20.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فتنه_98
سخنرانی روشنگرانه استاد حسن عباسی
مربوط به سخنرانی
قم 97/11 /12
لطفا نشر دهید
سروش👇
sapp.ir/doshmandakheli
ایتا👇
http://eitaa.com/joinchat/361037829Cafee3fc79e
🗓 سیزدهم جمادی الثانی:
🌹شهادت حضرت ام البنین سلام الله علیها
◼️ در اين روز در سال ۶۴ه حضرت ام البنين عليها السلام، همسر اميرالمؤمنين عليه السلام و مادر قمر بنى هاشم عليه السلام به شهادت رسیدند .
▪️نام مبارك آن حضرت فاطمه ، و كنيه شريفش ام البنين است ، و آن حضرت به همین كنيه معروفند. پدر آن حضرت حزام بن خالد، و مادرشان ليلى دختر شهيد بن ابى عامر است .
▪️امير المؤمنين علیه السلام آن حضرت را به همسرى برگزيد و خداوند چهار پسر به آن حضرت عنايت فرمود: حضرت قمر بنى هاشم عباس عليه السلام ، عبد الله ، جعفر و عثمان عليهم السلام ، كه هر چهار پسر در كربلا شهيد شدند.
▪️بانوانى كه از كربلا به مدينه مراجعت كردند، در خانه ام البنين عليها السلام عزادارى مى كردند. آن حضرت اگر چه در كربلا نبود ولى از ناله و گريه قرار نداشت و همه روزه به بقيع مى رفت مرثیه سرایی میکرد.
📚ام البنين عليها السلام ،سيده نساء العرب / ص84
📚رياحين الشريعه / ج3 / ص294
▪️حضرت ام البنین سلام الله علیها با فصاحت و بلاغتی که داشت در مقام افشاگری از ظلم و تعدی بنی امیه برآمد و با اشعار جانسوز و بلیغ و عزارداری های مستمر مردم را متوجه ظلم و بی لیاقتی حکام وقت می نمود لذا آن بانو را با عسل زهرآگین مسموم و به شهادت رساندند چنانکه مورخ نامی حاج شیخ علی فلسفی در کتاب زنان نابغه و جناب عبدالعظیم بحرانی در کتاب ام البنین نگاشته اند که بنی امیه همسر امیرالمومنین صلوات الله علیه، ام البنین سلام الله علیها را مسموم و به قتل رساندند.
📚وقایع الشیعه / ص85 / وقایع سیزدهم جمادی الثانی
🌍 eitaa.com/ebratha_ir ایتا
🌍 sapp.ir/ebratha.org سروش
🏴زندگی نامه حضرت ام البنین(س)
▪️ سیزدهم جمادی الثانی، یادآور روزی غم انگیز بود؛ روزی که در آن مادری فداکار و بانویی با عظمت از تبار دلاوران، به سوی معبود پر کشید. ام البنین، مادر پسرانِ علی علیه السلام ، بعد از عمری تلاش، شکیبایی و استقامتْ با اهدای چهار فرزند رشید به پیشگاه مولایش، حسین بن علی (ع) ، با دلی مالامال از محبت و عشق، راهی دیار دوست شد و در بقیع، در جوار دیگر فرزند زهرا سلام الله علیها برای همیشه رحل اقامت افکند.
▪️نام و مشخصات
نامش فاطمه و کنیه اش امُّ البنین (مادر پسران) است. پدرش حِزام، و مادرش ثمامه یا لیلاست. همسرش علی بن ابیطالب (ع) و فرزندانش عباس (ع) ، عبداللّه، جعفر و عثمان هستند که هر چهار نفرْ در سرزمین کربلا و در رکاب امام حسین علیه السلام به شهادت رسیدند.
♦️ولادت ام البنین (س)
برخی از تاریخ نگارانْ زمان ولادت ایشان را در حدود پنج سال پس از هجرت تخمین میزنند.
تاریخ گواهی میدهد که پدران و داییان حضرت ام البنین از دلیران عربِ پیش از اسلام بوده و از آنها به هنگام نبرد، دلیرْ مردی های فراوانی نقل شده است که در عین شجاعتْ بزرگ و پیشوای قوم خود نیز بوده اند، آنچنان که حاکمان زمانْ در برابرشان سرتسلیم فرود می آورند. اینان همانان هستند که عقیل ـ نسبْ شناس بزرگ عرب و برادر علی (ع) ـ به امیرالمؤمنین (ع) گفت: در میان عرب از پدرانش شجاعتر و قهرمانتر یافت نمیشود.
