مربی یار.apk
17.46M
🔹مژده به طلاب و مربیان علاقمند به کار با دانش آموزان
🔻جامعترین برنامه محتوایی و تبلیغی #دانش_آموزی
#جشن تکلیف #درسنامه #داستان #معما #مسابقه #اردوداری #آموزش_اجرا #نمایش #سرود
#سرود #مناسبت_ها #بانک_سوال
برنامه های دیگر تبلیغی👇
http://eitaa.com/joinchat/2398879744Cdd88d0e5af
مشاور حسن روحانی به جای عذرخواهی از کم کاری و بی توجهی دولت در بحران سیل اخیر، نیروهای نظامی را #مسئولان_غیر_اجرایی خوانده و با پرروئی تمام از آنان می خواهد که در کار دولت دخالت نکنند!!
➖حسام الدین آشنا:اجازه دهید مسئولان اجرایی کارشان را انجام دهند!
🔹خوب است مسئولان محترم غیراجرایی مراقب باشند در فرایند امداد رسانی!
🔹درست است که سیلاب آمده،اما مطمئن باشید وقت مناسبی برای ماهیگیری سیاسی نیست!
🔹گفتار و کردار آنها دخالت در امور اجرایی تلقی نشود!
🔹از قضاوتهای قطعی، عجولانه و اختلافبرانگیز پرهیز نمایند.
🔹الان وقت قدرتنمایی و تهدید نیست، اجازه دهید مسئولان اجرایی کارشان را انجام دهند!
▫️پ.ن:
❕آقای حجت الإسلام دکتر سرهنگ پروفسور آشنا!
بهتره بدونی حضور نیروهای مسلح با دستور مستقیم رهبری بوده و نه مردم و نه اونها نمیتونن منتظر بشینن تا جناب رئیس جمهور شما از قشم با خیال راحت برگرده و به امور سیلزده ها برسه و یا استاندار معزول از سفر خارجی نوروزیش برگرده!
کسی تو این مملکت قدرت نداره تو دهن این آقا بزنه که همیشه بر طبل اختلاف و دوقطبی سازی میکوبه؟!
🔰علامه #مصباح: حل ابهامات در مسائل بنیادین، وظیفه اول برای ورود به #گام_دوم
🔻 امروز بعد از برداشتن گام اول با موفقیت، وارد گام دوم انقلاب شدهایم،در این گام باید برخی مسائلی که مورد ابهام بود و سبب شده بود تا کمتر از آن بهره گرفته شود و یا بین برخی گروهها تضاد پیش بیاید و نیروها هدر برود، بیشتر مورد دقت قرار بگیرد و حل شود.
🔻 به عنوان نمونه بفهمیم جایگاه هنر در جامعه کجاست؟ آیا این هنر با دین، انقلاب و اهداف آن، ارتباط دارد یا خیر و اگر ارتباط دارد چگونه باید از آن استفاده کرد؟ پس از پاسخ به این پرسشها باید برنامه ریزی و طراحی برای انجام آن و تهیه مقدمات جهت اجرای آن فراهم شود.
🔻 بسیاری از مسلمانان و انقلابیان، مقوله هنر را توأم با بار منفی میدانند و تصور میکنند که هنر بدون گناه امکان ندارد؛ در حالیکه چنین نیست؛ گفت: تعریف هنر با تعریف گناه تفاوت دارد؛ البته گاهی باهم تلاقی پیدا میکنند، اما همیشه چنین نیست. به عنوان نمونه گوشت گوسفند خوب است یا بد؟ طبیعی است که همه میگویند خوب است و در روایات هم سفارش شده است، حال اگر گوسفند ذبح شرعی نشد، باز هم خوب است؟! اگر کسی گوسفندی را دزدید، آیا گوشت آن هم خوردنش مستحب است؟! گوسفند همان گوسفند است، خوردن گوشتش هم مستحب است، اما این گوسفند، خوردنش حرام است؛ چون عنوان دیگری بر روی آن آمده است؛ عدم تزکیه و غصب سبب شده که خوردن آن حرام باشد. بنابراین باید از هنر استفاده کرد، حتی نه به عنوان یک کار مباح، بلکه به عنوان بزرگترین عبادتها.
http://eitaa.com/joinchat/372441094C1717881367
https://eitaa.com/enghelabyazd
8.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بسیجیان به جای رفتگران !
