هدایت شده از کانال متن روضه
گودال سرخ4.pdf
733.3K
متن 7مجلس کامل برای مداحان اهلبیت علیهم السلام
اجرا شده توسط سید مهدی میرداماد در دهۀ اول محرم95
تایپ و تهیه شده توسط کانال "بابُ الحَرَم"
______
@babolharam_ir
هدایت شده از جامعه ایمانی مشعر
رهبرانقلاب: از ظهر عرفه تا غروب عرفه ساعات مهمی است؛ لحظه لحظهی اين ساعات مثل اكسير حائز اهميت است.
💠جامعه ایمانی مشعر
✅ @www1542org
#امام_خامنه_ای
روزِ عرفه، روزِ غبارروبی دلها
روز عرفه را قدر بدانید؛ خود را برای ورود به درگاه خشوع در مقابل پروردگار آماده کنیم. روز بزرگی است روز عرفه. ما دچار غبارگرفتگی و زنگزدگی در دلهایمان میشویم؛ تضرع، خشوع، ذکر، توسل، این زنگها را و این غبارها را میزداید و روزهای مشخصی، فرصتهای برتری برای این زنگزدایی و رنگزدایی و غبارروبی هست که از جمله برترینِ آنها عرفه است. روز عرفه را قدر بدانید. از ظهر عرفه تا غروب عرفه ساعات مهمی است؛ لحظهلحظه این ساعات مثل اکسیر، مثل کیمیا حائز اهمیت است؛ اینها را با غفلت نگذرانیم.
یک نمونه [از اعمال]، این دعای عجیب امام حسین (علیهالسلام) در عرفه است که مظهر خشوع و تذلل و ذکر و مظهر ابتهال ۱ در مقابل پروردگار است. یک نمونه دیگر دعای امام سجاد (سلاماللهعلیه) در صحیفه سجادیه است.
۱)با گریه و زاری دعا کردن
(امام خامنهای، ۱۳۹۴/۰۶/۲۵)
هدایت شده از تبیین منظومۀ فکری رهبری
عرفه نوجوانی.mp3
2.88M
#عرفه_ای در کنار #مادرم
خاطره ای از رهبر انقلاب از یک روز عرفه، قبل از سنّ بلوغ.
#اهل_دعا_بودم
@t_manzome_f_r
#پرسمان_صالحین ۱۲۹
➖➖➖➖➖
❓❓روش های مختلف آشنا کردن نوجوانان با مفاهیم توحیدی در سنین ۱۳ تا ۱۵ سال چیست؟
➖➖➖➖➖
🍀🍀باسلام خدمت شما پرسشگر محترم
🎯مفاهیم توحیدی، صرف نظر از اصطلاحات علمی که بین علما مطرح است، مفاهیمی فطری است یعنی خداباوری ، خداپرستی ، عشق به خدا، اطاعت از او و تکیه و اعتماد بر او، در نهاد و فطرت انسان وجود دارد. بنابراین اگر این مفاهیم به درستی با تکیه بر باورهای فطری تبیین شوند ، نوجوانان به خوبی با آنها آشنا خواهند شد . اما متاسفانه کودکان در اغلب خانواده ها با مفاهیم توحیدی و اعتقادی به گونه ای نادرست آشنا می شوند.
🔅اولین گام های آشنایی با معارف و مفاهیم توحیدی، در آغوش والدین و خانواده برداشته می شود. مادر و سپس پدر، تکیه گاه کودک هستند. چنان به آنها اعتماد دارد که مثلا وقتی او را به بالا و پایین می اندازند ، نگرانی ندارد و لذت می برد.
🔆در این حال است که اگر کودک، بندگی و اطاعت والدین از خدا را احساس کند، سریعتر و بهتر با توحید و خداپرستی آشنا می شود. اگر مراحل رشد روحی و فکری کودک در خانواده مطابق با سیره اهل بیت (ع) طی شود، زمینه آموزش مفاهیم توحیدی و امثال آن به طور عمیق تر در نوجوان فراهم می شود.