♦️انتخاب ام البنین (س) برای همسری علی علیه السلام
بعد از شهادت فاطمه زهرا علیهاالسلام ، علی بن ابیطالب علیه السلام برادرش عقیل را ـ که آشنا به علم نسب شناسی عرب بود ـ فرا خواند و از او خواست که برایش همسری از تبار دلاوران برگزیند تا پسر دلیری برای مولا به ارمغان آورد.
عقیل، فاطمه کلابیه را برای حضرت برگزید که قبیله و خاندانش، بنی کِلاب، در شجاعت بیمانند بودند، و حضرت علی علیه السلام نیز این انتخاب را پسندید.
♦️خواستگاری از ام البنین علیهاالسلام
بعد از این که عقیل شجره نامه های اَعراب را بررسی و ام البنین را انتخاب کرد، حضرت علی علیه السلام ، او را نزد پدر ام البنین فرستاد. پدرخشنود از این وصلت مبارک، نزد دختر خود شتافت و موضوع را در میان گذاشت. ام البنین نیز با سربلندی و افتخارْ پاسخ مثبت داد و پیوندی همیشگی بین وی و مولای متقیان علی بن ابیطالب علیه السلام برقرار شد.
♦️اولین روز زندگی مشترک
روز اولی که ام البنین علیهاالسلام پا در خانه علی علیه السلام گذاشت، حسن و حسین علیهماالسلام مریض بوده و در بستر افتاده بودند. عروس تازه ابوطالب، به محض آنکه وارد خانه شد، خود را به بالین آن دو عزیز عالم وجود رسانید و همچون مادری مهربان به دلجویی و پرستاری آنان پرداخت.
♦️تغییر نام
فاطمه کلابیه، بعد از گذشت مدتی از زندگی مشترک با علی علیه السلام ، به امیرالمؤمنین پیشنهاد کرد که به جای «فاطمه»، که اسم قبلی و اصلی وی بوده، او را ام البنین صدا زند تا فرزندان حضرت زهرا علیهاالسلام از ذکر نام اصلی او توسط پدرشان، به یاد مادر خویش، فاطمه زهرا علیهاالسلام نیفتند و در نتیجه، خاطرات گذشته، در ذهن آنها تداعی نگردد و رنج بی مادری آنها را آزار ندهد.
🌹محبت بی دریغ ام البنین علیها السلام به فرزندان زهرا علیهاالسلام
♦️ام البنین بر آن بود که، در زندگی جای خالی حضرت زهرا علیهاالسلام را برای فرزندان ایشان پر کند؛ مادری که در اوج شکوفایی پژمرده شد و آتش به جان فرزندان خردسال زد: فرزندان فاطمه زهرا علیهاالسلام در وجود این بانوی پارسا، مادر خود را میدیدند و رنج فقدانِ مادر را کمتر احساس میکردند.
♦️ام البنین علیهاالسلام ، فرزندان دختر گرامی رسول خدا صلی الله علیه وآله را بر فرزندان خود مقدّم میداشت و بخش عمده محبت و علاقه خود را متوجه آنان میکرد و آن را فریضه ای دینی میشمرد؛ زیرا خداوند متعال در کتاب خود، همگان را به محبت آنان دستور داده است.
♦️فرزندان ام البنین علیهاالسلام
ثمره زندگی مشترک ام البنین علیهاالسلام با حضرت علی علیه السلام ، چهار پسر بود که به دلیل داشتن همین پسران، او را ام البنین، یعنی مادر پسران میخواندند. نام فرزندان ایشان به ترتیب عبارتند از: قمربنی هاشم حضرت ابوالفضل العباس علیه السلام ، عبداللّه، جعفر و عثمان.
فرزندان ام البنین همگی در کربلا به شهادت رسیدند و نسل ایشان از طریق عُبیداللّه فرزند حضرت ابوالفضل علیه السلام ادامه یافت.
🌹مادر چهار شهید
با شهادت چهار فرزند ام البنین علیها السلام در کربلا، این بانوی شکیبا، به افتخار مادر شهیدان بودن نائل آمد و درکنار همسر شهید بودن، افتخاری دیگر بر صفحه افتخاراتش افزوده شد.
