✡️ وقتی فرشتگان در «عشای ربانی نیمهشب» خونآشام میشوند! (۴)
1️⃣ ماهیت کابالیستی سریال #مایک_فلنگن، با کمی تعمیق بر اهل فن روشن میشود. کابالیستهای زوهری، وجود «شرّ» در عالم را مرتبط با وجه «عدالت» یَهُوَه میدانند. چنان که در «درخت زندگی» #کابالا، ریشهی شرّ در عالم در سفیرای «گِووراه» قرار دارد که مظهر #جلال_الهی محسوب میشود و عدالت خداوند و در نتیجه مجازات از آن حاصل میآید.
2️⃣ گووراه مرتبط با مفهوم #خشیت در برابر نیروی ربوبی است، عنصر آن #آتش و رنگ مرتبط با آن #قرمز است. تأکید بیش از اندازه دوربین فیلمساز بر سرخی خون و زنده و جاندار شدن شعلههای آتش از دید کسانی که به طلسم «مانیسنیور پروئیت» و آن «فرشته» خوفناک و خونخوار دچار شدهاند، قطعاً بیحکمت نیست و قرار است چیزی را به ناخودآگاه مخاطب القاء کند.
3️⃣ وجه کابالیستی حاکم بر #عشای_ربانی_نیمهشب بهویژه آنجا عیان میشود که بورلی کین و خود پدر جان پروئیت، در توجیه و حتی لزوم کشتن همکیشان و خوردن خون ایشان با هدف «رستاخیز دوباره»، مرتب به مهابت و ترسناکی #پدر_آسمانی اشاره میکنند و عذابهای الهی منقول در کتاب مقدس را یادآور میشوند.
4️⃣ حتی بورلی کین یک بار به صراحت میگوید که کلیسای سن پاتریک را #کشتی_نوح و تنها راه نجات در عذاب واپسین میداند. در قسمت پایانی سریال (مکاشفه)، چندین بار هلیشات جزیره کراکت را که یکسره در آتش میسوزد، میبینیم، گویی این چشم آسمانیان است که مردم عذاب شده جزیره را نظاره میکند.
✍️ نویسنده: سهیل صفاری
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
✡️ وقتی فرشتگان در «عشای ربانی نیمهشب» خونآشام میشوند! (۵)
1️⃣ طبق سنت دیرپای #ژانر_ترسناک در هالیوود، «کلیسا»، «صلیب»، «آب مقدس» و «پدر روحانی»، نقطهی مقابل نیروهای شرّ و ارواح خبیثه و بهنوعی تکیهگاه قربانی این نیروها به تصویر کشیده میشدند.
2️⃣ اما در یک دههی گذشته، تا حد زیادی این معادله عوض شد و ما شاهد ساخت آثار زیادی بودیم که در آنها خود #کشیش یا #راهبه یا حتی ساختمان #کلیسا در #تسخیر قرار میگیرد و آنها خود تبدیل به یک مؤلفهی شریر میشوند.
3️⃣ اما فلنگن در #عشای_ربانی_نیمهشب یک گام بزرگ جلوتر مینهد. اینبار #پدر_روحانی داستان، نه تنها #تسخیر میشود، بلکه با تمسّک به آیات کتاب مقدس، خود را #برگزیده و حامل #رسالت بزرگ برای بشریّت میبیند و «شرور» را عین لطف و رحمت الهی جلوه میدهد. در واقع، فلنگن در این زمینه یک سنّتشکنی بزرگ میکند.
4️⃣ شیطنت نمادین فلنگن حتی دلالتهای سیاسی نسبتاً آشکار هم پیدا میکند. کشیش، در بیابانی در اطراف #دمشق (پایتخت سوریه) با آن «فرشته» کذایی برخورد میکند و او را با خود به #غرب میبرد. پیام این است که ریشهی شرور در «غرب آسیا» (خاورمیانه) است!
✍️ نویسنده: سهیل صفاری
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
✡️ وابستگی سعید نفیسی به کانونهای صهیونیستی (٣)
📚 برگی دیگر از پروندهٔ #بت_شناسی
💥 #مئیر_عزری در ادامهٔ همان بخش بیستویکم کتاب، به علائق شدید #صهیونیستی نفیسی اشاره کرده و دربارهٔ او مینویسد:
1️⃣ دیدار #اورشلیم او را به سرودی جوشان واداشت. در نوشتهای او را سرزمین #تورات و خانهٔ پاک #یهود خواند، [!] ریشهٔ پیروزیها و پیشرفتهای نوین مردم اسرائیل را جوشیده از همان چشمه نامید. [!]
