علامه امینى فرمودند:
شب و روز تاسوعا و عاشورا، براى سلامتى امام زمان صدقه دهید، چون قلبِ حضرت شان، اندوهناک جَدِّ غریبشان،حضرت سیدالشهداء است.
...آجرک الله یا بقیه الله...
مولا!
جان ما بلاگردان شما
🖤
-یا كاشِفَ الْكَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ
اِكْشِفْ كَرْبى بِحَقِ اَخْیكَ الْحُسَیْنِ..
+ای برطرف کننده غم و اندوه
از رویِ حسين، به حق برادرت حسين(ع)،
اندوه و مشکل من را برطرف کن..🖤
•۱۳۳ مرتبه، به عدد اسمشون بگید،
انشاءالله حاجاتتون رو از باب الحوائج
میگیرید.
#التماسدعا🌱
❌👇❌👇
هم اکنون مراسم تاسوعا درمنزل شهید صدرزاده شبکه اول در حال پخش هست
شهید تاسوعای حسینی 🏴🥀🏴
24.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
زنگ مناجات شهدا با اهل بیت علیهم السلام
قبل از شهادت
همشون شهید مدافع حرم شدند 😭😭
کاش منم جزشون بودم
جواز نوکریمون را باطل نکن
حالا که دستمو گرفتی ول نکن
حرم ندیده ما را زیر گل نکن
😭😭😭😭😭
#مصطفی_صدرزاده
#شهید #تاسوعا
#محرم
─━━━⊱❅✿•❅•✿❅⊰━━━─
┄┅┅❅❁❅┅┅🖤
@rafiq_shahidam96
❁═══┅┄
《 کانال شهید ابراهیم هادی رفیق شهیدم 🖤👆》
دست زير آب برد تا مقابل صورت آب را بالا آورد. «ذَكَرَ عَطَش الحسين و اهل بيته» به ياد لبان خشكيده حسين و اهل بيتش افتاد و آب را برگرداند به شريعه.
هنگام بازگشت، دشمن راه را بر او بست. حضرت براي محافظت از مشك به سمت نخلستان رفت و دشمن نيز به دنبالش.
از هر طرف تير و نيزه به سمتش پرتاب مي كردند
از هر طرف تير و نيزه به سمتش پرتاب مي كردند، تا اينكه زره از انبوه تيرها همچون خار پشت به نظر مي رسيد. ابرص بن شيبان دست راست حضرت را قطع نمود، حضرت مشك را به دوش چپ انداخت و با دست چپ جنگيد و اين گونه رجز خواند: «وَ اللهِ اِنْ قَطَعْتُموا يَميني، اِنّي اُحامي اَبَداً عَنْ ديني»،به خدا قسم اگر دست راستم را قطع كنيد، من از حمايت از دينم دست بر نمي دارم.