🌍 eitaa.com/ebratha_ir ایتا
🌍 sapp.ir/ebratha.org سروش
🔴 #فتنه_۹۸: ناامید کردن مردم از حکومت ج.اسلامی به وسیله #فشار_اقتصادی و معیشتی
سعید حجاریان (تئوریسین اصلاحطلب) در میزگردی با حضور سید مصطفی تاجزاده و علیرضا علویتبار (دو فعال سیاسی اصلاح طلب):
🔻من گمان دارم، سال آینده همین روزها، فشارهای اقتصادی و معیشتی بر مردم زیاد میشود و آنها فارغ از بحث سیاسی نه تنها به صندوق رای بلکه از تمام سیستم اداره کشور قطع امید میکنند. یعنی نه اصولگرا و اصلاحطلب میشناسند و نه به مجلس و دولت اهمیت میدهند. از این جهت انتخابات از معنا تهی میشود. ما باید توجه کنیم، دولت به لحاظ درآمدی با مشکلات جدی روبرو است و ممکن است بهخاطر فشارها وا برود، شاید اصلاً روحانی دوام نیاورد.
🆘 @Roshangari_ir
بعد از این هم چهار صورت قبر درست کرده بود و در بقیع مینشست و گریه میکرد؛ آن هم گریه و ناله و زاری که حتی دل حاکم بیرحم مدینه را به درد میآورد که وقتی مروان عبور میکرد چشمانش از نالهی امالبنین پر از اشک میشد.
یک کلمه حرف در طول این مدت از امالبنین شنیده نشد که چرا مثلا فرزند آقا سیدالشهداء علیه السلام ، علیبنالحسین علیه السلام زنده باشد اما یک نفر از فرزندان من زنده نماند؛ یک کلمه از امثال این سخنان از امالبنین نداریم؛ بلکه همان شأنی که نسبت به آقا سیدالشهداء علیه السلام قائل بود نسبت به امام سجاد علیه السلام هم قائل بود؛ ادبش نسبت به امام سجاد علیه السلام همان ادب نسبت به امام حسین علیه السلام بود.
این حالات و روحیّات از این مادر فوقالعاده است؛ آن هم مادر داغدیدهای که نه یکی و دوتا بلکه چهار فرزند دلاور مثل اباالفضل العباس در کربلا از دست داده است؛ گاهی از حوادثی که در کربلا واقع شده است سوال میکرد؛ اما سوالهایش همیشه در این ارتباط بود که آیا عباس من در جایی کوتاهی نسبت به برادرش سیدالشهداء علیه السلام نکرده است؟ آیا جایی بوده که میتوانسته کمک کند و نکرده باشد؟! در این مقام بود.
توسل و الگوپذیری از حضرت امالبنین صلواتاللهوسلامهعلیها
لذا امالبنین زن جلیلالقدری است و به حق، شأنی و مقامی نزد شیعه دارد که این مقام تالیتلو بزرگان شیعه است؛ در بقیع بعد از مزار ائمه اطهار علیهمالسلام شلوغترین مزار در نزد شیعه قبر امالبنین است؛ چون این زن اینقدر نزد خدا مقام دارد که مردم به آنجا میروند و توسل به این بانو پیدا میکنند و توسلاتشان بسیار جواب میدهد؛ او واسطه میشود و حاجات مردم را میدهد؛ مقام بسیار شامخی دارد و چقدر خوب است که شخصیتهایی مثل امالبنین برای امثال ما در زندگی الگو باشند؛ این همه فداکاری و گذشت فوق جهات عاطفی و احساسی است؛ چون احساس مادر نسبت به فرزند معلوم است اما تمام احساسات و عواطف مادری امالبنین تحتالشعاع عقیده و ایمان واقع میشود؛ اینها نمونههای نادری است.
وفات شهادتگونه هم که میگوییم یعنی عمر امالبنین با این مصائبی که یکی دو تا هم نبود و زخم زبانهایی که شنید به انتها رسید؛ اما یادش برای همیشه در نزد اهل بیت علیهم السلام ماند؛ همه امامان ما نسبت به ایشان مقام احترام و تجلیل داشتند و لذا ما شیعیان هم در روز وفات ایشان درود و سلام و صلوات خداوند را نثار روح مطهرش میکنیم
منبع:پایگاه اینترنتی شفقنا
#مَتْنِ_رُوضِـہ_وَ_سُخَنْرَانِے
•┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
JOIN🔜 💥 @membariha ✍
✨﷽✨
آیت الله #علوی_بروجردی
#شأن_و_مقام_حضرت_امالبنین صلواتاللهوسلامهعلیها
این ایام بر حسب بعضی از نقلها مصادف است با وفات شهادتگونهی حضرت امالبنین صلواتاللهوسلامهعلیها.