بیان روش های مختلف آشنا کردن نوجوانان با این مفاهیم در این مختصر نمی گنجد اما به طور خلاصه اشاره میکنیم:
1⃣مشاهده روحیات و رفتار مومنانه والدین. محبت در عین اقتدار، گذشت ، تقید و پایبندی به احکام و مقررات ، تقوی و غیره از طریق والدین به کودک منتقل می شوند. رفتار والدین و مربیان کودکو نوجوان باید به گونه ای باشد که خود و هیچکس و هیچ چیز دیگر را واحدی مستقل از مجموعه ی آفرینش نپندارد و جزئی از نظام آفرینش بداند.
2⃣آشنایی با مفاهیم توحیدی از طریق کتب داستانی مانند « خدا و داستان هایش » نوشته حیدری ابهری - « داستان پیامبران، ائمه و اولیای خدا» و «سرگذشت علما و مردان الهی»
3⃣آشنا کردن کودک با روخوانی و حفظ قرآن و مفاهیم آن
4⃣مطالعه و آموزش مسائل اخلاقی و اعتقادی و احکام و نماز و روزه
5⃣ارتباط عاطفی و محبت آمیز با نوجوان و بیان مهربانی و محبت خدا نسبت به بندگان
6⃣برگزاری جلسات پاسخ به سوالات نوجوانان به صورت عمومی یا خصوصی
7⃣برگزاری جلسات اخلاق و پند
8⃣برگزاری مسابقات و اردوهای علمی-تربیتی و بهره برداری از قالب های مختلف و جذاب
9⃣استفاده از مثال و تمثیل در آموزش مفاهیم معنوی
🔅موفق و موید باشید.
..............
هدایت شده از تبلیغات گسترده منتخب | آموزش تبلیغ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رهبر انقلاب: "این که یک آقائی در یک گوشهای عبایش را بکشد به کول خودش، بگوید من به کارهای کشور کار ندارم، من به نظام کار ندارم، افتخار نیست؛ این ننگ است.
#حوزه_سکولار
سروش👇
sapp.ir/doshmandakheli
ایتا👇
http://eitaa.com/joinchat/361037829Cafee3fc79e
هدایت شده از حوزه انقلابی
✅ محاجه با حوزه (البته با اجازه بزرگترها)
🔴 نقادی رحیمپور درباره وضعیت نامطلوب و نامقبول حوزه علمیه و جامعه فقهی شیعی با مخالفتهای گوناگونی روبرو شد که بخش کم اهمیت آن ناظر به یکی دو تراکت احمقانه در حاشیه برنامه بود اما از نظر محتوایی، برخی مراجع و برخی روحانیون معروف به فضلاء مثل جواد فاضل لنکرانی و سبحانی و... مخالفتهای متفاوتی داشتند که شایسته تأمل و توجه بود.
🔴 لب کلام رحیمپور این بود که حوزههای فقهی در قم و نجف و... ناظر به مسائل واقعی و مبتلابه اجتماعی و سیاسی مثل حکومت و تمدن و... ورودی ندارند. حالا یا اساسا اعتقادی برای ورود به این مسائل ندارند یا دانایی لازم را برای مواجهه مجتهدانه با این مسائل ندارند. در مقابل، آقایان در مخالفت ادعا کردهاند که هم اعتقاد دارند و هم دانایی لازم را دارند و رحیمپور چون از حوزه بیاطلاع بوده است، متوجه نیست و نفهمیده یک حرفی زده است.