در شب تحویل سال جمعی از بسیجی های شهر بیدستان (استان قزوین)، طی یه حرکت ارزشمند در شب تحویل سال طی هماهنگی هایی که با شهرداری شهر انجام شد، به جای رفتگران محترم و زحمت کش کارهای نظافت و جاروب خیابان ها رو انجام دادند و باعث شدند که این عزیزان شب عید را در کنار آغوش گرم خانواده های خود باشند.
@basijtv 🇮🇷پایگاه بسیج فضای مجازی
🌀برشی از یک کتاب
در وجود ما نعمتها و سرمايههايى هست كه بايد بارور شوند و بهره بياورند و راه بلند ما را سرشار كنند. در فاصلهى تولد و مرگ، ما اين سرمايهها را از دست مىدهيم. مگر آن كه اينها را به ثبت برسانيم و در جاى خويش مصرف كنيم. اين سرمايهها اگر در راه هواها و حرفها و جلوهها مصرف شوند سودى نمىآورند؛ زيرا هواهاى دل و حرفهاى خلق و جلوههاى دنيا باتلاقهايى هستند كه سرمايهها را در خود فرو مىكشند و مىبلعند و هرگز سودى بر آن نمىافزايند.
📚 مسئولیت و سازندگی، علی صفایی حائری، ج۱ ص۲۷
.
✨﷽✨
🔸دعای رفع بلای سیل و مانند آن:
🔹بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمنِ الرَّحیمِ
🔹بِسْمِ اللَّهِ خَیْرِ الاْسْماءِ بِسْمِ اللَّهِ رَبِّ الاْرْضِ وَ السَّمآءِ بِسْمِ اللَّهِ الَّذی لایَضُرُّ مَعَ اسْمِهِ سَمُّ وَلا دآءٌ بِسْمِ اللَّهِ اَصْبَحْتُ وَ عَلَی اللَّهِ تَوَکَّلْتُ بِسْمِ اللَّهِ عَلی قَلْبی وَ نَفْسی بِسْمِ اللَّهِ عَلی دینی وَ عَقْلی بِسْمِ اللَّهِ عَلی اَهْلی وَ مالی بِسْمِ اللَّهِ عَلی ما اَعْطانی رَبّی بِسْمِ اللَّهِ الَّذی لایَضُرُّ مَعَ اسْمِهِ شَیْءٌ فِی الاْرْضِ وَ لا فِی السَّماءِ وَ هُوَ السَّمیعُ الْعَلیمُ
🔹اَللَّهُ اَللَّهُ رَبّی لا اُشْرِکُ بِهِ شَیْئاً اَللَّهُ اَکْبَرُ اَللَّهُ اَکْبَرُ وَ اَعَزُّ وَ اَجَلُّ مِمّا اَخافُ وَ اَحْذَرُ عَزَّ جارُکَ وَ جَلَّ ثَناؤُکَ وَلا اِلهَ غَیْرُکَ
🔹اَللّهُمَّ اِنّی اَعُوذُ بِکَ مِنْ شَرِّ نَفْسی وَ منْ شَرِّ کُلِّ سُلْطانٍ شَدیدٍ وَ مِنْ شَرِّ کُلِّ شَیْطانٍ مَریدٍ وَ مِنْ شَرِّ کُلِّ جَبّارٍ عَنیدٍ وَ مِنْ شَرِّ قَضآءِ السّوُءِ وَ مِنْ کُلِّ دابَّةٍ اَنْتَ آخِذٌ بِناصِیَتِها اِنَّکَ عَلی صِراطٍ مُسْتَقیمٍ وَ اَنْتَ عَلی کُلِّشَیْءٍ حَفیظٌ
🔹اِنَّ وَلِیِّیَ اللَّهُ الَّذی نَزَّلَ الْکِتابَ وَ هُوَ یَتَوَلَّی الصّالِحینَ فَاِنْ تَوَلَّوْا فَقُلْ حَسْبِیَ اللَّهُ لا اِلهَ اِلاّ هُوَ عَلَیْهِ تَوَکَّلْتُ وَ هُوَ رَبُّ الْعَرْشِ الْعَظیمِ.
🔸لطفا منتشر کنید.