جناب امالبنین صلواتاللهعلیها شأن و مقامی نزد اهل بیت علیهمالسلام دارند؛ منقول است که زینب کبری سلاماللهعلیها خطاب مادر به امالبنین داشتهاند و هم خود ایشان و هم جناب امکلثوم سلاماللهعلیها دست امالبنین را میبوسیدند.
فروتنی و از خودگذشتگی حضرت امالبنین صلواتاللهوسلامهعلیها
شخصیت خانوادگی جناب امالبنین شخصیت شاخصی است و از قبیلهی معظّمی در عرب بود که به خانه امیرالمؤمنین صلواتاللهوسلامهعلیه آمد؛ پدر امالبنین نیز از شخصیتهای بسیار سنگین و وزین عرب هست و وقتی که فرستادهی امیرالمؤمنین آنجا رفت و امالبنین را خواستگاری کرد، تنها کلامی که از ایشان شنید عبارت از این بود که ما این قابلیت را نداریم که به اصطلاح صِهری مثل امیرالمؤمنین علیبنابیطالب علیه السلام داشته باشیم؛ اشکال فقط این بود و وقتی پدر به خود جناب امالبنین گفتند، او گفت این برای من خیلی سخت است از این جهت که من میخواهم در خانه علیبنابیطالب علیه السلام جایگزین فاطمه زهرا سلاماللهعلیها بشوم؛ این امالبنین است.
قضایایی در طول مدتی که امالبنین در خانه امیرالمؤمنین صلواتاللهوسلامهعلیه بوده است، نقل شده که بسیار ارزشمند است؛ بزرگترین فرزند امالبنین هنگام شهادت امیرالمؤمنین علیه السلام ، حضرت اباالفضل بوده که ظاهرا هفده سال سن داشتند؛ بقیه همه کوچکتر بودند؛ حداکثر هفده سال برای حضرت اباالفضل نوشتند؛ همچنین منقول است که امیرالمؤمنین علیه السلام ، اباالفضل را بیرون از کوفه میبردند و خودشان جنگآوری و حمله کردن به ایشان میآموختند.
ما این سابقه را از امالبنین داریم که وقتی فرزندانش به رشد میرسیدند این را به آنها القاء میکرد که شما با حسن علیه السلام و حسین علیه السلام و زینب کبری سلاماللهعلیها تفاوت دارید و مادر شما مقام کنیز نسبت به مادر اینها دارد؛ رعایت داشته باشید.
اسم ایشان فاطمه است نه امالبنین اما وقتی به خانه امیرالمؤمنین وارد شد و فاطمه صدایش میکردند، خودش نزد امیرالمؤمنین آمد و عرضه داشت که آقا شما وقتی نام فاطمه سلاماللهعلیها را صدا میکنید، دل فرزندان زهرا سلاماللهعلیها میلرزد؛ من خواهش میکنم اسم من را تغییر بدهید و «امالبنین» نامی است که امیرالمؤمنین به اعتبار فرزندان پسری که در آینده پیدا کرد بر ایشان گذاشتند.
امالبنین و کربلا
اوج زندگی امالبنین این است که چهار تا فرزند رشید و دلاور او در راه امام حسین علیهالسلام شهید شدند؛ امام حسین علیهالسلام از مدینه راه افتادند و به مکه رفتند؛ چند ماه در مکه اقامت داشتند و بعد هم مسافت مکّه تا کربلا را طی کردند و فرزندان امالبنین در طول این مدّت در خدمت امام حسین علیهالسلام بودند؛ وقتی اینها میخواستند خدمت امام حسین علیهالسلام به کربلا بروند با اینکه این سفر یک سفر طولانی و بیبازگشت بوده است اما در هیچ نقلی نداریم امالبنین اظهار کرده باشد که یکی از پسرانم بماند و مواظب من باشد؛ بلکه آنچه نقل شده همه ترغیب به این است که برادرتان را تنها نگذارید.