🔴 به نظرم این ادعا قابل آزمون است و با طرح چند مسئله واقعی و مصداقی میتوان رحیمپور و امثال او را از جهالت خارج کرد:
🔵 شیعه معروف است به عدلیه و جایگاه عدالت در متون دینی منحصر به فرد و اساسا نظم سیاسی شیعی، نظمی عدالت بنیاد است. حوزه و فقه هم که سابقه هزار ساله دارد. سئوال از آقایان علما و فضلا این است آیا با این اوصاف، انتظار داشتن نظریهای درباره عدالت خصوصا عدالت اجتماعی و توزیعی انتظار گزافی است؟ آیا در همه جامعه فقهی شیعی، یک کار تئوریک درباره عدالت به اندازه کار راولز در سنت لیبرالی وجود دارد؟ از لیبرالترین لیبرالها مثل هایک (لیبرتارینها) تا کامنتارینهایی مثل والزر و سندل تا انواع و اقسام گرایشها در چپها درباره عدالت، نظریه و نظریههایی را برساختهاند. درحالیکه نه به اندازه شیعه عمق عدالتخواهانه داشتهاند و نه متون درجه اولی مثل قرآن و نهجالبلاغه و... را در اختیار داشتهاند! انسان از خودش به عنوان شیعه علی که تجسم تئوریک و عملی عدالت است، شرمنده میشود که چرا ما حرف حسابی درباره عدالت نتوانستهایم بزنیم؟ اگر غیر از این است بفرمایید.
🔵 تنبیهالامه و تنزیهالمله نائینی در ۱۳۲۷ قمری در پاسخ به پرسش زمانه یعنی مشروطه نوشته شده است. بعد از ۱۱۰ سال، کاری در حد و اندازه کار نائینی در فقه سیاسی ما با اینکه چهل سال از تأسیس نظم سیاسی نوبنیاد ج.ا.ا گذشته است، انجام شده است؟ از این بالاتر این که همین کار نائینی چنان مهجور واقع شده است که جناب صادق زیباکلام در کتاب سنت و مدرنیته ادعا میکند که این کتاب که از اول به فارسی نوشته شده است، به زبان عربی است(!!!) و آنچنان کسی متعرض این مسئله نشده است که خطای زیباکلام حتی در تجدیدچاپهای بعدی کتاب تکرار میشود.
🔵 جناب آقای جوادی آملی که در فقه و فلسفه و عرفان و تفسیر، سرآمد حوزویان است، کتابی دارد به نام منزلت عقل در هندسه معرفت دینی که بعید است بتواند نظر یک دانش آموخته متوسط فلسفه علم را جلب کند! کافی است به خود کتاب و نقد کسانی که اتفاقا در همین سنت فکری هستند، مراجعه شود تا عیار این کتاب از نظر فکری و علمی روشن گردد.
🔴 اگر در ایران، سروش سروش شد، اگر ملکیان ملکیان شد، اگر جواد طباطبایی جواد طباطبایی شد و... بیش از آنکه از توانایی فکری و قدرت نظرورزی آنها ناشی باشد، از ناتوانی و بیسوادی و بیمایگی طرف مقابل بود وگرنه این آقایان به قول فوتبالیها در دسته محلات علوم انسانی دنیا نیز نمیتوانند توپ بزنند و نزدهاند.
🔴 سطح درگیریها با افکار مخالف از هگلی که تقی ارانی نمایندگی میکرد و راه طی شده بازرگان و راه انبیاء راه بشر حنیفنژاد و قبض و بسط شریعت و.. به خود هگل و کانت و هایدگر و ویتگنشتاین و هوسرل و کوهن و دورکیم و وبر و مارکس و دریدا و فوکو و لاک و هابز و... رسیده است اما صحنه از شما آقایان آنچنان خالی است که رائفیپورها جور کار را میکشند!
🔴 آیا حوزه و فقه میتواند در برابر این وضعیت اقتصادی کشور بعد از چهل سال از انقلاب، شانه از بار مسئولیت خالی کند؟ اگر مسئولین کشور بخواهند بر اساس مُر اسلام، اقتصاد کشور را اداره کنند، حوزه علمیه نظریهای پرورده و نهادسازیهای لازم را برای پیشنهاد دارد یا جز تکرار حرام بودن ربوی بودن اقتصاد و ربا جنگ با خداست، حرف دیگری ندارد؟
🔴 دستگاه قضایی نزدیکترین عرصه حکومتی و در عین حال حداقلیترین بخش به حوزه فقه است. در این چهار دهه نیز کسانی سکاندار اداره آن شدهاند که ویژگی مهم آنها اجتهاد فقهی مصطلح در حوزهها بوده است. خوب به قوه قضائیه نگاه کنید. چقدر قابل دفاع است؟
🔴 بدانید و بدانیم که گفتن و نگفتن رحیمپور تأثیری در واقعیت ندارد و واقعیتها و چالشها در حوزه فکر و عمل، از آنچه رحیمپور گفت، رادیکالتر است. اگر با سخنانی در این حد طاقت از دست بدهید، در مواجهه با آن واقعیت رادیکالتر، چه خواهید کرد؟!
