🔴 هدفگیری ناوشکن آمریکایی توسط موشکهای ارتش یمنی
🔹تلویزیون آمریکایی فاکس نیوز ادعا کرد که نیروهای یمنی شامگاه یکشنبه دو موشک بالستیک به سمت یک ناوشکن آمریکایی در خلیج عدن شلیک کردهاند. گفته شده که دو ناوشکن آمریکایی یواسای میسون دو موشک را که به هدف اصابت نکرد و در خلیج عدن فرود آمد، ردیابی کردند.
🔹بر اساس این گزارش، شلیک این دو موشک پس از آن روی داده است که نیروی دریایی آمریکا ربودن یک نفتکش را خنثی و ۵ نیروی وابسته به یمن را دستگیر کرد. به نظر یمنیها تیر اخطار به سمت به ناوها شلیک کردهاند، هیچ ناو آمریکایی از کلاس آرلی بروک قدرت رهگیری موشک بالستیک را ندارد.
@syrian_farsi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مفلوکهای دربهدر بعد میخواهند حماس را از غزه ریشه کن کنند.... جهل و فقر شناختی از روح ملت فلسطین و اندیشه مقاومت باعث شکست بزرگ صهیونیستها و آمریکا در نبرد طوفان الاقصی شد. همین عدم شناخت و همین ناآگاهی و جهل در میزان نفوذ مقاومت در گوشت و پوست و استخوان مردم فلسطین و محبوبیت آنها نزد مردم غزه به کرانه باختری شکست دیگری برای آنها رقم زده است.
گفته بودند که جشن برگزار نکنید مراسم استقبال نداشته باشید خوشحالی نکنید و.... اما همه اینها اتفاق افتاد و همه اینها به کنار مسئله اصلی و مهم که رویداد اعلام حمایت و همراهی با مقاومت و تشکر و قدردانی از رزمندگان سلحشور مقاومت بود که برای ریشهدار کردن بیش از پیش یک اندیشه نسل یک ملت کافیست.
@syrian_farsi
📆 تقویم روزانه
🌺 امروز : یکشنبه
🌞 ۵ آذر ۱۴٠٢ هجریشمسی
☪️ ١٢ جَمادیالاولی ۱۴۴۵ هجریقمری
✝️ ٢۶ نوامبر ۲۰٢٣ میلادی
🕎 ١٣ کیسلِو ۵۷۸۴ عبری
🌍 مناسبتهای شمسی
1⃣ مرگ #محمدعلی_فروغی یهودیتبار، ملقّب به #ذکاءالملک و استاد اعظم فراماسونری (١٣٢١ش)
📚 بیشتر بدانیم:
📖 فروغی؛ روحفراماسونری در کالبد ایران
👉 https://jscenter.ir/other-topics/jewish-celebrities/8205
📖 جایگاه محمدعلیفروغی درتاریخمعاصر
👉 https://jscenter.ir/other-topics/jewish-celebrities/8783
📖 محمدعلی فروغی و نسبت بابی ازلی
👉 https://jscenter.ir/other-topics/jewish-celebrities/12555
2⃣ تشکیل #بسیج_مستضعفان به فرمان امام خمینی رحمةاللهعلیه (١٣۵٨ش)
🌍 مناسبتهای عبری
✍️ سالروز اختتام و تدوین #تلمود_بابلی
👈 (۴٢۶٠ عبری = ۴٩٩ میلادی)
📚 بیشتر بدانیم:
📖 شناخت تلمود (شریعت شفاهی یهود)
👉 https://jscenter.ir/jewish-studies/jewish-bibliography/9381
🗓 تذکّر ضروری: این تقویم، تنها به ذکر مناسبتهای مرتبط با #یهود میپردازد.
💳 «اندیشکده» تنها با #کمکهای_مردمی اداره میشود. برای این منظور، شمارهٔ کارتی در قسمت توضیحات کانال اعلام شدهاست.
💎 صفحاترسمیاندیشکدهٔمطالعاتیهود:
👉 https://zil.ink/jscenter
✅ اندیشکدهٔ مطالعات یهود:
🇮🇷👉 @jscenter
🕎 مجموعِ «میشنا» و تفسیر آن که «گِمارا» خوانده میشد، کتاب «تلمود» را تشکیل میدهند.
✅ اندیشکدهٔ مطالعات یهود:
🇮🇷👉 @jscenter
🕎 شناخت تلمود (١)
1⃣ ربّی #یهودا_هناسی احساس کرد که حجم مطالب #تورات_شفاهی بسیار زیاد است و دیگر به ذهن سپردن آنها ممکن نیست. پس با استفاده از نوشتههای پیشینیان، کتابی را بهوجود آورد که به مبنای معتبر احکام شرعی یهود تبدیل شد. این کتاب #میشنا نام گرفت.
2⃣ میشنا دارای ۶ بخش و هر بخش شامل تعدادی رساله است. جمع رسالههای میشنا ۶٣ عدد است. هر رساله بهنوبهٔ خود به فصلها و بندها تقسیم میشود که جمع فصلهای میشنا به ۵٢٣ عدد میرسد. بخشها و رسالههای میشنا را در سایت اندیشکده معرفی کردهایم.