بعد از این هم که مصیبت کربلا اتفاق میافتد و کاروان اسرا به مدینه برمیگردند، اهل بیت علیهمالسلام بیرون از مدینه چادر زده بودند؛ از اهل مدینه برای عرض تسلیت میآمدند که امالبنین هم همراه آنها آمد، چادری هم بود که خود زینب کبری سلام الله علیها و امکلثوم و هاشمیین در آن بودند و از بنیهاشمی که در مدینه بودند برای تسلیتگویی میآمدند؛ به زینب کبری سلام الله علیها خبر دادند که امالبنین آمده است اما بیرون از چادر نشسته و داخل نمیشود؛ زینب کبری آمدند امالبنین را بغل کردند و بوسیدند و گفتند مادر چرا داخل چادر نمیآیی؟ گفت من دیدم قوموخویشهای هاشمی شما آمدهاند به شما تسلیت بگویند، میخواهید به اصطلاح حرفهایتان را با یکدیگر بزنید و درد و دل کنید من قابلیت این را ندارم که در ردیف آنها بیایم و خدمت شما تسلیت بگویم؛ اینها هنر است و این ادب امالبنین است.
این قضیه معروف است و نقل صحیح دارد که در روضهها هم میخوانید وقتی بشیر آمد تا خبر بازگشت کاروان اسرا را برای مدینه بیاورد، امالبنین بر سر راه او بود و او هم امالبنین را می شناسد لذا راهش را کج کرد و رفت خبر را داد؛ وقتی هم برمیگشت دوباره سر راهش امالبنین واقع میشد و نمیخواست خبر مرگ فرزندان را به مادر بدهد بالاخره با لطایفالحیلی خبر شهادت آنها را داد؛ وقتی بشیر گفت پسرانت را کشتند یا عباس را کشتند، امالبنین گفت از بچههایم نمیپرسم از حسین چه خبر؟ اینها گفتنش آسان است.
✨﷽✨
شرح احادیث اخلاقی در بیان #مقام_معظم_رهبری
🔅#ویژگی_های_دوست_واقعی 🔅
📝متن و شرح:
«عَنْ أَبِی عَبْدِ اللَّهِ ع قَالَ لَا تَکُونُ الصَّدَاقَةُ إِلَّا بِحُدُودِهَا فَمَنْ کَانَتْ فِیهِ هَذِهِ الْحُدُودُ أَوْ شَیْءٌ مِنْهَا فَانْسُبْهُ إِلَی الصَّدَاقَةِ وَ مَنْ لَمْ یَکُنْ فِیهِ شَیْءٌ مِنْهَا فَلَا تَنْسُبْهُ إِلَی شَیْءٍ مِنَ الصَّدَاقَةِ فَأَوَّلُهَا أَنْ تَکُونَ سَرِیرَتُهُ وَ عَلَانِیَتُهُ لَکَ وَاحِدَةً وَ الثَّانِی أَنْ یَرَی زَیْنَکَ زَیْنَهُ وَ شَیْنَکَ شَیْنَهُ وَ الثَّالِثَةُ أَنْ لَا تُغَیِّرَهُ عَلَیْکَ وِلَایَةٌ وَ لَا مَالٌ وَ الرَّابِعَةُ أَنْ لَا یَمْنَعَکَ شَیْئاً تَنَالُهُ مَقْدُرَتُهُ وَ الْخَامِسَةُ وَ هِیَ تَجْمَعُ هَذِهِ الْخِصَالَ أَنْ لَا یُسْلِمَکَ عِنْدَ النَّکَبَات»(1)
فی الکافی، عن الصّادق (علیهالسّلام): «لا تکون الصّداقة الاّ بحدودها». صداقت(2) مرزهائی دارد که اگر این خطوط اصلی و این مرزها وجود داشت، صداقتی که آثار فراوان شرعی و برادری شرعی بر آن مترتب است، مترتب خواهد شد؛ والاّ نه. «فمن کانت فیه هذه الحدود او شیء منها فانسبه الی الصّداقة». حالا اگر همهی حدود هم نبود، بعضی از این خطوط و مرزها باید باشد تا صداقت صدق کند.
«و من لم یکن فیه شیء منها فلا تنسبه الی شیء من الصّداقة فأوّلها ان تکون سریرته و علانیته لک واحدة». اول این است که ظاهر و باطنش با تو یکسان باشد. اینجور نباشد که در ظاهر اظهار دوستی کند، [اما] در باطن با تو دشمن باشد؛ یا اینکه دوست نباشد حداقل خیر تو را نخواهد. این اولین شرط صداقت است.