@Parvizamini_ir
هدایت شده از تبیین منظومۀ فکری رهبری
کتاب ولایت فقیه.pdf
5.25M
دانلود کتاب #ولایت_فقیه در اندیشه رهبر انقلاب
#پنجمین کتاب سیر مطالعاتی طرح تبیین منظومه فکری رهبری
گردآورنده: حجه الاسلام والمسلمین فخریان
@t_manzome_f_r
گوشت قربانی را چگونه توزیع کنیم؟
امامان معصوم (ع) یک سوم قربانی را به همسایگان، یک سوم آن را به نیازمندانی که درخواست داشتند می دادند و یک سوم باقی مانده را برای خانواده خود نگه می داشتند.
قربانی، از دو قسمت «قربان» و «ی» تشکیل شده که ترجمه فارسی آن «نزدیک کننده» و «من» است. در فرهنگ دینی به هر چیزی که سبب قرب و نزدیکی انسان به خدا شود، واژه قربان بر آن اطلاق می گردد. در روایت می خوانیم: «الصَّلَاةُ قُرْبَانُ كُلِّ تَقِی»؛ نماز نزدیک کننده هر باتقوایی به خداوند متعال است.
فضیلت قربانی
قربانی در عید قربان به آن حیوانی گفته می شود که برای قرب و نزدیکی به خداوند متعال ذبح یا نحر می شود.(1) باید توجه داشت که خداوند متعال نیازی به گوشت این حیوانات ندارد؛ آن چه که در این جریان اثرگذار است و همان موجب قرب الی الله می شود تقوا، اطاعت پذیری و حرکت برای انجام دستور خداست که از این قربانی در جان قربانی کننده می ماند.
خداوند متعال می فرماید: «لَن یَنَالَ اللَّهَ لحُومُهَا وَ لَا دِمَاؤُهَا وَ لَاكِن یَنَالُهُ التَّقْوَى مِنكُمْ» (37/حج)؛ هرگز گوشت ها و خون هایشان به خدا نمى رسد؛ بلكه تقواى شما به او مى رسد.
قربانی واجب و مستحب
بر کسانی که مشغول اعمال حج هستند، واجب است تا در روز دهم ذی الحجه یا همان عید قربان، شتر، گاو، بز و یا گوسفندی را در منا ذبح کنند.
انجام قربانی برای کسانی که در حج نیستند
امام صادق علیه السّلام فرمود: در یوم النحر (یعنى روز عید قربان) هیچ عملى بهتر از آن نیست كه خونى به رسم قربانى ریخته شود یا در مسیر احسان به والدین یا خویشاوندى كه قطع رحم مى كند، گامى برداشته شود و آن كه حاجی درباره آن خویشاوند، تفضّل بیشترى مبذول دارد و در گفتن سلام سبقت جوید یا از قسمت مرغوب گوشت قربانى اطعام كند و پس از آن بقیّه همسایگان خود را از یتیمان گرفته تا مسكینان و بردگان را به استفاده از آن فراخواند و اسیران را تفقّد كند.
شیخ صدوق(ره) در شرح این فراز می نویسد: بزرگان برآنند كه این اعمال در روز عید قربان به طور مطلق مطلوب است اگر چه در مِنا نباشد و ما اضافه مى كنیم اگر چه قربانى در روز عید قربان نباشد؛ لكن در منا و روز عید قربان ثوابش بیشتر خواهد بود.
عید قربان
وَ جَاءَتْ أُمُّ سَلَمَةَ رَضِيَ اللَّهُ عَنْهَا إِلَى النَّبِيِّ ص فَقَالَتْ يَا رَسُولَ اللَّهِ يَحْضُرُ الْأَضْحَى وَ لَيْسَ عِنْدِي ثَمَنُ الْأُضْحِيَّةِ فَأَسْتَقْرِضُ وَ أُضَحِّي فَقَالَ اسْتَقْرِضِي وَ ضَحِّي فَإِنَّهُ دَيْنٌ مَقْضِیٌّ.