🆔@ghafari_ir
⭕️بعضی کارهای ممکن در مورد رونق تولید برای مجموعههای مردمی-بخش اول
🔺رونق تولید ابعاد مختلفی دارد که در این سالها زیاد از آن گفتهشده است، مهم کاری است که از مجموعههای مردمی، دانشجویی، ائمه جمعه و جماعات و روحانیت و طلاب، فعالان جبهه فرهنگی انقلاب و... انتظار است؛ آنهم صرفاً تکرار توصیه رهبری در ضرورت رونق تولید، تبلیغ خرید کالای داخلی یا راهاندازی مرغداری و... در مناطق محروم نیست.
🔺البته درزمینهٔ رونق تولید، رویارویی جدی نگرش اسلامی-انقلابی با اقتصاد نئوکلاسیک و تکنوکراتها و بروکراتها وجود دارد؛ آنها به نام حمایت از تولید و حتی بعضاً اقتصاد مقاومتی از کوچک کردن دولت، سپردن همهچیز به بخش خصوصی، تنشزدایی با دنیا، گره زدن مسائل به خارج، مقرراتزدایی، محوریت بازار و... سخن میگویند؛ سیاستهایی که در این سالها بهویژه در مورد خصوصیسازیهای بیضابطه وضعیت را بدتر کرده است، اگر مسبب اصلی مشکلات نباشد و باید با آن سیاستها و رویکردها مقابله کرد.
🔹تأمین مالی تولید
🔺از مهمترین علل به گل نشستن مجموعههای تولیدی کشور، تأمین مالی تولید است. در سالهای اخیر، منابع بانکها اکثراً از تولید دریغ شده و بازار سرمایه (بورس) هم نتوانسته به پشتوانه واقعی تولید تبدیل شود. سیاستهای انقباضی دولت نیز بر این آشفتگی افزوده است و نئولیبرالها و جریان رایج اقتصاد هم علیه اجبار بانکها به تأمین مالی تولید سخنپراکنی کردهاند.
🔺باید از بانکها، بانک مرکزی و وزارت اقتصاد در سطح ملی و منطقهای نسبت به میزان، نحوه و شرایط ارائه تسهیلات به تولیدکنندگان پرسید و صدالبته در برابر شرکت داری و دلالی بانکها معترض شد و شفافیت تسهیلات اعطایی بانکها در سطح کلان و ابربدهکاران بانکی را مطالبه کرد.
🔺از سوی دیگر، قریب به دو هزار هزار میلیارد تومان نقدینگی سرگردان دست مردم، بهعلت نبود جذابیت کافی برای تولید در برابر جذابیتهای زیاد بخش غیرمولد اقتصاد راهی مواردی نظیر زمین، مسکن، سکه و دلار شده است. از یکسو باید مطالبه کرد دولت با اعطای ضمانتها، معافیتها، حمایتها و فرصتهایی به سرمایهگذاری مردم یا حمایت از مجموعههای اقتصادی مورد اعتماد مردم راه را برای مهار این نقدینگی باز کند.
🔺از سویی باید سازوکارهای محدودکننده بخش غیرمولد اقتصاد را مطالبه کرد، نظیر مالیات گرفتن از دلالی (نظیر مالیات بر عایدی سرمایه CGT) یا اجرای کاداستر و از سوی دیگر کاهش هزینهٔ فعالیتهای تولیدی مثل کاهش مالیات فعالیتهای تولیدی را پیگیری کرد.
🔺الگوهای جایگزین بهویژه الگوهای مردممحور در تأمین مالی تولید قابلپیگیری است؛ نظیر دادن امتیازهای تسهیلات قرضالحسنه در بعضی بانکها و مؤسسات مالی به تولید وجود دارد.
🔺بسیاری از این الگوها احتیاج به نهادهای حکومتی ندارد و در سطح ملی و منطقهای از طریق خود مردم یا نهادهایی نظیر مسجد و صندوقهای قرضالحسنه و مؤسسات فرهنگی و اجتماعی برای صنایع متوسط و کوچک قابل انجام است.
🔺بسیاری از این نهادها علاوه بر جمعکردن سرمایههای مردم از امکاناتی نظیر مکان، اعتبار نام و محیط و... برخوردارند که میتواند بهویژه برای کسبوکارهای کوچک و نو زمینه مساعد فراهم کند.