2️⃣ او پیوند مردم دو کشور [ایران و اسرائیل!!] را یکی از سازندهترین گامها برای خندان کردنِ چهرهٔ اندوهگین و پسماندهٔ خاورمیانه شناخت [!] و گرایش ایرانیتباران اسرائیل را به زبان فارسی و پاسداری از این فرهنگ را در این کشور یکی از نیرومندترین انگیزههای آن پیوند خواند…
3️⃣ در زمینهٔ پیشرفتهای شتابندهٔ اسرائیل سعید نفیسی مینویسد: چهار ماه در اروپا چرخیدم، به #اسرائیل در خاورمیانه که رسیدم دانستم اینجا افزون بر گرمی مردمش [!] چیزی کمتر از آنجا ندارد…
4️⃣ یکی از دلبستگیهای نفیسی، برگردان #تورات به زبان شیرین فارسی شده بود. او برگردان فاضلخان همدانی را که دهها سال پیش انجام شده بود، شایسته و بسندهٔ فارسیزبانان امروز نمیدید و باور داشت در پاسخ به نیازهای امروزه میبایستی برگردان تازهای با زبانی گویا از خداوند فراهم آید. با برابرنگری ایرانیِ برگردان در کنار رونوشت فرانسه میپنداشت پیام راستین تورات در این برگردان آسیب دیده…
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
✡️ وابستگی سعید نفیسی به کانونهای صهیونیستی (١)
📚 برگی دیگر از پروندهٔ #بت_شناسی
💥 در مورد وابستگی #سعید_نفیسی به #کانونهای_صهیونیستی، همین بس که در خاطرات #مئیر_عزری نخستین سفیر رژیم صهیونیستی در ایران، تحت عنوان «یادنامه»، نفیسی از پایدارترین دوستان #اسرائیل محسوب شده است!!!
🔸 در ادامه به سه نمونهٔ زیر توجه کنید:
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
✡️ وابستگی سعید نفیسی به کانونهای صهیونیستی (۴)
📚 برگی دیگر از پروندهٔ #بت_شناسی
💥 #مئیر_عزری باز در جای دیگری از بخش بیستویکم کتابش مینویسد:
1️⃣ روزهایی که استاد نفیسی در #اسرائیل بود و او را در دیدارها و بازدیدها همراهی میکردم، کوشیدم به یاری نامبرده، انجمن دوستداران دانشگاه عبری را در ایران پایهریزی کنم و با برپایی انجمنی فرهنگی، پیوند نیرومند میان مردم ایران و اسرائیل را جلوهای تازه ببخشم…
2️⃣ در یکی از شبهایی که استاد در #اورشلیم بود، چکامهٔ زیبایی سرود و آن را به من پیشکش کرد. در این سرودهٔ زیبا، #اسرائیل را بهاری شکوفان و بارور، زاینده و نیرومند دیده و در دیگر سو دیار خود [ایران] را به زمستانی سرد و تاریک مانند کرده است.[!!!]
👈 به یاد داشته باشیم که #سعید_نفیسی در ایامی از اسرائیل دیدن میکرد و آن را «بهاری شکوفا و زاینده و نیرومند» میخواند که #فلسطینیها در زیر چکمههای اشغالگری #یهودیان_صهیونیست به خاک و خون کشیده میشدند و از طرف دیگر #کانونهای_صهیونیستی، کشور ایران را آماج حملات بنیانکن فرهنگی خود قرار داده بودند!!!
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
✡️ وابستگی سعید نفیسی به کانونهای صهیونیستی (٢)
📚 برگی دیگر از پروندهٔ #بت_شناسی
💥 #مئیر_عزری در بخش بیستویکم کتاب با نام «پیوندهایی در دستگاههای پژوهشی و دانشگاهی»، در شرح دیدار #سعید_نفیسی بهعنوان یکی از اولین ایرانیانی که از #اسرائیل دیدن کرد، مینویسد:
1️⃣ نفیسی از خانوادههای سرشناس ایرانی بود که بهگفتهای ریشهٔ #یهودی داشتهاند. برادرش پزشک ویژهٔ شاه بود و پدرش نیز از نامداران کشور خوانده میشد. یکی دیگر از برادرانش، از سران شرکت ملی نفت ایران بود…
2️⃣ در نخستین دیداری که با وی داشتم… درخواستم را به دیدار از #اسرائیل بهآسانی و با خوشرویی پذیرفت و بی دغدغهای شاه را نیز برای این دیدار با خود همساز نمود.
3️⃣ بازدید نفیسی از اسرائیل گوشههای گوناگون را در بر گرفت... از اینکه به این سرزمین گام نهاده سرخوش بود و میگفت:
👈 «ما بهدنبال بزرگان جهان مانند نیاکان ملت یهود، داوود، سلیمان، مسیح و همهٔ خوبان آفرینش به این سرزمین پا نهادهایم. نکتههای پاکی در هر گوشه از این خاک بیتا بهچشم میخورد. شاید از همین روست هرکه به این سرزمین آمده، خواسته از بند تن برهد و از چارچوبهای وابستگی آزاد گردد.»
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
📆 تقویم روزانه
🌺 امروز : یکشنبه
🌞 ٢٣ آبان ۱۴٠٠ هجریشمسی
☪️ ٨ ربیعالثانی ۱۴۴٣ هجریقمری
✝️ ۱۴ نوامبر ۲۰٢١ میلادی
🕎 ١٠ کیسلِو ۵۷۸٢ عبری
🌍 مناسبتهای قمری
✍🌺 میلاد مسعود امام حسن عسکری علیهالسلام (٢٣٢ق)
🌍 مناسبتهای شمسی
✍ مرگ #سعید_نفیسی، تاریخنگار، نویسنده، مترجم، شاعر و #یهودی_مخفی (١٣۴۵ش)
🌍 مناسبتهای میلادی
✍ مرگ گئورگ ویلهلم فریدریش #هگل فیلسوف آلمانی تأثیرپذیرفته از #باروخ_اسپینوزا (١٨٣١م)
📖 برای آشنایی با برخی نظرات احمقانه و نژادپرستانهٔ این بت غربپرستان، نگاه کنید به این مقاله:
👉 https://jscenter.ir/jewish-and-corruption/racism/7313
🗓 تذکر ضروری: این تقویم تنها به ذکر مناسبتهای مرتبط با #یهود میپردازد.
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter