بحث و بررسی باشد.
مقامات آمریکایی معتقدند که ایران توانایی ساخت یک سلاح هستهای به سبک قدیمی را دارد که میتواند به سرعت ساخته شود اما نمیتواند برای نصب روی موشک بالستیک کوچکسازی شود.
اطلاعات جدیدی که از برنامه هستهای ایران به دست آمده، مقامات آمریکایی را قانع کرده است که یک تیم پنهانی از دانشمندان ایرانی در حال بررسی رویکردی سریعتر و ابتداییتر برای توسعه یک سلاح هستهای هستند، در صورتی که رهبری تهران تصمیم بگیرد که به سرعت به سمت ساخت بمب برود.
این اطلاعات در ماههای پایانی دوره ریاستجمهوری بایدن جمعآوری شده و پس از انتقال قدرت به تیم امنیت ملی ترامپ منتقل شده است. ارزیابی اطلاعات هشدار میدهد که مهندسان و دانشمندان سلاحهای هستهای ایران در تلاشند تا از یک میانبر استفاده کنند که به آنها این امکان را بدهد تا ذخیره رو به رشد سوخت هستهای خود را در عرض چند ماه به یک سلاح عملیاتی تبدیل کنند، به جای یک سال یا بیشتر، اما تنها در صورتی که تهران تصمیم به تغییر رویکرد فعلی خود بگیرد.
به نظر میرسه زخمی ها از تروریستهای عررررتش اسقاطیلن و احتمالا اسقاطی هم دارن
عملیات شهادت طلبانه در ایست بازرسی در شمال کرانه بوده
اسقاطیلیا مدعین مبارزفلسطینی به شهادت رسیده
جزئیات اولیه از حمله در ایست بازرسی تیسیر در شمال دره اردن:
۱.مبارزشهیدفلسطینی موفق شد وارد یک پست نظامی شود که سربازان در آنجا در حال فعالیت بودند. این یک ایستگاه نظامی با یک سازه مستحکم و چند ساختمان است که در آنجا نیروهای نظامی مستقر هستند.
۲. در داخل این منطقه، مبارزشهید شروع به تیراندازی کرد و درگیری مسلحانهای میان او و نیروهای مستقر در گرفت. درگیری تیراندازی چند دقیقه ادامه داشت تا اینکه مهاجم در داخل منطقه از پای درآمد(به شهادت رسید).
۳. نیروی هوایی یک پهپاد نوع زیک را در هوا نگه داشته بود، اما در عرررتش تصمیم گرفتند از آن استفاده نکنند و مهاجم را از طریق حمله هوایی هدف قرار ندهند، به دلیل ملاحظات عملیاتی. یکی از دلایل این تصمیم نگرانی از آسیب رسیدن پهپاد به نیروهای خودی در زمین بود، زیرا مهاجم قبلاً وارد منطقه نظامی شده بود. در نهایت، مهاجم توسط تیراندازی نیروهای زمینی کشته(شهید) شد.