🔺در مورد کارخانهها و بنگاههای اقتصادی بهگلنشسته با خصوصیسازیهای بیضابطه نیز قطعاً مشارکت کارگران در اداره این شرکتها یکی از راهحلهاست
🔹مقابله با وارداتمحوری، قاچاق و نسخههای کنوانسیونها و سازمانهای بینالمللی:
🔺یکی از کارهای مهم، بازگشت جدی محدودیتها برای واردات کالاهایی است که نمونه داخلی باکیفیت نسبی دارد. بازگشت مهر تولید داخل و ممنوعیت این کالاها ازجمله کارهای ضروری است. در این میان پیگیری موردی واردات اصلی و در حجم بالای کشور، اولویت دوچندان دارد.
🔺ایجاد محدودیت نیز در این زمینه مهم است، نظیر اخذ مالیاتهای بالا از واردات، توزیع، خرید و مصرف کالاهای خارجی.
🔺کمپین ملی مبارزه با واردات و مصرف کالاهای دارای تولید داخلی مشابه ضروری است که بیش از همه باید عملکرد نهادها و مسئولین زیر ذرهبین قرار بگیرد.
🔺همچنین باید در جایگزینی کشورهای متخاصم بهویژه اروپا در مبدأ واردات کشور تجدیدنظرهای جدی صورت بگیرد.
🔺یک ضلع جدی این محدودیت، پیگیری اعمال ممنوعیت بر تبلیغات کالاهای خارجی مثل اجرایی شدن مصوبهٔ شورای عالی انقلاب فرهنگی و شورای فرهنگ عمومی در این زمینه و پیگیری تصویب قوانین مرتبط با این ابلاغ در مجلس شورای اسلامی و سایر نهادهای کشور بهویژه با تأکید بر عملکرد صداوسیما و شهرداریها و مجموعههای ورزشی است. از تبلیغات خارجی در انواع کسبوکارها نظیر فضای مجازی نیز میتوان مالیاتهای قابلتوجه گرفت.
ادامه دارد...
✍ #محمد_صادق_شهبازی
🔹 t.me/teribon
🔺 Eitaa.com/teribon_ir
🔸 http://sapp.ir/teribon_ir
🔺http://ble.im/teribon_ir
⭕️بعضی کارهای ممکن در مورد رونق تولید برای مجموعههای مردمی-بخش دوم
🔺ضمن تأیید اقدامات خوبی نظیر مکانیزه و کامپیوتری و دارای اسکن ایکسری کردن گمرکها، پیگیری و احیا و تقویت طرحهایی نظیر شبنم، برچسب اصالت و سلامت و تسری آنها به حوزههای مختلف ضروری است. نهادهایی نظیر ستاد قاچاق کالا و ارز نیز در طول این سالها از مطالبهگری برکنار ماندهاند که باید موردتوجه قرار گیرند.
🔺از همه مهمتر باید با محوریت یافتن ذینفعان واردات یعنی وارداتچیها و خامفروشان و مشخصاً اتاق بازرگانی در سیاستگذاریهای اقتصادی کشور و سخن گفتن آنان به نام بخش خصوصی، بهعنوان امالمصائب پا نگرفتن تولید در کشور مبارزه کرد.
🔺از سوی دیگر باید با کنوانسیونها و تعاملات بهخطر اندازنده تولید نظیر کنوانسیون پاریس، سازمان تجارت جهانی، پذیرش کپیرایت بینالمللی، منارید و ترسیب کربن و... ایستاد.
🔹رفع موانع تولید و تسهیل تولید
🔺پیگیری اصلاح قوانین مانع راهاندازی یا تداوم کسبوکار ضمن حفظ نظارت دولت (فرایند و قوانین و انبوه مجوزهای لازم برای راهاندازی کسبوکار احتیاج به تسهیل دارد، اما این نباید چنانکه نئولیبرالها دنبال میکنند به کاهش نظارت دولت بینجامد.)
🔺بعضی قوانین در قانون یا اجرا نیز کشور را با بحران مواجه کردهاند، نظیر فرآیند خصوصیسازی افسارگسیخته که احتیاج به مطالبه جدی برای تغییر و اصلاح دارند.
🔺مطالبه شفافیت اطلاعاتی و ارائه عمومی و بدون تبعیض آمار و ارقام موردنیاز صنعتگران و معرفی منظم فرصتهای سرمایهگذاری کشور و اعلام پیشاپیش نیازهای دستگاههای مدیریتی (بهگونهای که بخش خصوصی فرصت کافی برای تولید آن را داشته باشد) از کارهای مهم است.