«و الثّانیة ان یری زینک زینه و شینک شینه»؛ [دوم اینکه] آنچه را که زینت توست، زینت خود بداند؛ آنچه عیب توست، عیب خود بداند. اگر شما به مقام علمی دست پیدا میکنید، یا یک کار برجستهای میکنید که زینت برای شماست، این را برای خودش زینت بداند. اگر خدای نکرده چیزی در شما هست، صفتی، کاری، عملی که موجب عیب شماست، این را عیب خودش بداند؛ که طبعاً آثاری بر این مترتب است: سعی میکند برطرف کند، سعی میکند آن را پنهان کند. اینجور نباشد که منتظر بماند تا شما یک لغزشی پیدا کنید، خوشحال بشود از این لغزش. صداقت این نیست.
«و الثّالثة ان لاتغیّره علیک ولایة و لا مال»؛ [سوم اینکه] اگر به یک قدرتی، حکومتی، ریاستی دست پیدا کرد، یا به یک مالی دست پیدا کرد، ثروتمند شد، وضعش با تو عوض نشود، تغییر نکند. بعضیها اینجوریاند دیگر؛ با آدم رفیقند، به مجرد اینکه به یک مال و منالی، پولی، زندگیای، چیزی میرسند، آدم میبیند اصلا نمیشناسند آدم را. اصلا نمیشناسد، کانّه نمیشناسد آدم را؛ از این قبیل هم دیدهایم آدمهایی را. اینجور نباشد. داشتن مال و مقام او را عوض نکند، وضعش را با تو [عوض نکند].
«و الرّابعة ان لا یمنعک شیئا تناله مقدرته»؛ [چهارم اینکه] هر کار از دستش برمیآید، از تو دریغ نکند. خدمتی میتواند بکند، کمکی، وساطتی، توصیهای، هر کار میتواند برای تو بکند و خیری به تو برساند؛ از این امتناع نکند.
«و الخامسة و هی تجمع هذه الخصال ان لا یسلمک عند النّکبات»؛ [پنجم اینکه] در نکبتها و رویگردانیهای دنیا تو را رها نکند. [اگر] به یک مشکلی دچار شدی، [به یک] بیماریای دچار شدی، سختیای پیدا کردی؛ انواع و اقسام سختیها دیگر - حالا در زمان ما ملاحظه میکنید؛ سختیهای سیاسی و سختیهای اقتصادی و حیثیتی و همه چی هست دیگر؛ انواعش را داریم میبینیم، که در گذشته در دورانهائی اینها را نمیدیدیم، لیکن حالا جلوی چشم ماست؛ امتحانها فراوان است - [در] اینطور موارد تو را رها نکند؛ کمک کند.
1)الشافی، صفحه ی 651
2)صداقت در این روایت، به معنای دوستی است.
📌نشانی اینترنتی: http://farsi.khamenei.ir/hadis-content?id=10835
#پژوهشگاه_فرهنگ_و_معارف_اسلامی
#مَتْنِ_رُوضِـہ_وَ_سُخَنْرَانِے
•┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
JOIN🔜 💥 @membariha ✍
33.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مستندی تکاندهنده از کشور کره جنوبی که از شبکه سه پخش شد
حقایقی از کشور کره جنوبی که نمی دانید.
کشوری که اکثر مردم ان افسرده هستند و روزی ۱۰ ساعت کار میکنند.
کشوری که در آن فساد دولتی گسترده است.
کشوری که از هر ۴ دانش آموز ۱ نفر ان خودکشی میکند
کشوری که وزارت خارجه آن میلیاردها دلار خرج ساخت سریال و انواع تبلیغات میکند تا یک وجه مثبت از کره جنوبی در جهان ساخته شود
کشوری که در بین خود کرهای ها به "جهنم سبز" معروف است
@BisimchiMedia
بهشت دنيا-ادب و والدین-کودک-89.docx
777.7K
#طرح_درس بهشت دنيا-ادب و والدین
کودکان ابتدایی
#کودکان
#دوشنبه
#متن
🌸بانک محتوایی ویژه مربیان🌸
www.amoorohani.com
👇👇👇
http://sapp.ir/amoorohani
👇👇👇
http://eitaa.com/joinchat/409141249Cbd93b95dbc
برتر از كعبه-پدر و مادر و احترام انان-نوجوان-87.docx
182.4K
#طرح_درس برتر از کعبه
موضوع احترام به والدین
#نوجوانان
#دوشنبه
#متن
🌸بانک محتوایی ویژه مربیان🌸
www.amoorohani.com
👇👇👇
http://sapp.ir/amoorohani
👇👇👇
http://eitaa.com/joinchat/409141249Cbd93b95dbc