3⃣ بدینترتیب یک متن تدوینشدهٔ منظم در اختیار مدارس فلسطینی و بابلی قرار گرفت و اساس مطالعه و تدریس قرار گرفت. در دورههای بعد عالمان یهودی به شرح و تفسیر میشنا پرداختند.
4⃣ در طی ٣ قرن بعدی در دو منطقه یعنی فلسطین و بابل دو شرح یا تفسیر بر میشنا پدید آمد که #گمارا خوانده میشود. مجموع گِمارا که شرح میشناست و متن اصلی آن، که میشناست، #تلمود خوانده میشود.
5⃣ از آنجا که یک گِمارا در فلسطین و یکی در بابل بهوجود آمد، دو تلمود در دست است. مجموعهٔ میشنا و گمارای فلسطین، #تلمود_فلسطینی یا #تلمود_اورشلیمی و مجموعهٔ میشنا و گمارای بابل، #تلمود_بابلی خوانده میشوند.
6⃣ در دورهٔ بعد از تدوین تلمود بابلی عالمانی بر روی این اثر کار کردند و آن را حک و اصلاح نمودند و این برخلاف دورهٔ پس از تلمود فلسطینی بود که یهودیان آن منطقه اوضاع مناسبی نداشتند.
7⃣ این امر باعث شد که تلمود بابلی مفصلتر، دقیقتر و منظمتر از تلمود فلسطینی از کار در آید و همین باعث شده که این تلمود جایگاه مهمتری داشته باشد.
✍ عبدالرحیم سلیمانی اردستانی
✅ اندیشکدهٔ مطالعات یهود:
🇮🇷👉 @jscenter
🕎 تشریح یک صفحه از تلمود: (١) میشنا (٢) گمارا (٣) تفسیر ربی شلومو اسحاق معروف به راشی (۴) تفاسیر پیروان راشی (۵) سایر تفسیرها
✅ اندیشکدهٔ مطالعات یهود:
🇮🇷👉 @jscenter
🕎 شناخت تلمود (٢)
1⃣ #تلمود از همان زمانی که تدوین شد جایگاه بسیار ویژهای در #یهودیت یافت و با گذشت زمان بر اهمیت آن افزوده شد، بهگونهای که سخن از #یهودیت_تلمودی میرود!
2⃣ البته مقصود این نیست که یک یهودیت تلمودی وجود دارد و یک یهودیت غیرتلمودی. بلکه اساساً یهودیت بعد از تدوین تلمود، یهودیت تلمودی است و یهودیت غیرتلمودی مربوط به قبل از تدوین تلمود است.
3⃣ پس از تدوین تلمود هرچند در اواسط قرن هشتم جنبشی با عنوان #قرائیم بهرهبری فردی بهنام #عنان_بن_داود بهوجود آمد که حجیّت تلمود را قبول نداشت و #سنت_شفاهی را رد میکرد و تنها ظواهر کتاب مقدس را قبول داشت.
4⃣ اما این جنبش با اینکه گسترش یافت و پیروانی پیدا کرد، اما پس از یکی دو قرن از میان رفت. از آن زمان به بعد یهودیت مساوی با پذیرش تلمود و سنت شفاهی است.
5⃣ برخی یهودیتِ پس از تلمود را یهودیت دو توراتی میخوانند چرا که این یهودیت، #تورات_شفاهی را مکمّلِ #تورات_کتبی و منبع ضروری دین میدانسته است.
6⃣ گفته میشود تمام شاخههای #علوم_یهودی در دورههای پس از تلمود بهگونهای ریشه در تلمود دارد و به آن مرتبط است.
7⃣ این امر نه تنها نوشتههای شرعی را در بر میگیرد، بلکه حتی فلسفه و عرفان و یا حتی شعر و دعاهای یهودی همه بر تلمود مبتنی بودهاند و به تعبیری این کتاب شالودهٔ همهٔ #معارف_یهودی بوده است.