🔺بعضی صنایع احتیاج به احیای زیرساختهای تولید (نظیر احیای مراتع برای دامداری) و رفع محدودیتها (نظیر محدودیتهای اعمالی منابع طبیعی برای استفاده دامها از مراتع) دارند.
🔺تقویت ترانزیت کالا از کشور با ایجاد زیرساختهای حملونقلی لازم و مشخصاً بهبود بهرهوری و احداث خطوط ریلی جدید برای تکمیل کریدور ترانزیتی شرق-غرب و شمال-جنوب ضرورت دارد.
🔺مطالبه از دولت و نهادهای دولتی غیرعمومی برای ورود به پروژههای بزرگ در حوزههای پیشران اقتصادی نظیر مسکن بشوند و به حرکت درآوردن لوکوموتیوهای تولید در کشور هم جزو اولویتهاست.
🔺مناطق مختلف کشور، ظرفیتهای متفاوت، جغرافیایی، اجتماعی، اقتصادی، طبیعی، فرهنگی و... دارند که اولویتهای متفاوتی از فعالیت تولیدی را در این مناطق ایجاد میکند، مجموعههای مردمی در برجسته کردن اولویتها و تغییر نگاه تهرانزده و مرکزگرا در این زمینه میتوانند نقش مؤثر ایفا کنند. به ویژه برای اولویت کشاورزی و ایجاد صنایع تبدیلی در مناطق.
🔺پیگیری گسترش مهارتآموزی و ارائه آموزشهای لازم راهاندازی و رشد کسبوکار و توسعهٔ مهارتها از طریق توسعهٔ هنرستانهای فنی و صنعتی و دانشگاههای علمیکاربردی و آموزشکدههای فنیحرفهای و افزودن کارورزی و تجربیات عملی به دورههای رسمی دانشجویی و دانشآموزی مهم هست.
🔺همچنین میتوان کانونهای مشاوره به تولیدکنندگان بالفعل و بالقوه در سطح ملی و منطقهای راهاندازی کرد و با استفاده از اساتید دانشگاه، فعالان موفق تولید، نیروهای قدیمی جهاد و... به مشاور به تولیدکنندگان پرداخت.
🔹معرفی و تقدیر از کالا و تولید و توزیع و خرید
🔺میتوان در سطح ملی و منطقهای تولیدکنندگان و توزیعکنندگانی که کالای باکیفیت و ایرانی تولید و توزیع میکنند تقدیر کرد، یا حتی جشنواره و نشان تولید ملی به آنان داد. کیفیت، قیمت، زیبایی، خدمات پس از فروش و... میتواند محور این سنجش باشد. در مورد توزیعکنندگان خوب، میتوان با نشانی میزان توزیع کالای ایرانی را ارائه داد، یا ارائه راهنمایی و انتخاب و قیمت نامتأثر از قیمت دلار و... را محور قرارداد. حتی میتوان از طریق نرمافزارهای موبایلی در لحظه امکان سنجش یا حتی نظرگیری از مردم را فراهم کرد.
🔺پیگیری تقدیر از تولیدکنندگان یا آدمهای خلاق خوب یا کارگران جدی و ماهر و سایر پرسنل تولید هر منطقه از طرف نهادهای رسمی، امامان جمعه و جماعت، دانشگاهها و….
🔺از کارهای خوب راه افتادن گروههای مردمی برای رتبهبندی و تقدیر از خانوادههایی است که مصرف ایرانی دارند. حتی میتوان نشان و لوح و درصد میزان ایرانی بودن را ارائه کرد. این نشان میتواند بهعنوان نمادهای تولید ملی مثل شرکت اسلامیه علمای اصفهان نظیر حاجآقا نورالله باشد.
✍ #محمدصادق_شهبازی
🔹 t.me/teribon
🔺 Eitaa.com/teribon_ir
🔸 http://sapp.ir/teribon_ir
🔺http://ble.im/teribon_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📽 ائمه جمعه خرمشهر و آبادان در حال کمک به مردم سیلزده اروندکنار
@Drsalaam
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
درخواست #حاج_حسین_یکتا از مردم برای ارسال کمک های مردمی *780*888#
#جهاد_ادامه_دارد
🆔 @hvasl_ir