امّ سلمه نزد رسول خدا (ص) آمد و گفت: یا رسول اللّه! عید أضحى فرا می رسد و من بهاى قربانى ندارم؛ پس آیا اجازه دارم قرض بگیرم و قربانى كنم؟. حضرت فرمود: قرض بگیر و قربانی كن؛ زیرا آن قرضی است ادا شدنى (یعنى این قرض را خداوند سبحان ادا مى كند چون در جهت رضاى اوست).(2)
بنابراین بر دیگرانی که در احرام نیستند، مستحب است در روز عید قربان یکی از این حیوانات را بنا بر سنت الهی قربانی نمایند؛ در این مورد لازم نیست که حتماً قربانی کننده قبلاً حج رفته و حاجی شده باشد. این عمل مانند نمازی که در این روز خوانده می شود یکی از اعمال بسیار سفارش شده است که عمل به آن احیای شعار الهی در جامعه است که یقیناً اگر مردم به آن اقبال کنند و نشانه های آن در همه جا جلوه گری کند، اسباب عنایت و ریزش رحمت الهی را در پی خواهد داشت که این وعده خداوند در قرآن کریم است که «وَ لَوْ أَنَّ أَهْلَ الْقُرى آمَنُوا وَ اتَّقَوْا لَفَتَحْنا عَلَيْهِمْ بَرَكاتٍ مِنَ السَّماءِ وَ الْأَرْضِ» اگر اهل شهرها و آبادى ها ایمان مى آوردند و پرهیزكارى پیشه میكردند، یقیناً [درهاىِ] بركاتى از آسمان و زمین را بر آنان میگشودیم. (3)
خوردن گوشت قربانی توسط صاحب آن
«قَالَ أَبُو جَعْفَرٍ (ع) كَانَ أَمِيرُ الْمُؤْمِنِينَ (ع) لَا يَأْكُلُ يَوْمَ الْأَضْحَى شَيْئاً حَتَّى يَأْكُلَ مِنْ أُضْحِيَّتِهِ».
امام باقر (ع) فرمودند: شیوه امیرالمؤمنین (ع) چنین بود كه روز عید قربان، غذایى نمى خورد تا از گوشت قربانى خود غذائى تناول كند. (4)
و نیز آن حضرت فرمودند: «وَ لَا تَأْكُلْ يَوْمَ الْأَضْحَى شَيْئاً إِلَّا مِنْ هَدْيِكَ وَ أُضْحِيَّتِكَ إِنْ قَوِيتَ عَلَيْهِ وَ إِنْ لَمْ تَقْوَ فَمَعْذُورٌ»
در روز عید قربان چیزى نخور مگر از گوشت قربانىِ خود و اگر قدرت تمكن مالى براى قربانى كردن ندارى در این صورت معذورى.(5)
از این روایات به دست می آید اگر برای انسان مقدور بود در روز عید، قربانی کرد اولین چیزی که در آن روز می خورد از گوشت همان قربانی باشد.