✍ عبدالرحیم سلیمانی اردستانی
✅ اندیشکدهٔ مطالعات یهود:
🇮🇷👉 @jscenter
🕎 معرفی تک تک بخشها و رسالههای تلمود ولو اجمالاً، بهعلت طولانی شدنِ مطالب، برای یک کانال مناسب نیست. لذا آنچه خواندید تنها خلاصهای بود از مقالهٔ «شناخت تلمود». متن کامل این مقاله را در آدرس زیر مطالعه کنید:
👉 https://jscenter.ir/jewish-studies/jewish-bibliography/9381
✅ اندیشکدهٔ مطالعات یهود:
🇮🇷👉 @jscenter
📆 تقویم روزانه
🌺 امروز : دوشنبه
🌞 ۶ آذر ۱۴٠٢ هجریشمسی
☪️ ١٣ جَمادیالاولی ۱۴۴۵ هجریقمری
✝️ ٢٧ نوامبر ۲۰٢٣ میلادی
🕎 ١۴ کیسلِو ۵۷۸۴ عبری
🌍 مناسبتهای قمری
✍️🌹 شهادت حضرت فاطمه علیهاالسّلام
📚 بیشتر بدانیم:
📖 نقشیهود در شهادتحضرتفاطمه(س)
👉 https://jscenter.ir/judaism-and-islam/jewish-intrigue/437
📖 یهود و شهادت حضرت فاطمه (س)
👉 https://jscenter.ir/judaism-and-islam/jewish-intrigue/9400
📖 اقداماتیهودعلیهجبههٔحق،پسازپیامبر
👉 https://jscenter.ir/judaism-and-islam/jewish-intrigue/18450
🌍 مناسبتهای شمسی
✍ #کنفرانس_تهران (با اسم رمز: یوریکا) باحضور وینستون چرچیل، فرانکلین روزولت و ژوزف استالین (سران متفقین در جنگ جهانی دوم) از ۶ تا ۹ آذرماه ۱۳۲۲ (۲۸ نوامبر تا ۱ دسامبر ۱۹۴۳) بهصورت سرّی و محرمانه در سفارت شوروی در تهران برگزار شد.
📚 دربارهٔ این سهنفر بیشتر بدانیم:
📖 روزولت شرورترین چهرهٔ قرن بیستم
👉 https://jscenter.ir/jewish-methods/jews-and-politics/18222
📖 نقش استالین در تأسیس اسرائیل
👉 https://jscenter.ir/other-topics/jewish-celebrities/13610
📖 نقشهٔ چرچیل برای تأسیس اسرائیل
👉 https://jscenter.ir/other-topics/jewish-celebrities/16919
🗓 تذکّر ضروری: این تقویم، تنها به ذکر مناسبتهای مرتبط با #یهود میپردازد.
💳 «اندیشکده» تنها با #کمکهای_مردمی اداره میشود. برای این منظور، شمارهٔ کارتی در قسمت توضیحات کانال اعلام شدهاست.
💎 صفحاترسمیاندیشکدهٔمطالعاتیهود:
👉 https://zil.ink/jscenter
✅ اندیشکدهٔ مطالعات یهود:
🇮🇷👉 @jscenter
✡️ اقدامات یهود علیه جبههٔ حق پس از پیامبر (ص)
1️⃣ بهدنبال شهادت پیامبر اسلام (ص)، و با وارد شدن #جبهه_نفوذ [متشکل از سران #سقیفه و #یهودیان] به مرحلهٔ عملیاتی کردن اهداف خویش، طبیعی است که #جبهه_حق نیز واکنش نشان داده، وارد میدان #مقاومت شود. بنابراین یکی از مراحل عملیاتی #جبهه_باطل را، درافتادن با فداییانی تشکیل میدهد که جان بر سر عقیدهٔ خود نهادهاند.
2️⃣ برخوردهای جریان باطل، بسته به موقعیت و جایگاه افراد جبههٔ حق، متفاوت است و از «اذیت و آزار» تا «تبعید» را شامل میشود. جریان باطل بهدنبال آن است که حتی در صورت امکان، در داخل افراد جبههٔ حق #نفوذ کرده و به #یارگیری از آنها بپردازد. در ادامه به بررسی موارد یاد شده و شواهد تاریخی آن میپردازیم:
💥 ۱. آزار و اذیت
3️⃣ از مهمترین نمونههای آزار و اذیت از سوی جریان باطل، میتوان به ماجرای سوزناک جسارت به #حضرت_فاطمه (س) اشاره داشت.
4️⃣ براساس گزارشهای موجود، در جریان #بیعت گرفتن برای خلیفهٔ اول، صراحتاً اهل خانهٔ حضرت فاطمه (س) تهدید به #آتشزدن شدهاند. آنان، آتش بهدست بر در خانهٔ حضرت فاطمه (س) آمده و فریاد میزدند: «خانه را با اهلش به آتش بکشید!» و تهدید میکردند در صورت عدم بیعت، آنها را خواهند سوزاند.
5️⃣ از دیگر نشانههای آزار و اذیت جریان باطل نسبت به حضرت فاطمه (س) اینکه آن حضرت در حالی از دنیا رفت که بر خلیفهٔ اول خشمناک بود و با همان خشم و در حالیکه با او قهر کرده بود، از دنیا رفت.
6️⃣ نشانهٔ سوم از آزار حضرت فاطمه (س) از سوی جریان باطل، به افسوس #ابوبکر در هنگام مرگ بازمیگردد. بنابر روایتی، ابوبکر به عبدالرحمان بن عوف چنین گفت:
👈 «من در دوران زندگی بر سه چیزی که انجام دادهام تأسف میخورم و دوست داشتم که مرتکب نشده بودم. یکی از آنها هجوم به خانهٔ فاطمه بود...»
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
🇮🇷👉 @jscenter
✡️ متن کامل یادداشت مناسبتی «اقدامات یهود علیه جبهه حق پس از پیامبر (ص)» را در آدرس زیر بخوانید:
👉 https://jscenter.ir/judaism-and-islam/jewish-intrigue/18450
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
🇮🇷👉 @jscenter