⚜️بسم رب الشهدا و الصدیقین⚜️
بیست و پنجمین روز چله ی متوسلین به شهدا 🥀
💫 اعمال امروز " دوشنبه 30 مرداد ماه " هدیه به شهید مدافع حرم ..
#شهید_حمید_تقوی_فر
#رفیق_شهیدم
@rafigheshahidm
زیارت عاشورای امروز
به نیت امام حسین (ع) و شهدای صحرای کربلا و
شهید مدافع حرم
#شهید_حمید_تقوی_فر
✳️هدیه میکنیم یک زیارت عاشورا و صد شاخه گل صلوات 🌹
#شهید_تقوی_فر
@rafigheshahidm
8.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🛑 باآرزوی صحت وسلامتی این دعای رفع بلا ٔ، روز های #ماه_صفر، با صدای بلند در خانه یا خودتان بخوانید یا بگذارید تا صدا در خانه پخش شود.☝️🙏
#اربعین
@rafigheshahidm
#حدیث_روز
🍃امام حسن عسکری علیه السلام فرمودند
✨مؤمن پنج نشانه دارد
که یکی از آنها زیارت اربعین است
📚وسائل الشیعه، ج۱۰،ص۳۷۳
#اربعین
#رفیق_شهیدم
@rafigheshahidm
4.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥#نماهنگ| تقریظ رهبر انقلاب بر کتاب «اسم تو مصطفاست»
رهبر انقلاب:
🔹اراده و عزم راسخ در راه خدا نمایشگر بخشی از شخصیت ممتاز #شهید_صدرزاده است
🔹لحظاتی از حضور شهید صدرزاده در میدان نبرد
@rafigheshahidm
سید حمید تقوی فر در شهرستان کارون زاده شد و در نوجوانی با پیوستن به گروه منصورون، به عرصه مبارزه با حکومت پهلوی گام نهاد. شهید تقوی فر پس از انقلاب به عضویت سپاه پاسداران درآمد و در سرکوب ضدانقلابیان خوزستان حضوری چشمگیر داشت. با آغاز جنگ تحمیلی، همراه با پدر و برادرانش رهسپار جبهه های نبرد شد و پدر و یکی از برادران او در راه اسلام و انقلاب به شهادت رسیدند. شهید سید حمید تقوی فر پس از سال ها خدمت صادقانه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بازنشسته شد؛ ولی مبارزه با ظلم و ستم برای او پایانی نداشت و برای دفاع از حرم اهل بیت (علیهم السلام) رهسپار عراق شد. نیروهای مدافع حرم با فرماندهی این سردار رشید اسلام، خوارج زمان را از شهر سامرا بیرون کردند؛ ولی در بهمن 1393 این مبارز نستوه، در زادگاه امام زمان (عج) به آسمان پر کشید و به پدر و برادر شهیدش پیوست.
#شهید_سیدحمید__تقوی_فر
@rafigheshahidm
❣ شهیدی که یک عمر، روزهدار بود
حاج حمید از سال ۱۳۶۲، یعنی زمان شهادت پدرشان تا سال ۱۳۹۳، یعنی ۳۱ سال تمام هر روز، روزه بود ـ البته غیر از روزهای حرام و ایامی مثل روز عاشوراـ اوایل زندگیمان اگر مسافرت بودند روزه نمیگرفتند، اما این اواخر حتی در سفرها هم روزه بودند. چون کثیرالسفر حساب میشدند.
پیشکسوت شهید مدافع حرم هم بودند
راوی: همسر شهید
#شهید_حمید_تقوی_فر
@rafigheshahidm