امیرالمومنین (ع) می فرمودند: «وَ إِذَا ضَحَّيْتُمْ فَكُلُوا وَ أَطْعِمُوا وَ
هدایت شده از کارخونه تولید محتوا مهدی زراعتی
حضرت ابراهیم.doc
220.7K
هدایت شده از کارخونه تولید محتوا مهدی زراعتی
1_23093869.pdf
157.5K
هدایت شده از کارخونه تولید محتوا مهدی زراعتی
1_23093906.pdf
29.1K
هدایت شده از متن | علیرضا پناهیان
⭕️چرا رهبر که همۀ مشکلات را میداند، خودش آنها را حل نمیکند؟
💎 #تقوا_طرحی_برای_اداره_جامعه-ج۱۰
🔻«مدیریت با مُدل تقوا» مردم را «قدرتمند» میکند تا خودشان مشکلات را حل کنند
📌«انتخابات» کمترین نوع مشارکت مردم در ادارۀ جامعه است؛ مردم باید زندگی خود را، خودشان اداره کنند
🔻وقتی مردم اقتصادِ خود را، خودشان اداره کنند این میشود «مردمسالاری دینی» در بخش اقتصاد
📌تمرکز قدرت و ثروت، فسادزاست؛ باید دولت کوچک شود و قدرت مردم افزایش یابد وگرنه فساد ریشهکن نمیشود
🔻 قدم اول در کوچکشدن دولت این است که مردم دنبال «استخدام در دولت» نباشند
________
#علیرضا_پناهیان
📌رسالت انبیاء این نیست که خودشان «عدالت» را بین مردم برقرار کنند، بلکه انبیاء آمدهاند تا مردم را بهجایی برسانند که خودِ مردم قسط و عدل را برپا کنند. مجری قسط و عدل، انبیاء نیستند بلکه مردماند؛ منتها انبیاء بسترسازی میکنند. قرآن میفرماید: «...لِيَقُومَ النَّاسُ بِالْقِسْطِ» (حديد/25) «انبیاء» مردم را رشد میدهند تا مردم بتوانند خودشان عادلانه زندگی کنند؛ این یعنی نوعی «مدیریت ولایی» در ارتباط با جمع.
📌چرا پیامبر(ص) و امیرالمؤمنین(ع) همۀ مشکلات جامعۀ خودشان را حل نکردند؟ الان رهبر انقلاب که همۀ مشکلات را میدانند چرا مشکلات را خودشان حل نمیکنند؟ بهدلیل اینکه سیستم ولایی اساساً اینگونه است که سعی میکند مردم را «قدرتمند» کند تا مردم خودشان در یک «حرکت جمعی» بتوانند روی پای خود بایستند، یعنی میدان میدهد که خودِ مردم رشد کنند و قدرت پیدا کنند تا بتوانند مشکلات را حل کنند. این روش، تنها روش پایدار برای برقراری عدل در یک جامعه است.
🔶اگر مردم، زندگی خود را، خودشان اداره کنند و روی پای خود بایستند، شاید نصف «قوانین مجلس» کاهش پیدا کند، چون بسیاری از قوانین برای کنترل فساد است، اما وقتی کار دست خودِ مردم باشد، فساد بسیار کم میشود و دیگر نیاز به اینهمه قانون نیست. از سوی دیگر نظارت قوه قضائیه هم بهشدت کم میشود؛ چون مدیران، کارِ چندانی دستشان نیست که قوۀ قضائیه بخواهد بر آنها نظارت کند.
📌تمرکز قدرت و ثروت، فسادزا است و نه با قانون، نه با قوه قضائیه قابلکنترل نیست. برخلاف توزیع قدرت بین مردم که به کمترین قانون و نظارت نیاز دارد. باید قدرت دولت کم و قدرت مردم افزایش پیدا کند وگرنه فساد ریشهکن نخواهد شد.
🔶«ادارۀ جامه با مُدل تقوا» یعنی نگذارید تمرکز ثروت و قدرت، در جامعه شما فساد پدید بیاورد. برای تمرکززداییِ ثروت و قدرت، «دولت» باید کوچک شود. آرزوی کوچکشدن دولت مساوی است با برکات فراوان برای جامعه! قدم اول در کوچکشدن دولت این است که مردم، بهدنبال «استخدام در دولت» نباشند.
📌از امام صادق(ع) درباره شخصی که میخواست مزدبگیر-و بهاصطلاح ما کارمند- شود، پرسیدند، ایشان فرمود: استخدام نشود، برود برای خودش کار کند.«فَقَالَ لَا يُؤَاجِرْ نَفْسَهُ» (کافی/5/90) امیرالمؤمنین(ع) میفرماید: «اگر میتوانی روزیات را خودت بهدست بیاوری مزدبگیر نشو؛ وَ إِنِ اسْتَطَعْتَ أَلَّا يَكُونَ بَيْنَكَ وَ بَيْنَ اللَّهِ ذُو نِعْمَةٍ فَافْعَلْ» (نهجالبلاغه/ نامه31) اما امروز مردم وقتی میخواهند دخترانشان را شوهر دهند، میپرسند: «کجا استخدام شدهای؟!»
🔶«انتخابات» کمترین نوع مشارکت مردم در ادارۀ جامعه است و بین مشارکتهایی که مردم میتوانند در ادارۀ زندگی خودشان داشته باشند، این پرآسیبترین نوعِ مشارکت است! شما رئیسجمهور، نمایندۀ مجلس و... انتخاب میکنی و بعد در روستا یا شهر خودت مینشینی و میگویی: «نان، آب، مدرسه، آسفالت خیابان و...» برای ما تأمین کنید! این بدترین نوع ادارۀ جامعه است و بیشترین فساد را بهدنبال دارد. درحالیکه بنا بود مردم خودشان روی پای خودشان بایستند.
📌رهبر انقلاب فرمود: «ما که میگوییم مردمسالاری دینی بعضی خیال میکنند این مردمسالاری فقط پای صندوق رأی و انتخابات است؛ این فقط یکی از جلوههای مردمسالاری دینی است. مردمسالاری یعنی بر اساس دین و بر اساس اسلام، سالارِ زندگیِ جامعه، خود مردماند.»(۹۵/۰۹/۰۳) وقتی مردم اقتصاد خودشان را، خودشان اداره کنند این میشود «مردمسالاری دینی» در بخش «اقتصاد». مردم در هر کاری فعال شوند، میشود مردمسالاری! فقط صندوق رأی نیست.
🔶قدرت مردم، خیلی بالاست؛ یکی از قدرتهای مردم «قدرت خرید» بهصورت شبکه اجتماعی است. اگر 5میلیون نفر از مردم تصمیم بگیرند لباس خودشان را بهصورت هماهنگ خرید کنند(مثلاً لباسهای یک کارخانۀ داخلی را تا آخر سال، پیشخرید کنند) آن کارخانه رونق میگیرد و این 5میلیون نفر میتوانند سهامدارِ آن کارخانه بشوند و سود ببرند. ولی ما اکثراً حالِ این کارها را نداریم؛ این میشود جامعۀ مرده!
🚩 هیئت نور - ۹۶.۰۷.۰۹
📢صوت در:
@Panahian_mp3
@Panahian_text
🔹آیت الله حائری شیرازی🔹
🔸نیت، آبیاری کننده ی عمل 🔸
با آب شیرین میشود کشاورزی کرد ولی با آب شور نه. آب شور، درختها را میخشکاند.
درخت عمل از نیتهای خیر و شیرین سیراب میشود؛ مادامکه نیت خالص باشد این درختها خرم و باشکوهاند؛ اگر نیات دیگری پا در میان بگذارند، آب شور با آب شیرین مخلوط شده است. طبیعتا پژمردگی و خشکیدن درخت غیرقابل اجتناب است.
🔹 آیت الله حائری شیرازی🔹
🔸 چرا برخی دعاها مستجاب نمی شود؟🔸
باید به اندازه پولی که در حساب دارید چک بکشید. اعتبار چک، به میزان موجودی حساب شماست نه میزان رقمی که مینویسید. وقتی میگویید: «خدایا! پرچم اسلام را سر بلند نگهدار» این یک چک است و باید عملی در حسابتان باشد تا چکی که کشیدهاید، برگشت نخورد. اگر چک بیمحل بکشید، دستگیرتان میکنند. باید محلی برای این چکها گذاشت که همانا اعمال ماست.
هدایت شده از بیسیمچی مدیا 🎬
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دکتر عبدالمالکی در برنامه بدون توقف:مردم ما نه رییس جمهور درست انتخاب می کنند نه نماینده مجلس....!
@BisimchiMedia
هدایت شده از بیسیمچی مدیا 🎬
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بازنشر/رحیم پور ازغدی خطاب به یک روحانی در جلسه: تو اگر زمان بهشتی بودی از اونایی بودی که میزدی توی گوش بهشتی
شهید بهشتی و مطهری از دست چه کسانی از قم فرار کردند؟!
@BisimchiMedia